HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak Értékeld a témát: -----

#2621 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 02. 22. 19:59

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 19:57

Ezt a kérésedet sajnos nem tudjuk teljesíteni, bánatomra akkor sem, ha fizetsz egy sört... ;)

Akkor, mint topicindító kérhetem a téma bezárását, és elsüllyesztését?
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#2622 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 22. 20:06

Idézet: Studi - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 19:59

Akkor, mint topicindító kérhetem a téma bezárását, és elsüllyesztését?

Megnézem, mit lehet tenni ez ügyben. Türelmedet kérem.

#2623 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 20:08

Idézet: ikriszta - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 18:50

Blue-MOD, nyitsz egy topikot vagy PÜ-ben kéred azon felhasználok listáját akinek három sornál nagyobb az aláírása? :think: Akkor tegyünk igazságot és töröld mindenkiét .

Alapvetően/elsősorban azokkal a Fórumozókkal "foglalkozok" akik a Videokártyák szekcióban tevékenykednek. Nem áll módomban mind a 26190 regisztrált felhasználó aláirását egyesével átnézegetni. Amennyiben úgy itélem meg, hogy az aláirás nagysága/kinézete/tartalma külön-külön, vagy összességében jelentősen eltér a megadott "határértéktől", akkor privát üzenetben kérem meg a Fórumtársat, hogy változtasson az aláirásán. Az eddigi esetek több mint 90%-ában konfliktusmentesen meg is történt a változtatás a Fórumozók részéről. Viszont, mint minden nagypopulációjú "társadalomban", itt is voltak/vannak/lesznek olyan tagok, akiknek a gondolkodásmódja eltér a nagytöbbségétől, átlagostól. Ők mindig is sérelmezni fognak minden ilyen irányú intézkedést.
Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein

#2624 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 20:08

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 19:43

Nekem se szoltak a hatsoros monitor akcioert.

Igaz, eleve legkisebb betumerettel irtam.

Nekem még a nagy betűkkel, piros színnel sincs bajom, ha valakinek valami fontos kérése, mondanivalója van, akkor szvsz az aláírás elég jó arra, hogy minél több ember figyelmét felkeltse.

#2625 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 20:10

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 19:33

Pl. van, aki beteszi a konfigját 4 sorban, de normál betűkkel, engem marhára nem zavar. Annál inkább - célzás nélkül - a propaganda aláírások.

Nekem ugyan ez a véleményem ...  :up:
Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein

#2626 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 20:15

Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 20:08

...
Ők mindig is sérelmezni fognak minden ilyen irányú intézkedést.

Ha nem tudod/akarod/vagy képes (választhatsz) betartatni mindenkivel a szabályt, akkor ezen miért csodálkozol! ... nem ez a gyengeség jele? És vajon miért esett ez egybe, a topicom bezárásával?
És miért nem végzi minden HG/MOD ilyenjól(?) a munkáját, mint te?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#2627 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 20:15

Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 20:10

Nekem ugyan ez a véleményem ...  :up:

Tisztelettel: Elnészést kérem, igaz Nicenek nem volt konfiguratió benne, de propaganda sem.
Ha egy szerelmes vers propaganda, akkor nem értem a világot.

#2628 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 20:17

Aláírás témához: Nem tudom, hogy a kérdéses aláírás milyen volt, azonban tény, hogy inkább elnézegetek egy 4 soros aláírást, mint egy 2 sorost piros-fekete színben és elefánt betűmérettel, boldozva, aláhúzva, stb, ami tényleg széttolja az összképet. Pl. van, aki beteszi a konfigját 4 sorban, de normál betűkkel, engem marhára nem zavar. Annál inkább - célzás nélkül - a propaganda aláírások.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#2629 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 20:19

Idézet: bianca - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 20:15

Tisztelettel: Elnészést kérem, igaz Nicenek nem volt konfiguratió benne, de propaganda sem.
Ha egy szerelmes vers propaganda, akkor nem értem a világot.

:respect: A lényeg, hogy nem zavart szinte senkit az itt megjelentek közül. :(

szerk: És még a linkek is a HWSW-n belülre mutattak. Köszi Niceday! :up: :D

Szerkesztette: Studi 2005. 02. 22. 20:20 -kor

#2630 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 20:23

Alapvetően/elsősorban azokkal a Fórumozókkal "foglalkozok" akik a Videokártyák szekcióban tevékenykednek. Nem áll módomban mind a 26190 regisztrált felhasználó aláirását egyesével átnézegetni. Amennyiben úgy itélem meg, hogy az aláirás nagysága/kinézete/tartalma külön-külön, vagy összességében jelentősen eltér a megadott "határértéktől", akkor privát üzenetben kérem meg a Fórumtársat, hogy változtasson az aláirásán. Az eddigi esetek több mint 90%-ában konfliktusmentesen meg is történt a változtatás a Fórumozók részéről. Viszont, mint minden nagypopulációjú "társadalomban", itt is voltak/vannak/lesznek olyan tagok, akiknek a gondolkodásmódja eltér a nagytöbbségétől, átlagostól. Ők mindig is sérelmezni fognak minden ilyen irányú intézkedést.

akkor két kérdés maradt:
1. eddig miért nem zavart az aláírása?
2. a többi hg-t és modot miért nem zavarta az aláírása? (akik a társalgóban vagy a szigeten is találkoztak vele)
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#2631 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 20:23

Studi, kérésednek annyiben tudtam eleget tenni, hogy bezártam a topicot és nyitottam egy másikat, azonban elsüllyesztésről (törlésről) szó sem lehet, mert a többi fórumozó hozzászólása is benne van, ergo megtalálhatónak kell lennie. Mivel zárva van, úgyis elsüllyed de itt, a Visszabeszélőben. remélem így rendben vagyunk.

Ps.: Francba, ezért már kérhettem volna sört... :omg: ;)

#2632 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 20:38

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 20:23

Studi, kérésednek annyiben tudtam eleget tenni, hogy bezártam a topicot és nyitottam egy másikat, azonban elsüllyesztésről (törlésről) szó sem lehet, mert a többi fórumozó hozzászólása is benne van, ergo megtalálhatónak kell lennie. Mivel zárva van, úgyis elsüllyed de itt, a Visszabeszélőben. remélem így rendben vagyunk.

Ps.: Francba, ezért már kérhettem volna sört... :omg: ;)

:respect: Itt is köszi! Nem gondoltam én se semmi direkt süllyesztésre, vagy törlésre, elég a lakat, elmerül az magától.

PS: Elkéstél, megittam.  Kép :D

#2633 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 20:52

elefánt betűmérettel, boldozva

Csak nem ilyenre gondolsz?
"Elvárom hogy valaki őszinte legyen"
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#2634 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 23. 08:12

Idézet: Öregszem - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 20:52

Csak nem ilyenre gondolsz?
"Elvárom hogy valaki őszinte legyen"

Igen, ilyesmikre. :omg:

#2635 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 23. 16:28

Alapvetően/elsősorban azokkal a Fórumozókkal "foglalkozok" akik a Videokártyák szekcióban tevékenykednek. ...

Csak úgy elnéztem oda. Katt ide! Elmagyaráznád, hogy akkor Lipton és az alatta lévő post tulajdonosa, Pikkolo aláírása miért nem zavar?  :think:  Főleg, hogy Pikkolo még a Radeon9800-asát is hírdeti gyönyörű piros betűkkel... Yah, most van kb. 45 perce, hogy hozzászóltál a topikhoz.

Nem értelek, de komolyan. Nem akarom se Liptont, se Pikkolo-t támadni, csak Nicedayt védeni.

Lipton aláírás:

Csatolt fájl:

Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#2636 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 23. 16:30

Pikkolo aláírás: (Bocsesz, hogy 2 hsz lett, de nem tudom hová feltenni a képeket, hogy linkeljem...)

És ez csak így hirtelen. Szal most nézed az aláírásokat ott, vagy csak bizonyos fórumtagok aláírását?  :think:

Csatolt fájl:

Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#2637 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 23. 16:34

No ez az. Az a baj, hogy nem csak néhány fórumozóval, de egy-két MOD-al is kezd elszaladni a ló...  :(
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#2638 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 23. 16:48

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2005. febr. 23., szerda - 16:34

No ez az. Az a baj, hogy nem csak néhány fórumozóval, de egy-két MOD-al is kezd elszaladni a ló...  :(

Khmmm, és éppen akkor, amikor csak abban a szekcióban lehet látni azokat az aláírásokat...
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#2639 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 23. 17:16

Kedves Fórumtársak!

Utólag könnyű hibákat találni. Tudjátok van az a mondás, hogy "más szemében a szálkát ..."  Az vesse rám az első követ aki az itt a fórumon eltöltött ideje alatt MINDIG minden esetnek megfelelően postolt volna. (Semmi warez, semmi offtopic, semmi személyeskedés ... stb). Lehet hogy mereven értelmezem az aláirásra (és a HWSW Fórum egészére) vonatkozó szabályokat és ennek esett most "áldozatául" valaki. Megjegyzem, ennél enyhébb esetek is generáltak már a moderatúra részéről beavatkozást a fórumozók életébe, illetve szankcionálást a részükre. Amikor önként jelentkeztem erre a feladatra, azt a célt tűztem ki magam elé, hogy a HWSW Informatikai Magazin Fórum részének a szakmai szinvolát (a hozzászólások által generált tudás/tapasztalat bázist) az erőforrásaimhoz és önmagamhoz mérten a lehető legmagasabb szinten tartsam. Mindezt a mai napig a lehető leglelkiismeretesebben végeztem és fogom is a továbbiakban is, hacsak a felsőbb moderatúra úgy nem dönt, hogy ezt a feladatot nem kell tovább végeznem. Ennek a Fórumnak az igazi értéke a Hardware-ekkel és Softwarekkel kapcsolatos postokban leledzik. Ez talán logikus is hiszen ez egy Online Informatikai Magazin Fóruma egyéb alfórumokkal (mint sziget, társalgó), nem pedig forditva.

A jelen helyzet szerint viszont, felülvizsgálom a flexibilitásról alkotott véleményemet és ennek megfelelően próbálok változtatni a szemléletemen a HWSW informatikai fórum (irott/iratlan) érdekeinek a szemelőtt tartása mellett.

Ui:
Lipton aláirása a telefon függetlenitésére vonatkozóan szabály/törvénysértő. Erre vonatkozóan terveztem az értesitését az ominózus szöveg eltávolitására vonatkozóan. (A mobiltelefonok hálózati függetlenitésére kizárólag az adott hálózat tulajdonosának van joga.)

#2640 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 23. 17:22

Idézet: Henci Papa - Dátum: 2005. febr. 23., szerda - 16:28

Nem értelek, de komolyan. Nem akarom se Liptont, se Pikkolo-t támadni, csak Nicedayt védeni.

Tartok tőle, magadat se érted igazán. És leginkább azt nem, mit is csináltok éppen.  :rolleyes:
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.