HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#2361 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 09. 10:23

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 9:46

Ebben a gond csak annyi, h megdolgoztattak.
Ha jól emléxem, a jelenlegi szabályok szerint három napon belül indok nélkül meggondolhatom magam, visszavihetem a cuccost.

Majd alkalom adtán próbáld meg a bricoba visszavinni nemtetszik a szine alapon a szaniterosztályra a teleszart fajanszot, kiváncsi vagyok mit fognak szólni.

#2362 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 10:43

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 9:46

Ebben a gond csak annyi, h megdolgoztattak.
Ha jól emléxem, a jelenlegi szabályok szerint három napon belül indok nélkül meggondolhatom magam, visszavihetem a cuccost.

Szerencsére ilyen jogszabály nincs most Magyarországon. A vásárlóknak jó lenne ugyan, de ismerve népünket, túl sokan élnének vissza ezzel a lehetőséggel.

Ha nem személyesen vásároltad (neten, postai úton vagy telefonon rendelted), akkor 8 napon belül el lehet állni a vásárlástól, hiszen ekkor nem állt módodban a fizetés előtt az árut megtekinteni.
Ha 3 napon belül elromlik, akkor azonnal cserélni kell.

A karácsonyi ajándékozási időszakban a kereskedők önszántukból, főleg a vevőkör megtartása érdekében lehetőséget adnak a cserére akkor is, ha a terméknek semmi hibája nincs.

#2363 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 11:20

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 9:26

A minap bejön 2 olyan 30+os roma nő, hogy számitógép kellene. Semmi gond, teljesen normálisan viselkednek, semmi balhé, semmi gond, pont, amilyenek mellesleg az eddigi tapasztalataim is amugy velük, pedig dolgoztam, dolgozok nem egynek. ...

Persze, amíg dolgozol, meg rendesebb vagy mint a többi kollégád (ingyen hálókábel, meg telepítés, és mindent azonnal) addig rendesek.
De ha valami nem tetszik --vagy csak nem szolgálsz semmi hasznot nekik-- kimutatják a foguk fehérjét.

Meg állati pofátlanok. Több, mint 10 évig ilyen környéken laktam, és rendszeres volt, hogy egyik nap agyon akarnak ütni, másnap meg jön oda mézesmázosan, hogy drága szomszéd ez kéne, az kéne. És azt nem értik meg, hogy egyszerűen azt mondod, hogy "nem", hanem minimum egy "húzzál innét a p*csába te rohadt g*ci" kifejezésre érti meg, hogy nem akarok neki segíteni vagy adni semmit.
Vagy amikor 5-en állnak szemben késsel 1 emberrel szemben, vagy 30-an höbőrögnek üvöltözve 5-6 emberrel szemben. Vagy mennek az emberek az utcán, és kis 4-5 éves kölkök kiabálnak az embereknek, hogy "BUZIIII!!!", meg hogy "K*RVA ANYÁD!!!" ... vagy ha éppen nincsenek ott elegen, csak valami csoda folytán csak 3-an, és nem mernek egyből neked menni, akkor csak fenyegetnek, hogy pl. a barátnődet bántják, ha arra jár: "A k*rvádnak annyi!" ... undorító dolgok ezek.
Meg van amelyik kötekedős, akit minden este megvernek, mert általában részeg is meg béna is, de mégis odaáll hogy boxolni akar, és ha leverik, akkor jön a haverjaival vissza, hogy őt ott bántották.

Bennem sose volt semmi fajgyűlölet, vagy ilyesmi, de kialakult egy nagyon erős előítélet. amit ők maguk alakítottak ki bennem.

Persze amíg dolgozol neki, addig nem ilyen: addig még a gyerekeket is elzavarja, ha zavarnak.
Az első pár hónapban, amíg nem tudtam, hogy viselkednek, addig naívan én is beválltam ilyen munkákat, de minddel csak a szívás volt, ezért aztán el is hajtottam őket sorban, később nem is jöttek.

Vannak azért kivételek is, pl. van olyan roma haverom aki totál normális, és többet melózik, mint két fehér ember, de ritka az ilyen. Vagy legalábbis azon a környéken ritka volt nagyon.

Különben, ha én mentem volna vissza a géppel a boltodba, nekem is ilyen szívélyes lettél volna, tessék hálókábel, azonnal telepítem és sysprepelek ingyen, meg a végén még vissza is veszem az egészet ...
Mert a múltkor a garanciális témában még cserealkatrészt se akartál adni: ha jut valami, adok de ne nézd hogy milyen, ha nem jut vagy nincs kedvem, akkor nem adok ... ehhez képest most meg simán visszavetette a főnököd.

#2364 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 11:29

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 11:20

Különben, ha én mentem volna vissza a géppel a boltodba, nekem is ilyen szívélyes lettél volna, tessék hálókábel, azonnal telepítem és sysprepelek ingyen, meg a végén még vissza is veszem az egészet ...
Mert a múltkor a garanciális témában még cserealkatrészt se akartál adni: ha jut valami, adok de ne nézd hogy milyen, ha nem jut vagy nincs kedvem, akkor nem adok ... ehhez képest most meg simán visszavetette a főnököd.

Veled ugyanilyen szivélyes lettem volna, ugyanis, ha tudok, akkor segitek, mindenkinek, legyen az fullos szőke bőr, mint tegnap, vagy hugyszagú örege papa, mint tegnap, vagy szarszagú öregasszony mint 2 hete. A visszavétellel, csere, kölcsöndarabbal kapcsolatban viszont nem én döntök, hanem a főnökség. Én amit tudok megteszek, ha ez kevés, na akkor van a byebye.

#2365 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 14:11

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 11:23

Majd alkalom adtán próbáld meg a bricoba visszavinni nemtetszik a szine alapon a szaniterosztályra a teleszart fajanszot, kiváncsi vagyok mit fognak szólni.

Én mindig is mondtam, hogy itt, kis hazánkban a
számteket ill. az azon a területen dolgozókat valamiféle
"fekete mágia" övezi, számomra érthetetlen okokból...  :eek:

A saját (arunk felnyalatják velünk egyesek -- mert szerintük
ez nekik JÁR...  :rolleyes:

Jah! És mielőtt...  ;)  Faji/nemzetiségi hovatartozástól teljesen
független a jelenség...  :omg:

:offtopic: Én még nem láttam "langaléta romát"...  :)   
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#2366 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 15:01

Idézet: Macikák - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 14:11

Én mindig is mondtam, hogy itt, kis hazánkban a
számteket ill. az azon a területen dolgozókat valamiféle
"fekete mágia" övezi, számomra érthetetlen okokból...  :eek:

A saját (arunk felnyalatják velünk egyesek -- mert szerintük
ez nekik JÁR...  :rolleyes:

Bizonyára más eladókkal (vagy emberekkel foglalkozó) helyeken is ez a helyzet.
Hiszen --gondolom-- a legtöbb vevőd azért normális, csak van 1-2 ilyen is, és ezek jobban rögzülnek a memóriádban.

Idézet: Macikák - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 14:11

Jah! És mielőtt...  ;)  Faji/nemzetiségi hovatartozástól teljesen
független a jelenség...  :omg:

:offtopic: Én még nem láttam "langaléta romát"...  :)

Jó neked :)
Alapban van a sovány vékony szikár, a kövér hájas, meg a kigyúrt hájas.
A sovány vékony szikárból van több alfaj: 1,50-es 45 kg-os méret (barna kordbársony sültös sapkával), a normál magasságú méret, meg van a langaléta méret (ez talán a legritkább).

#2367 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 09. 20:08

Mi az felcsaptunk antropológiai meghatározó lexikonba ? :think:
Amúgy engem is már lefárasztottak egy párszor a kérdéseikkel az emberek és amikor magyarázol csak néznek egy nagyot tágra nyílt szemekkel, van hogy jönnek vagy telefonálnak két nap múlva hogy mondjam el még egyszer.

Szerkesztette: adax01 2009. 04. 09. 20:14 -kor

A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#2368 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 20:42

Idézet: adax01 - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 20:08

Mi az felcsaptunk antropológiai meghatározó lexikonba ? :think:

Micsoda? Hozzám képest a Brehm első féléves kezdő zoológus :D

Idézet: adax01 - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 20:08

Amúgy engem is már lefárasztottak egy párszor a kérdéseikkel az emberek és amikor magyarázol csak néznek egy nagyot tágra nyílt szemekkel, van hogy jönnek vagy telefonálnak két nap múlva hogy mondjam el még egyszer.

Ezek a fránya emberek már csak ilyenek. Kérdeznek, kérdeznek, aztán másnapra elfelejtik.
De még az jobbik eset, amikor kérdeznek. Mert van aki nem kérdez, csak kitalál olyan dolgokat, hogy néha én is meglepődök.
:)

#2369 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 11:30

Mai nappal is tele a tököm, meg a kedves "minden fost el kell adni, minél olcsóbban" kollégákkal is.

Bejön 2 ember, már eleve nagy hanggal és szeretnének venni egy házat tápegységgel.
DE nekik 10 ezerért kell a kettő és ne legyen 450-esnél kisebb, mert a Csiplendes fiúk aszondták, hogy manapság már minden sempronhoz is 450-es táp dukál.
Csiplendes fijúk mondták és ők értenek hozzá! (Értem... mi meg hülyék vagyunk)
Ott ki is néztek egy szutykot 10 ropiért, de megvétel előtt körbejárják a várost.

Mutattam énis nekik szutykokat, aztán rátértem, hogy az a szutyok táp nemhogy 450W-os nincs, de még 200W-os se. Erre nagy döbbentség és csend.
Megkérdezték, menyibe kerül egy minőségi 450W-os táp és mit ajánlok xy összeállítású géphez.
Kiajánlottam egy giga 460 SperB-t és egy 450W-os Ct-t, de majd hasbaszúrták magukat az ár hallatán.
Aztán kiajánlottam a szokásos 350-es FSP-t.
Erre azt kapom a fejemre, hogy "biztos azért tukmáljátok ránk a szar 350-es tápot, mert anyi van belőle, hogy rátok rohad! És igenis, az a 350-es, hiába minőségi, kevé a mi gépühnkhöz." majd kisvártatva kirohantak. Gondolom, megvenni a fos tipusú házat fos tipusú táppal.

Ezúton üzenném az első mondatk közötti hozzáállású kollégáknak, hogy a szakma és törvények nem ismerése, nem mentesít a felelősség alól.
Nagyon kezd elegem lenni ebből az egész szarból, ami itt folyik, mint IT ipar. Elegem van abból, hogy egy szar ECDL-el felvesznek boltba eladót vagy szervizest és tudatlanul tudálékoskodik a témában. Halvány fingja sincs a hw-ek működéséről de osztja az észt.
Minimum egy 2-3 éves HW-informatikusi gyakorlat, egy elektronikai végzettség kellene ehhez.
Elegem van abból is, hogy a tudatlan észosztás miatt PONT AZ szopik, aki korrekten akarja ellátni az ügyfelet és korrekten akarja valódi műszaki tanácsokkal ellátni.
Én, aki valódi műszaki tanácsot szeretnék neki átadni, simán le vagyok hülyézve, azok a "kollégák", akik tudatlanul észt osztanak, meg felhőkig magasztalva...
Én, aki épít egy műterelést, avval fingatla a tápokat, grafikonokat csinálok a terhelésekről, pontosan számolt keresztterhelést mér, oszciloszkóppal mérem a kimenet zajosságát, nézem, hogy van-e védelme. Gyakorlatilag SEMMIT se érek vele, mert 10% talán aki meghallgatés 5% a 10%-ból, aki hisz is nekem. Miért? Azért, mert egy jó marketing sokkal többet ér, mint a valós tudás és szolgáltatás.

És jöhetnek a kollégák, hogy "De....." NINCS DE!

Bocsának az elmemenésért, de nagyon kikívánkozott...

Másik mai történés....
"Gépet szeretnénk hitelre venni.. Számla nélkül leheten?" :Đ

#2370 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 11:47

Akkor már kezded érteni, h miért rohad le ilyen intenzívem a (virtuálérték)pénz értéktöbblettermelésére optimalizált világ.
Talán változtatni kellene a fejekben (propaganda) és a világ működtetésében.
Egy érdekcsoport által előállított hazugságalapú önelpusztító világban élünk. Az a "fogyasztói" magatartás amin itt (is) busongunk csak tünete egy nagy bajnak, egy mély disznóságnak.

#2371 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 12:58

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 16:01

Hiszen --gondolom-- a legtöbb vevőd azért normális, csak van 1-2 ilyen is, és ezek jobban rögzülnek a memóriádban.

Pontosabb, ha "ügyfelet" mondasz, mert nem boltban dolgozom. Hálistennek!  :Đ

Alapjában véve egy zárt, de némileg bővülő "ügyfélköröm" akad...  ;)

Meg néhány sztorim is azért, ugye...  :cool:

Ált. úgy indul, hogy: "Ohh, csak egy cr@ck-et kell feltenni, 10 perc
az egész!"... Aha, hát hogyne...  :D

Aztán mikor olyan fütyi vagyok, hogy odamegyek, akkor jön a
"Hát, ha már úgyis itt vagy, lenne még ez...", stb. Ugye???  :)

Aztán eccer azt veszem észre, hogy már negyedik órája ülök ott és
az utsó metró után loholok, hogy elérjem...  :omg:

Most hívott az egyik, hogy menjünk monitort venni...  :p

Sziasztok, mindenkinek kellemes Húsvétot!  :)

Szerkesztette: Macikák 2009. 04. 10. 13:10 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#2372 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 13:46

Idézet: stol - Dátum: 2009. ápr. 10., péntek - 11:30

möff

Ó ne szarj be, az előbb itt is volt egy gömböc vidor, és vele egy colos tudor. 550es Chieftec, Asus és Corsair a pulton, emberünk meg dörmög, hogy kevés a 18A áganként. Szám szerint 3 van rajtuk. Merthogy az alaplapra ők azt találták az ZINTERNETEN (hol másutt) hogy 20A. Itt léptem a képbe, finoman megvilágitottam az amper és watt közötti nüansznyi eltéréseket, majd azt, hogy az AMD 3500+os, 2 vinyó+2ODD+7600GT felállású konfigja aligha fogja paksot többlettermelésre késztetni.
És csak megy az észosztás, merthogy a 600as zalman 16 ampere kevés volt. 3x kellett elmagyaráznom az embernek, hogy habár az ATX AUX az alapra megy, nem az alaplap táplálódik belőle, hanem a CPU tápja, és mivel a CPU nyélen se eszik meg többet 80 wattnál, a táp ellenben 12Von tud 18A-t, azaz uszkve 200 wattot, aligha kell aggódniuk. Dehogy az alaplap. Mondom ja, a ramtáp a kb 10 wattjával sokat mondok 4 giga ramnál veszteséggel együtt, meg a reszli az 5 voltról legyen másik 10W, jé kijön a KB 20W, nem amper, amiről az elején ugattam, még az is bőszen rászámolva. Nagy duzzogva végülis elvittek valamit, én addigra leléptem mert elfárasztott :D

Tegnap volt 2 csaj, azok legalább normálisak voltak, igaz az egyik akkora volt a pultot alig érte fel, egy toshi netbookal, hogy kell bele 2 giga ram. Meg hogy oprendszert akarnak majd rá másikat, mondom menni fog, USB, XPhez AHCI off, meg az stb. Ja nem kösz, Ubuntu megy rá, csak majd a rendes, nem ez a herélt. Csak pislogtam :D

#2373 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 13:51

Idézet: stol - Dátum: 2009. ápr. 10., péntek - 12:30

Mai nappal is tele a tököm ...

Ne vedd fel. A szakértelmed emiatt nem változik egy fikarcnyit sem. Maximum pár hülyével találkozol. Nekik úgysem tudnád elmondani a dolgokat, mert ha hallanak mástól mást, akkor az ő szemükben megint te leszel a hülye.
Ne törődj ilyenekkel. Láthatóan felhígul a "szakma", az egy főre jutó "átlagos hozzáértés" majdhogynem zéró alá csökken. Ma már mindenkinek van számítógépe, ma már minden hülyegyerek kezében ott a mobil, a PDA, az akármi. Ma már mindenki csetelk, szkájpozik, oszt közben fogalma sincs a hálózatról. Ma már mindenki doom3, farkráj, akármivel nyomja, oszt fogalma sincs arról, mi is az a 3d egyáltalán.

Szerintem neked akkor is a lehető legjobb tudásod szerint kell melózni, ne menj olyan irányba, mint azok.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#2374 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 13:53

Idézet: Macikák - Dátum: 2009. ápr. 10., péntek - 12:58

möhh

Én kb 16 éves korom óta én is ezt nyomom, csak szólok, hogy sose lesz ez másképpen, csak egyre rosszabb tud lenni.

#2375 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 04. 10. 13:54

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2009. ápr. 10., péntek - 11:47

Egy érdekcsoport által előállított hazugságalapú önelpusztító világban élünk.

De kerekül és röviden megfogfalmazta! :respect:
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2376 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 13:55

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. ápr. 10., péntek - 14:46

... Ja nem kösz, Ubuntu megy rá, csak majd a rendes, nem ez a herélt. Csak pislogtam :D

:offtopic: Hát ha nők hozzám bejönnének, s herélésről kezdenének beszélni, még pislogni sem mernék...

Nyomassad csak a Linuxot te is he!  :up:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#2377 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 13:56

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. ápr. 10., péntek - 14:53

Én kb 16 éves korom óta én is ezt nyomom, csak szólok, hogy sose lesz ez másképpen, csak egyre rosszabb tud lenni.

:offtopic: Jaja, a windows telepítés a legbonyolultabb nekik. Utána már bármit képesek elb@szni pillanatok alatt. :D

#2378 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 04. 10. 14:01

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. ápr. 10., péntek - 13:53

Én már rutinos vagyok, ilyenkor kerül az órabér szigorú elszámolásra. Új ügyfélnél meg mindig közlöm, hogy peróra és nincs vita. Néhány ügyféllel  (1-2 ilyen bonyolultabb eset van) ezóta élünk bodog és gyümölcsöző munkakapcsolatban. Boldog, mert ritkán látom, gyümölcsöző, mert olyankor sokat fizet :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2379 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 14:54

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. ápr. 10., péntek - 13:55

:offtopic: Hát ha nők hozzám bejönnének, s herélésről kezdenének beszélni, még pislogni sem mernék...

Nyomassad csak a Linuxot te is he!  :up:

Ó, nyomatom én. Lefelé őket. Van énnekem elég bajom, kösz, nem hiányzik hogy másnap telefonáljanak hogy a bózsika játéka nem megy, vagy hogy kapott a kutyája egy vicces mailt és nem tudja megnézni és az überfontos. Olyan embert, akinek elég lett volna egy gép netezni, de TÉNYLEG netezni meg szövegszerk, még nem láttam 10+x év alatt.

Nincs nekem bajom a linuxal, félreértés ne essék, csak igen szűkös a felhasználhatósága.

#2380 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 15:03

Idézet: didyman - Dátum: 2009. ápr. 10., péntek - 14:01

Én már rutinos vagyok, ilyenkor kerül az órabér szigorú elszámolásra. Új ügyfélnél meg mindig közlöm, hogy peróra és nincs vita. Néhány ügyféllel  (1-2 ilyen bonyolultabb eset van) ezóta élünk bodog és gyümölcsöző munkakapcsolatban. Boldog, mert ritkán látom, gyümölcsöző, mert olyankor sokat fizet :Đ

Én szerencsére ezeket a szavakat, hogy boldog, gyümölcsöző, csak jelentéstanilag ismerem, igy nem is hiányzik a mögöttese sem. Ellenben a szopás, túlóra, elhúzódó, visszatérő, időszaki az valahogy természetes csengésű.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.