HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 07. 22:14

idézet:
Ezt írta MC Pite:

Te szoktál a . és a , után szóközt ütni írás közben? :)
Igaz lusta vagyok ebben, elismerem.
[/quote]

Szoktam :) Nézd csak meg :cool:

#582 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 07. 22:36

idézet:
Ezt írta NeoPampalini:

[/quote]

Dehát ebben a postodban se pont, se vessző, akkor minek a szóköz? :D

#583 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 07. 22:38

idézet:
Ezt írta Drummaster:

Dehát ebben a postodban se pont, se vessző, akkor minek a szóköz? :D
[/quote]

Fentebb már volt egy hozzászólásom, akár abban is meg lehet tekinteni, hogy milyen ügyesen bánok a szóközzel... :D

#584 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 07. 22:39

Üdv mindenkinek

A helyesírással kapcsolatban. Néha én is alapszavakkal bajban vagyok. Régen nem volt így. Nem vagyok túl öreg, és eszembe jutott valami. Korábban sokat olvastam, és a könyvekben a szavak jó része helyesen van írva. Mivel kevesebbet olvasok, így a helyesírásom is romlik szerintem, mivel a sokat olvasott szavak szerintem automatikusan "rögzülnek".Lehet ebben a gondolatmenetben valami ésszerűség szerintetek???? :confused:

Üdv
macska ;)

Ui: Lehet a kevés olvasás is a helyesírás rovására megy egy idő után. Itt azokra gondolok elsősorban, akik munkájuk során nem iratokkal foglalkoznak. (?????)

[ 2004. március 07.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#585 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 07. 23:47

idézet:
Ezt írta MC Pite:

-6osztályos gimibe mentem, 8. kimaradt :D, de a gimiben nem tanultuk latinul a nevét, pláne nem használtuk a rövidítését.Te igen?

[/quote]

Kép
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#586 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 07. 23:51

idézet:
Ezt írta bbence:

[KÉP]
[/quote]

Itt a pont... ;)
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#587 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 00:25

idézet:
Ezt írta NeoPampalini:

[/quote]

"Miért, van bármilyen különbség is a "gépes" és a "nemgépes" írás helyessége között?"
Erre írtam, hogy a kézzel írásnál nincs ilyen gond, ez a gépelésnél jön elő...
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#588 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 00:31

idézet:
Javaslatok/bírálatok modoknak/modokról... [/quote]
Hol? :confused:

#589 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 03. 08. 03:47

idézet:
Ezt írta FakeJack:

Hol? :confused:
[/quote]

Hat itt:

idézet:
Ezt írta T2k:

OFF

CSak szolok, hogy ez: "A The Inquirer informatikai bulvárlap információi szerint nem csak a teljesítmény, hanem a multimédiás képességek terén is újat mutathat a konkurenciának az NVIDIA következő generációs grafikus processzora, az NV40. Az "NV4x generáció" kiváló minőségű videolejátszást nyújt majd, HDTV-kompatibilis lesz és PVR (személyi videorögzítő) funkciókat is támogat." valami REMISZTO ELIRAS LEHET, SURGOSEN JAVITANDO!
:eek:

FYI: A 'masik' oldalon (ti. ATI) az NV40-hez kepest ket generacioval KORABBAN debutalt a HDTV-kimenet, konkretan a 8500-asom is TUDTA EZT A FUNKCIOT.
Hasonlokeppen ugyanilyen regen letezik a PVR-funkcio - a progit ugy hivjak, hogy ATI Multimedia Center es BARMELY TV-tunerrel vagy AIW-kartyaval megy 100 eve.

Amugy az ATIn kivul az S3 is tudja ezt egy jo ideje mar, sot, talan a SiS cuccai is (nem tuti).

Magyaran hajmereszto azt allitani, hogy ok mutatnak fel vmi ujat... :eek: Pontosan az ELLENKEZOJE tortenik MAJD: mindossze vmi nagyon regi adossagot potolnak, a tobbiekhez - kulonosen az ATIhoz - kepest JOCSKAN lemaradva.

PS: Jo lenne, ha a 'fordito' neha ertelmezne is a szoveget, nem csak repteben atforditana vmi epuletes marhasagot, amit vmely oldal avagy PR-reszleg felbofogott magabol. Ha meg nem ert hozza, tessek vkivel lektoraltatni kozles elott.

[ 2004. március 07.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

:D

#590 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 09:51

Ez speciel jogos lenne, elmeletileg nem a konkurenciahoz, hanem sajat magahoz kepest.

Gyakorlatilag viszont HDTV-kimenetu S3 kartya sajna meg kanyarban sincs, pedig 1 honapja piacon kellene lennie. Az egyeb funkciok megvalositasanak mikentjerol is beszelhetunk: PVR-funkcio csak az AIW kartyakon van, kulon chip segitsegevel, nem a grafikus mag nyujtja ezeket, tehat mar nem ugyanarrol beszelunk., a "HDTV-kimenet" meg kimerul a DVI-ban. Bar ketsegkivul tobb a semminel, a HDMI-kimenet azert joval erdekesebb, foleg hogy a progressziv kimenetu, HDTV-kompatibilis Sony DVD-lejatszokra pl. meg csak most kerul fel ez a csatlakozotipus...
A hw-es Windows Media 9 es MPEG4 tamogatas sem nagyon szerepel az ATI-k feature-listajan...

Szal marad az eredeti megfogalmazas.

[ 2004. március 08.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ]
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#591 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 16:16

idézet:
Ezt írta Krinyo:
Ez speciel jogos lenne, elmeletileg nem a konkurenciahoz, hanem sajat magahoz kepest.

Gyakorlatilag viszont HDTV-kimenetu S3 kartya sajna meg kanyarban sincs, pedig 1 honapja piacon kellene lennie. Az egyeb funkciok megvalositasanak mikentjerol is beszelhetunk: PVR-funkcio csak az AIW kartyakon van, kulon chip segitsegevel, nem a grafikus mag nyujtja ezeket, tehat mar nem ugyanarrol beszelunk.
[/quote]

1. AMi szerinted kulon chip az valojaban hosszu ideje a magon BELUL van mar, Krinyo.] Miota RT2 van, azota integralt a chip. Az utolso kulsos a 8500 volt - mar a 9000-eseken is belul van.
Magyaran semmi uj nincs itt.

2. PVR BARMILYEN ATI TV-tuneres kartyan van, igy tehat az $50 dodos TV_WONDERhez is JAR a SW es a funkcio. Mellesleg BARMILYEN MAS, 3rd party tunerhez detto adnak mar ilyet, ha maskeppen nem, hat egy WinDVD Recorder es kesz.
Detto semmi ujdonsag.

idézet:

, a "HDTV-kimenet" meg kimerul a DVI-ban. Bar ketsegkivul tobb a semminel, a HDMI-kimenet azert joval erdekesebb, foleg hogy a progressziv kimenetu, HDTV-kompatibilis Sony DVD-lejatszokra pl. meg csak most kerul fel ez a csatlakozotipus...
[/quote]

? A HDTV onmagaban [n]nem ujdonsag, erre celoztam. Mar a 8500-asomon hasznaltuk a funkciot.[/b]

idézet:

A hw-es Windows Media 9 es MPEG4 tamogatas sem nagyon szerepel az ATI-k feature-listajan...
[/quote]

? Tudomasom szerint a DivX pl MPEG4 - es az ATI volt a vilagon az elso, aki HWes DivX lejatszast biztositott ket evvel ezelott.

Nem igazan tudom mirol beszelsz, komolyan...

idézet:

Szal marad az eredeti megfogalmazas.
[/quote]

AMi eleg rohejes, tekintve a fenti listadat - ti. KIZAROLAG a HDMI maradt meg belole... :o

#592 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 16:48

idézet:
1. AMi szerinted kulon chip az valojaban hosszu ideje a magon BELUL van mar, Krinyo.] Miota RT2 van, azota integralt a chip. Az utolso kulsos a 8500 volt - mar a 9000-eseken is belul van.[/quote]

Ez lehetseges, ujabb AIW meg nem jart a kozelemben, AIW 9700 Pro-n meg 2 chip volt, ez tuti. :)

idézet:
Tudomasom szerint a DivX pl MPEG4 - es az ATI volt a vilagon az elso, aki HWes DivX lejatszast biztositott ket evvel ezelott.[/quote]

Azt a kis post-process tamogatast es effektezest ne tekintsuk mar DivX/MPEG4 tamogatasnak, eleg messze van a HW-es dekodolastol es enkodolastol...

HDTV kapcsan amugy igazad van, mar regota van komponens adapter a Radeon kartyakhoz, de ettol meg a HDMI ujdonsag...

Krinyo

#593 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 17:55

GOndolod, mas lesz az NVe? Ne vicceljunk mar... mellesleg az ATInal pl a Real player is HWbol megy.

Namarmost a DivX + RP kvazi barmit lejatszik neked az egvilagon...

#594 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 17:58

Azt hiszem eltévedtem. A visszabeszélőt akartam olvasgatni erre a videókari topikban kötöttem ki. :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#595 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 18:02

idézet:
mellesleg az ATInal pl a Real player is HWbol megy.[/quote]

Mi megy HW-bol??? Mi koze a DivX-nek a RP-hez? :) Jajj.
NV-nel fogalmam sincs hogy fog menni. Remelem teljesen hw-bol, mint ahogyan a WMV9 dekodolas az S3 DeltaChrome-nal. Vagy nem.

Amugy ez tenyleg jo kis adag off itt.

Krinyo

#596 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 18:32

idézet:
Ezt írta *FlowM@N*­:
Azt hiszem eltévedtem. A visszabeszélőt akartam olvasgatni erre a videókari topikban kötöttem ki. :D[/quote]

Üdv

Értemezés kérdése. T2K Krinyo mondanivalóját bírálja, s mint tudjuk Krinyo házigazda. Sokkal jobb mintha egymás tetteit bírálgatnák. ;) ;) :D

Üdv
macska ;)

Ui: Kis jóindulattal elfér ebben a topikban, de ha sokáig csinálják, akkor átmegy OFF-ba. ;) :D :D

[ 2004. március 08.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#597 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 18:51

idézet:
Értemezés kérdése. T2K Krinyo mondanivalóját bírálja[/quote]

A privat gombot meg nem talalja, meg ott figyelek az ICQ-listajan is, ahogyan O az enyemen. Nem veletlenul van ez a kis "hadakozas" itt, gondolhatod. :) Atlatni rajta, mint a szitan. :D

Krinyo

#598 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 19:01

Ez melyik topik :confused: :eek:
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#599 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 19:04

Egyik sem, [url="http://"https://www.hwsw.hu/hir.php3?id=24717"]hir[/url]...

Krinyo

#600 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 19:44

idézet:
Ezt írta Krinyo:

A privat gombot meg nem talalja,
[/quote]

Privatban nem tudok idezni, ha esetleg nem tudnad.

(FYI: en nem irogatok meg forumozgatok foallasban - csak izelito 9-12-ig: ma ropteben atallitottam az egesz ceget full gigabitre vegre (hp ProCurve 4160gl konzolrol), beinditottam a Layer3 routingot, 2 uj ember kezdett ma, azoknak az osszes szoftveres nyugjet meg sz@rjait letudni, mailcimet regisztralni nekik, meghalt a fo doksiprinter - temp fix, ADben forwardolni mashova, hirtelen kifigurazni, mi a szarert hanyja ossze magat a QuadroFX 3000 a max6 inditasakor az Opteron 246-osokon, amikor a 248-asokon siman megy - fix: tetves KB832483-at leszedni plusz drivercsere 45.28-ra, szinten hirtelenjeben kifigurazni, miert is nem latja matol a kisebbik EMCt az AVID Adrenaline kliens - meg fuggoben a megoldas)
Idom meg zero, igy is szivesseget tettem, hogy - feleslegesen, amint kiderult - szoltam a javitas miatt.

idézet:

meg ott figyelek az ICQ-listajan is, ahogyan O az enyemen.
[/quote]

Az erdekes, ugyanis nalam nem fut semmi ilyesmi.

idézet:

Nem veletlenul van ez a kis "hadakozas" itt, gondolhatod. :) Atlatni rajta, mint a szitan. :D
Krinyo
[/quote]

Oreg: te bolond vagy, komolyan. :D
De errol akkor ennyit - irkalj ossze mindenfele hulyeseget csak, engem ugyan hidegen hagy - max a hwswt sajnalom kisse, no meg majd nekem kell magyarazni annak, aki rakerdez nalam, hogy mitol is uj vmi, ami 100 eve letezik.

PS: Remesen kisstilu vagy, szornyu...

PS2: Most megyek ebedelni, ami ugy zajlik, hogy vmi szokasos scientific filmet megnezunk a konferenciateremben es zabaljuk a ceg altal rendelt szendvicseket. Ez a szabadidom naponta... ugy este 10-ig, amikor lelepek...

[ 2004. március 08.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.