Idézet: XC-biker - Dátum: 2004. 12. 07. 11:24
enm éppen itt kellett volna nyitni ezt tudom, de itt van a legnagyobb mozgás és a legtöbb esélyem hogy emberemre találjak a témában.
Szeretnék egy miniDV kamerát venni.
A 4 közül melyiket és miért érdemesebb megvennem?
Milyen tulajdoság amire érdemes odafigyelni vásárlás elött?
Eléggé mozgalmas dolgokat vennék fel, pl kerékpárral videozás...
Így a jóféle képstabilizátor fontos lenne.
Személyes tapasztalatok jók lennének a készülékekről!
Előnyök, hátrányok, stb...!
Sony digitális videókamera
DCR-HC14E, Mini DV-rendszer, 2,5" LCD képernyő, 800 000 pixel CCD, Carl Zeiss objektív, 10 x optikai és 640x digitális zoom, 16:9 üzemmód, USB-kapcsolat
99990 Ft / db
JVC digitális videokamera
GR-D24, 1/6 hüvelykes, 800 000 pixeles CCD, 2,5" LCD képernyő, 16x optikai és 700x digitális zoom, 3 D zajcsökkentés, képstabilizátor, színes kereső, automata lámpa, DV-kimenet
109990 Ft / db
Canon digitális videokamera
MV700i, 800 000 képpont, 18 x optikai és 360x digitális zoom, képstabilizátor, 16:9 képarány, éjszakai mód, analóg és digitális ki- és bemenet, 18 digitális effektus
119990 Ft / db
Panasonic digitális videokamera
NV-GS15, Mini DV, 2,5" LCD képernyő, 24x optikai és 800 x digitális zoom, képstabilizátor egyidejű állóképfelvétel SD-kártyára, színes éjszakai felvétel, DV be-és kimenet, sztereó zoom mikrofon zajcsökkentéssel, SD kártya, PC USB állóképáttöltő készlet
139990 Ft / db
Szia
Nekem CANON MW700- as videó kamerám van még a szalagos változatban , már nagyon régi gép és semmi problémám nem volt vele.
Még így is hogy nem digitális elég sok mindent tud.Ajánlani tudom.Biztosan komolyabb a digitális változata,szerintem nem fogsz csalódni benne.A gépem közel 10 éves de látom az árát tartja.
Számítógép felismeri a movi maker programban megtudod szerkeszteni a felvett anyagot is.
Sok sikert a vásárláshoz!
Judit