HWSW Informatikai Kerekasztal: LEGjobb LEGolcsóbb 17"-os LCD monitor - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LEGjobb LEGolcsóbb 17"-os LCD monitor SuliNet MOST aktuális dec. 31-ig!!! Értékeld a témát: -----

#151 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 28. 09:16

Peetie és Gab3c!

Válaszaim nektek:  :)  és  :)

NO COMMENT!

#152 Felhasználó inaktív   Gab3c 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 28. 09:24

Szerintem az elso kerdesem mindenkeppen ertelmes. Nem tudod vagy kitersz a valasz elol?

Utobbi esetben a 'No comment'-ezes elott nezz a tukorbe (:p)

Elobbi esetben pedig nem lenne szabad ide firkalnod, mert ha olyasmirol irsz amit nem tudsz, azzal megteveszted a forumtarsaidat, amit itt sokan –ugy velem jogosan– nem szeretnek. Erzesem szerint fram is ezert probalta megmutatni neked, hogy mielott irnal tudd mirol irsz... :(
Sony VAIO Type G

#153 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 10:39

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 8:10

(Ez utóbbi forgalmi adatok alapján prognosztizálhatóan hamarosan meg is fogja majd előzni a Sharp-ot. [LG Magyarország szervizmérnök])

Elöljáróban le kell szögeznem, hogy ez az első TFT LCD monitorom, és a referenciát számomra egy standard 17” CRT (Magic) jelenti.

A monitor a felépítésének és a talpban található nehezéknek köszönhetően stabilan áll. Az asztalomat ütögetve a megjelenítő jóindulatúan finom vertikális mozdulatokkal reagált, miközben az íróeszközök már rég kirázódtak a tartótójukból, és az AAA akkumulátorok (amit a WMA/mp3 lejátszómba használok) is önálló vándorútra keltek. :) Egyszóval túlélte az extrém rázó tesztet.

-Az első élmények:
„Hű de f@sza!!!” artikulálatlan indiánkiáltásomat még a szomszéd srác is hallhatta (de már megszokta az ebbéli megnyilvánulásaimat) szóval a kép olyan élés és szép, hogy egyszerűen orgazmus közeli állapotba kerültem. (Talán ez a monitor nő nemű lenne? Ki tudja? ;))
800x600-tól 1280x1024-ig minden frekvenciát végigpróbálva kellemesen konstatáltam, hogy - az 1280x768 kivételével (ki tudja, miért?) - minden felbontásra automatikusan beáll a monitor, tehát nem kell külön „kihúzni” a képet.

Élethűek a képek, de kis megszokást igényel az, hogy olyan részletek is előjönnek, ami az előző CRT-men nem is látszott! Pl. egy rosszabb tömörítésű JPG kép „szőrei”, azok a kis zajok, amiket amúgy a CRT nem jelenített volna meg. (volt olyan, amit az is megjelenített, de az LCD olyanokat is kihoz, amiket már az előző CRT-m nem tudott.)

Az LCD-hez képest a CRT egy dombor torz formát alkotott, illetve fordítva, CRT-ről átülve egy LCD-hez először kicsit úgy tűnik, hogy a kép be lenne esve. Persze az LCD adja a teljesen tökéletes geometriájú képet, csak meg kell szokni. (Én pár perc után megszoktam.)

Én megszokásból és a nagy dolgokat szeretve maradtam a 800x600-as felbontásnál, igaz 110 cm-ről nézem monitort. (Az asztal ergonómiája - a kihúzott klaviatúra lap - ezt teszi lehetővé.) Tudom, hogy a natív felbontás a legtökéletesebb, és tudom, hogy a Windows-ban beállíthatnám a nagyobb megjelenítést, de nekem így jó. Így a monitor szabvány 4:3-as felbontásban üzemel, és számomra a natív felbontástól eltérően fakadó „összemosásos” képalkotás (ebből a távolságból) jónak tűnik. Mindamellett pl. egyes játékoknál a video kártya okából egyébként sem tudnám natív felbontáson használni.

Nagyon sötét képernyő részletnél, sötét környezeti háttérnél (pl. este) a fenti, bal és jobb megjelenítő szegmensben enyhe bevilágítást tapasztaltam, azonban ez a jelenség az én minőségről alkotott elképzelésemet nem ássa alá. (Világos környezetben az általam vizsgált Samsung sokkal durvábban előhozta ezt a hiba sajátosságot.)

b.) Írásomban az objektivitás és a kíváncsiság vezérelt.

c.) Előbb mutass fel te is legalább egy ilyen írást (az azt megelőző kutatással) hogy elolvashassam.

Nah egypár dolgot kihúzkodtam az idézetből, haladjunk sorban:

Az LG szervízmérnökének a szájából hallgatni, hogy az LG lesz mindenben a világelső, tudod az nem meglepő. Nem ártana ha fél (egy?) év alatt eljutnának oda, hogy a szar telefonjaaikhoz legyen használati útmutató.

Na a második általam meghagyott bekezdés megmagyaráz mindent. Te még nem is láttál professzionális (vagy félprofesszionális) CRT monitort. Szerinted a crt monitor az ami neked volt. Nem. Az én monitorom elé leülhetnél szögmérővel, és méregethetnéd a sarkokat.

Ez az "extrém rázóteszt", hogy ütögeted az asztalt, hát ez lol. Rohanj neki a szoba másik sarkából, és nekifutásból rúgj bele az asztalba.

Akkor ha megláttad volna a Mac-es 20"-es monyót, akkor rá is vered? (1680 x 1050)

Dombor torz formája max a Te monitorodnak volt, (mikori is 8-10 éves?). Az, hogy a Te monitorodon nem látszottak egyes részletei bizonyos képeknek, az nem általánosan a crt hibája. Az enyémen látszana.

Ez a 800 x 600-as felbontás, ettől fog csak igazán fájni a szemed, a homályosság miatt. Ja, és ne is fárassz minket azzal, hogy tűéles, mert először is a tű nem éles, hanem hegyes; másodszor pedig szerintem itt már sokan láttunk TFT-t nem natív felbontásban, és tudjuk milyen.

Na engem az hogy a képernyő nem egyenletesen világos igencsak zavarna a munkámban.

b. LOL. Ha objektív akartál volna lenni, akkor nem egy száz éves crt-hez hasonlítod a monitorod, hanem egy hasonló árú, hasonló méretű, hasonló korú készülékhez.

c. Persze a zenei kritikus pedig tanuljon meg énekelni, zenélni, és zenét szerezni. Hát hogyne.

Na minden jót.

Szerkesztette: JonesC 2004. 12. 28. 10:39 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#154 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 12:03

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 16:20

[OFF]

(((((((((Ha a TE stílusodban válaszolnék -amit NEM teszek- azt mondanám, hogy fogalmad sincs arról, hogy ez a mondat a való életben mit takar.)))))))))

Most legszívesebben egy 3 méteres tükröt tartanék eléd.
Tudod, volt olyan időszakom (nem is olyan rég) amikor igyekeztem ezt nem csak tudat alatt (ahogyan azt MINDEN ember teszi) de tudatosan is felvállalni.
Ma már lemondok erről, mert jól tudom:
A legtöbb, amit az univerzumért tehetsz, az, hogy önmagad tökéletesíted. "Mert ami fent az lent"
Persze ehhez valymi kevés köze van a racionális, és egyéb szakmai tudásnak vagy nem tudásnak. Amikor az "ember"-ről beszéltem, az alatt ezt értettem. Nem baj, ha nem érted, ha majd értened kell, meg fogod érteni.
Szívből kívánom, hogy erre a megtapasztalásra te is minél hamarabb eljuss...

Ha a T2K útjához hasonló "emberség" utat akarsz járni, tedd. Ez csak rajtad áll...
[ON]

EOM

Pontosan ezt tettem 3 napon keresztül.

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 20:46

Hogy provokatív voltam, az biztos. De ha csak finomkodok, soha nem kapjátok fel a vizet, és soha nem lenne EZ kitárgyalva. Azt hiszem EZ a dolog eléggé közös érdek, vagy tévednék...  :omg:

Nem tettem mást, mint egyszerűen a saját módszered alkalmaztam rajtad.

Most már nem kell provokatívnak lennem, a kör bezárult.

Kard által vész mind, ki kardot ragad.

Remélem, tanulságos lecke volt.

udv fram

Szerkesztette: fram 2004. 12. 28. 12:11 -kor

Ciciman is on borda

#155 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 13:49

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 11:03

Kard által vész mind, ki kardot ragad.

Remélem, tanulságos lecke volt.

udv fram

IGEN, de remélem neked is.
Úgyhogy fifty - fifty.  :D

még egy bölcselet, bocs de le kell írnom:  :)
]Az én tükröm a te tükröd és fordítva. Ezt hívják Maya varázsának, avagy a földi életnek.[

Egyébként rád nem is haragszom, a következő írosomat (lsd. következő hozzászólásomat) NEM te motiváltad.

Üdv,

PS.:
(1) Tudok tanulni a hibáimból, és beismerem, ha szakmailag nem voltam körültekintő, vagy ha valakitől újat hallok. Na most kapaszkodj meg: IGEN, tőled is hallottam újat. Köszi érte.  ;)
(2) Mivel foglalkozol, hol és milyen írásaid vannak, és mi a honlapod címe? (elég privátba is megadnod, ha akarod.)

#156 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 13:50

Üzenet azoknak, akik magukra ismernek:

Ha nem tudsz olvasni, mert vagy nem tanultad meg 6 évesen, vagy figyelmetlen vagy, az egy dolog. De valamiért mégiscsak elolvastad az írásomat, csak sajnos nem figyelmesen! Én a helyedben ortopéd, paraszt állatnak érezném magam. Persze én, én vagyok, te, pedig te vagy. Hogy miért éreznék így? Mondjuk azért, mert adott egy embereke (én) aki felkel hajnalban, leül a gép elé, és több órát csak azért tölt el előtte, hogy valamit közzé tegyen. Nem azért, mert ez neki jól esik, hanem hogy hátha másnak is hasznára lehet. Ez volt a FŐ MOTIVÁCIÓ!!! Erre vagy te, aki nem olvasod el részletesen, vagy ha értékeled is, nem egészében, hanem a nagy egységből kiemelsz egy-két sort, és azt különállóan értelmezed, fikázod, és b@szogatsz engem, aki ezt írta. Az ilyen ember (nem nevezlek meg név szerint, akinek nem inge, ne vegye magára!) nem tartja be egy általános műveltség szintjén elvárható alábbi attitűdöt:
Ha egy egésznek csak egy részt elolvasod, (esetleg a többit csak felületesen értelmezed) és egyes részeket kiemelsz, és az alapján próbálsz az egészről véleményt alkotni, azzal az egész írást halálra ítéled.

De nem haragszom rád, pedig talán lenne rá okom. Pedig hidd el, tele van a hócipőm, amit csak azért írok le, mert más is megteheti ezt a fórumon, s hogy lásd a helyzetemet:
-veszek egy gyári hibás monitort, amit majd vissza kell vinnem a lakhelyemtől 50 km-re (csere)
-másnap veszek egy multi-funkciós készüléket (nyomtató-másoló-lapolvasó) ma kiderül, hogy van egy hardverhibája. Vissza kell vinnem szintén a lakhelyemtől 50 km-re (szintén csere)
-erre még jössz te is, akinek egy dicsérő szó ki nem esik a torkán, és csak a fikázáshoz, b@szogtatáshoz értesz!
Most vágjak még hozzád is jópofát? Olyan emberhez, aki nem ismer, de jogot formál ahhoz, hogy szarakodjon velem?

A két készüléket vissza fogom vinni, és benyelem a benzinköltséget, de mit tegyek veled? Nem ismerlek, nem ismersz! Én nem szarakodok veled, kérlek te se tedd ezt velem! Ha fölös negatív energiád van, azt ne máson vezesd le. De - mivel a jó szándék meg van bennem - ajánlok egy jó módszert az ideged levezetésére: veszel egy rossz újságpapírt, és miközben széttaposod, közben ezt mondod hangosan: „Ami kívül van, az nem árthat.” (Ezt egy Feng-Shui előadótól tanultam. Gyerekesnek tűnik, de működik. Mert a kis dolgokban vannak a legnagyszerűbb dolgok.

#157 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 16:12

Ma délután hirtelen felindulásból elkövetett TFT vásárlás alanya lettem :) Itt pihen barátnőm asztali gépe előtt egy iiyama Prolite E435S, 17", D-sub/DVI, 10ms (papíron, valóságban majd kiderül...), beépített hangszóró. 90.000Ft volt a debreceni EW-ben Sulinet Expressz keretében (+vettem hozzá 8200Ft-ért 3 év bolond-biztos garanciát). Eddig ámulok és bámulok, pedig csak D-sub-on megy egyelőre egy r9100-essel. (Faja, hogy egész Debrecenben nem lehet egy kib*szott DVI kábelt venni sehol sem, beleérteve a nagy el. áruházakat és a jobb boltokat...) Eddig minden nagyon tetszik, kivéve, hogy a nagy fényerő szokatlan a szememnek (pedig csak 30-as értéken van)... A hangszórók persze csak dísznek jók a monitoron, mert hangjuk az komolytalan :) Még egy plusz pont, hogy a tápegység a monitoron kívül van, nem beépítve. Este letesztelem az utánhúzást is NFSU2-vel és Cod:UO-val, bár most megnéztem egy 1920*1080-as WMVHD-t és semmit nem láttam. Egy rossz hír, hogy az EW-ben ez volt az utolsó a raktárban, már csak a kiállított darabot lehet elvinni. Akit pedig valami info érdekel annak szívesen válaszolok. :up:

#158 Felhasználó inaktív   Gab3c 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 28. 17:14

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. Dec. 28., Tuesday - 13:50

...adott egy embereke (én) aki felkel hajnalban, leül a gép elé, és több órát csak azért tölt el előtte, hogy valamit közzé tegyen. Nem azért, mert ez neki jól esik, hanem hogy hátha másnak is hasznára lehet. Ez volt a FŐ MOTIVÁCIÓ!!!

Idézet: Gab3c - Dátum: 2004. Dec. 28., Tuesday - 9:24

...nem lenne szabad ide firkalnod, mert ha olyasmirol irsz amit nem tudsz, azzal megteveszted a forumtarsaidat, amit itt sokan –ugy velem jogosan– nem szeretnek. Erzesem szerint fram is ezert probalta megmutatni neked, hogy mielott irnal tudd mirol irsz... :(

:rolleyes:
Sony VAIO Type G

#159 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 28. 17:22

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 13:50

...

MadWhite... de mi célja az egésznek? A szakmai oldalról? Mert a felsőbb szintű lelki békesség tudományához nem értek (és szerintem egyikünk sem nagyon itt, a racionalitások témagyűjteményében bóklászva). ;)

A kezdeti, kultúrált, szakmai boncolgatós beszélgetés kezd elmenni a személyeskedés irányába. Nem kéne. Szóltam, többet nem fogok ez ügyben. "Műbékeember stílus"? Nem kéne erőltetni. Nem így kéne előadni magad és akkor nem lenne gond, sem személyeskedés, sem semmi...

#160 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 17:31

Idézet: Eiki - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 16:12

...

:respect:  Én kaptam kritikát az miatt, mert a tesztemben (azért sem írom meg, melyik portálon olvasható :p ), bevettem a NFS:U2-t a tesztprogramok közé... pedig szerintem nagyon gyors képi megjelenítést igénylő progi, ... :smoker:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: Omega 2004. 12. 28. 17:31 -kor

#161 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 18:06

Nem tudom, mi számít jó "utánhúzás-tesztnek", csak azért ezt választottam, mert ez volt fent a gépen :Đ Amúgy sem szeretek más tesztjeire hagyatkozni, főleg ilyen szubjektív dologban, mivel ami másnak már blur az nekem teljesen ok és vica versa.

#162 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 19:31

Idézet: Omega - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 16:22

MadWhite... de mi célja az egésznek? A szakmai oldalról? Mert a felsőbb szintű lelki békesség tudományához nem értek (és szerintem egyikünk sem nagyon itt, a racionalitások témagyűjteményében bóklászva). ;)

A kezdeti, kultúrált, szakmai boncolgatós beszélgetés kezd elmenni a személyeskedés irányába. Nem kéne. Szóltam, többet nem fogok ez ügyben. "Műbékeember stílus"? Nem kéne erőltetni. ...

Azt gondoltam te talán érted, mint aki feltételezem az egyiptomi kultúra (és mentalitás) után érdeklődik, (netalán aszerint él.)

Tudod ennek a kis beszélgetés sorozatnak (és bármilyen szakmai beszélgetésnek) sokkal több ún. mögöttes jelentősége van, mint gondolnád. (szerintem gondolod is.)

"Műbékeember stílus"? : mit értesz ez alatt? Nagyon kíváncsi lennék rá, ha nem akarod a fórumot zavarni, akár privátban is. Ezt a hasonlatot még tényleg nem hallottam, persze kérlek támaszd is alá. Előre is köszönöm.

Csak nem T2K-val vonsz egy kalap alá mentalitásban?  :think: (Ha azt bemásoltam volna, amit eredetileg akarok, az tényleg olyan lenne, de ez...?)

Személyeskedtem? Nevezz meg egy írásomat, amiben személyeskedtem konkrét személlyel, kérlek. A legutóbbi „ember kritikám” sem konkrét személynek szól. Csak nem magadra vetted?

Tényleg a jó szándék vezérelt, az hogy valami hasznosat alkossak. Felettem egy kérdést a topic indításánál, adtam rá egy alternatív választ. Közben jó pár érdekes dolog felmerült, esetleg olyan aspektusok a CRT-vel kapcsolatban, melyek ha nem is IT szakmai, de humán szempontból fontosak lehetnek. Megvettem a készüléket, leírtam a vásárlási tapasztalataimat és csináltam egy tesztet. Bízva abban, hogy esetleg ebből mások is levonják a konzekvenciákat. (vásárlási tanácsok, kiválasztás szempontjai, stb.)  Közben talán néhány kis példázatot is elhintettem, segítő szándékkal.

Mindeközben ez a kis topic elég látogatottá vált, növelte a HWSW letöltéseit, ezzel forgalmat generált, kauzálisan a reklámozók is ez alapján fizetnek nektek, így ez a HWSW Bt. mint profit orientált társaság bevételét növelte. [forrás: ezeket még csak nem is én hoztam elő az egyik elkésett cikketekre írott kritikában]
Ha leakarsz ezért tiltani, tedd nyugodtan! Már amúgy is gondolkodtam, hogy ÉN MAGAM tiltom le innen, mert TÚL SOK időt eltöltöttem itt, s úgy tűnik, sokszor feleslegesen. Legfőbb ideje, hogy hasznosabb (pl. angol tanulás) tevékenységeket műveljek, amivel jobban elősegítem a megtapasztalásaimat. (hosszabb távon) Én, amit lehetett, megtapasztaltam itt, és ez valójában a legkevésbé IT szakmai aspektusú.

Mielőtt „eltűnnék”, szeretnék mindazoktól elbúcsúzni, akikkel itt virtuálisan találkoztam. Én nem haragszom senkire és remélem rám sem haragszik senki. Ha mégis, bocsánat így ismeretlenül is.  :respect: Még egyszer csak azt tudom írni, hogy - ahogyan fram is meglátta - a jó szándék és a lelkesedés vezérelt. Persze nem vagyok még tökéletes ember, és talán vétettem eközben. (De még ezekre is felhívtam a figyelmet több helyen, a legutóbbi tesztben pl.: „Írásomban az objektivitás és a kíváncsiság vezérelt. De mint ember nem vagyok tévedhetetlen.” ) Lehet, hogy időnként valóban őrültnek tűntem, de erre már a nick-emben is utaltam. „Mad”. S hogy milyen analógiát jelent a „White”? Nos ez számotokra talán örökké titok marad…

Ha nem találkoznánk már az idén (vagy akár soha többet) - ami nagyon elképzelhető - akkor ez úton szeretnék mindazoknak, akik engem olvastak
boldog, pozitív és sorsot előmozdító, sikeres megvalósuló elképzelésekben gazdag 2005-ös évet kívánni! :up:

Isten veletek!

:offtopic:

#163 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 21:15

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 9:16

Peetie és Gab3c!

Válaszaim nektek:  :)  és  :)

NO COMMENT!

:offtopic:
Nem szeretek falmelesbe kezdeni, DE valaszom Neked: Te hulye vagy bazmeg! Ez mostmar szamomra is kiderult, pedig biztam benned, meg az elejen :) Na, de mind1, nezzed csak tovabb 110centirol 800*600-ban, egeszsegedre  :tv:

szerk.:

Meg mindig nem tudok ezen tullepni, hogy irhat le valaki olyat, hogy orgazmus kozeli modon eles a kep, ha 800*600-ban hasznalja ???

Idezem:

"-Az első élmények:
„Hű de f@sza!!!” artikulálatlan indiánkiáltásomat még a szomszéd srác is hallhatta (de már megszokta az ebbéli megnyilvánulásaimat) szóval a kép olyan élés és szép, hogy egyszerűen orgazmus közeli állapotba kerültem. (Talán ez a monitor nő nemű lenne? Ki tudja? ;))"

De mostmar inkabb nem idegesitem magam ezen tovabb, mindenki azt csinal es ugy ahogy akar.

Szerkesztette: Peetie 2004. 12. 28. 21:20 -kor

ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#164 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 28. 21:35

Itt és most fejezzétek be a személyeskedést és a trágár szöveget (is)!

Peetie : 

Idézet

DE valaszom Neked: Te hulye vagy bazmeg!

Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein

#165 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 21:53

Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 21:35

Itt és most fejezzétek be a személyeskedést és a trágár szöveget (is)!

Peetie : 

Bocs, reszemrol tema bezarva.
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#166 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 22:44

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 19:31

...

Bár távolkeleti harcművészeteket űzök, nem szeretnélek kitiltani. (Hogy stílusos legyek, ennyire volt egységes a hozzászólásod...)

Láss, ne csak nézz! Lásd meg, amiért küzdesz és küzdj ott, ahol látnod kell! Ahol nézned kell, ott próbálj meg szimplán látni és elmélyedni... hogy küzdhess... a stílussal, az eszmével. :respect:

#167 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 23:06

Idézet: Omega - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 21:44

Láss, ne csak nézz! Lásd meg, amiért küzdesz és küzdj ott, ahol látnod kell! Ahol nézned kell, ott próbálj meg szimplán látni és elmélyedni... hogy küzdhess... a stílussal, az eszmével. :respect:

Ez nagyon szép gondolat.
Gratulálok!

És még te írod szerényen hogy "a felsőbb szintű lelki békesség tudományához nem értek"
Szerény vagy és egy átlag Európainál mindenképpen bölcsebb.
S én az ilyen ember előtt csak egyet tehetek:  :respect:

#168 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 09:56

A téma olvasgatása után nekem az rajzolódott ki a fejembe Madwhite, hogy technikai tudatlanságodat (illetve fals-tudásodat) az ezoterikus maszlaggal próbálod alátámasztani. Félre ne érts, semmi bajom veled, biztosan nagyon jó-értelmes-kedves ember vagy, csakhát a tények makacsok, és ha magad is visszaolvasol rájöhetsz, hogy sokszorosan mondtál ellen önmagadnak. 

Üdv, Eiki

#169 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 29. 15:35

Érzésem szerint ez a topic már nem szól semmiről. Ha moderálnám, akkor a következőket tenném:
-offtopic, személyeskedés, stb. tématemető
-több (szakmai) rész pedig mehetne a TFT-s topic-ba...
Ugye ez utóbbi pont miatt a moderálás kizárt, mivel nagyon összekeverednének a hozzászólások.
:idea:  Maradt még valami: zárás. :think:  De nem akarom... ugye nem is kell?

Szerkesztette: Omega 2004. 12. 29. 15:36 -kor

#170 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 21:32

Idézet: Omega - Dátum: 2004. dec. 29., szerda - 14:35

:idea:  Maradt még valami: zárás. :think:  De nem akarom... ugye nem is kell?

Részemről zárható a topic.
Mint ahogyan írtam is, felvetettem egy kérést, és találtam rá egy választ is. Theát a topic további folytatása csupán a téma idejét múltsága miatt is értelmetlen...
Persze én "csak" a topic indítója vagyok, az én szavazatom is csak 1-et jelent.

Szóval  :offtopic:

Legalábbis én innen tényleg kizárom magam.

Utoljára egy hozzészólás, ami részben a ferplay, részben pedig az egyik felvetett kérdésre adandó válasz miatt azt hiszem leírandó:

Ma megkaptam az új (becserélt) monitoromat. Hurrá! :) Az ismételt elvégzett tesztelés után helyesbítek:

„A zavaros égboltot megvilágító arany csillag, avagy egy 19”-es TFT LCD monitor egy 17”-es készülék árában Házi hardver teszt, háttér információk és következtetések az LG Flatron L1915S tükrében”

írásomban ez a rész:

„Nagyon sötét képernyő részletnél, sötét környezeti háttérnél (pl. este) a fenti, bal és jobb megjelenítő szegmensben enyhe bevilágítást tapasztaltam, azonban ez a jelenség az én minőségről alkotott elképzelésemet nem ássa alá. (Világos környezetben az általam vizsgált Samsung sokkal durvábban előhozta ezt a hiba sajátosságot.)”

A kicserélt monitornál MÁR NEM tapasztalható. A készülék a legsötétebb környezeti háttér mellett és teljes képernyős „fekete” háttérkép esetén is tökéletesen homogén, bevilágítás mentes képet ad. :)

Körkérdés:
És a ti TFT-tek hogy áll EZZEL a felállással? A körkérdést átmásolom az OMEGA által ajánlott topicba, és szívem szerint oda várom a választ is.

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó