HWSW Informatikai Kerekasztal: LEGjobb LEGolcsóbb 17"-os LCD monitor - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LEGjobb LEGolcsóbb 17"-os LCD monitor SuliNet MOST aktuális dec. 31-ig!!! Értékeld a témát: -----

#171 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 30. 20:07

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 30., csütörtök - 18:31

...

Nem akartam már írni, de az aláírásod egy kicsit erős lett szvsz. Miért nem írod oda azt is, hogy "mindenki hülye, csak én és azok nem, akik úgy ondolkodnak mint én".
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#172 Felhasználó inaktív   Michael-t 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 07:59

MadWhite a meg nem értett zseni... :D  :respect:  :p

#173 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 09:34

Idézet: JonesC - Dátum: 2004. dec. 30., csütörtök - 19:07

Nem akartam már írni, de az aláírásod egy kicsit erős lett szvsz. Miért nem írod oda azt is, hogy "mindenki hülye, csak én és azok nem, akik úgy ondolkodnak mint én".

UTOLSÓ REAKCIÓ:

Őszintén sajnálom, hogy még az aláírásomat sem sikerült megértened...
Teljesen más az ANALOGIKUS jelentése...

#174 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 09:38

Kedves JacKasske, sztivi, PAraNoIA21, tus, a-tika, agabe, JonesC, rulla, Omega, Inquisitor, Shane 54, Peetie, Capri, GAI, Devlin, SFIJ, kisgabo, brenci, karika76, lameXpert, Bástya elvtárs, Vortex07, Tank, EV6, Yoisten, A_David, Charles, tki, azbest, komo, dduvi, komo, sfbukfenc, fram, Blue-MOD, Delawer, probalaci, Gab3c, Lufinyul, Eiki, gbt, tomi66, kokler, Michael-t,  és mindazok, akikkel virtuálisan találkoztam ezen a fórumon!

Boldog, örömmel teli, mosolygós, harmóniát teremtő, megvalósuló pozitív, a sorsodat előmozdító elképzelésekben gazdag 2005-ös esztendőt kívánok!

Szeretettel,
„Mad White”

Én szívből kívánom, hogy az újévben, egy új topicban, új emberként (új mentalitással) még találkozni fogunk…

@@@

Kedves Moderátor!

Elnézésedet kérem, hogy ide, és nem az arra kijelölt helyre írtam ezt a jókívánságot, de úgy tapasztaltam, hogy ebben az esetben legalább elolvassák majd azok, akiknek szól, míg az arra kijelölt helyen ez nem valószínű.

Megértésedet köszönöm!

#175 Felhasználó inaktív   Michael-t 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 11:28

Legalább a forum tényleg arról szóljon vagy legalábis köze legyen a téma címéhez...
Én is vettem egy LG 1915S monitort Sex-ben.
Meg vagyok vele elégedve.
Amihez "viszonyítani"  :)  tudok: egy kb.: 3éves Ilyama Visionmaster 17" monitor.
Nekem tetszik a képe. Habár van egy frozen pixel a monitron, de ezt leszámítva teljesen orgazmus közeli állapotban vagyok mikor bámulom a monitort. :D

#176 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 13:30

Idézet: Michael-t - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 11:28

Legalább a forum tényleg arról szóljon vagy legalábis köze legyen a téma címéhez...
Én is vettem egy LG 1915S monitort Sex-ben.
Meg vagyok vele elégedve.
Amihez "viszonyítani"  :)  tudok: egy kb.: 3éves Ilyama Visionmaster 17" monitor.
Nekem tetszik a képe. Habár van egy frozen pixel a monitron, de ezt leszámítva teljesen orgazmus közeli állapotban vagyok mikor bámulom a monitort. :D

Akkor cseréld le a háttérképet, valami kevésbé szexuális tartalmú képre.  :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#177 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 19:04

Azt hiszem ebben a formájában zárható a topik, 2004. dec 31-ig már nem sokan vesznek TFT SEX-ben :Đ Viszont átnevezve és kicsit khm, megszórva hasznos topik lenne.

#178 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 19:24

Idézet: Eiki - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 18:04

Azt hiszem ebben a formájában zárható a topik, 2004. dec 31-ig már nem sokan vesznek TFT SEX-ben :Đ Viszont átnevezve és kicsit khm, megszórva hasznos topik lenne.

Pontosan így gondolom én is.
Valóban van itt egy-két érdekes információ, sőt olyan is, ami mellett szépen elmentünk, és nem tárgyaltuk ki. (lsd. 2005 első hozzászólását - szerény személyemtől  :cool: - az általános asztali TFT-k topicban)

Mint a topic indítója, én - ahogy fogalmazol „kicsit khm, megszórva” - az alábbi ÚJ topic nevet adnám:

Beszélgetések a TFT LCD megjelenítőkről, avagy az igazság odaát van :)

Naaaa?  :D

#179 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 19:25

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 13:30

Akkor cseréld le a háttérképet, valami kevésbé szexuális tartalmú képre.  :D

:D

#180 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 19:26

Idézet: MadWhite - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 19:24

...
Naaaa?  :D

TFT-s topic már van egy. :)

#181 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 19:28

Ha az általad javasolt címet adnánk akkor semmi különbség nem lenne az Asztali TFT topik és e között. Ergo én a SEX-et mindenképpen megtartanám, ki mit ajánl, mit nem, ezek okai stb. Idealista vagyok? :)

#182 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 19:29

Erről lehet szó. :)

#183 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 19:31

Idézet: Omega - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 18:26

TFT-s topic már van egy. :)

Én elsősorban az "avagy az igazság odaát van  :) "-ra gondoltam. Talán ebben a topicban fordult elő a legtöbb "alternatív háttér információ” a monitorokkal kapcsolatban, s pont - milyen véletlen - szerény személyemtől. :D

De ha úgy gondolod, zárhatod is! (ahogyan már több ízben kértem) :offtopic:
Rád bízom a döntést!  :respect:

#184 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 19:33

Idézet: Eiki - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 18:28

Ergo én a SEX-et mindenképpen megtartanám, ki mit ajánl, mit nem, ezek okai stb. Idealista vagyok? :)

INFO:
Már van SEX-es TFT topic.

Akkor felőlem  :offtopic:

#185 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 13:54

Idézet: ANTImatavFan - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 23:59

A valasz johet maganba is, mert :offtopic: a kerdesem:

[OFF]

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY ANTIMATAVFAN-NAK!

Hello!

Sajnos hiába küldte neked E-mail-t, azt nem kaphattad meg, mert az általad a hwsw-n megadott E-mail cím NEM LÉZEZIK.
Kérlek jelentkezz az általam a hwsw-n magadott E-amil címen, hogy a kapcsolat létrejöhessen.

[ON]

#186 Felhasználó inaktív   Sanglier 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 02. 14:01

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 26., vasárnap - 20:30

:offtopic:
Ez is tény. Én (és még sokan) sajnálják, hogy nem lehet itt T2K, mert szerintem (és jópár felhasználó szerint) azóta szürkébb lett ez a fórum - szakmailag mindenképpen az.

S az, hogy ki mennyire durva vagy sem, hát...

Íme erre egy kis történet.

Buddhát egy fiatalember azzal a kéréssel kereste fel, hadd legyen a tanítványa. Buddha azt kérdezte tőle: „Loptál már életedben?” Az ifjú azt válaszolta: „Soha.” Buddha erre így felelt: „Akkor menj és lopj, majd ha megtanultad, visszatérhetsz hozzám.”

(értelmezze mindenki a saját módján)

Üdv!

Nekem van szerencsém ismerni T2k-t gyerekkora óta ismerni, hihetetlen sokoldalú ember és amivel foglalkozik azt profi módon teszi vagy sehogy!

Nna kiveszem a nyelvem a s@ggéből, neki is vannak hibái, de kinek nem?!

ps.: Véleményem szerint is sokat vesztett a HWSW az eltünésével!!
Gigabyte 8PE-667ULTRA,P4 2.4Ghz 533fsb,Ram:2*256MB 333ddr Samsung, Sapphire R9700, 2*Maxtor Diamond plus9 80Gb Raid0, Lg 4160B, Toshiba M-1712.

#187 Felhasználó inaktív   ANTImatavFan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 18:08

Idézet: MadWhite - Dátum: 2005. jan. 2., vasárnap - 13:54

[OFF]

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY ANTIMATAVFAN-NAK!

Hello!

Sajnos hiába küldte neked E-mail-t, azt nem kaphattad meg, mert az általad a hwsw-n megadott E-mail cím NEM LÉZEZIK.
Kérlek jelentkezz az általam a hwsw-n magadott E-amil címen, hogy a kapcsolat létrejöhessen.

[ON]

Koszonom es elnezest a  bakiert, javitottam a hibat.  :respect:

#188 Felhasználó inaktív   CameraMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 21:23

Au, megint belerondítottam valaki(k) kisded játékába :( bocs. Természetesen igazad van. Go a 3A szintre...

Ma voltam a Cora-ban, és akkor már megnéztem a TFT-ket is, de csak ratyi TV adás ment rajtuk, amiből semmi sem derült ki.  De akinek venni kellene, nagy Cora-fan, így valszeg ott lesz a vétel. Van valakinek tapasztalata, a Cora-ban kicserélik a pixelhibás TFT-t? Meg milyen a garanciás ügyintézés? Már ha érdekel még valakit a topic témája...
"A kanok fantomra ugratása során, az ugratóhelyiségben tilos a hangoskodás, a gyors mozgás, továbbá az állat nyugalmát zavaró tevékenység. Ondóvételkor úgy kell elhelyezkedni, hogy az oldalra lecsúszó kan a munkavállalóban kárt ne tegyen."
16/2001. (III. 3.) FVM rendelet

#189 Felhasználó inaktív   Bécike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 09:47

Idézet: Eiki - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 17:12

Ma délután hirtelen felindulásból elkövetett TFT vásárlás alanya lettem :) Itt pihen barátnőm asztali gépe előtt egy iiyama Prolite E435S, 17", D-sub/DVI, 10ms (papíron, valóságban majd kiderül...), beépített hangszóró. 90.000Ft volt a debreceni EW-ben Sulinet Expressz keretében (+vettem hozzá 8200Ft-ért 3 év bolond-biztos garanciát). Eddig ámulok és bámulok, pedig csak D-sub-on megy egyelőre egy r9100-essel. (Faja, hogy egész Debrecenben nem lehet egy kib*szott DVI kábelt venni sehol sem, beleérteve a nagy el. áruházakat és a jobb boltokat...) Eddig minden nagyon tetszik, kivéve, hogy a nagy fényerő szokatlan a szememnek (pedig csak 30-as értéken van)... A hangszórók persze csak dísznek jók a monitoron, mert hangjuk az komolytalan :) Még egy plusz pont, hogy a tápegység a monitoron kívül van, nem beépítve. Este letesztelem az utánhúzást is NFSU2-vel és Cod:UO-val, bár most megnéztem egy 1920*1080-as WMVHD-t és semmit nem láttam. Egy rossz hír, hogy az EW-ben ez volt az utolsó a raktárban, már csak a kiállított darabot lehet elvinni. Akit pedig valami info érdekel annak szívesen válaszolok. :up:

Ugyanezt vettem ugyanott vagy 3 hete. (iiyama Prolite E435S)

Összehasonlításí alapok csak úgy szubjektíven:
  Samsung SyncMaster 193T -> Ezt használom melóhelyen leginkább. Ettől szinben picivel, fényerőben nagyságrendekkel jobb.
    -||-                        910T  -> Színek kb ugyanolyanok fényerőben ennél is erősebb.
  Lacie Photon20vision          -> Színekben ez is hasonló (talán ennek picivel szebbek a színei), fényerőben ennél is erősebbnek tűnik.

Szal ennyi pénzért nagyon jó cucc, és van hely az asztalomon :D !!! Az előd CRT-nek csak a színe volt szebb, megérte.

Ha érdekel DVI kábel, szólj.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki sem látott.

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó