Idézet: pjotr007 - Dátum: 2007. jún. 12., kedd - 15:30
Jó, majd felelőségre vonom magamat....
Normálisabb internet nincs, mert nem megoldható.
Ez csak azért kell, hogy naponta egyszer elküldje a mérési adatokat.
Csak azt nem értem, hogy ha nem ért hozzá, akkor miért nem szól, bár sejtem, ,mert ő okos, majd megoldja és rágfogja, hogy a filmek miatt nem megy az internet...
Ez ellen a legjobb védekezés, ha nem teszel semmit a céges gépekre, ami nem oda való.
Meg nem indítasz el olyan modulokat, amikért nem fizettetek. És nem teszed fel több példányban, ha csak egyet vettek. Vegyneke meg mindent szépen, és akkor nem lesz baja senkinek. Mert a végén rádkenhetnek bármit.
Egy régi melóhelyen annakidején, a Win95-ös időkben valaki az egyik gép (automata parkolóház vezérlése futott rajta) asztalára csinált néhány file-t a jobb gombos menüvel (Pl. Új -> Szöveges dokumentum, meg még hasonló 3-4 féle, volt hang file is). Valszeg véletlenül, rátenyerelt az egérre. Ott volt a képernyőn már egy pár hete. Én meg egyszer nézem, jé minek ez ide, és klatty, töröltem.
Mikor tapasztaltabb kolléga meglátta, hogy nincsenek ott, kérdezi ki törölte. Mondom én. Erre letolt, hogy micsoda hülye vagyok, ha valami gáz van, majd azt mondják azért, mert én ott töröltem valamit. Mondom de hiszen ennek semmi értelme. Mondja, persze, ezt én tudom, meg ő is tudja. De ha valami fejesnek ezt mondják, az nem fogja tudni, sőt még meg se fog hallgatni, hanem az lesz, hogy én baxtam el mindent.
Akkor semmi baj nem lett belőle. És hülyének tartottam az ilyen problémázása miatt, aztán lassan rájöttem (másik melóhelyeken később), vannak ilyen helyzetek mégis. Ha a megfelelő ember (aki pl. maga se érti mi a hiba) nyitja ki a száját a megfelelő helyen, akkor bármit bevesznek, amit mond, és hiába magyarázkodsz, le se sz*rnak.
A másik, amit megfigyeltem, hogy általában a kis problémákból csapnak nagy balhét. Ha tényleg valami komoly gáz van, le se s.arják. Ha meg valami apróság, azt meg néha úgy szétcsócsálják, mintha a világ dőlne össze tőle