HWSW Informatikai Kerekasztal: miniDV kamera tulajok IDE! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

miniDV kamera tulajok IDE! Értékeld a témát: -----

#2401 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 06. 00:30

Idézet: dettoboy - Dátum: 2010. márc. 5., péntek - 23:59

Van, aki küldi is  a pénzt???

Van. Rengeteg. Elvégre Nigériából is beszopták a levelet.
Make love not Wor.

#2402 Felhasználó inaktív   kapopsx 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 06. 10:52

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. febr. 28., vasárnap - 14:12

Ezekről tudnál nekem mesélni? Gyűjtögetném magamnak a nem működő cuccokat, hogy opciósan mivel lehet beszopni.

Nekem ami nagyon fájó pont az a DVD decriper... Nem kevés lemezt írtam már többféle programmal, és nekem ez kell. Kerestem olyan verziót ami már állítólag fut w7 alatt, de egy fenét, pont ugyan úgy eltolta az írást.
Aztán a digitalizáló kártyám (hauppage 350) a hozzá tartózó szofverek semmi nem ment alatta, frissítés meg még nincs.
Én nem az a fajta ember vagyok, aki 3 hetente cserélgeti a konfigurációt. Ez a gép nekem egy munkaállomás, összehangolva ami stabilan fut, a szotverek működnek rendesen. Legalább is XP alatt.
De még a daemon tools és a BS Player is folyamatosan hibaüzeneteket dobált használat közben :s

Visszaraktam az XP-t és láss csodát, minden megy hibátlanul.

Másrészt azt is nehezen tolerálom, egy oprendszer felemészi a gép a teljesítményének a 30-40%-t a futtatásához.

Én egyenlőre maradok az XPnél.

#2403 Felhasználó inaktív   tanulgat 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 06. 15:45

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. febr. 25., csütörtök - 23:46

azért egy sima avival bárminek meg kell bírkóznia.

Más jellegű kérdés:
az avi fájlok nagyon nagyok lesznek így, mivel lehet csökkenteni a méreten?
windv-ben nem látok semmilyen állítási lehetőséget, tehát felvételkor mindig 20x akkora tárhelyről kell gondoskodni, mintha wmv-ben venném fel. :-(
Utólag hogyan lehet lecsökkenteni az avi fájl méretét?
"Osztán tanujjá'" - mondták gyerekkoromban, ez lett belőle.

#2404 Felhasználó inaktív   tanulgat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 06. 15:47

Idézet: kapopsx - Dátum: 2010. márc. 6., szombat - 10:52

Nálam tíz éve alapszabály, hogy megjelenéskor épp, hogy béta állapotú a sw, akkor lehet stabilnak tekinteni, ha már két nagy javítócsomag kijött hozzá, és akkor megbízható, ha le van zárva a kód.

#2405 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 06. 16:00

Idézet: tanulgat - Dátum: 2010. márc. 6., szombat - 15:45

Utólag hogyan lehet lecsökkenteni az avi fájl méretét?

Tetszőleges, jobb helykihasználású formátumba konvertálással. H264, divx, xvid, ilyenek.

#2406 Felhasználó inaktív   tanulgat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 06. 17:06

Idézet: debaj - Dátum: 2010. márc. 6., szombat - 16:00

Tetszőleges, jobb helykihasználású formátumba konvertálással. H264, divx, xvid, ilyenek.

És azt mivel?
Pinnacle 10 trialt felraktam, de abban nem látok konvertálási lehetőséget. Ráadásul csak egyetlen egy fájlt hajlandó megnyitni, törölhetem is, mert naná, hogy nem a fontos videot nyitottam meg elsőnek.  :reklamacio:

#2407 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 06. 22:49

Idézet: tanulgat - Dátum: 2010. márc. 6., szombat - 15:45

windv-ben nem látok semmilyen állítási lehetőséget, tehát felvételkor mindig 20x akkora tárhelyről kell gondoskodni, mintha wmv-ben venném fel. :-(

Ez a natív .avi, ha DVDben gondolkozunk, akkor ezt kell használni. Utómunka, aztán megírni DVDre, akkor úgyis tömörödik. Vagy total videó konverter, különféle DivX, mpg, h.264-ekben el lehet tenni ízlés szerint.
Make love not Wor.

#2408 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 06. 22:51

Idézet: tanulgat - Dátum: 2010. márc. 6., szombat - 17:06

Pinnacle 10 trialt felraktam, de abban nem látok konvertálási lehetőséget. Ráadásul csak egyetlen egy fájlt hajlandó megnyitni, törölhetem is, mert naná, hogy nem a fontos videot nyitottam meg elsőnek.  :reklamacio:

Pinnacle is tud olynaokat, 12-essel már külön mobilos, meg ipod, meg youtube link formátum is van a szokásos mpg-ek, DivX-ek mellett.

Pinnacle 10 is biztos tudott ilyeneket, én a 8-as óta mentek el mpg-ben mindenfélét. De fentebb írtam pld. a Total Video convertert, bár lehet nem a legjobb kodekek vannak benne.
Make love not Wor.

#2409 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 06. 22:53

Idézet: tanulgat - Dátum: 2010. márc. 6., szombat - 15:47

Nálam tíz éve alapszabály, hogy megjelenéskor épp, hogy béta állapotú a sw, akkor lehet stabilnak tekinteni, ha már két nagy javítócsomag kijött hozzá, és akkor megbízható, ha le van zárva a kód.

Aztán az XPnél vártam volna az SP2-ig? Oszt mi van, ha nem jelenik meg javítócsomag, mint mondjuk a PowerDVDhez egy csomag jött ki, Pinnacle 12-höz meg egy sem? 8/9-eshez kijött vagy sok csomag, az kellett is.

Meg mitől zárják le a kódot? Bugot bármikor találhatnak, vagy éppen featurét, sokszor érdemes azonnal fellapátolni az updatéket, frissítéseket.
Make love not Wor.

#2410 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 06. 23:36

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. márc. 6., szombat - 22:53

Aztán az XPnél vártam volna az SP2-ig? Oszt mi van...

Ez a "szoftverből csak SP2-től fölfelé" szöveg körülbelül ugyanaz, mintha azt mondaná, hogy fehérborból csak az egri merlót bírja lenyelni, de azt is csak úgy, ha kevés habbal csapolják és sajtot is reszelnek rá.

#2411 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 06. 23:49

Idézet: debaj - Dátum: 2010. márc. 6., szombat - 23:36

Ez a "szoftverből csak SP2-től fölfelé" szöveg körülbelül

Egyik fórumon volt egy figura, Ő is az NT4ből kiindulva ilyen "majd ha legalább 3-4 SP kijött hozzá, akkor". Kérdeztem is, hogy oszt ha nem jön ki? Erre most XP/2003 szerver, estébé vonalon úgy látom kicsit bajban lett volna. Próbálják megmagyarázni a saját kis baromságukat.

De ha jól sejtem, akkor az az adott .avi is azárt nem működött, mert elvileg rossz volt a VLC verziója, túl régire sikeredett. Mi meg itt törpöltünk, hogy mi lehet, oszt igazunk is lett, annak mennie kell. De 3 gépre még véletlenül sem a fiss VLC-t tesszük fel, mert nem.
Make love not Wor.

#2412 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 06. 23:52

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. márc. 6., szombat - 23:49

Egyik fórumon volt egy figura, Ő is az NT4ből kiindulva ilyen "majd ha legalább 3-4 SP kijött hozzá, akkor".

XP-nél anno ugyanez volt, hogymajdazespénégy. OSX Tigerből meg kijött tizenegy nagyobb update, abból kindulva a mostani 10.6.2 egy kalap széna.

#2413 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 06. 23:58

Idézet: debaj - Dátum: 2010. márc. 6., szombat - 23:52

XP-nél anno ugyanez volt, hogymajdazespénégy. OSX Tigerből meg kijött tizenegy nagyobb update, abból kindulva a mostani 10.6.2 egy kalap széna.

OSX update az különben is inkább új OS-t jelent, nem?
Make love not Wor.

#2414 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 07. 00:09

Új OS-nél a második számot növelik, az utolsó nagyjából ugyanaz, mint Windowsnál a service pack. Aztán abból kijön 8-11/rendszer. :)

Na, de ez már :offtopic: :)

#2415 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 07. 10:51

Idézet: kapopsx - Dátum: 2010. márc. 6., szombat - 10:52

Nekem ami nagyon fájó pont az a DVD decriper... Nem kevés lemezt írtam már többféle programmal, és nekem ez kell. Kerestem olyan verziót ami már állítólag fut w7 alatt, de egy fenét, pont ugyan úgy eltolta az írást.
Aztán a digitalizáló kártyám (hauppage 350) a hozzá tartózó szofverek semmi nem ment alatta, frissítés meg még nincs.
Én nem az a fajta ember vagyok, aki 3 hetente cserélgeti a konfigurációt. Ez a gép nekem egy munkaállomás, összehangolva ami stabilan fut, a szotverek működnek rendesen. Legalább is XP alatt.
De még a daemon tools és a BS Player is folyamatosan hibaüzeneteket dobált használat közben :s

Másrészt azt is nehezen tolerálom, egy oprendszer felemészi a gép a teljesítményének a 30-40%-t a futtatásához.

Én egyenlőre maradok az XPnél.

a dvddecryter imgburn néven folytatódott, védett lemezeket nem tud rippelni, de írásra még jobb is. a daemon tools friss változata szintén megy probléma nélkül, bpslayert passzolom.

de ha egy összelőtt, működő rendszered volt, akkor minek kellett win7re váltani? :think:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2416 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 07. 13:45

Idézet: qnadam - Dátum: 2010. márc. 7., vasárnap - 10:51

a daemon tools friss változata szintén megy probléma nélkül,

Én meg nem használom, mert sok szopás alapja. No meg tört játékaim sincsenek, így nincs rá szükség.
Make love not Wor.

#2417 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 07. 13:57

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. márc. 7., vasárnap - 13:45

Én meg nem használom, mert sok szopás alapja. No meg tört játékaim sincsenek, így nincs rá szükség.

nekem sincsenek. nincsenek is bekapcsolva a mindenféle emulációk. nem is akad össze semmivel :p
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2418 Felhasználó inaktív   tanulgat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 00:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 03. 06. 22:53

Aztán az XPnél vártam volna az SP2-ig?

Hát, ha korrektül emlékeznél, tudhatnád, hogy pont az xp-nél várni kellett addig, mert az sp1 hatalmas bukás volt, sok cég napokig müködésképtelen volt a kényszerü újratelepitések miatt, ezért kiadták a sp1a csomagot - röhejes volt, a javitócsomag javitását https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/tongue.gif kellett kiadniuk.

Emellett az sp2-ben jelentek meg - a nemzetközi tiltakozások hatására - a biztonsági funkciók, amelyek legalább megkisérelték megakadályozni, hogy az internetre csatlakozott gépekre akár pár percen belül betörés történjen.

Na, de ez már nem dv-s téma, részemről lezártam. :)

#2419 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 01:19

Üzenet megtekintéseIdézet: tanulgat - Dátum: 2010. 03. 10. 00:39

Hát, ha korrektül emlékeznél, tudhatnád, hogy pont az xp-nél várni kellett addig, mert az sp1 hatalmas bukás volt, sok cég napokig müködésképtelen volt a kényszerü újratelepitések miatt

Emlékeznék, de nem jön össze.
Make love not Wor.

#2420 Felhasználó inaktív   kokszi75 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 10. 16:58

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni.Samsung mini DV kameráról szeretnék rögzíteni pc-re,de a play gomb indítása után amindig ezt az üzenetet kapom:,,a viderögzítésre kijelölt egyik eszköz levált a számítógépről.A varázsló bezárult.Ellenőrizze az eszközök összeköttetését,majd próbálja újra.,,A gépben billionton pci kártya van és rendesen működik az eszközkezelő szerint.A kamerát tudom tekerni illetve megállítani a movie makeren keresztül,csak a play-nél esik szét.Plusz mégegy probléma:a movie maker induláskor mindig hiányol valami videoáttünések és effektusok fájlt.Volt amikor felraktam újból a progit(ez már csak angolul ment),akkor a második hiba megszünt,de a kamera leválás nem.A segítségeket előre köszönöm.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.