Idézet: csíkszem - Dátum: 2005. jan. 15., szombat - 14:05
" A lejátszó Hold key-től függetlenül önmagától, rendszertelen időközökben, kiszámíthatatlanul lekapcsol.
Az a benyomásom, hogy az érintkezési hiba folytán szakad meg az áramellátás, vagy -és staticus feltöltődés miatt kapcsol le.
1. Az ilyen leáálás során mindig a választómenühöz tér vissza bekapcsolás után, nem abba a funcióba ( Rádió vagy mp3 lejátszó) amiben volt, mint normális kikapcsolás után.
2. A beállítható felvételi időpontot ill. dátumot (record time) ilyenkor mindég visszacsapja 2004,01,01- re,
ugyanakkor az egyéb elmentett állásokat megtartja.
3. A leállás kiprovokálható finom bolyhos anyaghoz történő dörzsöléssel is, mint pl. tréningruháák belső bolyhos része, de ugyanígy bekövetkezik dzseki zsebben is, nem is beszélve műanyagházú porszívó használata közben, de más mp3 lejátszóhoz adott szövet zsákban is, DE NEM KÖVETKEZIK BE A LEJÁTSZÓ KÉZBEN TÖRTÉNŐ RÁZÁSA SORÁN.
4. alkalomszerűen ilyen leállás után néha alig lehet bekapcsolni, van úgy hogy ki kell venni az elemet és csak ezt követően, kapcsol be hosszabb unszolásra.
Az már csak apró kellemetlenség, hogy a rádiósugárzás térereje gyengébb pl. Debrecen, 106.6Mhz Bartók Rádió, akkor egy kb. 1 másodperces körüli pattogó stereo mellékhang hallható, ami élvezhetetlenné teszi a műsor hallgatását.
Mindezek ahibák már a vásárlást követő napon kiderültek, de cserekészülék hiányában cserét megoldani nem tudták, szervizelési lehetőséget jan 2. hetétől ígértek. Fenti hiba kezdettől fogva folyamatosan fennáll.
Tekintettel fenti hibára a lejátszó éppen a funkciójának megfelelően (mozgás, sportolás stb)
nem használható megfelelően!
Debrecen, 2005-01-10.
Dr. xyz "
Mindez egy A4 lapon, két példányban. Vannak hülye emberek....
Nem hülye, tapasztalt. Vele valószínűleg nem fog az megtörténni, mint velem.
Visszavittem garanciába egy Abit 4200Ti kártyát, mert leállt a hűtőventilátora. Ezt csak fejjel lefelé (vagyis csak álló toronyházban) produkálta, ha megborítottam, akkor újra beindult. Elmondtam az eladónak a problémám, aki bevitte a szervízbe, majd elhajtott, hogy érdeklődjek három nap múlva.
Felhívtam őket. Minden ok., mehetek érte.
Hazavittem, betettem, a hibajelenség ugyanaz. Visszavittem, újra elmagyaráztam, hogy mi a gondom. Ember bőszen bólogat, szervízbe be, jöjjek holnap.
Másnap elhoztam, hibajelenség ugyanaz.
Akkor már egyenesen a szervízbe mentem. A "szervízember" meg sem várta, hogy elmagyarázzam, hogy mi a hiba, kitépte a kártyát a kezemből, benyomta az asztalán FEKVŐ alaplapba. Bekapcs, megvető pillantás. Akkor elkezdtem olyan "NEM_LESZ_GÁZ_ÁR_EMELÉS" stílusban szótagolni, hogy milyen helyzetben pusztul a venti. Erre jól lecseszett, hogy eddig ezt miért nem mondtam. Nem álltam le vele vitázni, hogy már harmadszorra magyarázom, inkább örültem, hogy végre kicserélte.
Azt hiszem, legközelebb én is leírom, két tanúval aláiratom, közjegyzővel hitelesíttetem...

Súgó
A téma zárva.