A jovore nezve gondoltam leirom epito jellegunek szant (remelem az is lesz), javito szandeku
szemelyes gondolataimat a masik topicban tortent dolgokrol:
Az, hogy Omega takaritott, es kitorolte tobbek kozott az en hozzaszolasomat is, teljesen rendben van, OK. A "gyoker hozzaallasos" beszolas mar nem kellett volna. Meg valaki szemelyeskedesnek veszi, es postol valami olyat, amit egyebkent kerulni kellene, es amit a hazigazdak amugy is irtanak. Kerlek titeket hazigazdak, mutassatok jo peldat (legalabb ti), es gondolkodjatok ugy, hogy szolgaltatast nyujtotok! Hulye pelda, de talan ertheto: Ha bemesz a kedvenc mobilcegedhez, hogy szeretnel venni egy uj mobilt, es ott kozlik, hogy
itt ilyet nem lehet, az addig OK. Ha ezutan meg jol be is szolnak, akkor azt hiszem, orokre elkerulod azt a helyet... Ez nyilvan nem lenne jo senkinek itt sem. Azt hiszem, egyik hazigazda sem a szulom (mindjart kifaggatom oket, hogy moderalnak-e valahol

), igy kioktatast sem varok toletek. Meg ha nem is nekem szantatok, akkor sem jo ilyeneket olvasni egy topicban. Gondoljatok arra, hogy hetente egy uj latogato postol valami nem idevalot, amire ti hetente lecseszitek a nepet, ugy kollektive! Ugyanigy nem jo Drummaster hozzaszolasat olvasni. Az egyetlen kulonbseg az o fenyegeto hangvetelu offtopic, es az en offtopic hozzaszolasom kozott, hogy en tudtam, hogy torlesre kerulok, az o hozzaszolasa meg orok idokre az Internet falaba vesodott. (Legalabbis eddig nem torolte senki.)
Remelem az elkovetkezokben erzelemmentesebb hazigazdai tevekenyseggel fogok talalkozni!
Koszonom, hogy elolvastatok. Remelem eleg targyilagos maradtam!