HWSW Informatikai Kerekasztal: Házépítés és rejtelmei - Stealth Towers - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (14 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Házépítés és rejtelmei - Stealth Towers Avagy miről szólt volna az eredeti topic

#41 Felhasználó inaktív   orbano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 07. 10:06

Idézet: HookR - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 5:08

A belterbol kiforgathato folyadektartaly (a zsanerokon a tartaly kulon elforgathato, igy mint az a kepen is latszik a csonkok a ket allapot mindegyikeben lehetnek parhuzamosak a haz oldalaval, vagy maskepp fogalmazva, nyitott es zart allapotban is nezhetnek ugyanabba a pontba)

:omg:
"Knowledge is no more expensive than ignorance, and at least as satisfying." -Barrin
------------------------------------------------------------------------------------------------
--HunFrost vízhűtés--

#42 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 17:50

Idézet: yeahsp - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 21:05

közben rájöttem, hogy tényleg nem folyik ki, ha a visszafolyó csonk is beleér a vízbe... ha nem, akkor természetesen kifolyik...

igen, én is megértettem végre.
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#43 Felhasználó inaktív   dexike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 17:36

Kössz a linket. Láttam a topicot 1ébként de a címe nem volt valami meggyőző ezért nem néztem be. A lényeg, hogy itt vagyok és teccik amit látok, sőt álmaim netovábbja 1 ilyen ház! De ahogy olvasom van itt még pár nyitott kérdés. Ha jól értem az egyik probléma az, hogy a "custom" lamellák túl drágák. Nem lehetne ezt megoldani azzal, hogy kinéztek 1 radit ami megfelelő és olcsó. Ennyi megkötést szvsz megér a dolog.
A kérdésem az lenne, hogy le tudnál-e gyártatni nekem 1 vázat a házamhoz? Pontos terv még nincs de itt van pár adat csakhogy legyen valami kézzelfogható:

befoglaló méretek:70x18x40
15-20 furat a plexi felcsavarozásához
20cm-es magasságban pedig 1 híd ami összeköti a vázat (lehet több ilyen is kell)

Erre is plexit csavaroznék, hogy kettévászthassam a ház légterét. Ez most nem biztos, hogy érthető volt de majd lövök fel képeket csak tervezni is kell és az idő. Elég elképeztő az 5let de mostmár meg akarom csinálni.
Ez a maicímem: zeek(kukac.at)enternet(pont.dot)hu a másik sajna beragadt:) lehet más néven is reggeltem valamikor és nem engedi megváltoztatni...

#44 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 18:00

tipp:
praktikerben és baumax-ban párszáz forintért lehet venni egy métertől akár 2 méter hosszúságú aluminium profilokat mindenféle formában (L,T,négyzet, téglalap, és még rúd és cső is van), vastagságban. Ebből szerintem egy sima lombfűrésszel, vonalzóval, ceruzával, és reszelővel bárki bármilyen vázat tud építeni. ja és fúrógép.

Szerkesztette: Gyulavitéz 2004. 12. 08. 18:00 -kor

<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#45 Felhasználó inaktív   orbano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 20:28

hová tűnt démon hi... akarom mondani HookR?
"Knowledge is no more expensive than ignorance, and at least as satisfying." -Barrin
------------------------------------------------------------------------------------------------
--HunFrost vízhűtés--

#46 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 21:33

[quote name='orbano' date='2004. dec. 6., hétfő - 20:20']Feszstab probléma: nekem nyitott háznál, ha nem fújom közvetlenül a feszstabokat, 8 fokot emel a procihőmérsékleten. Elérhetik ezek az alkatrészek akár a 90 fokos hőmérsékletet is működés közben. És szerintem a táp, illetve a két venti nem fog akkora légmozgást okozni a házban, hogy ezen javítson.[/quote]
Az attetszo kepeken kozvetve, de kiveheto, hogy 12cm-es ventivel szerelt tapot szanok a hazakba. Mivel csak fektetve fer el benne, igy pont a kondikrol, illetve feszstabokrol szivja le a levegot - legalabbis Abit NF7-S-nel. Mutass olyat alaplapot, amivel szerinted gondok lehetnek!

[quote]Most értettem meg a radiátorok működését és felépítését. Hát ha ezt kis darabszámban reális áron össze tudod hozni... De szerintem nem tudod. A műanyag profil megmunkálása csakis fröccsöntéssel lehet kifizetődő. Az öntőforma elkészítése százezres nagyságrendű.[/quote]
Sajnos ettol felek en is, bar a lelkem melyen meg nem zartam ki teljesen a forgacsolast. Pl. tobb reteget egymasra helyezve meg lehetne osztani az egy darabra eso koltseget. (5mm-es muanyag szeparator eseten legalabb 2db-ot, 1.5mm-es lamella eseten 6-7db-ot - Forgacsolassal akar a lamella is maradhatna tetszoleges formaju)

[quote]Ezen felül nem árt ha O-gyűrűvel tömíted. Ez nagyobb tételben is olyan 20-50ft/db árat jelent.[/quote]
O-gyurus tomites kulon vajatot igenyelne, marad a levegon megszarado, folyekony allagban felhordhato tomitoanyag. Bar pillanatnyilag meg nem tudom mi johet szoba.

[quote]A lamellákat a legcélszerűbb sajtolni, vagy hogy is hívják azt az eljárást. Nem vagyok benne jártas, de egy ilyen egyedi forma elkészítése sem lehet olcsó, lehet hogy jobban járnál ha téglalap alakú lamellát terveznél. azt szalagból is lehet gyártani, csak fel kell darabolni.[/quote]
Remeltem, hogy erre a kompromisszumra nem szorulok ra. Lemezolloval torteno darabolas utan a sarkak lekerekitese meg hatravan, arra is kellene valami hatekony, es olcso megoldas.

[quote]Amúgy az általam említett eljárás a CNC lemezűtő géppel való megmunkálás. Ez nem ad tökéletesen sima éleket, de kis darabszámban ez a legolcsóbb.[/quote]
Ennek meg utananezek.

[quote]A lézeres és egyéb preciziós megoldásokat felejtsd el, nem erre találták ki.[/quote]
Az alaplapi talca, illetve meghajtokat rogzito lemezek ellenben mindenkepp precizios megmunkalast igenyelnek.

[quote]Ezen felül a két oldalsó műanyag megmunkálása is drága. Marva számolj úgy 5000-1000ft-ot, fröccsöntve pedig ott van a szokásos öntőforma-készytési díj...[/quote]
Ezt csakis forgacsolassal. Legfeljebb az elek letoresetol eltekintek.

[quote]Akkor most térjünk vissza a vázra:

A 8, sarokban lévő kocka megmunkálási pontossága 0,05mm-en belül esik a legócskább CNC maróval is, így a pontosságot a váz anyaga adja.[/quote]
Erre azert kivancsi leszek. A gyakorlatban is probaltad?

[quote]Az L-profil és a zártszelvény között ilyen szempontból nincs nagy különbség (nem tudom dolgoztál e már zártszelvényekkel, de nagyon meg tudnak tekeredni, akár gyártás közben is).[/quote]
Ezt fejtsd ki kicsit bovebben! Arrol tudok, hogy pl. hosszanti tarcsamarozas eseten elofordulhat a ket fel szetnyilasa.

[quote]Persze ha a többi szerkezeti elem megköveteli, akkor nem olyan nagy probléma valóban az a kis többlet súly és ár. Én most beszéltem le a maróssal az L-profilos megoldást, nagyon pöpec lesz...  :smoker: [/quote]
Lassuk a macit! Kepeket kovetel a nep... :cool:

[quote]A tartálynál lehet hogy nem értettél meg teljesen: az adott heyzetében egyes alaplapoknál akár a CPU, NB és VGA fölötti részen is lehet. Így beleütközhet az onnan kifutó csövekbe. Persze ez megfelelő csatlakozókkal kómegoldható, de kényelmesebb lehet egy jóval ksiebb tartály.[/quote]
Mutass olyan alaplapot, aminel szerinted ez problema!

[quote]Amúgy meg gratulálok a tervedhez, szerintem állati jó, csak még finomítani kell a konkrét megoldásokon (főleg gyártástechnológiára). Szerintem akár komolyabb befektetést is megérdemelne a dolog, biztos sokaknak tetszene egy ilyen vízhűtéses ház elérhető áron...[/quote]
Ezert is gondoltam ra, hogy a virtualis tervek es igy a felmerulo igenyek kollektiv megvitatasa elonyos lehet a koltsegek szempontjabol, hisz igy meg azelott tokeletesiteni lehet azt, mielott mintadarab gyartasaba fogna az ember. Jelenleg meg nem egeszen abba az iranyba heled a beszelgetes, amire szamitottam, de pont ez a szep az egeszben, hogy tobb szem tobbet lat.
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#47 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 21:37

Idézet: dexike - Dátum: 2004. dec. 8., szerda - 17:36

Kössz a linket. Láttam a topicot 1ébként de a címe nem volt valami meggyőző ezért nem néztem be.

Pedig ez mar nem is az elso valtozat :) Na mindjart atirom valami beszedesebb formaba.

Idézet

A lényeg, hogy itt vagyok és teccik amit látok, sőt álmaim netovábbja 1 ilyen ház! De ahogy olvasom van itt még pár nyitott kérdés. Ha jól értem az egyik probléma az, hogy a "custom" lamellák túl drágák. Nem lehetne ezt megoldani azzal, hogy kinéztek 1 radit ami megfelelő és olcsó. Ennyi megkötést szvsz megér a dolog.

Kenytelen vagyok foglalkozni a lehetoseggel.

Idézet

A kérdésem az lenne, hogy le tudnál-e gyártatni nekem 1 vázat a házamhoz? Pontos terv még nincs de itt van pár adat csakhogy legyen valami kézzelfogható:

befoglaló méretek:70x18x40
15-20 furat a plexi felcsavarozásához
20cm-es magasságban pedig 1 híd ami összeköti a vázat (lehet több ilyen is kell)

Erre is plexit csavaroznék, hogy kettévászthassam a ház légterét. Ez most nem biztos, hogy érthető volt de majd lövök fel képeket csak tervezni is kell és az idő. Elég elképeztő az 5let de mostmár meg akarom csinálni.

Igen, ennel azert reszletesebben kellene egyeztetni, de nem ebben a topicban :) Az emilem, ICQ, MSN az adataimnal. Ezert is jo dolog a virtualis modell keszitese, mert magad is lathatod a vegeredmenyt es aldozatok nelkul korrigalhatsz rajta.

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#48 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 21:44

Idézet: Gyulavitéz - Dátum: 2004. dec. 8., szerda - 18:00

tipp:
praktikerben és baumax-ban párszáz forintért lehet venni egy métertől akár 2 méter hosszúságú aluminium profilokat mindenféle formában (L,T,négyzet, téglalap, és még rúd és cső is van), vastagságban. Ebből szerintem egy sima lombfűrésszel, vonalzóval, ceruzával, és reszelővel bárki bármilyen vázat tud építeni. ja és fúrógép.

Utana nezek az ottani araknak, de szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy olcsobb lenne az alu szelveny a Praktikerben/Baumaxban a Ferroglobusnal, vagy hasonlo orszagos (nagy)kereskedesnel.

Amugy hosszas megfontolas utan esett a valasztas a 15x15x2mm-es zartszelvenyre. Kezdetben en is L-profilban gondolkodtam, kesobb 10x10x1.5mm-es zartszelvenyben, vegul a fentebb emlitettnel kotottem ki. Persze nehany helyen (pl. futoradiator rogzitese) elkel az L-profil is.

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#49 Felhasználó inaktív   orbano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 00:40

alaplapi talca megolhato lemezutovel. erre szamolj 5000ft előkészítési díjat és ~400ft/darab árat + anyag

a zartszelvenyek a gyartas es a tarolas soran is csavarodhatnak, de barmilyen hohatas is eloidezheti a problemat. a lenyeg hogy a maras precizitasa messze felulmulja a zartszelveny gyari pontossagat.

sajnos a macira még várni kell, erős pénzügyi nehézségeim vannak :(

a forgácsolás viszont készülj, hogy nem lesz túl olcsó. persze kis darabszám esetén jobban megéri, de piacképes árat ne remélj

a lamellák közti cuccra viszont szerintem elgondolkodtató lehet a fröccsöntés. ki lehet keverni olyan műanyagot (gumit), ami elég puha ahhoz hogy szigeteljen. viszont itt jut eszembe egy fontos kérdés: hogy gondoltad te az átlátszóságot? a probléma ugye ott kezdődik, hogy lapjával teszed a közdarabokat, és mivel meg lesz munkálva, így biztosan nem marad átlátszó. Max ha öntetnéd őket.

Közben viszont támadt egy ötletem: mi lenne, ha PVC lapokból vágatnád ki őket vízsugárral. Nem tudom pontosan mennyi az ára, de szerintem ezzel járnál a legjobban.

több lemezt egymásra téve pedig szerintem nem forgácsolnak... szétkapná a lemezeket a maró secperc alatt
--HunFrost vízhűtés--

#50 Felhasználó inaktív   Kalebris 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 08:55

szilikon kaucsuk vagy mi nem lenne jo tomito anyagnak, o-gyuru helyett?
Nalam a tartalynal van ilyennel megoldva a csonkok csatlakoztatasanal a tomites es eddig bevalt, kb fel eve megy es nem kezte ki a fagyallo sem.
En nem vagyok programozo;

#51 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 01:33

Idézet: orbano - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 0:40

a zartszelvenyek a gyartas es a tarolas soran is csavarodhatnak, de barmilyen hohatas is eloidezheti a problemat. a lenyeg hogy a maras precizitasa messze felulmulja a zartszelveny gyari pontossagat.

Ez nem csak a zartszelvenyre igaz.

Idézet

sajnos a macira még várni kell, erős pénzügyi nehézségeim vannak :(

A nep beeri szemlelteto vazlatokkal is. :cool:

Idézet

hogy gondoltad te az átlátszóságot? a probléma ugye ott kezdődik, hogy lapjával teszed a közdarabokat, és mivel meg lesz munkálva, így biztosan nem marad átlátszó. Max ha öntetnéd őket.

Jo, az atlatszo talan kisse tulzas, de az attetszo helytallo kifejezes. Sot, a hatas szempontjabol talan elonyosebb is, ha csak szort fenyt enged at.

Idézet

Közben viszont támadt egy ötletem: mi lenne, ha PVC lapokból vágatnád ki őket vízsugárral. Nem tudom pontosan mennyi az ára, de szerintem ezzel járnál a legjobban.

A precizios vagasok kozul ez a legdragabb... :(

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#52 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 13. 01:35

Idézet: Kalebris - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 8:55

szilikon kaucsuk vagy mi nem lenne jo tomito anyagnak, o-gyuru helyett?
Nalam a tartalynal van ilyennel megoldva a csonkok csatlakoztatasanal a tomites es eddig bevalt, kb fel eve megy es nem kezte ki a fagyallo sem.

Vajon ket lap koze szoritva milyen vastag reteget kepez?

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#53 Felhasználó inaktív   Kalebris 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 05:03

Idézet: HookR - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 0:35

Vajon ket lap koze szoritva milyen vastag reteget kepez?

szerintem az csak az erotol fugg amivel oszenyomod szaradas elott. En egy kis lemezzel kennem el vekonyan. Mondjuk ha tul sokat tesz az ember az egesz felulet trutyis lesz:(.
En nem vagyok programozo;

#54 Felhasználó inaktív   orbano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 11:00

Idézet: HookR - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 2:33

Ez nem csak a zartszelvenyre igaz.

Valóban nem, de ez nem is volt téma. Amúgy meg én is áttértem a zártszelvényre, a belső szerelés megkönnyítése végett, jól jön az a plusz felület... De a rögzítési megoldás marad. 8 kocka a sarkokba, a zártszelvények megig a végükön L-profillá alakítva. Remélem ez érthető... :)
--HunFrost vízhűtés--

#55 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 15:04

Idézet: orbano - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 11:00

8 kocka a sarkokba, a zártszelvények megig a végükön L-profillá alakítva. Remélem ez érthető... :)

Ertheto, bar a nep vizualis es tovabbra is eros hianyerzete van. :)

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#56 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 15. 19:59

A hosszu piheno es szamos kitero utan csapjunk a kozepebe! Legeloszor az alabbi kerdesekkel kapcsolatban varom a velemenyeket:
- Van-e letjogosultsaga manapsag egy kifejezetten vizhuteshez keszitett, annak alkatreszeit magaban foglalo, 'kompakt' haznak? Ha igen, kb. milyen arfekvesben?
- Milyen parameterekkel (ODD, HDD, FDD fiokok szama? / mATX, ATX? / Befoglalo meret? (pl. nagytorony/kistorony/egyeb vagy X*Y*Z cm) / Venti helyek szama? / stb.) es extrakkal (pl. kihuzhato alaplapi talca, elolapi ajto, USB/FireWire kivezetesek szama, stb.) kell rendelkeznie egy idealis haznak?
- Milyen extrakkal rendelkezzen egy vizhuteshez tervezett haz es melyek nelkulozhetoek? (pl. beepitett futoradi, tartaly, pumpa rogzitesi lehetoseg, hddblokk rogzitesi lehetoseg, hangszigeteles stb.)
- Van-e ertelme az 'atlatszo' oldallapradiatornak?

Aztan, ha mar jo kozelitessel tisztaban vagyunk az igenyekkel, akkor johetnek a gyakorlati kerdesek:
- Hogyan lehetne feldobni, egyedibbe tenni a haz elolapjat? Mit, mivel, hogyan? (Egyaltalan kell-e bonyolitani, vagy a kevesebb neha tobb?)
- Milyen mas oldhato rogzitest alkalmaznatok az oldallapradiator eseten?

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#57 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 22:48

Ha fenek resze felol nezzuk a gepet. Akkor a bal oldalapi csonek nincsen kialakitott hely, mert az oldallap es a haz vaza nullaban zar.

A szivattyu, ha alapnak veszunk egy barmilyen 800l/h-t, boven elegendo, ha a rendszer belso keresztmetszete allando.

A lamellazas kivitelezesere van egy oteletem, de elotte tudnom kellene, hogy eddig milyen technika a nyero.
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#58 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 23:18

Idézet: PeppeR - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 22:48

Ha fenek resze felol nezzuk a gepet. Akkor a bal oldalapi csonek nincsen kialakitott hely, mert az oldallap es a haz vaza nullaban zar.

A mondat elejen felcsillant a szemem, hogy vegre valaki lat is, nem csak nez :), aztan lelombozodtam, mert a vege mar nem allja meg a helyet. Az oldallapbol hatul, felul befele kituremkedo konyokcsonk ugyanis nem veszik ossze sem a vizszintes, sem a fuggoleges szelvennyel, ellenben a miditorony valtozatnal a tap valoban utban van. A nagytorony alkatreszeibol adaptaltam, s csak ekkor tunt fel ez az ismet felbukkano problema. A jelenlegi megoldasi tervem - miszerint a radiator vegelemeben lejjebb helyeznem el a csonkot, nem kelloen elegans es nem eleg egyszeruen megvalosithato, igy erre is varok javaslatokat.

Idézet

A lamellazas kivitelezesere van egy oteletem, de elotte tudnom kellene, hogy eddig milyen technika a nyero.

Mondd el az otleted, mert nem tudom pontosan mire gondolsz!

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#59 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 23:43

Ertem. En csak a midi haz kepeivel tudok szemezni. Valoban a tappal veszik elsokent ossze. Nem tudom a bujtatos elhelyezest hogyan dijjazak majd a csovek.

Furdes kozben gondolkodtam a radiator dolgon. Az en elgondolasommal az a problema, hogy nem lehet nagyon suru a lamellazas. Azonban szerintem mivel van egy aktiv hutesi pont a rendszerben, ez nem akkora hatrany.
A suru lamellazas ugyan meg betoltene egy valaszotfal szerepet is, de ezt egy esztetikus femhaloval, perforalt lemezzel lehet helyettesiteni.

A lamellak preselessel alakithatoak ki, egy szerszammal. A szerszam elvegzi a formai vagast, ill. a szem kinyomasat (azt hiszem igy hivjak). Az osszeallitas gondolom nem okoz komoly fejtorest. A holeadokat en rezbol keszitenem, szerintem megeri. De ugy tudom, hogy az aluminium galvanizalas utan kozonseges modon forraszthato. Ez miert fontos? Mert a lamellak csore fuzese utan szerintem erdemes lenne a lamellak es a rajtuk kresztulfuto cso talalkozasat forrasztassal megerositeni/kiegesziteni. Hiaba passzentos a lamellakbol kinyomott szem es a cso csatlakozasa (finom vajat), hosszu tavon megeri a forrasztas. Ez zarja ki a suru lamellazast.

Velemenyek?

Csatolt fájl:

Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#60 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 23:48

Idézet: HookR - Dátum: 2004. dec. 16., csütörtök - 0:18

Az oldallapbol hatul, felul befele kituremkedo konyokcsonk ugyanis nem veszik ossze sem a vizszintes, sem a fuggoleges szelvennyel, ellenben a miditorony valtozatnal a tap valoban utban van.

Elsore azt hittem, hogy a cso a vazon kivul fog futni, ezzel sem zavarva a belso osszhangot!

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.