HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak Értékeld a témát: -----

#2221 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 21. 13:44

A moderátor (ok) dolga, hogy intézkedjen (nek). Ehhez neki (k) van joga (uk). Ő (k) majd közbelép (nek) ha szükséges. A gyakorlott fórumozók tudják, miként kell "bizonyos jelenségre" felhívni a moderátorok figyelmét.
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2222 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 14:22

Idézet: Macska - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 13:32

Azért volt a fórumon egy két OFF-lós emberke. Lassan...., lassan..., elérte a szintet, sőt szerintem picit alá is ment. Azért mert valaki nem "szimpatikus", attól még lehet lehet normálisan viselkedni. A moderátorok ezt észre sem vették. Ha valaki nem tetszik, OFF-foljuk szét.

Az utolsó mondat azért nincs idézőjelben, mert jelen esetben megtörtént a gyakorlatban, azaz láthattuk az adott topikokban.

Szerkesztette: Macska 2004. 12. 21. 14:41 -kor

#2223 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:00

Idézet: Macska - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 13:44

A moderátor (ok) dolga, hogy intézkedjen (nek). Ehhez neki (k) van joga (uk). Ő (k) majd közbelép (nek) ha szükséges.

...és ha éppen van idejük a gép előtt ülni!

Sokszor van az, hogy a melóhelyről bekukkantok a fórumra, esetlegesen látom, hogy gázos postok vannak, de időm nincs a moderálásra, maximum egy 'Jelzés' erejéig...

Sajnos nem tudjuk a nap 24 órájában a fórumot figyelni!
Tyraan - Artum Inferniti

#2224 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:06

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:00

Sokszor van az, hogy a melóhelyről bekukkantok a fórumra, esetlegesen látom, hogy gázos postok vannak, de időm nincs a moderálásra, maximum egy 'Jelzés' erejéig...

Több MOD...? Jobb beosztás...? Ezeket tényleg úgy kérdezem, hogy halvány lila gőzöm sincs, hogy kéne csinálnotok, vagy hogy mik a lehetőségek!  :think:  :respect:
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#2225 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:15

Idézet: Niceday - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:06

Több MOD...? Jobb beosztás...? Ezeket tényleg úgy kérdezem, hogy halvány lila gőzöm sincs, hogy kéne csinálnotok, vagy hogy mik a lehetőségek!  :think:  :respect:

:D

Volt olyan, hogy három napig folyamatosan tudtam figyelni a dolgokat és volt olyan három nap is, amikor szinte olvasni sem volt időm...

Ez mindenkivel előfordul, ezért jó dolog a 'Jelzés' gomb!

Ha megnyomod, akkor a problémás hozzászólás linkjét elküldi a modoknak és rögtön tudnak intézkedni, nem kell sokat bogarászni a topicokban! Ez nagyon nagy segítség nekünk...
Tyraan - Artum Inferniti

#2226 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:16

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:00

Üdv Jareth

Egy bizonyos jelenség megjelenése a fórumon---> Házigazda, Moderátor értesítése a megfelelő módon ( A fórumstatisztikában más színnel vannak jelölve, a Moderátorok alpont alatt beazonosítható az adott fórumon való jogosultsága, vagy nem jogosultsága a Moderátornak. A Házigazda természetesen beavatkozhat.)---> Ha az értesítés megtörtént, akkor a  Házigazda, Moderátor belátása szerint döntést hoz, akkor, amikor a fórumon megjelenik. Addig pedig.... .

Esetleg rosszul látom???? :confused:  :think:

Üdv
      macska ;)

Ui: Nem is merem feltételezni, hogy az OFF-folás a tagok részéről számodra megfelelő megoldás.

Szerkesztette: Macska 2004. 12. 21. 15:25 -kor

#2227 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:23

Idézet: Macska - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:16

Egy bizonyos jelenség megjelenése a fórumon---> Házigazda, Moderátor értesítése a megfelelő módon ( A fórumstatisztikában más színnel vannak jelölve, a Moderátorok alpont alatt beazonosítható az adott fórumon való jogosultsága, vagy nem jogosultsága.)---> Ha az értesítés megtörtént, akkor a  Házigazda, Moderátor belátása szerint döntést hoz, akkor, amikor a fórumon megjelenik. Addig pedig.... .

Esetleg rosszul látom???? :confused:  :think:

Üdv
      macska ;)

Ui: Nem is merem feltételezni, hogy az OFF-folás a tagok részéről számodra megfelelő megoldás.

???

Az OFF-olás nem megfelelő hozzáállás, de egyébkánt nem értem, hogy mit akarsz mondani...

Ez eddig is egyértelmű volt, hogy a jelzés után a moderátor dönti el, hogy mi legyen az adott hozzászólással / hozzászólóval!
Tyraan - Artum Inferniti

#2228 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:29

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:23

???

Az OFF-olás nem megfelelő hozzáállás, de egyébkánt nem értem, hogy mit akarsz mondani...

Ez eddig is egyértelmű volt, hogy a jelzés után a moderátor dönti el, hogy mi legyen az adott hozzászólással / hozzászólóval!

Üdv Jareth

Én egy folyamatot próbáltam felvázolni.

Amiről te itt beszélsz " Ez eddig is egyértelmű.... ". A hozzászólásomban arra utaltam, és nem véletlenül fogalmaztam úgy, hogy ami nekem már esetleg "nem tetszik", az a moderátor szerint még "belefér". Érthető voltam.???? ;)

Üdv
      macska ;)

Szerkesztette: Macska 2004. 12. 21. 15:32 -kor

#2229 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:35

Idézet: Macska - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:29

...
Amiről te itt beszélsz " Ez eddig is egyértelmű.... ". A hozzászólásomban arra utaltam, és nem véletlenül fogalmaztam úgy, hogy ami nekem már esetleg "nem tetszik", az a moderátor szerint még "belefér". Érthető voltam.???? ;)
...

Szerinteeeeeeeeeeeeeeed? :nevet2:

#2230 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:41

Idézet: Macska - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:29

A hozzászólásomban arra utaltam, és nem véletlenül fogalmaztam úgy, hogy ami nekem már esetleg "nem tetszik", az a moderátor szerint még "belefér".

Ilyenkor kell jelezni vagy kérni egy globális mdoerátor segítségét, aki megnézni a problémás posto(ka)t  és dönt, ahogyan kell!
Tyraan - Artum Inferniti

#2231 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:50

Üdv Etele

A moderátor hozza meg a döntést a belátása szerint. Leírtam korábbi hozzászólásomban egy folyamatot. A te kedvedért, már megbocsáss, nem fogom leírni minden szót betéve, mert te mindig csak az utolsó hozzászólást nézed. Nem az adott esetről van szó, itt általánosságban. Mi van akkor, ha nincs moderátor, házigazda a fórumon jelen.

Üdv
    macska ;)

Ui: Elég egyértelműen fogalmaztam, fejtettem ki az álláspontomat ez ügyben, igaz, van eleje is. Megkérhetlek, fejtsd ki pontosan mire gondolsz??

#2232 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 15:53

Mintha ezt írtam volna: "Ha az értesítés megtörtént, akkor a  Házigazda, Moderátor belátása szerint döntést hoz," vagy nem ezt írtam????? :confused:  :think:

Pontosan azért fogalmaztam így, mert nekem nem tetszik például X dolog, értesítem a Házigazdát, Moderátort. Ő úgy dönt (!!), hogy ez "belefér" a fórum szempontjából, azaz nem intézkedik.

Szerkesztette: Macska 2004. 12. 21. 16:07 -kor

#2233 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 20:43

Idézet: Niceday - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 15:58

Most már megvárom a végét...  ;)

Én is, ugyanis semmit sem értek... :)

Macska: mire szeretnél kilyukadni?

Az egyértelmű, hogy ha szükség van rá, akkor a moderátor intézkedik és az is egyértelmű, hogy mire való a 'Jelzés' gomb! Etele is tudja ezt, hiszen ő is volt már moderátor!
Tyraan - Artum Inferniti

#2234 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 21:20

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 20:43

Én is, ugyanis semmit sem értek... :)

Macska: mire szeretnél kilyukadni?

Az egyértelmű, hogy ha szükség van rá, akkor a moderátor intézkedik és az is egyértelmű, hogy mire való a 'Jelzés' gomb! Etele is tudja ezt, hiszen ő is volt már moderátor!

Üdv Jareth

Arra, hogy megvan a mód arra, hogy értesítsek Házigazdát, Moderátort abban az esetben, ha ő jelenleg nincs a fórumon jelen. Majd ha benéz a fórumra, akkor megkapja az üzenetemet. Ennyi.

A Jelzésgombról annyit, egyszer használtam, semmiféle reakció nem jött. Kértem volna egy topikcímem átszerkesztését. Semmi gond, nem lényeges. Azonban én maradok a privát üzenet küldésénél, melyet akkor is meg tudok tenni, ha a Házigazda, vagy  Moderátor épp nincs jelen a fórumon. Moderátorok alpont alatt például. Ezt követően remélhetőleg kapok választ.

Egyébként  itt meg én nem értettem igazán, hogy itt miért reagáltad azt, amit.

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=2...dpost&p=2312775

Ez egy álláspont volt részemről, egy másik beszélgetéshez tartozott, nem értettem igazán a reakciódat.

Üdv
    macska ;)

Ui: Egyébként, jó lenne, ha a mindig lenne legalább 1 Házigazda jelen a fórumon legalább, mert ha van valami észrevétel, tud intézkedni. Ti jobban ismeritek a fórumot, tudjátok hogy "mettől-meddig zajlik itt az élet." :)  :up:

#2235 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 21:24

Idézet: Macska - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 21:20

Egyébként  itt meg én nem értettem igazán, hogy itt miért reagáltad azt, amit.

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=2...dpost&p=2312775

Ez egy álláspont volt részemről, egy másik beszélgetéshez tartozott, nem értettem igazán a reakciódat.

Semmi extra, a moderációval kapcsolatosan írtam... Felejtsd el!
Tyraan - Artum Inferniti

#2236 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 23:33

Te Macska... hogy csinálod azt, hogy magyarul írsz, mégsem értjük az esetek nagy részében...  :think:  :D

(Ne vedd komolyan, csak csipkelődöm. :) )

Szerkesztette: FakeJack 2004. 12. 21. 23:34 -kor

#2237 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 23:51

Idézet: Macska - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 21:20

Ui: Egyébként, jó lenne, ha a mindig lenne legalább 1 Házigazda jelen a fórumon legalább, mert ha van valami észrevétel, tud intézkedni. Ti jobban ismeritek a fórumot, tudjátok hogy "mettől-meddig zajlik itt az élet." :)  :up:

Hát ezt egyáltalán nem lehet összehozni!
Senkitől sem várhatod el, hogy 24/7 online legyen, de igyekszünk minél többet fent lenni és figyelni!

Főleg az ünnepek alatt kell résen lenni, főleg azért, hogy ne ismétlődjön meg a tavalyi forradalom...  :rolleyes:
Tyraan - Artum Inferniti

#2238 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 21. 23:52

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 23:51

Főleg az ünnepek alatt kell résen lenni, főleg azért, hogy ne ismétlődjön meg a tavalyi forradalom...  :rolleyes:

Kíváncsivá tettél, tudnál egy-két linket adni?

Az egyébként szerintem is elvárhatatlan, hogy 24órás felügyelet alatt legyen a fórum, de ha ez kell, akkor régen rossz... :(

#2239 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 23:53

Lehet, h erre gondol: Miért nem avatkoznak be azelőtt a mod-ok egy problémás szituációban, mielőtt sima, mezei userek kikezdenék a "moderálandó" illetőt.

Sokkal egyszerűbb lenne a helyzet, ha nem elvonatkoztatva próbálná lefuttatni az eseményeket, hanem konkrétan megmondaná: >itt< és >itt< "ez" és "ez" történt, és "ezek" a dolgok nem tetszettek vagy "ezt" és "ezt" hiányolom.

Többet nem tudok mondani.  :)
Ciciman is on borda

#2240 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 00:00

Na én mentem aludni, egy kukkot sem értek belőletek...  :confused:  :D

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első