Idézet: Csend vala - Dátum: 2010. márc. 7., vasárnap - 0:33
...
Hát, igen, a bőség zavara...
Én még nem találkoztam ezekkel.
Függetlenül attól, hogy a Battlelore lassan 2 éves lesz anélkül, hogy próbát tettünk volna vele, azért némi figyelemmel kísértem a játékot a neten, s ezen akadt meg a szemem:

(Katt a képre: angol nyelvű oldal!)
Bár az FFG oldalán megtalálható interjú szerint a Battles of Westeros és az eredeti Battlelore különböző játékok, a Battlelore-t csak márkanévként tüntették fel - majd kiderül.
Viszont nemrég játszottunk 2 parti "Ladybohn: Manche mögen's heiss!"-t (magyar kiadásban: Ladybaby).
Szórakoztató, pont annyira mint az alap Bohnanza (Babszüret): ha megvan az egyik, a másikat kár beszerezni, mert ugyanaz a játékmenet, amihez a bébibabok és babhölgyek nem tesznek sok pluszt.
(Úgy tudom, hogy a Ladybohn egyébként is csak egy kiegészítő volt, és csak később adták ki alapjátékként.)
Retróhangulatban játszottunk egy Gazdálkodj okosant is.
Hát, izé, kb, mint a "Ki az úr a tengeren?": régi szép emlékek fűződnek hozzájuk, egy retróparti mókának jók, de felnőttfejjel valójában kihívás nélküliek és unalmasak...
Ja:
Idézet: Piftuka - Dátum: 2010. febr. 28., vasárnap - 13:07
...
Erre nem tudok mit mondani, mert az Ezüst-tó kincséről ebben a fórumban hallottam először, és ismerettségi körömben sincs olyan, aki találkozott volna vele...

Súgó
A téma zárva.