Idézet: wpepi - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 11:46
Az " IEEE1394 állomány átvitel" megjelölésről a következőt találtam:
"A kétirányú kommunikációt biztosító DV Messenger szoftver 2.0 verziója egyesíti a Microsoft Windows Messenger funkcionalitását és a Canon saját hálózatkezelési megoldását. A közvetlen kétirányú („peer-to-peer”) kommunikáció mellett a program lehetővé teszi az élő vagy rögzített hang- és képadatok cseréjét az Interneten keresztül, valamint a Camera és a VCR módok használatát.
Köszi az alapos választ, most már minden tiszta, azt hiszem, vhogy kihúzom majd e funkció nélkül.
Ma voltam a MM-ban és teszteltem az összes kamerát, néztem a szolgáltatásaikat (zoom, képstabilzátor, AF reakcióideje, gombok és menü kezelése, ... ), és sajnos az a helyzet, hogy a Sonyt és Canon 830 társait a legjobb kézben tartani, mert nem nehezek és nem olyan szélesek, mint pl. a Panasonic - ami a kezedet rendesen balra húzza. Hiába szoritom meg a szijat, kényelmetlen tartani, nincs igazán kiegyensúlyozva.
Ti hogyan tartjátok a kezetekben az ilyen szélesebb és nehezebb kütyüket, nem kell nagyon ellen tartani és nem fárad el tőle a kezed x idő után?
Úgy látszik, az egybegyűlteknek a Canonról nincs tapasztalata (vagy csak nagyon visszafogottak

), és mivel nem kaptam más tippet hasonló szolgáltatású modellre, akkor szivem szerint ennél a tipusnál maradnék, de sajnos ez sem igazán ergonómikus, olyan széles és 'nehéz' mint a fenteb leirtak, és félek tőle, hogy hamar elfárad az ember keze és hosszabb kamerázás során emiatt jobban be is remeg majd a kép.?
A MM eladója szerint a Sony érintőképernyős kezelése nem túl jó megoldás, mert amikor nyomogatod, akkor NAGYON látszik az érintés helye (és tényleg), emiatt nem lesz tartós az LCD. Van PDA-m, de annál nem nyomódik és 'hullámzik' igy be az LCD.
Ja, a Sonynál van egy docking station-szerű talp, amin keresztül lehet kommunikálni és tölteni, ami akár jó ötlet is lehetne, de sajna ez még több helyet foglal el az utazó holmiban és ez az ami nem teccik.
Néhány oldallal korábban vki ajánlott utángyártott aksikat, erről nektek mi a tapasztalatotok? Nekem vannak fenntartásaim ezekkel kapcsolatban, bár lehet, hogy utángyártottak között is van olyan 'márka', amit messzire kerülni kell, ill. olyan ami megbizható?
Mondjuk a gyártók oldalain azt irják, hogy eredetit kell használni, mert attól nem megy tönkre a cucc és kezedben sem robban fel az aksi, de ennek erősen beijesztés hangulata van, és igazából ezzel csak a zsiros üzletüket védik. Tapasztalat?