Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol
Elküldve: 2005. 04. 20. 06:31
Nem mellesleg Gabibácsinak van némi igaza az állításában. Ez itt nem a xxxpárt fórum. Vegyél vissza kicsit.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2005. 04. 20. 06:51
Idézet: didyman - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 6:31
Viszont határozottan javult a stílusa...
Elküldve: 2005. 04. 20. 06:55
Idézet: Richardka - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 8:39
Nem tartom magamat menő csávónak, de legalább hesseld meg hogy mire válaszoltam.
Te aztán menő lehetsz
Basszus... Megvizslatva az általad megválaszolt hozzászólást, csak azt tudom mondani: Igazad van és elnézést kérek!
- Van a Földön értelmes élet?
- Nincs. Én is csak beugrottam ide...
- A nagyapám mindig mondogatta: "Pénzért nővel soha!". Ezt én is így gondolom, de ajándékot elfogadok.
Elküldve: 2005. 04. 20. 09:40
Már naívan azt hittem hogy bocsánatot fogsz kérni, de aztán mégsem
Viszont állok elébe, mondd el nekem élőben mégegyszer amit most leírtál, és garantáltan nem éled túl te kis mocskolódo *****. Elegem van az ilyen habzószájú őrültekből. Olvassgas kicsit, pihengess, tanulj, okosodj, és utána meglátod hogy itt senki sem szídja a láma juzereket, nem erről van szó, mégha magadra vetted is.
Ja és ha továbbra sem írsz normálisan, és politizálsz, személyeskedsz, megkereslek és beverem a pofádat.
Üdvözlettel:
Gabibácsi
Elküldve: 2005. 04. 20. 09:41
Elküldve: 2005. 04. 20. 09:45
Elküldve: 2005. 04. 20. 09:59
Amugy, hogy egy kicsit ulzuna koma dolgához is szóljak: vagy asszimilálódik, vagy megunja és távozik a fórumról, esetleg kibannolják. Abszulute nem bántásból mondom, kb én is ilyen voltam az elején, az anonimitás meg a felelősség hiánya kihozza az elején az emberből az állatot, főleg ha előtte nem járt semmilyen fórumra, chat-vonalra, ilyesmire. Én legalábbis igy kezdtem a dolgot, a pofám akkora volt hogy egy csuklós ikarusz is kiállt volna rajta farral, kicsit égtem emitt-amott, sőt. Én előtte ugyanis max iskolából neteztem, a chatkorszak ugy unblokk maradt ki, meg a netiquett is, igy kb a mai napig egy 12 éves gyerek értelmi szintjén állok fórumviselkedés tekintetében, jóllehet majd 2x annyi vagyok.
Elküldve: 2005. 04. 20. 10:05
Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 10:59
Akkor csak én vagyok olyan hülye, hogyha egy új helyen vagyok, először fülem-farkam behúzom?
レラクス
Elküldve: 2005. 04. 20. 10:07
Amugy, hogy egy kicsit ulzuna koma dolgához is szóljak: vagy asszimilálódik, vagy megunja és távozik a fórumról, esetleg kibannolják. Abszulute nem bántásból mondom, kb én is ilyen voltam az elején, az anonimitás meg a felelősség hiánya kihozza az elején az emberből az állatot, főleg ha előtte nem járt semmilyen fórumra, chat-vonalra, ilyesmire. Én legalábbis igy kezdtem a dolgot, a pofám akkora volt hogy egy csuklós ikarusz is kiállt volna rajta farral, kicsit égtem emitt-amott, sőt. Én előtte ugyanis max iskolából neteztem, a chatkorszak ugy unblokk maradt ki, meg a netiquett is, igy kb a mai napig egy 12 éves gyerek értelmi szintjén állok fórumviselkedés tekintetében, jóllehet majd 2x annyi vagyok.
Téged már megszoktunk
Meg mondjuk van is valami tudásod. Ja és nem másoknak esel neki egyből.
Elküldve: 2005. 04. 20. 11:09
Elküldve: 2005. 04. 20. 21:19
Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 12:09
Szólsz, kivel van gondod (név, cím, telefonszám, esetleg fénykép) oszt' megoldjuk...
Nehogymár bántsák, meg csicskáztassák 2-More barátunkat, nemde szaktársak?!
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s
Elküldve: 2005. 04. 20. 21:53
Idézet: StSanya - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 22:19
De, ahogy mondod!
(apropó, 2-More! Hozz hirtelen kockabuborékos kólát!!!
レラクス
Elküldve: 2005. 04. 20. 22:02
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2005. 04. 21. 05:24
Idézet: Richardka - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 7:30
Számolj el 10-ig.
Picit heves vérméksékletü lehetsz, de ez nem jó
Ricsi nézd meg mennyi idő telt el a "húzz el" tartalmú levél és a válaszom között.Így már láthatod, hogy számoltam.Semi bajom senkivel, de azt nem csipom, hogy valaki félremagyaráz valamit, vagy messziről, anélkül hogy elolvasta volna a szöveget, beleszólvalamibe.Nem is baj, hogy az előző topicot (Aqua garancia)bezárták, valóban értelmetlen vita volt.A jó benne,hogy nem törölték le.Tehát egy értelmes vándor gond nélkül kiszűri a lényeget.
Elküldve: 2005. 04. 21. 05:30
Idézet: didyman - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 7:31
Nem mellesleg Gabibácsinak van némi igaza az állításában. Ez itt nem a xxxpárt fórum. Vegyél vissza kicsit.
Ha feltűnt volna ebben a topicban meg sem említettem a pártokat.Ti már másodjára és engem hibáztattok?
Én értem, hogy azt szeretnéd, ha elismerné valaki igazad van, meg hogy megsértődtél, mert esetleg nem a legjobb színben tüntettelek fel(mint számítógépzsenit) a világ előtt, de hidd el ez a lényegen nem változtat.Ha erre izgulsz, hát tessék(bár ettől még nem lesz igazad):
OKOS VAGY, ÜGYES VAGY, JÓL BÁNSZ A NŐKKEL,ÉS IGAZAD VAN
Elküldve: 2005. 04. 21. 05:33
Szerintem te pont ezt akartad mondani.A te mondanivalód csupa Arany-állítmány.Sőt a te véleményed egy tekintélyes idővallumban kalibrálható...
Na kb ennyi értelme volt annak, amit leírtál.A viselkedésmódod?Hm... Semmit nem változtál.
Elküldve: 2005. 04. 21. 05:36
Idézet: StSanya - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 22:19
Vagy mégiscsak van itt egy párt elrejtve?Mindegy, hogy igaza van-e egy idegennek, vagy nem, a párttagot ne molesztálják? Hahahahahahahahahaaaaa
Elküldve: 2005. 04. 21. 05:39
Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 5:30
Én értem, hogy azt szeretnéd, ha elismerné valaki igazad van, meg hogy megsértődtél, mert esetleg nem a legjobb színben tüntettelek fel(mint számítógépzsenit) a világ előtt, de hidd el ez a lényegen nem változtat.Ha erre izgulsz, hát tessék(bár ettől még nem lesz igazad):
OKOS VAGY, ÜGYES VAGY, JÓL BÁNSZ A NŐKKEL,ÉS IGAZAD VAN
Bogaram, nem tűnik fel, hogy árral szemben haladsz és Rajtad kívül "kevesen" értenek egyet Veled? Tán mégiscsak lehet homokszem a gépezetben, ha nagy hirtelen ilyen "sokan" Neked esünk. Én plö nem akarom, hogy elmenj, egyszerűen csak legyél kicsit konszolidáltabb. Ettől még lehet saját véleményed, ahogy óhajtod
Elküldve: 2005. 04. 21. 06:44
Vagy irok párat én
A vitán ott a pont és kész.
Elküldve: 2005. 04. 21. 07:43
Amugy, változás: nem azt mondom hogy változtam, legfeljebb görbültem egy kicsit, továbbra se használok smile-t, se röviditést, se szerkesztésgombot, se topikinditást, azaz fórumuser szempontból amolyan konzervativ maradtam, vagy csak simán hülye. Azt sajnos nehéz lemérni hogy milyen voltam régen és ahhoz képest milyen vagyok manapság, mert az akkori (2002 körüli) topikok amikben ámokfutottam jórészt a tématemetőben kötöttek ki.
De ne aggódj, majd egy párszor téged is beégetnek úgy, ahogy engem, lesz majd amikor akkor se lesz igazad ha igazad van, és akkor majd elválik az ocsú a szemtől: hogy képes vagy e felvenni a fordulat és tovább lépni, vagy veszed a kalapod és bukott sz*rként lehúznak a klotyón á lá starship troopers
Amugy, buta vagyok, randa, és nemhogy jól nem, de sehogy se tudok bánni a nőkkel. Hogy igazam van e, azt majd az idő dönti el. Vagy a pszichiáter.

Súgó
A téma zárva.