HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#2121 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 08. 14:10

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 13:28

b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a kötelezett a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének a (2) bekezdésben írt feltételekkel nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

Ezt a mondatot nem értem, biztos bunkó vagyok: ha sem javitásra, sem cserére nincs joga, akkor hogy állhat el a szerződéstől, vagy követelhet árleszállitást, ha egyszer a cserére vagy a javitásra sincsen joga?

Nem, hanem pl. veszel egy autót, és van valami hibája (pl. a jobb oldala le van húzva végig).
Az eladó nem tudja kicserélni (vagy a fentebb általad írt okok  miatt nem kötelezhető cserére).
Ilyenkor vagy azt mondják, hogy X ft-tal olcsóbb, ha már kifizetted előre, akkor kapsz vissza pénzt (árleszállítás). Vagy elfogadod, vagy azt mondod, hogy kérem, ez így nekem nem kell, és inkább adják vissza a teljes pénzemet, amit befizettem érte (szerződéstől elállás).

Jelentéktelen hiba: pl. rossz az izzó az egyik irányjelző lámpában: emiatt nem kérheted vissza az autó árát.

Veszek egy kártyát, megtolom a seggét csavarhúzóval, letöröl róla 2 smd-t, beviszem a boltba, nem cserélik, nem javitják, visszakérek mondjuk egy 20ast, és otthon visszavarrom rá? Mi ez a viccparádé?

Az nem számít garanciális hibának, ha csavarhúzóval lekarcoltad vagy letörsz róla valamit.
De ha mondjuk nem veszik észre a rongálást: ha az árát adják vissza, akkor nem viheted el a kártyát, az eladónál marad (a szerződés előtti állapot visszaállítása: Te visszakapod a pénzedet, az eladó meg a termékét). Ezért nem tudod otthon visszatenni rá az SMD-ket sem.

Szerkesztette: Sparow2 2009. 02. 08. 14:13 -kor

#2122 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 14:15

Engem egy Yamaha cdíróval firkáltak meg akkor, amikor az még 100.000 forintomba került.
Elment hibadiagnosztikára is. Kihozták, h fej és elektronikahibás, miközben a lemezek elejét megírta és volt amit végigolvasott.
Végülis a hülyeségemből is, de bebuktam. A bolt ott kezdte, h először visszaadta (két hét után), h az író jó, biztosan a gépemmel van a baj.
Más forrásból megtudtam, h a scasis kivitel jó, az idés meg rossz széria volt.

#2123 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 02. 08. 14:23

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 14:15

Más forrásból megtudtam, h a scasis kivitel jó, az idés meg rossz széria volt.

Nálunk hullott a SCSIS is, viszont mi cseréltük rendesen. Elég sokat bukott rajt a cég, mert első körben újat kaptunk vissza, utána júzerek sorra nem fogadták be a másik által javítottat, gyárból meg 3-5 hónapos nagyságrend volt, mire megfordult.
Make love not Wor.

#2124 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 14:36

...

Idézet

Hogyaszongyahogy: választott szavatossági igény teljesitése lehetetlen? Igen, az. Innentől, kérdés? Nem tudunk neki akkor se ugyanolyat adni, ha akarnánk, mellesleg, és mivan akkor, ha az sem kell neki? Mert van olyan is: nekem ez a szar nem kell, már nem bizom benne. Akkor is, adjuk vissza a pénzét?
Aránytalan többletköltség, a szolgáltatott dolog értéke (melyik, a jelenlegi, vagy a vásárláskori? ) Kényelmetlenség? Definiálnád, mi a "kényelmetlenség"?  Ki határozza meg, dönti el?
Aránytalan többletköltség elküldeni tajvanra a kártyát, hetekig bokszolni a gyártóval, egyedileg rendelni a gyártótól egy kártyát, elküldentni egyedileg, levámoltatni, stb? Az. És az idő? 3 hónap, de az kényelmetlen? Kinek? Meddig tart a különösebb kényelmetlenség?

Tehát: Vagy javítasz/javíttatsz vagy ugyanolyanra cserélsz, a vevő VÁLASZTÁSA szerint, KIVÉVE: 1) az lehetetlen, 2) NEKED az aránytalanul többe kerül. (Ezért írtam az előbb, hogy végső soron a kiskereskedő dönthet.)

Ha a javítás vagy a csere jelentősebb kényelmetlenség okozása nélkül megy (kormányrendelet azt írja, hogy törekedni kell  15 napon belül, de NINCS pontos határidő megszabva, szerintem pontosan a kereskedő védelme érdekében), akkor NINCS pénz vissza fizetés!

Kényelmetlenségről már írtam korábban: "Mikor állapítható meg jelentős kényelmetlenség? Egyedi dolog, de 30 MUNKAnapot meghaladó javításra már szemrebbenés nélkül megítéli a bírói gyakorlat." De valóban egyedi, pontosan miről van szó, mit mond az illető, miért nem sikerül a javítás, stb... Tudod, ez olyan bírói döntés (mármint ha bíróig jut az ügy), mint pl. két rablást elkövető személy is eltérő büntetést kap...

Idézet

Ezt a mondatot nem értem, biztos bunkó vagyok: ha sem javitásra, sem cserére nincs joga, akkor hogy állhat el a szerződéstől, vagy követelhet árleszállitást, ha egyszer a cserére vagy a javitásra sincsen joga? Veszek egy kártyát, megtolom a seggét csavarhúzóval, letöröl róla 2 smd-t, beviszem a boltba, nem cserélik, nem javitják, visszakérek mondjuk egy 20ast, és otthon visszavarrom rá? Mi ez a viccparádé?

Akkor nincs joga javításra vagy cserére, ha az NEKED aránytalan teher vagy lehetetlen lenne. Azaz ez a szabály szintén téged véd.

Na most azért tisztázzuk: Ez az egész szavatosság, jótállás a "Hibás teljesítés esetén" érvényes CSAK!

Idézet

A hibás teljesítés
1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről 305. § (1) Olyan szerződés alapján, amelyben a felek kölcsönös szolgáltatásokkal tartoznak, a kötelezett hibásan teljesít, ha a szolgáltatott dolog a teljesítés időpontjában nem felel meg a jogszabályban vagy a szerződésben meghatározott tulajdonságoknak.
(2) Hibás teljesítésnek minősül a szolgáltatott dolog szakszerűtlen összeszerelése is, ha a szerelés szerződéses kötelezettség, és azt a kötelezett vagy olyan személy végezte el, akinek magatartásáért a kötelezett felelős. A kötelezett felel akkor is, ha a szolgáltatott dolog összeszerelését a szerződésnek megfelelően a jogosult végezte el, és a szakszerűtlen összeszerelés a használati útmutató hibájára vezethető vissza. Fogyasztói szerződésben semmis az a kikötés, amely e rendelkezésektől a fogyasztó hátrányára tér el.
(3) A kötelezett a hibás teljesítésért felelősséggel tartozik (kellékszavatosság).

305/A. § (1) Ha a jogosult a hibát a szerződéskötés időpontjában ismerte, vagy azt ismernie kellett, a kötelezett mentesül a szavatossági felelősség alól. Mentesül a kötelezett a szavatossági felelősség alól akkor is, ha a hiba a jogosult által adott anyag hibájára vezethető vissza, feltéve, hogy az anyag alkalmatlanságára a jogosultat figyelmeztette.
(2) Fogyasztói szerződés esetében az ellenkező bizonyításáig vélelmezni kell, hogy a teljesítést követő hat hónapon belül felismert hiba már a teljesítés időpontjában megvolt, kivéve, ha e vélelem a dolog természetével vagy a hiba jellegével összeegyeztethetetlen. A felek ettől eltérő megállapodása semmis.

Ez a hat hónap a szavatosság, ami jótállás esetén egy év, vagy önkéntes garancia alapján még több. Tehát Neked kell bizonyítani, hogy olyan hiba van, ami NEM volt meg a teljesítéskor, s máris nem vagy semmire sem kötelezhető!!!

Idézet

Ez tokkal vonóval, egy sapka szart ér, amit ideidézel, először is, mert ide sem illik, másrészt, mert nem húzható rá a szóban forgó műszaki cikkre. Hogy ilyen már ki se emeljek, hogy avulás, stb.
De kiváncsian várom, vajon, egy ekkora lapát szar, gumiparagrafusos lobogtatásra vajon mit mondana egy olyan biró, aki nem a valagában hordja az eszét.
Lehet, hogy egy kalapács nem avul el, de egy számitógépalkatrész meg igen. Tetszik, vagy sem. És nem fogják senkinek sem kifizetni a 3 évvel ezelőtt 100-x ezer forintért vett szarának az akkori árát se nálunk, se másnál, se sehol. Pont.

Ebben tévedsz, ezek az alapjai minden fogyasztói jognak, a többi részlet a kormányrendeletekben ezeken alapul. Ha nem ismered a PTK szabályozást, akkor van a gond, mert bizony a bírók ehhez a "kályhához" fognak visszatérni kétes ügyekben.  Az avulást meg felejtsd el az ilyen ügyekben.

Nos, tetszik vagy sem, ki fogják. Fizetési felszólítás, stb. Már volt felszámolási eljárás is ilyen ügyekben, folyószámla zárolás, végrehajtási eljárás stb. nyalánkságok.

Még egy kis jogértelmezés: Szerk., eltávolítva.

Szerkesztette: StSanya 2009. 02. 08. 15:06 -kor

"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#2125 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 14:58

Sparow b.szki, ezt ki fogja végigolvasni? A felét eleve értelmezni sem tudjuk, ügyvédek kapnak azért 30k-t óránként, hogy ezeket úgy értelmezzék, ahogy ügyfelüknek előnyös.
Érted, mire akarok kilyukadni, ugye?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2126 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 15:03

Idézet: didyman - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 14:58

Ebbe a topicba nem lehetne a vicces, tanulságos, bosszantó satöbbi sztorikat gyűjtögetni? :) Van garanciás topic, ott már nagyon jól megy a betűrágás.

Bejön ide a jónép derülni, erre böllengetést meg Jogtár húszponttizenegyet talál.

#2127 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 15:09

Idézet: didyman - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 14:58

Sparow b.szki, ezt ki fogja végigolvasni? A felét eleve értelmezni sem tudjuk, ügyvédek kapnak azért 30k-t óránként, hogy ezeket úgy értelmezzék, ahogy ügyfelüknek előnyös.

Szólíts csak nyugodtan Sanyának...

Óhajotok parancs, eltávolítva az inkriminált idézet...

S elnézését, ha segítő - jobbító szándéktól vezérelve elragadtattam volna magam, s túlontúl jogi esetekbe csapódtunk át. Többé nem fog előfordulni.
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#2128 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 16:09

Idézet: StSanya - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 15:09

Szólíts csak nyugodtan Sanyának...

Óhajotok parancs, eltávolítva az inkriminált idézet...

S elnézését, ha segítő - jobbító szándéktól vezérelve elragadtattam volna magam, s túlontúl jogi esetekbe csapódtunk át. Többé nem fog előfordulni.

Akkor Stsanya, bocs :D
Semmiféle óhaj, vagy parancs nem volt, csak azt gondold végig, hogy egy ekkora idézetet itt ki fog elolvasni? Arra utaltam, hogy egy dolog az, ami ebben az idézetben benne volt, de azt egy adott helyzetben annyiféle módon lehet értelmezni és alá-mellétámasztani, ahány eset van. Na és akkor eljuthatunk az egyedi értelmezéssel oda, ahol a part szakad.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2129 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 16:10

Idézet: debaj - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 15:03

Ebbe a topicba nem lehetne a vicces, tanulságos, bosszantó satöbbi sztorikat gyűjtögetni? :) Van garanciás topic, ott már nagyon jól megy a betűrágás.

Bejön ide a jónép derülni, erre böllengetést meg Jogtár húszponttizenegyet talál.

Ne offolj, légyszíves.

#2130 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 02. 08. 16:12

Idézet: didyman - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 16:10

Ne offolj, légyszíves.

Jelzés ment.

#2131 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 16:20

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 14:23

Nálunk hullott a SCSIS is, viszont mi cseréltük rendesen. Elég sokat bukott rajt a cég, mert első körben újat kaptunk vissza, utána júzerek sorra nem fogadták be a másik által javítottat, gyárból meg 3-5 hónapos nagyságrend volt, mire megfordult.

Én az M&M Computernél vettem. Nagy tanulság volt.

#2132 Felhasználó inaktív   marklar2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 18:12

Idézet: MisterY - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 14:14

Ez az egész magyar számítástechnika rákfenéje: olyan alacsony haszonkulcsra kényszerültek a kereskedő, hogy a garanciális kiadásokat már nem a normális működés részének tekintik, hanem veszteségnek, amit megpróbálnak minimalizálni. Sajnos a módszerek nem mindig legálisak.

Ha meg az importőr próbál megállapodni egy szakszerviz hálózattal, hogy lássa el a garanciális szervizelési feladatokat, akkor azok előre elkérik az áru értékének 4%-át, meg összes létező pótalkatrészt hozzá, hogy tudjanak dolgozni.

Aztán ha tönkremegy valami, és meg kéne csinálniuk, akkor meg b@sznak betartani az általuk szerződésben vállalt határidőt, mondván túl sok a munkájuk, ügyfél meg naná hogy veled anyázik. :(

Exmelóhelyem legalábbis így járt a PSC-vel.
Végeredmény persze elég hamar az lett, hogy alkatrészt amúgy is tartunk, mi meg ráérünk legózni, így főnökömnek sem kell pénzt kidobnia szervizre, pláne nem előre...

Szerkesztette: marklar2 2009. 02. 08. 18:24 -kor

#2133 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 19:48

Elnézést, hogy a Nagy Garanciális Megbeszélés- és Vitakörbe belepofátlankodom, de van láma juzer sztorim.
Ismerős hív, hogy félig megroggyant a Windows-a: a GUI bejön, de gyakorlatilag nem indul el semmi. Átugrottam hozzá és tényleg: a C: meghajtó file-jain nincs ACL, nincs internet, services.msc konzol kopp üres, eszközkezelőben nem lehet tulajdonság-lapot kérni, stb. Jön az ilyenkor szokásos kérdés: mit csináltál? Ő semmit, tegnap működött, ma így indult. Gondoltam egy chkdsk-t még megér a dolog, mielőtt atomjaira robbantom a gépet (márcsak azért is, hogy tudjak backupolni) és mialatt az dolgozott, srác kérdi: baj-e ha a power gombbal kapcsolja ki a gépét. Mondom attól függ: ha csak megnyomod, akkor oké, mert a Windows ezt megérzi, szépen elpakolja a juzert, programokat, mindent majd rituális öngyilkosságot követ el, amiből főnixként támad fel következő rendszerindításkor. Baj akkor van, ha legalább 4 másodpercig nyomod a gombot, mert ilyenkor tenkezeddel mártasz machete-t a kis Windowsod szívébe, és azt ő nagyon nem tolerálja. Szem elkerekedik nála: ő hetek óta így kapcsolja ki a gépét (4 mp power-gomb). Szem elkerekedik nálam: hogy lehet valaki ilyen ... ?  :omg:  :reklamacio:
Nem baj, a Win repair install hamar felmászott, és úgy néz ki, csak ennyi volt a baj.  :D

#2134 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 20:01

Nekem ilyenből még sosem volt gondom. Előfordult, hogy lusta voltam meg várni míg kikapcsol.

#2135 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 20:19

Gond akkor szokott lenni, ha éppen valamilyen lemezművelet zajlik, miközben levágod alóla az áramot. Jó esetben egy fájl sérül (ha rendszerfájl, akkor már nem annyira jó), rosszabb esetben a fájlrendszer. Ha hetekig folyamatosan így kapcsolja ki a gépet a jómunkásember, akkor egy idő után beleszaladhat ebbe.

#2136 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 20:24

Idézet: debaj - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 21:19

Gond akkor szokott lenni, ha éppen valamilyen lemezművelet zajlik, miközben levágod alóla az áramot. Jó esetben egy fájl sérül (ha rendszerfájl, akkor már nem annyira jó), rosszabb esetben a fájlrendszer. Ha hetekig folyamatosan így kapcsolja ki a gépet a jómunkásember, akkor egy idő után beleszaladhat ebbe.

Nyilván. Akkor szokott előfordulni, amikor már hullafáradt vagyok, és nem akarom megvárni míg kikapcsol a gép. Azóta már átszoktam a Sleep módra :)

Imént hívott a hugom, hogy csak a zene van ahhoz a ppt-hez amit küldtek neki. Hát lehet, hogy nem a windows media playerrel kellett volna megnyitni. De pozitívum, hogy lejátszotta alóla a zenét.

mikor lesz a windowsban Windows Media Prayer. Ha eleget imádkoztál, nem omlik össze a rendszer.  :Đ

#2137 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 20:28

Idézet: Primary - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 20:24

Nyilván. Akkor szokott előfordulni, amikor már hullafáradt vagyok, és nem akarom megvárni míg kikapcsol a gép. Azóta már átszoktam a Sleep módra :)

Úgy nem jó, hogy megnyomod a kikapcsológombot, aztán a gép ügyesen, egyedül kikapcsol? :)

#2138 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 08. 21:00

Én csak abban az esetben nyomok powert a gépnek ha vihar jön vagy van de különben csak a kikacsolás opciót használom.
Fölöslegesen nem szoktam powert nyomni mert az nem tesz neki jót, de már találkoztam olyan fószerel ki egyből a hátul lévő fesz kapcslót kapcsolgatta utána meg banbúlt egy nagyot hogy elszált a memóriája a gépben.
Én meg azért mert hiába mondtam neki hogy az úgy nem jó meg hogy a gép azt nem szereti mert tönkre mehet s aztán jön hogy csináljam meg a gépet, utána meg közlöm vele a végén az összeget akkor meg le esik az álla .
Mondom neki hogy máskor a kikapcsolás opciót használja ha kiakarja kacsolni a gépet s csak utána az feszkapcsolót a tápon ha tejesen áramtalanítani akarja a gépét.

Erre az emberke meg azt mondja hogy eddig ezt nemtudta én meg hogy vagy tízszer mutattam meg hogy mit csináljon. :reklamacio:

Szerkesztette: adax01 2009. 02. 08. 21:15 -kor

A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#2139 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 21:08

Idézet: adax01 - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 21:00

Fölöslegesen nem szoktam powert nyomni mert az nem tesz neki jót. 

Fölöslegesen senki nem nyomja.
Csak ha ki akarja kapcsolni.

És megfigyelheted, hogy _sokkal_  gyorsabban leáll (az XP) a power gombra, mint a leállításra.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#2140 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 08. 21:17

Idézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 21:08

Fölöslegesen senki nem nyomja.
Csak ha ki akarja kapcsolni.

És megfigyelheted, hogy _sokkal_  gyorsabban leáll (az XP) a power gombra, mint a leállításra.

Na ja ez igaz de ha a gépen a Linux az alaprendszer akkor inkább a kikapcsolás opciot használom.
A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.