Idézet: Neck - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 0:30
Upgradel
Neked nem éri meg.
Viszont én amúgyis gépet fogok venni jövő tavasszal, és akkor meg már nem lesz értelme AGPt venni, mert előbb utóbb már nem fognak gyártani hozzá cuccost.
Mint ahogy az ATI is már alig alig.
Jövő tavasszal sima X800 mert megéri azt csá.
na jó, de A64-ről mire upgrade-elsz?
Opteron?
Xeon?
Ha tavasszal gépet veszel, szépen a közepében leszel mindennek.
Lehet, hogy olyat veszel, ami PCIe, de csak 1 slot. Cserébe DDR2-es. Vagy esetleg sima DDR-es 2 PCIe-s-et. Vagy dupla PCIe és DDR2, csak kiforratlan hülye chipset. Vagy ha A64, akkor eleve halálra ítélve, mert jön a kétmagos AMD proci, és az kicsit más foglalat, magyarul az upgrade-ed eleve nem upgrade lenne, hiszen nem a legújabbat veszed
Mindenesetre akármi mellett is döntesz, jó eséllyel lesz vagy 2 alaplapcseréd meg esetleg egy teljes platformváltásod
Havernak TUSL2-C-je van 1.2-es Tualatinnal, ő kivár 2k6-ig.
Lehet jól teszi.
Mondjuk én nem a tavaszi vásárlásoknak vagyok ellene, csak hát érted, nemhogy nekem, de SENKINEK nem éri meg majd pont jövőre fejleszteni gépet.
Kell egy mostani bika gép, egy izom VGA alá, és kész
Persze ha azontúl, hogy sok a lóvéd, még türelmed is van a kiforratlan, tökúj csodaconfigokhoz, és hogy havonta megbontsd a házat, tedd azt.
Nem befolyásolni akartalak, csak így a méregdrága X850-hez kapcsolódóan futtattam egy kis eszmét (de már eléggé offtopic lett)
peace.

Súgó

A téma zárva.