Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol
Elküldve: 2007. 05. 09. 11:06
Elküldve: 2007. 05. 09. 11:15
Itt az egyetemen is van néhány ilyen Vectra, ezek meg mindig sietnek 11-12 percet. Biztos itt meg nagyobb a freki...
Elküldve: 2007. 05. 09. 23:19
Idézet: Robi19 - Dátum: 2007. máj. 9., szerda - 11:06
És az interferencia?
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2007. 05. 10. 07:32
Biztos volt egy csomó kötve a hálózati kábelra és ezért lassabban jött rajta az áram ezért késett az órája....
Elküldve: 2007. 05. 10. 21:55
Idézet: pjotr007 - Dátum: 2007. máj. 10., csütörtök - 7:32
Biztos volt egy csomó kötve a hálózati kábelra és ezért lassabban jött rajta az áram ezért késett az órája....
Hát igen kb ilyesmi jellegű lehetett
Elküldve: 2007. 05. 11. 07:56
Ez nem szervergép, hanem "csak" személyi számítógép.
Erre azért nem biztosan nem tartanak annyira felkészült szakembergárdát, mint egy szerverre.
Meg lehet, hogy tudta az a szaki, hogy az óra nem a hálózati áram hibája miatt nem jár pontosan, de nem tud vele mit csinálni, max. cserélni az alaplapot. Azt meg valszeg nem akarták kicserélni ilyen kis hibáért. És lehet csak mondott egy vakítást, gondolván, úgyse értenek hozzá, ő meg hamar lezárja a problémát
Elküldve: 2007. 06. 08. 11:28
Elküldve: 2007. 06. 08. 13:55
Nézem netbankon hogy átjött-e már a fizu (@rsteb@nk), erősen világos hajú kolleganő kérdezi micsinálsz...mondom csekkolom van-e már fizu...
Aszongya nézzük meg az övét is! Kérdezem hogy szintén ez a bank?
-Nem, otp...
-de nézzem meg
-azonosító,jelszó???
-ja, neki olyan nincs (persze hogy azt hitte hogy az enyémmel meg lehet sasolni)
" - Pokeas
\\GigabyteP35-DS3L\C2D.E6420@3.2@AC Freezer 7 Pro\4GB_DDR2\Gigabyte 260 GTX OC SP 216\\
COD MW2 in game:[HWSW]EBI
Elküldve: 2007. 06. 12. 14:13
Ráadásul a mérlegprogramot is sikerült agyonlőnie, de nemhogy szólt volna az okos, hanem kihívta a mérlegeseket...
Pedig csak az adatbázis motort kellett volna feltenni...
Aminek természetesen ott volt a telepítője...
Most erre mit mondjak, nem röhöghetem ki, inkább hallgattam, nem érdekel, csesszenek le, én vagyok a hülye...
Hálistennek az adatbázist elmentettem, dehogy a mérlegesek mit fognak szólni, amikor elindítopttam olyan modulokat amik nincsenek kifizetve (számlázás..) meg három példányban van fent a gépen a program mert három cégnek mérünk vele...
Elküldve: 2007. 06. 12. 15:03
Nade eszembe nem jutna olyan masinát elvinni haza, amin érzékeny adatok vannak (számlázás, raktárkezelés, mérleg stb stb), csak azért hogy mobilinternezzek vele.
Ráadásul egy valamit magára adó cég rendelkezik normálisabb internetkapcsolattal.
Elküldve: 2007. 06. 12. 15:30
Normálisabb internet nincs, mert nem megoldható.
Ez csak azért kell, hogy naponta egyszer elküldje a mérési adatokat.
Csak azt nem értem, hogy ha nem ért hozzá, akkor miért nem szól, bár sejtem, ,mert ő okos, majd megoldja és rágfogja, hogy a filmek miatt nem megy az internet...
Szerkesztette: pjotr007 2007. 06. 12. 15:32 -kor
Elküldve: 2007. 06. 12. 16:19
Elküldve: 2007. 06. 13. 14:48
Idézet: pjotr007 - Dátum: 2007. jún. 12., kedd - 15:30
Normálisabb internet nincs, mert nem megoldható.
Ez csak azért kell, hogy naponta egyszer elküldje a mérési adatokat.
Csak azt nem értem, hogy ha nem ért hozzá, akkor miért nem szól, bár sejtem, ,mert ő okos, majd megoldja és rágfogja, hogy a filmek miatt nem megy az internet...
Ez ellen a legjobb védekezés, ha nem teszel semmit a céges gépekre, ami nem oda való.
Meg nem indítasz el olyan modulokat, amikért nem fizettetek. És nem teszed fel több példányban, ha csak egyet vettek. Vegyneke meg mindent szépen, és akkor nem lesz baja senkinek. Mert a végén rádkenhetnek bármit.
Egy régi melóhelyen annakidején, a Win95-ös időkben valaki az egyik gép (automata parkolóház vezérlése futott rajta) asztalára csinált néhány file-t a jobb gombos menüvel (Pl. Új -> Szöveges dokumentum, meg még hasonló 3-4 féle, volt hang file is). Valszeg véletlenül, rátenyerelt az egérre. Ott volt a képernyőn már egy pár hete. Én meg egyszer nézem, jé minek ez ide, és klatty, töröltem.
Mikor tapasztaltabb kolléga meglátta, hogy nincsenek ott, kérdezi ki törölte. Mondom én. Erre letolt, hogy micsoda hülye vagyok, ha valami gáz van, majd azt mondják azért, mert én ott töröltem valamit. Mondom de hiszen ennek semmi értelme. Mondja, persze, ezt én tudom, meg ő is tudja. De ha valami fejesnek ezt mondják, az nem fogja tudni, sőt még meg se fog hallgatni, hanem az lesz, hogy én baxtam el mindent.
Akkor semmi baj nem lett belőle. És hülyének tartottam az ilyen problémázása miatt, aztán lassan rájöttem (másik melóhelyeken később), vannak ilyen helyzetek mégis. Ha a megfelelő ember (aki pl. maga se érti mi a hiba) nyitja ki a száját a megfelelő helyen, akkor bármit bevesznek, amit mond, és hiába magyarázkodsz, le se sz*rnak.
A másik, amit megfigyeltem, hogy általában a kis problémákból csapnak nagy balhét. Ha tényleg valami komoly gáz van, le se s.arják. Ha meg valami apróság, azt meg néha úgy szétcsócsálják, mintha a világ dőlne össze tőle
Elküldve: 2007. 06. 14. 06:56
De nem ezt nem lehet, én vagyok a hibás, meg a filmek...
Elküldve: 2007. 06. 17. 06:48
- Nem látom az internetet!
- ???
- Mondom, nem látom!
- Mit próbálsz indítani és mi a hibajelenség?
- A kék e betűre kattintok és nem az internet jön be!
- Hát mi? Mi van kiírva felül?
- Valami idegen nyelvű oldal... www.msn.com
- És? Mit vársz?
- Hát az internetet!
.......
Pár perces (mindez vasárnap hajnali 5.30-kor!) egyeztetés után kiderült, hogy a komának eddig a stop.hu volt nyitólapnak beállítva, ezt sikerült valahogy átvarázsolnia... Mindenesetre a tanulság: a www.msn.com az nem az internet!!
- Van a Földön értelmes élet?
- Nincs. Én is csak beugrottam ide...
- A nagyapám mindig mondogatta: "Pénzért nővel soha!". Ezt én is így gondolom, de ajándékot elfogadok.
Elküldve: 2007. 06. 17. 07:50
Idézet: Polikarpov - Dátum: 2007. jún. 17., vasárnap - 7:48
- ???
- Mondom, nem látom!
- És? Mit vársz?
- Hát az internetet!
.......
Pár perces (mindez vasárnap hajnali 5.30-kor!) egyeztetés után kiderült, hogy a komának eddig a stop.hu volt nyitólapnak beállítva, ezt sikerült valahogy átvarázsolnia... Mindenesetre a tanulság: a www.msn.com az nem az internet!!
Win98-nál, és Winme-nál a frissítés(keresés) az valamiért ezt hozza be (kétszer, azután visszaáll), XP-nél ez az alapértelmezett nyitólap. Magyar nyelvű ember számára tényleg "nem internet", mert angol nyelven hírek, és semmitmondó infók vannak rajta.
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Elküldve: 2007. 06. 17. 08:03
Foszlány egy beszélgetésből.
A HD milyen elven működik? Biztos nagyban különbözik az LCD-től. A HD a Hard Display-nek a rövidítése?
Itt tudtam volna hozzáfűzni, hogy az én LCD TV-m HD Ready. Akkor az enyém már ilyen ultra modern? Two in one? Akkor az én TV-m egyszerre alkalmazza folyadékkristályt a kemény kijelzővel? Ez akkor nagyon tuti.
Elküldve: 2007. 06. 17. 08:54
Elküldve: 2007. 06. 17. 11:24
Idézet: Primary - Dátum: 2007. jún. 17., vasárnap - 9:03
Foszlány egy beszélgetésből.
A HD milyen elven működik? Biztos nagyban különbözik az LCD-től. A HD a Hard Display-nek a rövidítése?
Itt tudtam volna hozzáfűzni, hogy az én LCD TV-m HD Ready. Akkor az enyém már ilyen ultra modern? Two in one? Akkor az én TV-m egyszerre alkalmazza folyadékkristályt a kemény kijelzővel? Ez akkor nagyon tuti.
:confused:
Elküldve: 2007. 06. 17. 11:25
Idézet: Polikarpov - Dátum: 2007. jún. 17., vasárnap - 7:48
- ???
- Mondom, nem látom!
- És? Mit vársz?
- Hát az internetet!
.......
Nálam ez úgy indulna, hogy ember normális vagy. Fél 6 van, ráadásul vasárnap. Majd hétfőn megoldjuk. Persze, ha munka. Ha meg ismerős azt olyan szinten ba**nám le, hogy egy ideig nem hívna az tuti. Mondjuk én egy hónapban átlagosan 3-szor vagyok esküvőn, és 3-4 között érek haza, úgyhogy elég ingerült tudok lenni, ha felébresztenek fél 6-kor
Szerkesztette: lordrolee 2007. 06. 17. 11:27 -kor

Súgó
A téma zárva.