HWSW Informatikai Kerekasztal: miniDV kamera tulajok IDE! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

miniDV kamera tulajok IDE! Értékeld a témát: -----

#1781 Felhasználó inaktív   celafat 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 01. 02:54

Sony hc 17-es kameram van, 2 eve vettem. Ha kinyitom az lcd panelt, semmit sem latok benne, ill. ha csak kb. fel centit nyitok rajta, akkor meg lathato minden, de utanna teljesen elsotetedik. Igy csak a kereso (vagy minek nevezik) segitsegevel tudok felvetelt csinalni, de egy ilyen kis kameranal ez nagyon zavaro, alig latok benne valamit. A kamerat nem ejtettem le, nem utodott sehova, nem feszitettem az lcd-jet. Volt-e valakionel ilyen hibajelenseg? Lehet javitani, ill. erdemes-e? Most eppen nyaralas kozepen vagyok, igy nagyon hianyzik az lcd.

#1782 Felhasználó inaktív   axer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 01. 10:13

Sziasztok, lenn egy kérdésem.
Teljesen tanácstalan vagyok, melyik progit vegyem meg? Pinnacle Studio 11 plusz vs Ulead VideoStudio11. Mindkettő 15k.
Köszönöm a segitséget előre is.
guga, ha ezt olvasod, akkor...

#1783 Felhasználó inaktív   alexha 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 22:35

Idézet: celafat - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 1:54

Sony hc 17-es kameram van, 2 eve vettem. Ha kinyitom az lcd panelt, semmit sem latok benne, ill. ha csak kb. fel centit nyitok rajta, akkor meg lathato minden, de utanna teljesen elsotetedik. Igy csak a kereso (vagy minek nevezik) segitsegevel tudok felvetelt csinalni, de egy ilyen kis kameranal ez nagyon zavaro, alig latok benne valamit. A kamerat nem ejtettem le, nem utodott sehova, nem feszitettem az lcd-jet. Volt-e valakionel ilyen hibajelenseg? Lehet javitani, ill. erdemes-e? Most eppen nyaralas kozepen vagyok, igy nagyon hianyzik az lcd.

Eltört benne a szalagkábel... szervíz lesz belőle..
Polak-Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki.
ASUS P5Q-Dlx; Core 2 duo E8400 ; 2x2GB DDRII 800MHz Kingmax Mars RAM; ASUS EAH4850 512MB; Philips 200S4SS/00 TFT LCD; Chieftec 400W GPS-400-AA-101A PFC; Genius 5.1 HT; Pentax K10D

#1784 Felhasználó inaktív   carma217 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 22:17

Sziasztok, szeretném megkérdezni tud-e valaki egy jó helyet Pesten, ahol egy Panasonic NV-GS11 miniDV-s kamerát ki tudnak takarítani rendesen, keményen csíkodzik és a tisztítókazi sajna már nem segít, valamint megköszönném ha valaki elmondaná, nagyságrendileg mennyibe kerül egy ilyen tisztítás.
Köszi előre is

#1785 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 08:00

Idézet: carma217 - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 22:17

Sziasztok, szeretném megkérdezni tud-e valaki egy jó helyet Pesten, ahol egy Panasonic NV-GS11 miniDV-s kamerát ki tudnak takarítani rendesen, keményen csíkodzik és a tisztítókazi sajna már nem segít, valamint megköszönném ha valaki elmondaná, nagyságrendileg mennyibe kerül egy ilyen tisztítás.
Köszi előre is

Panasonic szerviz   :)

Videopart  ( http://www.videopart.hu )
1116 Budapest, Kalotaszeg u. 28.
Tel.: +36-1/206-0860

Szerkesztette: wpepi 2008. 03. 10. 08:01 -kor

#1786 Felhasználó inaktív   csövike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 21:55

Sziasztok!

Nem tudom, hogy ide való-e a dolog.
A következő a problémám. Van nálam egy Olimpica DV368 (vagy egy rakás más neve van még) ilyen gagyi fényképező. A masina természetesen rögzít videót is és itt a bajom, egyszerűen nem tudom megszólaltatni a hangot-képet együtt. A képpel elvileg semmi gond nincs, de a hangot az instennek se akarja hozzápárosítani, már probáltam ezer féle kódeket, szűz rendszerre volt téve, de semmi. A kamera visszajátszási módjában pedig van hang.
Annyit tudok mondani a gépről, hogy Zoran ZR36451 Coach 7M -es chip van benne. Ha esetleg tudtok mondani olyan firmwaret, amivel rögtön AVI-ba tud rögzítnei az is joh lehet. Mivel legegyszerűbb úgy megoldást találni a problémára, hogy adok egy próbafilmet, íme: http://canup.hu/~jana/PICT0001.MP4

Előre is várom a hasznos infókat. A cucc cd-jén össze-vissza egy xvid code van. Próbáltam Gspot és társai programot. Nuku eredmény!

Köszi előre is!
üdv
Janaboy

#1787 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 23:12

Idézet: csövike - Dátum: 2008. márc. 10., hétfő - 21:55

404
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1788 Felhasználó inaktív   csövike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 15:43

Már mennie kell, csak átrakták a domaint máshova és még nem teljesen refreshelt, de mostmár johnak kellene lennie.

#1789 Felhasználó inaktív   zippofcy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 19:00

Üdv!

Pana GS280as kamerával szoktam felvenni esküvőket, lagzikat, kiállításokat, stb. az ország keleti felén.
(tavalyelőtt évvégén vettem 170 bruttóért táskával, ennyit engedett a keret, de már akkor is látszott hogy a jövő a HDé szóval nem is nagyon akartam többet költeni rá)
Állványt eddig mindig kölcsön kellett kérnem, mert nem találtam megfelelőt annyiért amennyiért még megérte volna megvennem. (a Manfrotto 60-80 ezerbe kerülői tetszettek, most megrendeltem a fórum hatására :) egy Veyron 686-ost, szóval ez remélhetőleg megoldódott)
2 kérdésem lenne a témában:

1. Szükségem lenne egy hasonlóan jó ár/teljesítménnyel rendelkező monostatívra. (ilyen kihúzhatós egylábú állványra) mert amit most használok (ez se saját :) ) egyszerűen botrányos. Vmi ultragagyi, Star 8 mono a neve, a legnagyobb baja az hogy a papucs része (amire a kamera kerül) billeg, folyamatosan tartani kell. (a tulaja vállkamerát vett szóval ő se tud segíteni)
Olyan kellene ami kihúzva 140-150 cm körül van, a legfontosabb hogy könnyű legyen (ha kézből kamerázok sose veszem le róla) Tehát nem kell rá forgatható fejrész, stb. Tud vki vmi konkrét típust mondani? Itt Debrecenben SEMMILYEN választék nincs, kipróbálni se tudok semmit :(

2. HD kamerák közül melyiket ajánlott megvenni a fenti célokra? Gondolom a Pana / Sony / Canon hármasból érdemes választani. Konkrét típus megemlítése a specifikáció azon részével ami miatt ajánlott vétel is elég, ha vkinek nincs kedve vagy ideje hosszabb leírást adni róla.

Gyakran van olyan hogy más vágja a felvett anyagot, ezért jó lenne egy olyan ami miniDVre is tud HDt rögzíteni. De a max 40 perces felvételi idő elég kevés, meg lehet más hátránya is van a dolognak, jobb elfelejteni és vinyón átadni a felvett anyagot? A rögzítési formátumok (kodekek) közül melyik a legjobb kompromisszum? Árban olyan 300 ezer a plafon, de mivel nem holnapra kell (év végére tervezem a beszerzését) ezért nyugodtan várhatok akár hónapokat is a vétellel, az árak pedig zuhannak rendesen, szóval ez nem akkora probléma szvsz. Inkább veszek kicsit később jobbat mint egy olyat amit 1 év múlva cserélnem kell.

Említették fentebb a Canon HV20-ast, ez a legjobb ár / teljesítményben a fentiekre?

(amúgy a GS280 nekem bevált, se vágó, se pár nem panaszkodott még hogy túl zajos a kép, de a kollégáknak 500asa van, tény hogy azon az optika 2x ekkora)

Előre is köszi a válaszokat.

#1790 Felhasználó inaktív   Lupine 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 23:06

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni... Sony kamerámat rádugtam a gépre(iee1394), a kamera ki is írta, hogy dv in, de a gépen nem jelenik meg semmi... Régebben minden ok volt...

Széteshet ez szoftveresen?

Köszi

#1791 Felhasználó inaktív   TEST11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 00:03

Idézet: zippofcy - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 18:00

Említették fentebb a Canon HV20-ast, ez a legjobb ár / teljesítményben a fentiekre?

Árban tényleg jó (HV20), de Sonyihoz képest nem valami nagy durranás a képe.
Nem akarom lehúzni, de ezer dolog lötyög benne... HD-DV-be kimenetnél szét van esve a felső két pixelsor..., kicsi azakkuja

Sony: A HDD-s verziók nem birják a zajos helyeket.

Szerintem maradj Panánál, bár ennek kicsi a CCD-je, némely tipusnak kicsi akkuja. De lehet állítgatni és a zaja is picinek tünt boltban.
HD-s amatőr kamcsikról írtam fentebb...

#1792 Felhasználó inaktív   kapopsx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 21:10

Idézet: zippofcy - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 19:00

Üdv!

Pana GS280as kamerával szoktam felvenni esküvőket, lagzikat, kiállításokat, stb. az ország keleti felén.
(tavalyelőtt évvégén vettem 170 bruttóért táskával, ennyit engedett a keret, de már akkor is látszott hogy a jövő a HDé szóval nem is nagyon akartam többet költeni rá)
Állványt eddig mindig kölcsön kellett kérnem, mert nem találtam megfelelőt annyiért amennyiért még megérte volna megvennem. (a Manfrotto 60-80 ezerbe kerülői tetszettek, most megrendeltem a fórum hatására :) egy Veyron 686-ost, szóval ez remélhetőleg megoldódott)
2 kérdésem lenne a témában:

1. Szükségem lenne egy hasonlóan jó ár/teljesítménnyel rendelkező monostatívra. (ilyen kihúzhatós egylábú állványra) mert amit most használok (ez se saját :) ) egyszerűen botrányos. Vmi ultragagyi, Star 8 mono a neve, a legnagyobb baja az hogy a papucs része (amire a kamera kerül) billeg, folyamatosan tartani kell. (a tulaja vállkamerát vett szóval ő se tud segíteni)
Olyan kellene ami kihúzva 140-150 cm körül van, a legfontosabb hogy könnyű legyen (ha kézből kamerázok sose veszem le róla) Tehát nem kell rá forgatható fejrész, stb. Tud vki vmi konkrét típust mondani? Itt Debrecenben SEMMILYEN választék nincs, kipróbálni se tudok semmit :(

2. HD kamerák közül melyiket ajánlott megvenni a fenti célokra? Gondolom a Pana / Sony / Canon hármasból érdemes választani. Konkrét típus megemlítése a specifikáció azon részével ami miatt ajánlott vétel is elég, ha vkinek nincs kedve vagy ideje hosszabb leírást adni róla.

Gyakran van olyan hogy más vágja a felvett anyagot, ezért jó lenne egy olyan ami miniDVre is tud HDt rögzíteni. De a max 40 perces felvételi idő elég kevés, meg lehet más hátránya is van a dolognak, jobb elfelejteni és vinyón átadni a felvett anyagot? A rögzítési formátumok (kodekek) közül melyik a legjobb kompromisszum? Árban olyan 300 ezer a plafon, de mivel nem holnapra kell (év végére tervezem a beszerzését) ezért nyugodtan várhatok akár hónapokat is a vétellel, az árak pedig zuhannak rendesen, szóval ez nem akkora probléma szvsz. Inkább veszek kicsit később jobbat mint egy olyat amit 1 év múlva cserélnem kell.

(amúgy a GS280 nekem bevált, se vágó, se pár nem panaszkodott még hogy túl zajos a kép, de a kollégáknak 500asa van, tény hogy azon az optika 2x ekkora)

Előre is köszi a válaszokat.

Nagyon hosszúra sikerült a hozzászólásom, inkább elküldtem neked privibe.

Egy két tesztvideót a Sony FX7e-ről láthatsz az oldalamon, ha minden igaz az aláírásnál lent látható a weboldalam elérhetősége.

#1793 Felhasználó inaktív   nyikszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 23:54

Pedig lehet érdekelne mást is ;)

#1794 Felhasználó inaktív   kapopsx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 13:53

Idézet: nyikszi - Dátum: 2008. márc. 18., kedd - 23:54

Pedig lehet érdekelne mást is ;)

Akkor nyikszi kedvéért :)

Szia!

Az első kérdésedhez nem nagyon tudok hozzászólni, a másodikban talán segíthetek.

Tesközelből nem ismerem a HV20-as kamerát, de sok helyen dícsérik és én hiszek nekik.
A CANON mindig is jó kamerákat csinált, ez tény.
A HV20-as a te céljaidnak tökéletesen megfelel, az is igaz, hogy a design hagy némi kivánnivalót maga után!
A HV20-as egy belépőszintű HDV kamera, ez az árán is látszik, de akkor is HDV kamera!
Mini DV-re rögzít, kazettánként 60 perc, nem pedig 40.
Tud sima DV-ben is rögzíteni, de a te céljaidnak az ideális megoldás az, ha HDV-ben veszel fel, majd a kameráva lekonvertálod DV-be még akkor mikor "kepcsörölöd" a PC-re.
Ami nagyon komoly dolog még abban a kis kamerában az, hogy tud (25p) progresszív módbna is felvenni!
Keress a neten tesztvideókat, le fog esni az állad.
Van rajta egy cinema mód" ami a színeket "filmszerűvé" varázsolja, legendákat zengenek róla mennyire szép.
Én a DV kazettára való rögzítést javaslom mert:
Ez a legidőtállóbb egyenlőre! Ha valamit felvettél DV kazira, 10 év múlva is ugyan olyan marad a minősége!
Ezzel szemben a DVD vagy HDD esetleg memóriakártya tönkremehet a használat során, illetve csak attól is hogy áll.
Jelenleg a legbiztonságosabb archiválás a DV kazetta.
Ezen felül a DV kazettára felvett anyag, minőségvesztés nélkül küldhető át a PC-re, legyen az DV vagy HDV minőség és ehhez elegendő egy firewire port!
Minél többször kell konvertálni egy anyagot, annyival töbször veszítesz a minőségéből. Ezért fontos, hogy a master kártyáról minőségveszteség nélkül tudod feltenni a Pc-re az anyagot, itt legjobb esetben egyszer, legfeljebb kétszer kell konvertálni, tehát nem romlik a minőség túlzottan.
Van hátránya is a DV-nek, még pedig az, hogy mikor felteszed a gépre a cuccot, az időarány 1:1
Vagy is, egy óra felvétel, egy óra felmásolási idő...
Ezzel szemben a HDD merevlemezről, merevlemezre másol, sokkal rövidebb idő alatt.
Ettől függetlenül legfeljebb saját célra vennék ijen kamerát, de ha másnak dolgozol azt csak DV-re.
Én nem tartom megbízhatónak a HDD-t ha megáll a merevelemez a kamerában, fújhatod az egészet.
Szerintem sokkal nagyobb a meghibásodási lehetősége, mint egy Mini Dv-s rendszernek.
Ezen felül, ha HDD kamerát veszel, ott már a felvételkor tömöríti a kamera, eleve gyengébb a minősége.
A másik, hogy a HDD kamerák tudtommal nem mpeg2 tömörítést használnak hanem valami mást, ami szép, meg nagyon jó, csak nagyon izmos gép kell hozzá ha vágni akarod.

összefoglalva, vegyél egy mini dv-s HDV kamerát, mert amit leírtál, hogy mire és miért kell, arra az felel meg a legjobban. A pénz amit limitként megjelöltél, a HV20-as kamerát jelenti ebben a szegmensben.

És még mielőtt bárki azt gondolná, hogy a CANON PR embere vagyok, közlöm, hogy én egy SONY HDR-FX7E kamerával dolgozom.  :D

Néhány HD felvételta amit a Sonyval csináltam megtalálhatjátok a weboldalamon.

#1795 Felhasználó inaktív   zippofcy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 20:47

Azért ide írom mert lehet mást is érdekel ez is.

Utánanéztem neten, és 3 olyan kamerát találtam amit év végére 250 ezer HUF alatt meg lehet majd kapni, HDs és miniDVre rögzít (vágásra és amikor más vágja az anyagot ez a legjobb), és a márkája is megfelelő. (se Pana, se JVC nem volt)

1. Canon HV20 - előny: ez a legolcsóbb (év végére valszeg 200 ezer alatt meg lehet majd kapni), 25p-s felvétel mód, firewire (DV) IN. Hátrány: állítólag az összeszerelési minősége nem a legjobb.

2. Canon HV30 - alig drágább, újabb modell. Hátrány: NINCS DV IN !

3. Sony HDR-HC7 - CES 2007 győztes, Carl Zeiss optika, 2 luxtól tud felvenni (nem éjszakai módban, a többi Sony ált. 5 luxtól, a Canon meg ki tudja), hátrány: drágább, nincs 25p-s felvételi mód.

(A Videopraktika azt írja hogy elektronikus képstabilizátora van, szvsz ez lehetetlen, már a GS280asomban is optikai van.)

Kinél melyik a befutó? Mivel kipróbálásra nincs módom, várom a véleményeket!

Előre is köszi mindenkinek aki segít.

Szerkesztette: zippofcy 2008. 03. 19. 20:54 -kor

#1796 Felhasználó inaktív   TEST11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 21:11

Idézet: kapopsx - Dátum: 2008. márc. 19., szerda - 12:53

Tesközelből nem ismerem a HV20-as kamerát, de sok helyen dícsérik és én hiszek nekik.
A CANON mindig is jó kamerákat csinált, ez tény.

Én elkövettem azt a hibát, hogy vettem egy HV20-ast és sok gyerekbetegsége van.
Talán a HV30-as használhatóbb model. A Pannákkal valahogy kevesebb gond van, de azokat nem ismerem.
A HDD-s HD kamerák AVCHD formátumot használnak amit normálisan csak HD mpeg2-be konvertálás után lehet vagdosni. Egyszerűbb vagdosáshoz nem kell átkonvertálni (NERO). Az 7mbites AVCHD formátum - ami 14440*1080 pixel érzetre- min. DV minőségűnek látszódik HD megjelenítőn. A AVCHD mostanság kamera szinten 16 mbites 1920*1080pixel-ben. (Lásd DV 720*576)
A HV20ast most tóljuk vissza a pénzünkért. Majd írok a fejleményekről...  :) (Vagy eladó :) )

#1797 Felhasználó inaktív   zippofcy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 21:27

Idézet: TEST11 - Dátum: 2008. márc. 19., szerda - 20:11

Én elkövettem azt a hibát, hogy vettem egy HV20-ast és sok gyerekbetegsége van.
Talán a HV30-as használhatóbb model. A Pannákkal valahogy kevesebb gond van, de azokat nem ismerem.
A HDD-s HD kamerák AVCHD formátumot használnak amit normálisan csak HD mpeg2-be konvertálás után lehet vagdosni. Egyszerűbb vagdosáshoz nem kell átkonvertálni (NERO). Az 7mbites AVCHD formátum - ami 14440*1080 pixel érzetre- min. DV minőségűnek látszódik HD megjelenítőn. A AVCHD mostanság kamera szinten 16 mbites 1920*1080pixel-ben. (Lásd DV 720*576)
A HV20ast most tóljuk vissza a pénzünkért. Majd írok a fejleményekről...  :) (Vagy eladó :) )

"Én elkövettem azt a hibát, hogy vettem egy HV20-ast és sok gyerekbetegsége van."

Kifejtenéd kicsit bővebben? Engem nagyon, de gondolom a többi fórumozót is érdekli. Köszi.

#1798 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 21:47

Idézet: zippofcy - Dátum: 2008. márc. 19., szerda - 20:47

3. Sony HDR-HC7 - CES 2007 győztes, Carl Zeiss optika, 2 luxtól tud felvenni (nem éjszakai módban, a többi Sony ált. 5 luxtól, a Canon meg ki tudja), hátrány: drágább, nincs 25p-s felvételi mód.

(A Videopraktika azt írja hogy elektronikus képstabilizátora van, szvsz ez lehetetlen, már a GS280asomban is optikai van.)

ez tényleg elírás, de nem az említett érv miatt: az egyel kisebb HC5-ben tényleg elektronikus van

#1799 Felhasználó inaktív   kapopsx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 21:55

Ha jól tudom, a HV20-as volt az első 300e körüli HD marokkamera. Bár lehet ez így nem teljesen igaz.
Mint mondottam, nem ismerem testközelből.
Bizony nem is éppen szemre való és az is igaz, hogy az olcsó ár kissé talán a minőség rovására is megy.
Egy idő után kicsit nagyobbat kottyanik az ajtó, az akku kissé lazábban áll a helyén stb. Ezek valóban gyerekbetegségek. Ennyi pénzért ezt adják.
Ami miatt szerintem biztosan jó válaszás a HV20, az pl optikája. A Canon maga fejleszti és állítja elő az optikáit, ez által olyan tapasztalatra tesznek szert amire csak kevesek. A Sony más tészta, ők a világ egyik legjobb optikáit a Carl Zeiss® használják.

De egyébként nem kell semmi mást tenni, mint a netről letölteni tesztvideókat.
Önmagukért beszélnek. Minden szónál többet mondanak el a felvételek.
Persze ez igaz mindegyik kameratípusra.
A lényeg, tölts le videókat mindegyik kamerafajtából, nézd meg és elemezd őket.

Egyébként ha feljebb lépünk egy két szegmenssel, a Canon fölénye jobbna érezhető (DM-XL2; XL-H1)

Szerkesztette: kapopsx 2008. 03. 19. 21:58 -kor

#1800 Felhasználó inaktív   zippofcy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 23:03

A camcorderinfo nevű site szerint a HV20 jobb mint a HC7.
(http://www.camcorder...erformance.htm)

pl:
"In 1080i, the Canon HV20 produced a much better level of sensitivity than the Sony HDR-HC7, achieving 50 IRE at a light level or 7 lux. The HC7 required 17 lux."

Szal eddig a Canon áll nyerésre, pláne hogy a fenti teszt szerint a 24p mód tovább javít a kevés fény melletti felvételeken. Csk azt nem értem a HV30ból hogyan hagyhatták ki a DV in-t ??
Meg jó lenne tudni mik a HV20 hibái, mert a fenti tesztben csak a rossz ergonómiát említik.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.