Idézet: Niceday - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:51
"Olvashatatlan userek"
Elküldve: 2004. 12. 21. 15:53
Idézet: ufosrac - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 16:48
helyesirasi hiba miatt javitva
Nem eléggé...
Elküldve: 2004. 12. 21. 15:57
Idézet: notaricon - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:53
egy kanosszajarassal beered?
Elküldve: 2004. 12. 21. 16:24
Idézet: ufosrac - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 16:57
Feltéve, ha közben Őszentségének szólítasz és átnyújtasz egy 1500 szavas referátumot a magyar helyesírás szabályairól, persze nyelvtani hibáktól mentesen.
Elküldve: 2004. 12. 21. 17:07
Idézet: notaricon - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 16:24
lehetne 2000 szavas? 1500ba nem fog beleferni
Elküldve: 2004. 12. 21. 17:15
Idézet: ufosrac - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 18:07
Megegyeztünk!
MS Word 2000 formátumban várom sok szeretettel!
Elküldve: 2004. 12. 22. 00:38
ly=j
és mivel az egyenlőség szimetrikus, tehát ha ly=j, akkor j=ly, ezért minden szóban a ly kicserélhető lesz j-re, vagy forditva, tehát ez azt jelenti hogy nem baszhatom el a Muszály -t, mert ly ekvivalens j -vel. -> tehát jó. Azt hiszem ez könnyen bizonyítható.
Azt hiszem ha ezt a definíciót az aláírásomba belerakom, akkor minden J/LY ből eredő helyesírási hibát kivédtem.
Hozzászólásokat várok.
ui: Ufo épp azon dolgozik hogy egy algoritmust ir amivel kijavitódik a j/ly ből adódó helyesírási hiba. Ezt majd minden hozzászólás elejére irjuk .
Szerkesztette: xcke 2004. 12. 22. 00:40 -kor
"It has been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the World. - Chaos Theory
a = {a,á}, e = {e,é}, o = {o,ó,ö,ő}, u = {u,ú,ü,ű}, i = {i,í} j=ly
Elküldve: 2004. 12. 22. 01:02
Idézet: xcke - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 0:38
ly=j
és mivel az egyenlőség szimetrikus, tehát ha ly=j, akkor j=ly, ezért minden szóban a ly kicserélhető lesz j-re, vagy forditva, tehát ez azt jelenti hogy nem baszhatom el a Muszály -t, mert ly ekvivalens j -vel. -> tehát jó. Azt hiszem ez könnyen bizonyítható.
Azt hiszem ha ezt a definíciót az aláírásomba belerakom, akkor minden J/LY ből eredő helyesírási hibát kivédtem.
Hozzászólásokat várok.
ui: Ufo épp azon dolgozik hogy egy algoritmust ir amivel kijavitódik a j/ly ből adódó helyesírási hiba. Ezt majd minden hozzászólás elejére irjuk .
Remek gondolat.
Ha definiálom, hogy a = b = c = d = e = f = g = h = i = j = k = l = m = n, akkor megspóroltam az ccc (ez épp abc volt, bár ez az előző definícióból logikusan következik) cirka felét. Ha ezt a definíciót az aláírásomba berakom, akkor elég lesz csak 8-10 billentyű helyét megjegyeznem. De ha az ggg összes betűjét egyenlővé teszem a többivel, akkor elég lesz egy betűt vernem. Király.
Apám, amiről beszélünk, annak szabályai vannak. Nem a logika mentén fektették le a szabályokat; ezzel kapcsolatban javaslom, fordulj az általános iskolai tanítódhoz, szívesen emlékeztet majd a magyar helyesírás alapelveire.
Ha deklaráltan nem fogadod el az előbb említett szabályokat, és magasról, szándékosan tojsz rájuk, akkor egyúttal elfogadod a csesztetést is, ami ezzel jár. Aki elmegy kurvának, ne ríjjon, ha basszák - biztos ismered az ékes mondást... Szóval nem védhetsz ki semmi hibát ilyen hülyeséggel. Inkább olvass sokat, meg fogsz tanulni helyesen írni; a végén téged fog zavarni a másik slendriánsága.*
Summa summarum: vagy írj helyesen, vagy ne próbáld megmagyarázni a direkt és dalolva vállat ökörséget.
*megin' optimista vagyok... Pontosabban: ddddd' optdddstd vddyod.
Elküldve: 2004. 12. 22. 01:07
Akkor? Nem ez a lényeg? ha aaaaaaaaaaaaddddddddddfdghdf -t irsz abbol meg sztem nem:)
"It has been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the World. - Chaos Theory
Elküldve: 2004. 12. 22. 01:08
Szerkesztette: lameXpert 2004. 12. 22. 01:09 -kor
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 12. 22. 01:16
csak gondoljatok bele:)
Elküldve: 2004. 12. 22. 01:23
Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 3:08
Esküszöm, 5 évesen már olvastam, de elismerem, hogy fáradt vagyok, és azt olvastam, hogy örökséget
.
.
.
- Ha nem hagyod abba a lövöldözést, énekelni fogok!
Elküldve: 2004. 12. 22. 01:28
Idézet: Rina Maan - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 1:23
Idézet
Szerkesztette: lameXpert 2004. 12. 22. 01:28 -kor
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 12. 22. 01:29
Idézet: xcke - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 1:16
csak gondoljatok bele:)
Mert nem csak te létezel.
Elküldve: 2004. 12. 22. 01:51
Természetesen most leszámitottam a társadalmi normák stb figyelembevételét, és csak logikusan gondolkodtam, ha szeretnétek, áttérhetünk a valami = vmi tipusu, és a miért nem irunk ékezetet, illetve mért ossze vissza rakjuk ki tipusu problémák megfontolására is
nos?
Közben uFo kolléga el fog készülni egy algoritmussal, ami segithet minket az értelmezésben.
u.i: de rühellem hogy holnap 13.00 kor hirado vizsga és már csak X órám van tanulni és nincs idő alvásra;>>
Szerkesztette: xcke 2004. 12. 22. 01:52 -kor
Elküldve: 2004. 12. 22. 01:53
irasjel={.!?}
mv = hamis
szo=''
uppercase(my_post[1])
ciklus i<-2 to length(my_post)-1
ha my_post[i] eleme betu
akkor
ha mv akkor uppercase(my_post[i]) es mv=false
szo=szo+my_post[i]
kulonben
ha my_post[i] eleme irasjel akkor mv=true
ha length(szo)>0 akkor kiir(javit(ms_word_hun_dictonary,szo))
szo=''
kiir(my_post[i])
i:=i+1
ciklus vege
ahol a javit algoritmus az MS Word szotara alapjan kijavitja a hibat es ellatja ekezettel. az algoritmus feltetelezi h az irasjelek megfeleloen vannak hasznalva, a szavak nem tartalmaznak nem betu karaktert.
Szerkesztette: ufosrac 2004. 12. 22. 01:53 -kor
Elküldve: 2004. 12. 22. 01:55
Idézet: xcke - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 3:51
Természetesen most leszámitottam a társadalmi normák stb figyelembevételét, és csak logikusan gondolkodtam, ha szeretnétek, áttérhetünk a valami = vmi tipusu, és a miért nem irunk ékezetet, illetve mért ossze vissza rakjuk ki tipusu problémák megfontolására is
nos?
Közben uFo kolléga el fog készülni egy algoritmussal, ami segithet minket az értelmezésben.
u.i: de rühellem hogy holnap 13.00 kor hirado vizsga és már csak X órám van tanulni és nincs idő alvásra;>>
társadalmi normák vs. logikus gondolkodás
(szójjá' be, új vagyok
Szerkesztette: Rina Maan 2004. 12. 22. 01:56 -kor
.
.
.
- Ha nem hagyod abba a lövöldözést, énekelni fogok!
Elküldve: 2004. 12. 22. 01:56
Idézet: xcke - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 1:51
Arra gondolsz, hogy ott szarsz, ahol rád jön, mert azzal időt takarítasz meg? Nem, egyáltalán semmi gond nincs vele. Csak mégis jelentése van.
Elküldve: 2004. 12. 22. 02:04
Elküldve: 2004. 12. 22. 02:05
Szerkesztette: ufosrac 2004. 12. 22. 02:05 -kor

Súgó
A téma zárva.