Idézet: Gyenes - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 15:19
Pontosan erre céloztam: mindenki elkezdi rágni az odadobott csontot. Az a csont lehet jó húsos és rágcsálnivaló, de ha nem a megfelelő helyen rágják az emberek, úgy már nem olyan jó.
Ezt a topikot tök jó volt olvasgatni, erre jön a rengeteg off, és elb... az egészet.
Lásd én vagyok a jótündér, dobok neked is egy csontot.Tehát láma júzerek topikba mi is illik.Hm lássuk csak.Hm.PL a láma P&P Salesman júzer is ide tartozik?Na.Bemék a boltba 1-es számú boltba,kérdem"írható duplarétegű dvd van-é?".A csóka szétnéz, mint aki kandikamerát keres, majd megkérdi:"micsoda kérem?".Mondom "DVD írható, 8,5 giga, dual léjer van?".Mire ő:"ja, az speciel nincs".Kettes számú bolt."csókolom duplarétegű DVD van?".Kutat a 600 ftos tdk, sky 4,7-es lemezei között,ami a madár(ósen)boltban 399 ft, majd azt mondja"hát itt nincs, hallottam valamit róla, de még túl drága, csak megrendelésre hozunk".Hármas számú bolt."szevasz dupla rétegű irható DVD lemezt keresek...".Az eladó kicsit zavaros tekintettel:"csak ezek vannak amit itt látsz...".De én nem bántom őket.Végül is alig több mint egy éve van már duál léjeres író, és tényleg nem éri meg egy igényes felhasználónak 1500-2000 ftért egy 6 ezer ft-os premierfilm jó minőségben.Majd flveszem 4,7-es pixelesre.

Súgó
A téma zárva.