Idézet: Brokkoli - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 21:25
Bárhonnan nézzük ennek a gépnek a gatyába rázásáért nem sok a tíz répa.
A gari meg evidens, hogy ugrott a deformált alkatrészekre, hiszen a kiskereskedő sem fogja tudni érvényesíteni az igényét nagyker felé.
Erről a gépről még azt sem mondhatjuk, hogy valamennyire hozzáértő laikus rakta volna össze.
A teremtője sajnos egy idióta.
Azért krumplit ültetni csak az küldje, aki már maga is próbálta.
Semmivel sem egyszerűbb mint egy pc-t összerakni. Aki nem hiszi - próbálja ki.
Hmmm.
Idézet
Ez a tarifa és kész! Tanulopénzt anno énis megfizettem! Utolag visszagondolva megfizetteték velem a többszörösét!
Srácok. Ez diszkrimináció. Itt a srác azzal indokol, hogy egy ilyen hülye megérdemli, hogy jó sokba kerüljön a javítás és tenne is róla, holott ugye a gépet szét kell szedni és távtartókkal, kiegyengetve összerakni (a kiegyengetés előtti állapot dokumentálásával a későbbi félreértések megelőzése végett).
Ezt diszkriminációnak hívják és jogi tényállás, és senkii sem válik egy ember hülyesége okán felhatalmazottá arra, hogy önmaga büntetésként szankcionáljon irreális javítási költséggel. És itt nem a 10k-ról van szó: Ha a gép szervizelése a cég által nyilvánosan közölt hivatalos óradíjban, egyszeri díjban eléri ezt az összeget, akkor ez természetes, de a leírt adatok, tények és a srác hozzáállása alapján nem erről van szó. És ez gusztustalan. Én az ilyen céget messze elkerülném, akkoris, ha nem én lennék a delikvens marha.
Idézet
Amugy neki sincs a divolás után semmiféle jogalapja reklamálni!
Ebben sem vagyok teljesen biztos. Az, hogy egy eszköz tönkremegy, nem bizonyítható, hogy a gányolás miatt van. Ha fizikai sérülés nincsen, akkor kutya kötelességed garanciálisan foglalkozni vele, mint ahogy a merkury táp megléte sem vonja meg a garanciát, hiába egy halom hulladék és dokumentálhatóan képes tönkretenni bármit.
A fizikailag sérült eszközökre ugrik a garancia (de azért tegyük szívünkre a kezüket, egy elhajolt lemezt ki lehet szépen egyengetni és ez a működést nem befolyásolja, a fizikai sérülés itt nem erről szól-ilyenkor szoktuk ugye feltételes garanciába átvenni, vagyis, ha a szervíz elfogadja, akkor garanciális, ha nem, akkor ez van)
Szerkesztette: didyman 2007. 08. 25. 15:04 -kor