HWSW Informatikai Kerekasztal: "Olvashatatlan userek" - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"Olvashatatlan userek" Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 21. 14:49

Idézet: ufosrac - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 14:39

meglepodnel ha azt mondanam h 7 eve ismerem es 3 eve szobatars ill. albi tars? :p

Nem!  :omg:  Sőt!
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#282 Felhasználó inaktív   xcke 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 21. 14:51

lol :)
"Software is like sex. It's better when it's free." -Linus Torvalds :)
"It has been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the World.  - Chaos Theory
a = {a,á}, e = {e,é}, o = {o,ó,ö,ő}, u = {u,ú,ü,ű}, i = {i,í} j=ly

#283 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 14:56

Hát nem tudom, de egy fórumon, ahol személyesen szinte senki sem ismeri egymást, igenis az írásmód és a stílus az, ami alapján ítélni lehet...

Én (szerencsére) élem az életem a számítógépen kívül is, így pontosan tudom, hogy egy esetlegesen helytelenül és igénytelen stílusban író ember is lehet nagyszerű barát és jó ivócimbora, de az is valószínű, hogy a felhasználók nagy többségének nem ez jön le a hozzászólásaiból!

Mellesleg a HWSW nem cset, hanem egy BBS rendszer, azaz itt nyugodtan és lassan is írhatsz, mert nem "sürget az idő", valamint szerkesztheted (és előnézheted is) a hozzászólásodat, hiszen lehet, hogy akinek címzed, az csak másnap reggel lesz online...

Cseten még elfogadható a sok rövidítés és a helytelenül írás, de ebben a rendszerben ez már minősít!

Itt van idő mindenre, nem kell sietni...
Tyraan - Artum Inferniti

#284 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 14:58

Idézet: xcke - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 14:51

lol :)

Én is csak azt tudlak...
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#285 Felhasználó inaktív   ufosrac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 14:59

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 14:56

Hát nem tudom, de egy fórumon, ahol személyesen szinte senki sem ismeri egymást, igenis az írásmód és a stílus az, ami alapján ítélni lehet...

Én (szerencsére) élem az életem a számítógépen kívül is, így pontosan tudom, hogy egy esetlegesen helytelenül és igénytelen stílusban író ember is lehet nagyszerű barát és jó ivócimbora, de az is valószínű, hogy a felhasználók nagy többségének nem ez jön le a hozzászólásaiból!

Mellesleg a HWSW nem cset, hanem egy BBS rendszer, azaz itt nyugodtan és lassan is írhatsz, mert nem "sürget az idő", valamint szerkesztheted (és előnézheted is) a hozzászólásodat, hiszen lehet, hogy akinek címzed, az csak másnap reggel lesz online...

Cseten még elfogadható a sok rövidítés és a helytelenül írás, de ebben a rendszerben ez már minősít!

Itt van idő mindenre, nem kell sietni...

most mondjam azt a kozhelyet h az 'ido penz'? :D
@ powered by debian

#286 Felhasználó inaktív   xcke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:01

De ha valaki gyorsan ír mert épp nincs ideje hogy átnézze, és szerkessze, mer ezernyi más dolga van, az attól szar ember lesz?  .. ez elég röhejes szerintem, szerintem ebből semmit nem lehet/szabad következtetni. Nem volt ideje, nincs kedve vacakolni vele, nem érdekli. Ez csak egy írás, semmit nem árul el az emberről.

És amugy mi hwsw-n 90%ban bolházunk, az meg inkább chat mint forum
"It has been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the World.  - Chaos Theory

#287 Felhasználó inaktív   ufosrac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:01

amugy nem teszek kulonbseget net es net kozott ... szamomra van internet es van kozelet. egyik helyen igy irok a masikon ugy irok.
amugy nem tudom miert az iras a legnagyobb problema. engem pl sokkal jobban zavar ha valaki a chaten/forumon arc meg nagydumas amikor meg talalkozol vele meg se szolal stb.
@ powered by debian

#288 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:02

Idézet: ufosrac - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 14:59

most mondjam azt a kozhelyet h az 'ido penz'? :D

Hát mondhatod, de szerintem egy hibás postot maximum 2 perc átnézni és a problémás dolgokat kijavítani!

Ennyi ideje szerintem mindenkinek van, de erre sem lenne szükség, ha helyesen lenne megírva a hozzászólás!
Tyraan - Artum Inferniti

#289 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:04

Idézet: xcke - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:01

De ha valaki gyorsan ír mert épp nincs ideje hogy átnézze, és szerkessze, mer ezernyi más dolga van, az attól szar ember lesz?

Itt nem több oldalas hozzászólásokról beszélgetünk, hanem néhány soros szösszenetekről, amiket igenis van idő átnézni, ha az ember akarja!

Mellesleg ha két sorban van 10 hiba, akkor ott már lehetnek gondok és ezek a gondok nem az idővel kapcsolatosak...
Tyraan - Artum Inferniti

#290 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 21. 15:10

Idézet: xcke - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:01

Nem volt ideje, nincs kedve vacakolni vele, nem érdekli. Ez csak egy írás, semmit nem árul el az emberről.

De, pontosan ezt árulja el arról az emberről.

Idézet

nincs kedve vacakolni vele, nem érdekli.

És ha valakit nem érdekel, abból nem lesz szar ember. Csak megbízhatatlan. Nem majd. Már most.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#291 Felhasználó inaktív   xcke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:16

ha az átnézésre szánt delta t  tart nullához, akkor mind1 hogy két sorban van hiba vagy egy oldalban, az hibás marad;DD

Amugy, a hiba relativ dolog, ami neked hiba nekem nem az(ezt vedd úgy hogy ember csoportokra nézzük)
.

Ez is lehet egy felfogás, tehát én úgy érzem nem hibázok, és mivel nem minden ember anyázza szét a fejemet hogy igénytelenülirócsöves vagyok, ezért lehet hogy még se olyan veszett a helyzet :-)))

Lehet hogy az az X ember csinál bolhát az elefántból, akik ezt a topikot elinditottak :)

Természetesen az biztos, hogy ha nyelvészek néznék ezt, akkor megbuknánk,de nem teszik,
és egyesek simán átnéznek a nyelvtani és irásos hibákon és röktön a tartalmat látják.

Ez kicsit gyakorlatias felfogás talán.

#292 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:19

Idézet: xcke - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:16

Természetesen az biztos, hogy ha nyelvészek néznék ezt, akkor megbuknánk,de nem teszik,
és egyesek simán átnéznek a nyelvtani és irásos hibákon és röktön a tartalmat látják.

mert még ha oly gyakran tartalma is lenne.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#293 Felhasználó inaktív   xcke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:20

Idézet: kAy - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 16:19

mert még ha oly gyakran tartalma is lenne.

miért nincs?

#294 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:26

ha az átnézésre szánt delta t  tart nullához, akkor mind1 hogy két sorban van hiba vagy egy oldalban, az hibás marad;DD

Amugy, a hiba relativ dolog, ami neked hiba nekem nem az(ezt vedd úgy hogy ember csoportokra nézzük)
.

Ez is lehet egy felfogás, tehát én úgy érzem nem hibázok, és mivel nem minden ember anyázza szét a fejemet hogy igénytelenülirócsöves vagyok, ezért lehet hogy még se olyan veszett a helyzet :-)))

Lehet hogy az az X ember csinál bolhát az elefántból, akik ezt a topikot elinditottak :)

Ez kicsit gyakorlatias felfogás talán.

...

/André Gide/

#295 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 21. 15:26

Idézet: xcke - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:20

miért nincs?

Igazad van, a moslékosvödörnek is van tartalma. :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#296 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:28

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:26

Igazad van, a moslékosvödörnek is van tartalma. :)

és lássuk be, a célközönsége örül is neki.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#297 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 21. 15:35

Idézet: kAy - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:28

és lássuk be, a célközönsége örül is neki.

Ami addig nem is érdekes, míg normává nem kívánja tenni.
¤

#298 Felhasználó inaktív   ufosrac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:47

... Lehet hogy az az X ember csinál bolhát az elefántból ...

LOL ... nem elefantot csinal a bolhabol veletlen?:)
@ powered by debian

#299 Felhasználó inaktív   ufosrac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:48

Idézet: Niceday - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:26

...

a tobbi hibat miert nem javitottad ki? esetleg egy megajanlott jegyet is odairhattal volna :) tartalomra es helyesirasra is ...

helyesirasi hiba miatt javitva :D

Szerkesztette: ufosrac 2004. 12. 21. 15:48 -kor

@ powered by debian

#300 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:51

Idézet: ufosrac - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:48

a tobbi hibat miert nem javitottad ki? esetleg egy megajanlott jegyet is odairhattal volna :) tartalomra es helyesirasra is ...

helyesirasi hiba miatt javitva :D

Nem volt időm, mert siettem!

/André Gide/

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.