Idézet: charlie - Dátum: 2007. júl. 9., hétfő - 10:19
ugye folyamatos rendelkezesre allas, minden menjen flottol, meg ilyenek. mert ha nem megy, az x ezer/szazezer/millios kieses (mérettől fuggően), amit nem lehet megengedni.
Azt meg is kell am fizetni.
Valahogy mindig azok az ugyfelek tudtak velem a leghangosabban orditani, hogy vasarnap delutan _azonnal_ szalljak ki, mert neki mekkora veszteseg, hogy "nem megy be a konyhaba a rendeles", blabla, akik lemaradtak a torlesztoreszletek fizetesevel.
Nyomtatoba hopapirt rakni meg azert nem tudtak, mert nem volt tobb keznel, elfelejtettek venni.

Persze az archaikus papircetli+ceruza attol meg mindig mukodik, csak hat a pincerek nem szeretnek irkalni+futni.
Utana meg birnak rinyalni, hogy mi ez a 10k-s szamla az 5 perces meloert.
Ja, bennevan a kiszallas, a papir, meg az, hogy raneztem a nyomtatora, kiszedtem belole az elozo, olcsodeszar papir mocskat.
Akinel meg nagy rendszer van, es tenyleg komoly fennakadasokat tud okozni egy esetleges leallas, azokkal meg ugyis atalanydijas keretszerzodesunk van fix havidijjal, 1 oran belul kiszallas kitetellel, potalkatreszek meg a helyszinen vannak.
Kifejezetten imadtam, amikor szombat hajnali 3-kor csong a telefon, menjek melegbarba, mert fomusoridoben baj van.
Lassan mar a szemem se rebben, ha szembejon egy vastagon vakolt travi, vagy fiuk simogatjak egymas terdet.
Szerkesztette: nyunyu 2007. 07. 09. 11:29 -kor