HWSW Informatikai Kerekasztal: miniDV kamera tulajok IDE! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

miniDV kamera tulajok IDE! Értékeld a témát: -----

#2461 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 07. 31. 18:30

Üzenet megtekintéseIdézet: borisz53 - Dátum: 2010. 07. 31. 19:16

szia
sajnos telepítés nélkül meg sem jelenik a gépen,Windows Movie Maker-ral szoktam át venni de most csak a veb kamera jelenik meg mivel az telepítve van

Én meg nem néztem a kamerát, de ha 1394 csatlakozó van rajt, akkor azzal kísérletezz, mert ez a webkamera ez eléggé USBre hasonlít, az meg mondjuk merevlemezes és hasonló kamerákhoz kell. Oszt én meg mobilnetről tengődöm, nem nagyon szeretnék kuglizni, kamerához gyártónál eddig mindig sikerült drivert is találni az USBhez, de amivel eddig találkoztam, azt látta, mint külső meghajtó.
Make love not Wor.

#2462 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 07. 31. 20:45

Üzenet megtekintéseIdézet: borisz53 - Dátum: 2010. 07. 31. 19:16

szia
sajnos telepítés nélkül meg sem jelenik a gépen,Windows Movie Maker-ral szoktam át venni de most csak a veb kamera jelenik meg mivel az telepítve van

Hát én biztos nem telepítettem a kamerám, mégis beolvasta, úgyhogy nemtom mi lehet a baj.
Fireware kártyát felismerte a gép? Nem lehet hogy nem a kamerával van a gondja, hanem eleve nem látja a csatolót?
Kép
Kép
Kép

#2463 Felhasználó inaktív   borisz53 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 01. 13:52

köszi srácok találtam drivert a kamerához, szal meg oldódott a problémám még egyszer köszi

#2464 Felhasználó inaktív   jungica 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 17:43

Sziasztok, van nekem egy nv-gs27e panasonic kamerám, ami most egy picit elázott, és minden megy rajta, de valamiért hiába nyitom ki a fedelet, nem reagál, és most beleragadt így a film.... nem tudjátok hol van olyan szervíz, ahol ki tudják nekem szedni?
Illetve ha valakinek kell alkatrész, akkor eladnám a kamerát, mert ennek már annyi.
Köszi

#2465 Felhasználó inaktív   KoRUND 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 11. 10:30

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni kameravásárlás ügyében. Kisfiam 5 hónapos, és seretnénk valami kamerát amivel majd első lépéseit, mondatait satöbbit felvehetnénk. Igazából fogalmam sincs, hogy mire kell odafigyelni a vásárlásnál, mert sosem volt még kameránk. Érdemes használt digitális kamerákkal foglalkozni, vagy inkább újat nézzünk majd? Minden ötletet, javaslatot örömmel veszek.

köszi.
-Öreg! Hová viszi azt a piát?
-Túlzásba.

Kitt-katt

#2466 Felhasználó inaktív   borisz53 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 17. 17:14

Sziasztok.
Ismét bajban vagyok.Hitachi DZ-MV580E kamerámhoz kellene AC adapter, mivel csak annak használatával lehet a DVD lemezt lezárni. Ha valaki tud segíteni, hogy honnan tudok beszerezni ilyen adaptert,nagyon megköszönném.

#2467 Felhasználó inaktív   mixtura 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 09. 29. 20:31

Üzenet megtekintéseIdézet: borisz53 - Dátum: 2010. 09. 17. 18:14

Sziasztok.
Ismét bajban vagyok.Hitachi DZ-MV580E kamerámhoz kellene AC adapter, mivel csak annak használatával lehet a DVD lemezt lezárni. Ha valaki tud segíteni, hogy honnan tudok beszerezni ilyen adaptert,nagyon megköszönném.

Boltban nem kapható?

#2468 Felhasználó inaktív   mixtura 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 09. 29. 20:34

Üzenet megtekintéseIdézet: KoRUND - Dátum: 2010. 09. 11. 11:30

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni kameravásárlás ügyében. Kisfiam 5 hónapos, és seretnénk valami kamerát amivel majd első lépéseit, mondatait satöbbit felvehetnénk. Igazából fogalmam sincs, hogy mire kell odafigyelni a vásárlásnál, mert sosem volt még kameránk. Érdemes használt digitális kamerákkal foglalkozni, vagy inkább újat nézzünk majd? Minden ötletet, javaslatot örömmel veszek.

köszi.

Fotós vagy videotanfolyam nem merült fel?

#2469 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 29. 21:51

Üzenet megtekintéseIdézet: mixtura - Dátum: 2010. 09. 29. 21:34

Fotós vagy videotanfolyam nem merült fel?

Otthonra júzernek? Ugyanmár. Én néha pénzt csinálok belőle, de pár tanfolyásra vagy éppen az idő nem jön össze, vagy kifizetni nem lehet.
Make love not Wor.

#2470 Felhasználó inaktív   mixtura 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 09. 29. 23:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 09. 29. 22:51

Otthonra júzernek? Ugyanmár. Én néha pénzt csinálok belőle, de pár tanfolyásra vagy éppen az idő nem jön össze, vagy kifizetni nem lehet.

Egy ideje stabil divattá vált a helyi kábeltv vagy stúdió és a helyi rendezvényekre jár fotós az önkormányzatoknál. Őket pár jó szóért plusz egy kis "folyékony kenyér"-ért szóra lehet bírni, persze a saját szemléletüket mondják, de annak alapján már neki lehet állni könyveket vagy webes anyagokat keresgélni. Sőt vannak helyi fotó és videoklubok is, ott is lehet találni legalább egy személyt, aki meg tudja válaszolni a fontos kérdéseket.

#2471 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 29. 23:33

Üzenet megtekintéseIdézet: mixtura - Dátum: 2010. 09. 30. 00:30

de annak alapján már neki lehet állni könyveket vagy webes anyagokat keresgélni. Sőt vannak helyi fotó és videoklubok is, ott is lehet találni legalább egy személyt, aki meg tudja válaszolni a fontos kérdéseket.

Könyv még talán, de ahogy a világítást meg aranymetszést nekem képekben percek alatt elmesélték, azt webről soha nem szedtem volna össze. Felvételi is az volt egyik kollégánál, hogy ember bekapcsolta a kamerát, tekert kettőt, "ilyen kép jó lesz?" "meg koncerten még ezt szoktuk, hogy...". Oszt meg is volt a közös hang.

Én meg ismerős gyereket videóztam, kamera lelőgatva test mellett, kijelző felteker, rokon 1 év után meglepődött, mert ilyet is lehet a kamerájával.
Make love not Wor.

#2472 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 30. 01:50

a kérdés főleg az eszközre vonatkozott :)

én egy használt minidv-t vennék, lehetőleg minél nagyobb érzékelővel (ez max 1/4" lesz) és fényerős optikával. vagy a kártyás megoldások kényelmesebbek lehetnek, de drágábbak, meg kazettával a nyersanyag archiválása is meg van oldva.

dvd-set semmiképp nem vennék :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2473 Felhasználó inaktív   judo64 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 08. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: XC-biker - Dátum: 2004. 12. 07. 11:24

enm éppen itt kellett volna nyitni ezt tudom, de itt van a legnagyobb mozgás és a legtöbb esélyem hogy emberemre találjak a témában.

Szeretnék egy miniDV kamerát venni.
A 4 közül melyiket és miért érdemesebb megvennem?
Milyen tulajdoság amire érdemes odafigyelni vásárlás elött?
Eléggé mozgalmas dolgokat vennék fel, pl kerékpárral videozás...
Így a jóféle képstabilizátor fontos lenne.
Személyes tapasztalatok jók lennének a készülékekről!
Előnyök, hátrányok, stb...!

Sony digitális videókamera
DCR-HC14E, Mini DV-rendszer, 2,5" LCD képernyő, 800 000 pixel CCD, Carl Zeiss objektív, 10 x optikai és 640x digitális zoom, 16:9 üzemmód, USB-kapcsolat
99990 Ft / db

JVC digitális videokamera
GR-D24, 1/6 hüvelykes, 800 000 pixeles CCD, 2,5" LCD képernyő, 16x optikai és 700x digitális zoom, 3 D zajcsökkentés, képstabilizátor, színes kereső, automata lámpa, DV-kimenet
109990 Ft / db

Canon digitális videokamera
MV700i, 800 000 képpont, 18 x optikai és 360x digitális zoom, képstabilizátor, 16:9 képarány, éjszakai mód, analóg és digitális ki- és bemenet, 18 digitális effektus
119990 Ft / db

Panasonic digitális videokamera
NV-GS15, Mini DV, 2,5" LCD képernyő, 24x optikai és 800 x digitális zoom, képstabilizátor egyidejű állóképfelvétel SD-kártyára, színes éjszakai felvétel, DV be-és kimenet, sztereó zoom mikrofon zajcsökkentéssel, SD kártya, PC USB állóképáttöltő készlet
139990 Ft / db

Szia
Nekem CANON MW700- as videó kamerám van még a szalagos változatban , már nagyon régi gép és semmi problémám nem volt vele.
Még így is hogy nem digitális elég sok mindent tud.Ajánlani tudom.Biztosan komolyabb a digitális változata,szerintem nem fogsz csalódni benne.A gépem közel 10 éves de látom az árát tartja.
Számítógép felismeri a movi maker programban megtudod szerkeszteni a felvett anyagot is.
Sok sikert a vásárláshoz!
Judit :rolleyes:

#2474 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 09. 00:03

namost egyrészt az mv700 is digitális, másrészt hiába a jó szándék, nem lehet elmenni amellett, hogy sikerült egy hatéves hozzászólásra válaszolnod :-D

#2475 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 09. 00:49

Üzenet megtekintéseIdézet: judo64 - Dátum: 2010. 11. 08. 16:03

A gépem közel 10 éves de látom az árát tartja.

Ja, vettem jó 5 éve ismerősnek valami 150k-ért, most meg magamnak 25-ért.
Make love not Wor.

#2476 Felhasználó inaktív   dettoboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 22. 14:35

Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Va egy pana nv gs 330-as kamera, és kéne rá egy (nem ismerem a szakszót) olyan "konvertert" ami egy picit eltávolítaná a képet, vagyis nagyobb szögben látna és nem kellene olyan messze menni, hogy befogjak egy nagyobb szöget. Remélem érthető voltam, és egy névre lennék kiváncsi, ami megfelelő lenne, hogy tudjak mire rákeresni a neten. Köszi.

#2477 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 22. 15:17

Üzenet megtekintéseIdézet: dettoboy - Dátum: 2011. 02. 22. 14:35

Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Va egy pana nv gs 330-as kamera, és kéne rá egy (nem ismerem a szakszót) olyan "konvertert" ami egy picit eltávolítaná a képet, vagyis nagyobb szögben látna és nem kellene olyan messze menni, hogy befogjak egy nagyobb szöget. Remélem érthető voltam, és egy névre lennék kiváncsi, ami megfelelő lenne, hogy tudjak mire rákeresni a neten. Köszi.

Nagylátó a becsületes neve, de lehet erre a kamerára nem létezik.
Make love not Wor.

#2478 Felhasználó inaktív   dettoboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 22. 15:52

Sziasztok.

#2479 Felhasználó inaktív   dettoboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 22. 16:53

f

Szerkesztette: dettoboy 2011. 02. 22. 16:55 -kor

#2480 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 23. 13:26

37mm-es szűrőátmérőre való nagylátószögű adapter. különböző minőségben és látószöggel kapható sok helyen.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »