HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#415 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 04. 20. 06:31

Ulzana2, semmi szükség erre. Nem mi kezdtük el.
Nem mellesleg Gabibácsinak van némi igaza az állításában. Ez itt nem a xxxpárt fórum. Vegyél vissza kicsit.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#416 Felhasználó inaktív   CsGy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 20. 06:51

Idézet: didyman - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 6:31

Viszont határozottan javult a stílusa...  :)
CsGy

#417 Felhasználó inaktív   Polikarpov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 06:55

Idézet: Richardka - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 8:39

mi van??
:D  :D

Nem tartom magamat menő csávónak, de legalább hesseld meg hogy mire válaszoltam.

Te aztán menő lehetsz :) gözöd sincs miről van szó, de belepofázol  :D

Basszus... Megvizslatva az általad megválaszolt hozzászólást, csak azt tudom mondani: Igazad van és elnézést kérek!
flash-t kétféle ember használ: az egyikre rákényszerítik, a másik pedig hamis papírokkal lógott ki a zártosztályról ...
- Van a Földön értelmes élet?
- Nincs. Én is csak beugrottam ide...
- A nagyapám mindig mondogatta: "Pénzért nővel soha!". Ezt én is így gondolom, de ajándékot elfogadok.

#418 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 09:40

Kedves Ulzana2!

Már naívan azt hittem hogy bocsánatot fogsz kérni, de aztán mégsem ;) Szóval már máshol is kértelek, udvariasan hogy írj normális, emberi stílusban. Mivel nem tetted meg ezért írtam azt amit írtam.
Viszont állok elébe, mondd el nekem élőben mégegyszer amit most leírtál, és garantáltan nem éled túl te kis mocskolódo *****. Elegem van az ilyen habzószájú őrültekből. Olvassgas kicsit, pihengess, tanulj, okosodj, és utána meglátod hogy itt senki sem szídja a láma juzereket, nem erről van szó, mégha magadra vetted is.
Ja és ha továbbra sem írsz normálisan, és politizálsz, személyeskedsz, megkereslek és beverem a pofádat.

Üdvözlettel:

Gabibácsi
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#419 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 09:41

Jah, hogy ON is legyek, én már csak a rokonoknak szerelek gépet, ismerősök ismerősének soha :D

#420 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 09:45

Jah, a többiektől meg bocs, hogy elragadtattam magam , nyugodtan ugorjátok át a hozzászólásomat. Nehezen ragadtatom el magam ennyire, de ulzana2 már több topicot is tönkretett, és valahogy meg kéne értetni vele hogy ez nem a fikafórum.

#421 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 09:59

Ugyan ugyan...
Amugy, hogy egy kicsit ulzuna koma dolgához is szóljak: vagy asszimilálódik, vagy megunja és távozik a fórumról, esetleg kibannolják. Abszulute nem bántásból mondom, kb én is ilyen voltam az elején, az anonimitás meg a felelősség hiánya kihozza az elején az emberből az állatot, főleg ha előtte nem járt semmilyen fórumra, chat-vonalra, ilyesmire. Én legalábbis igy kezdtem a dolgot, a pofám akkora volt hogy egy csuklós ikarusz is kiállt volna rajta farral, kicsit égtem emitt-amott, sőt. Én előtte ugyanis max iskolából neteztem, a chatkorszak ugy unblokk maradt ki, meg a netiquett is, igy kb a mai napig egy 12 éves gyerek értelmi szintjén állok fórumviselkedés tekintetében, jóllehet majd 2x annyi vagyok.

#422 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 10:05

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 10:59

Én előtte ugyanis max iskolából neteztem, a chatkorszak ugy unblokk maradt ki, meg a netiquett is, igy kb a mai napig egy 12 éves gyerek értelmi szintjén állok fórumviselkedés tekintetében, jóllehet majd 2x annyi vagyok.

Akkor csak én vagyok olyan hülye, hogyha egy új helyen vagyok, először fülem-farkam behúzom? Kép
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#423 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 10:07

Ugyan ugyan...
Amugy, hogy egy kicsit ulzuna koma dolgához is szóljak: vagy asszimilálódik, vagy megunja és távozik a fórumról, esetleg kibannolják. Abszulute nem bántásból mondom, kb én is ilyen voltam az elején, az anonimitás meg a felelősség hiánya kihozza az elején az emberből az állatot, főleg ha előtte nem járt semmilyen fórumra, chat-vonalra, ilyesmire. Én legalábbis igy kezdtem a dolgot, a pofám akkora volt hogy egy csuklós ikarusz is kiállt volna rajta farral, kicsit égtem emitt-amott, sőt. Én előtte ugyanis max iskolából neteztem, a chatkorszak ugy unblokk maradt ki, meg a netiquett is, igy kb a mai napig egy 12 éves gyerek értelmi szintjén állok fórumviselkedés tekintetében, jóllehet majd 2x annyi vagyok.

Téged már megszoktunk :pokeas:
Meg mondjuk van is valami tudásod. Ja és nem másoknak esel neki egyből. ;)

#424 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 11:09

Én meg az életben voltam nagy csicska, és arctalanul nyilt ki a csipám rettenetesen. Az előbbi azóta sem változott :D

#425 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 21:19

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 12:09

Én meg az életben voltam nagy csicska, és arctalanul nyilt ki a csipám rettenetesen. Az előbbi azóta sem változott :D

Szólsz, kivel van gondod (név, cím, telefonszám, esetleg fénykép) oszt' megoldjuk...  :D

Nehogymár bántsák, meg csicskáztassák 2-More barátunkat, nemde szaktársak?!
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#426 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 21:53

Idézet: StSanya - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 22:19

Szólsz, kivel van gondod (név, cím, telefonszám, esetleg fénykép) oszt' megoldjuk...  :D

De, ahogy mondod!

(apropó, 2-More! Hozz hirtelen kockabuborékos kólát!!! :D [viccsel])
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#427 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 22:02

Lovacskás képet...Ánusz P4T533-at... :Đ
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#428 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 21. 05:24

Idézet: Richardka - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 7:30

nem kell elhuznod a forumról azért mert 1 ember azt mondja, de kérlek mielőtt irsz valamit
Számolj el 10-ig.

Picit heves vérméksékletü lehetsz, de ez nem jó  :(

Ricsi nézd meg mennyi idő telt el a "húzz el" tartalmú levél és a válaszom között.Így már láthatod, hogy számoltam.Semi bajom senkivel, de azt nem csipom, hogy valaki félremagyaráz valamit, vagy messziről, anélkül hogy elolvasta volna a szöveget, beleszólvalamibe.Nem is baj, hogy az előző topicot (Aqua garancia)bezárták, valóban értelmetlen vita volt.A jó benne,hogy nem törölték le.Tehát egy értelmes vándor gond nélkül kiszűri a lényeget.

#429 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 05:30

Idézet: didyman - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 7:31

Nem mellesleg Gabibácsinak van némi igaza az állításában. Ez itt nem a xxxpárt fórum. Vegyél vissza kicsit.

Ha feltűnt volna ebben a topicban  meg sem említettem a pártokat.Ti már másodjára és engem hibáztattok? :)
  Én értem, hogy azt szeretnéd, ha elismerné valaki igazad van, meg hogy megsértődtél, mert esetleg nem a legjobb színben tüntettelek fel(mint számítógépzsenit) a világ előtt, de hidd el ez a lényegen nem változtat.Ha erre izgulsz, hát tessék(bár ettől még nem lesz igazad):

OKOS VAGY, ÜGYES VAGY, JÓL BÁNSZ A NŐKKEL,ÉS IGAZAD VAN

#430 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 05:33

Ugyan ugyan...

Szerintem te pont ezt akartad mondani.A te mondanivalód csupa Arany-állítmány.Sőt a te véleményed egy tekintélyes idővallumban kalibrálható...
  Na kb ennyi értelme volt annak, amit leírtál.A viselkedésmódod?Hm... Semmit nem változtál.

#431 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 05:36

Idézet: StSanya - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 22:19

Vagy mégiscsak van itt egy párt elrejtve?Mindegy, hogy igaza van-e egy idegennek, vagy nem, a párttagot ne molesztálják? Hahahahahahahahahaaaaa

#432 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 05:39

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 5:30

Ha feltűnt volna ebben a topicban  meg sem említettem a pártokat.Ti már másodjára és engem hibáztattok? :)
  Én értem, hogy azt szeretnéd, ha elismerné valaki igazad van, meg hogy megsértődtél, mert esetleg nem a legjobb színben tüntettelek fel(mint számítógépzsenit) a világ előtt, de hidd el ez a lényegen nem változtat.Ha erre izgulsz, hát tessék(bár ettől még nem lesz igazad):

OKOS VAGY, ÜGYES VAGY, JÓL BÁNSZ A NŐKKEL,ÉS IGAZAD VAN

:lol: Nincsenek ilyen perverz vágyaim, kösz :D
Bogaram, nem tűnik fel, hogy árral szemben haladsz és Rajtad kívül "kevesen" értenek egyet Veled? Tán mégiscsak lehet homokszem a gépezetben, ha nagy hirtelen ilyen "sokan" Neked esünk. Én plö nem akarom, hogy elmenj, egyszerűen csak legyél kicsit konszolidáltabb. Ettől még lehet saját véleményed, ahogy óhajtod :respect: :D

#433 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 06:44

kérek láma usereket  inkább :)

Vagy irok párat én :)

A vitán ott a pont és kész.
Már van nettem :)

#434 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 07:43

Mondjuk nem teljesen értem a dolgot, mármint ulzuna2 válaszát, de sebaj. Amugy, csicskáztatás, nem csicskázTATnak, csinálom magamtól :D Nameg olyan inkábbmegcsinálom-befogomapofám-deaztánhazafelemikorsenkisehalljacsúnyánkáromkodós tipus vagyok.
Amugy, változás: nem azt mondom hogy változtam, legfeljebb görbültem egy kicsit, továbbra se használok smile-t, se röviditést, se szerkesztésgombot, se topikinditást, azaz fórumuser szempontból amolyan konzervativ maradtam, vagy csak simán hülye. Azt sajnos nehéz lemérni hogy milyen voltam régen és ahhoz képest milyen vagyok manapság, mert az akkori (2002 körüli) topikok amikben ámokfutottam jórészt a tématemetőben kötöttek ki.
De ne aggódj, majd egy párszor téged is beégetnek úgy, ahogy engem, lesz majd amikor akkor se lesz igazad ha igazad van, és akkor majd elválik az ocsú a szemtől: hogy képes vagy e felvenni a fordulat és tovább lépni, vagy veszed a kalapod és bukott sz*rként lehúznak a klotyón á lá starship troopers :D
Amugy, buta vagyok, randa, és nemhogy jól nem, de sehogy se tudok bánni a nőkkel. Hogy igazam van e, azt majd az idő dönti el. Vagy a pszichiáter.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.