Kerestem cikkeket, teszteket, de ugy tunik, edesmindegy, melyiket valasztom. a GS280-nak nagyobb lcd-je van es a kamera is kicsit nagyobb (elenyeszo).
250-et nem nagyon talalok, hasznaltat nem vehetek, ugyhogy nem is neztem. Kicsit gyanusak ezek az GSx80-ak, feltunt mar regebben is ez a fura tipusszamozasi szisztema egyes gyartok termekeinel. Pl ugy tunik, hogy a GS180 egy benabb tipus, nem Leica objektiv van rajta. Lehet, hogy a 280 is egy ilyen benabb vonalat jelent? Megneztem a panasonic.hu osszehasonlito tablicskuit, de nem igazan hasznalhatoak.
Csak a 250-esen van dvin/avin, ami nekem nem kell, viszont joval dragabb, mint a 280. Perszea 250-esen van fokuszgyuru, ami jo lenne, de hat ha nincs, az sem a vilagvege...
A lenyeg, hogy egyaltalan nem tudtam kideriteni, hogy mi az a sarkalatos pont, amiben mas a GS280 es a GS150.
Mint emlitettem amatorfilmezesre kell, nem utazashoz, tehat aki veszi a faradtsagot es tanacsot ad nekem, ezt vegye figyelembe, es annak nagyon halas lennek.
Koszonom az eddigieket Vertigo. A HD-ben egyelore nem hiszek, ahhoz infrastruktura is kell
A Sony-k valamiert nem szimpatikusak, pedig eddig kizarolag Sony (pl egy nagy VHS, Hi-8-as) kameram volt, de mostmar nem is kene foglalkoznom veluk, kulonben kifutok az idobol, igy is egy napig szukitettem a kort erre a ket panara - foleg a 3CCD miatt... ami lehet, hogy hulyeseg volt.

Súgó
A téma zárva.