HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit lehet az Ízléses nős topikba tenni? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit lehet az Ízléses nős topikba tenni? Értékeld a témát: -----

#131 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 29. 15:19

Na speciel :) ebben nem fogunk egyetérteni, reatonyi és special.
Sebaj, több is veszett Mohácsnál. :omg:

Special, ez még mindig aktuális, kérnék legalább egy linket erre:

Idézet

Jobb, ha tudod, hogy előző topik bezáráshoz is döntő részben a kommentelések járultak hozzá, ...

Még valami: ratonyi, szerintem alapvetően összetéveszted a dolgokat.

Idézet

Ha hagytuk volna, illetve hagynánk, hogy abban a topikban elkezdődjön az "idevaló" vs "nem idevaló" vita...

Ácsi. Én nem arról beszéltem, hogy a fórumozók kedvükre ágálhassanak egy-egy kép létjogosultságáról a legjobb nős topikban, hanem arról, hogy

Idézet

Ez olyan... hogy is mondjam... idióta mentalitás (és nem akarom megbántani a házigazdákat, de nem találok jobb szót rá). Mármint hogy ne lehessen beszélgetni a nős topikban

Én úgy érzem, nem ildomos összemosni a kettőt, bár elismerem, kényelmesebb és a szabály szolgálatába inkább állítható, ha egy kalap alá veszitek a két dolgot.

Mondjuk nem is tudom minek tépem a számat, mert változtatni úgysem fogtok :) , maximum újra megkapom special-tól, hogy kihegyezem a kérdést. :D

RE: az, hogy ezt "tisztáztam", talán kicsit válasz lehet LameX hozzászólására is.

RE: nem változnit akartam írni, hanem változtatnit. :omg:

Szerkesztette: Etele 2004. 12. 29. 15:24 -kor

#132 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 16:16

Idézet: Etele - Dátum: 2004. dec. 29., szerda - 15:19

Még valami: ratonyi, szerintem alapvetően összetéveszted a dolgokat.

Szerintem Te kevered azt, hogy én mit gondolok. Ezt írtam ugyanis:

Idézet

Idézet: special - Dátum: 2004. dec. 29., szerda - 13:15

A margón megjegyezném, hogy nemcsak ízlésbeli vitákra gondoltam, hanem a saját és mások által beszúrt képekhez fűzött gyöngy gondolatok füzérére.

Azzal nekem pont nincs gondom, mert nem vezet olyan vitához, amit tilt a szabályzat :)

Én csak azt szeretném leállítani idejekorán, ami a fórumszabályzat megsértéséhez vezet. Azaz a vég nélküli, személyeskedésbe torkolló ízlésvitákat. Az, hogy egy csaj tetszik valakinek, azt tőlem nyugodtan odaírhatja - mint ahogy azt is, ha nem tetszik. De hogy belevaló-e a topikba egy kép vagy sem, azt ne ott akarja már megtárgyalni.

#133 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 16:21

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. dec. 29., szerda - 16:16

...Az, hogy egy csaj tetszik valakinek, azt tőlem nyugodtan odaírhatja - mint ahogy azt is, ha nem tetszik. De hogy belevaló-e a topikba egy kép vagy sem, azt ne ott akarja már megtárgyalni.

Na akkor nem értem az egész koncepciódat. :think:

Ugyanis:

Idézet

Utólag beszerkesztett moderátori kérés:
A képek ízlésességét, a korábbi topik bezárásának okát és mindent, ami a topikhoz kapcsolódik, de nem ízléses fotó szép nőről, a Visszabeszélőben indított Mit lehet topikban beszéljük meg. Ez a topik maradjon a képek és a vágyak gyűjtőhelye.

Köszönöm: ratonyi

Ez nálam azt jelenti, hogy CSAK képet, dumát ne... Ezek szerint mégsem?

#134 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 12. 29. 16:48

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. dec. 29., szerda - 13:26

Azzal nekem pont nincs gondom, mert nem vezet olyan vitához, amit tilt a szabályzat :)

Szerintem tévedésben leledzel.

#135 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 17:22

Idézet: Etele - Dátum: 2004. dec. 29., szerda - 16:21

Na akkor nem értem az egész koncepciódat. :think:

Ugyanis:

Ez nálam azt jelenti, hogy CSAK képet, dumát ne... Ezek szerint mégsem?

Nem, miért lenne az? A topikhoz kapcsolódó dolgokat száműztem, a szép nőkhöz, ízléses fotókhoz kapcsolódóakat nem. De ha más nem is, az eddigi moderátori gyakorlat elég rávezető lehet.

Szerk: elütés

Szerkesztette: ratonyi 2004. 12. 29. 17:23 -kor

#136 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 17:23

Idézet: special - Dátum: 2004. dec. 29., szerda - 16:48

Szerintem tévedésben leledzel.

Hidd el én pontosan tudom mivel van gondom, ebben nem tévedhetek :)

#137 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 30. 17:24

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. dec. 29., szerda - 17:22

...A topikhoz kapcsolódó dolgokat száműztem, a szép nőkhöz, ízléses fotókhoz kapcsolódóakat nem....

Hogy micsoda? :think:

#138 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 12. 30. 17:28

Etele, ígérem, megpróbálom megkeresni azt, amire kértél, de lehet, hogy csak jövőre.:)

#139 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 30. 17:59

Idézet: special - Dátum: 2004. dec. 30., csütörtök - 17:28

Etele, ígérem, megpróbálom megkeresni azt, amire kértél, de lehet, hogy csak jövőre.:)

Kíváncsian várom! ;)

#140 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 08:33

Ide is:

A topic megint kezd olyan irányba menni, amerre nem kéne. Jó előre szólok, hogy az első képnél, ami nem megy át a léc fölött (igen, szerintem) zárom a témát, a problémás post tulaját pedig 1 hétre felfüggesztem. Nem szeretnék most neveket kiemelni, de van 3 user, akiknek különösen magukra kéne venni a leírtakat.

Ps.: Ja, és ez az utólsó figyelmeztetés, több nem lesz.

#141 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 11:38

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 11:27 - Sziget, Nos kepes topic

Picit bovebben?! :) Ezen az oldalon ugyanis egyetlen olyan kep van, amin alsonemu nelkul szerepel egy holgy, de imho akkor sem latszana kevesebb ha pl tangaban lenne...

Ez nem kotoszkodes, csak ha ez is gaz, akkor mondjuk ki, hogy csak derektol felfele kepeket linkelhetunk be...

Nos akkor itt is all a kerdes...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#142 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 13:40

Komoyan magyarázzam el, hogy mit takar a szó: "izléses"?

#143 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 03. 13:48

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 13:40

Komoyan magyarázzam el, hogy mit takar a szó: "izléses"?

Pedig legalább megtudnánk, mit jelent neked. :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#144 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 13:48

0. "Szerintem" következik...

1. Ízlés(es), hosszú í-vel :)
2. Én eddig úgy tudtam, hogy az ízlés szubjektív. Nekem is van, Neked is van, meg a Sanyinak is. Ha el tudod magyarázni, hogyan hozod a hármat közös nevezőre, akkor meg fogom érteni, ha bezárod a topikot. Addig pedig marad a fórumszabályzat "nyílt szexualitásra" vonatkozó tiltásának citálgatása és a warningok osztogatása.
3. Nevesíts, Drummaster! Ne maszatoljunk, felnőttek vagyunk (legalábbis bízom benne). Ha nem tetszik, amit X vagy Y beszúr, szólj neki, figyelmeztesd név szerint! A topikra sokak szerint szükség van, nem kellene 2-3 tizenéves meredező fütyije által vezetett ízlése és a merev (nem, nem úgy merev :)) moderátori hozzáállás miatt bezárni ezt a topikot is.

Szerkesztette: Satriani 2005. 01. 03. 13:49 -kor

#145 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 14:12

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 13:48

0. "Szerintem" következik...

1. Ízlés(es), hosszú í-vel :)
2. Én eddig úgy tudtam, hogy az ízlés szubjektív. Nekem is van, Neked is van, meg a Sanyinak is. Ha el tudod magyarázni, hogyan hozod a hármat közös nevezőre, akkor meg fogom érteni, ha bezárod a topikot. Addig pedig marad a fórumszabályzat "nyílt szexualitásra" vonatkozó tiltásának citálgatása és a warningok osztogatása.
3. Nevesíts, Drummaster! Ne maszatoljunk, felnőttek vagyunk (legalábbis bízom benne). Ha nem tetszik, amit X vagy Y beszúr, szólj neki, figyelmeztesd név szerint! A topikra sokak szerint szükség van, nem kellene 2-3 tizenéves meredező fütyije által vezetett ízlése és a merev (nem, nem úgy merev :)) moderátori hozzáállás miatt bezárni ezt a topikot is.

1: Vagy én tudom rosszul, vagy Te. Majd jön valaki és megmondja, melyik a helyes. :up:

2: Bizony, a fórumszabályzat. Mindenkinek (nekem is) irányadó és mindenkinek (nekem is) kötelező. Mert elfogadtuk regisztráláskor.

3: Sajnos az előző topicot - ahol nevesítettem rendesen - sem a tizenévesek miatt kellett zárni. Sőt, a sokakból is benne vannak páran, akik szerint a topicra szükség van. Ezért sem nevesítek. Mert azt már könnyű személyeskedésnek venni és felháborodni, forradalmat és nyilvános akasztásokat szervezni.

Egy szó mint száz, az a szabály (még mindíg), hogy a lányokon legyen alsónemű, hogy ne látszódjon nemi szerv (részlete sem), hogy a kép a hölgyről valóban izléses legyen, ne pedig olyan pózban/eszközzel/partnerrel/stb mutassa be, amely a nőt inkább szexuális eszközként értékeli, semmint nőként, a szó nemesebb értelmében.

#146 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 14:12

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 13:48

Pedig legalább megtudnánk, mit jelent neked. :)

Pont ezt akartam elkerülni. ;)

#147 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 14:53

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 14:12

3: Sajnos az előző topicot - ahol nevesítettem rendesen - sem a tizenévesek miatt kellett zárni. Sőt, a sokakból is benne vannak páran, akik szerint a topicra szükség van. Ezért sem nevesítek. Mert azt már könnyű személyeskedésnek venni és felháborodni, forradalmat és nyilvános akasztásokat szervezni.

Egy szó mint száz, az a szabály (még mindíg), hogy a lányokon legyen alsónemű, hogy ne látszódjon nemi szerv (részlete sem), hogy a kép a hölgyről valóban izléses legyen, ne pedig olyan pózban/eszközzel/partnerrel/stb mutassa be, amely a nőt inkább szexuális eszközként értékeli, semmint nőként, a szó nemesebb értelmében.

Márpedig a legtöbb vitát és esetleg a topic bezárását is elkerülhetnéd azzal, ha nevesíted, hogy ki(k)nek a képeivel van bajod, mert az biztos, hogy senki nem fogja magára venni, hogy az ő képe miatt kell bezárni a topicot. Ez a 'nem mondom meg, melyik, de nem tetszik' a lehető legrosszabb megoldás. A fórumszabályzatból közvetlen nem olvasható ki, hogy ez vagy az a kép az, elvégre a 'nyílt szexualitást leíró, ábrázoló' kategória meglehetősen szubjektív. De ha csak ez kell, akkor zárd be, b**** meg. (nem szoktam trágár szavakat használni, különösen leírva nem, itt csak épp jelezni akartam, hogy ez is nyílt szexualitást leíró, szóval ez a topic is zárható :p)

Viszont ha nem közlöd a képbeküldőkkel a te értelmezésed szerinti határokat, akkor a figyelmeztetésed teljesen hatástalan lesz, akár már most zárhatod a topicot. És mielőtt megkérdeznéd, hogy miért pont neked kéne közölni: azért, mert te fogod alkalmazni a saját szempontjaidat, vagyis azt kell elfogadni.
Friczy
Death is not a bug, it's a feature
Hogyan kérdezzünk okosan?

#148 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 15:04

Idézet: Friczy - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 14:53

Márpedig a legtöbb vitát és esetleg a topic bezárását is elkerülhetnéd azzal, ha nevesíted, hogy ki(k)nek a képeivel van bajod, mert az biztos, hogy senki nem fogja magára venni, hogy az ő képe miatt kell bezárni a topicot. Ez a 'nem mondom meg, melyik, de nem tetszik' a lehető legrosszabb megoldás. A fórumszabályzatból közvetlen nem olvasható ki, hogy ez vagy az a kép az, elvégre a 'nyílt szexualitást leíró, ábrázoló' kategória meglehetősen szubjektív. De ha csak ez kell, akkor zárd be, b**** meg. (nem szoktam trágár szavakat használni, különösen leírva nem, itt csak épp jelezni akartam, hogy ez is nyílt szexualitást leíró, szóval ez a topic is zárható :p)

Viszont ha nem közlöd a képbeküldőkkel a te értelmezésed szerinti határokat, akkor a figyelmeztetésed teljesen hatástalan lesz, akár már most zárhatod a topicot. És mielőtt megkérdeznéd, hogy miért pont neked kéne közölni: azért, mert te fogod alkalmazni a saját szempontjaidat, vagyis azt kell elfogadni.

Figy, pont az általad idézett postban írtam le a szempontokat... ;) Amik hál' Istennek nem csak az én szempontjaim.

#149 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 15:22

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 14:12

1: Vagy én tudom rosszul, vagy Te. Majd jön valaki és megmondja, melyik a helyes. :up:
...Egy szó mint száz, az a szabály (még mindíg)...

Tudtommal is hosszú "í"-vel kezdődik az ízléses (persze ez nem azt jelenti, hogy tuti ez a helyes :) ), viszont a "mindig"-ben biztosan nincsen hosszú "í".

Az ízléses/nem ízléses vitáról: szerintem, Drum, a túlzott seriffkedés nem szül jó vért.
Igazából LameX bugyi nélküli pucér popsis képére gondolok hogy gondolsz :) , de nem értem, mire fel ez a fenyegetőzsé hogy "irgumburgum, záromabazárt!".
Töröld a postot (ami mellesleg nem ízléstelen, de ez persze szubjektív) és annyi.

Vagy most már a topik örök életére pengeélen fog táncolni, és rezegni fog a léc? :think:

#150 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 15:25

LE VAN ÍRVA KONKRÉTAN, HOGY MIT LEHET ÉS MIT NEM, TESSÉK FELHAGYNI AZ ONLY WRITE ÜZEMMÓDDAL!

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.