HWSW Informatikai Kerekasztal: LEGjobb LEGolcsóbb 17"-os LCD monitor - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LEGjobb LEGolcsóbb 17"-os LCD monitor SuliNet MOST aktuális dec. 31-ig!!! Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 26. 21:30

Idézet: probalaci - Dátum: 2004. dec. 26., vasárnap - 20:19

T2k szinte mindig szakmai alapon vitatkozott

:offtopic:
Ez is tény. Én (és még sokan) sajnálják, hogy nem lehet itt T2K, mert szerintem (és jópár felhasználó szerint) azóta szürkébb lett ez a fórum - szakmailag mindenképpen az.

S az, hogy ki mennyire durva vagy sem, hát...

Íme erre egy kis történet.

Buddhát egy fiatalember azzal a kéréssel kereste fel, hadd legyen a tanítványa. Buddha azt kérdezte tőle: „Loptál már életedben?” Az ifjú azt válaszolta: „Soha.” Buddha erre így felelt: „Akkor menj és lopj, majd ha megtanultad, visszatérhetsz hozzám.”

(értelmezze mindenki a saját módján)

#122 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 21:33

Kéretik a Visszabeszélőben folytani!

#123 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 22:22

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 26., vasárnap - 19:51

Egy tény:
Az LG L1915S monitor jobb felső sarkán ez áll (a TCO99 ábra mellett):
12 ms Ultra Fast Response Time !!!
...
terveztem is, hogy leírok néhány dolgot még az LCD gyártástechnológiájáról, de ezek után ezt NEM FOGOM megtenni.

Te télleg ennyire benyalod azt, amit írnak? Előre szólok, ha 316-os BMW-t veszel esetleg, ne lepődj meg, ha az átiratásnál nem 1600 cm3 után kell fizetned, mert már jó ideje nagyobb motor lapul benne (1896 cm3, ha jól emlékszem ... mindegy, ez részletkérdés:) )

Én megadtam neked a lehetőséget másodszorra is, hiába. Rohansz tovább egyenesen. De egyszercsak jön a fal ...

Szóval a "Valóban 12 ms a frissítés"ről +1x:
1. Response time != frissítés. Erre gondolom már rájöttél.
2. a 12 ms-ról pedig:

Csak nem egy ugyanilyen matrica feszített az elején?

Kép

Ugye érted az utolsó mondatot? Meg a többit. Az illető is úgy hiszi, h biza a 12 ms-os Response Time felirattal félrevezeti(k) a gyártó(k) a felhasználókat. Neki nem segítek, mert neki van eszköze, úgyis ki tudja mérni, nem hisz úgysem a gyári szamoknak. De neked és másoknak, akik nem tudják, igen. [ közben látom, h vki azt írja, h az LG hazudik ]

Biza az LG nem hazudik, csak most már mást ért Response time-on, mint azelőtt. És nem csak az LG, a Samsung is, FSC is. Ezek biztosan, de lehetnek még mások is.

Kép

A trükk annyi, h nem az off->on->off idejét veszik, hanem csak az on->off időt. És ezt hívják response time-nak, a off->on olyan rövid, h elhanyagolható [szerintük].
Cseles.

Remélem, ezek után már nem rohansz tovább. Szólok: itt a fal :)
Ciciman is on borda

#124 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 23:07

Megkaptam az emailt, nem tudok ajánlani eblogot, mert nem ismerek sajnos ilyeneket.

Én azt ajánlanám egyébként hosszabb távra, hogy reggelj egy domaint, és csinálj egy sajátot. Sokkal jobban jársz szvsz.

Szerkesztette: JonesC 2004. 12. 26. 23:09 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#125 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 01:40

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 26., vasárnap - 15:01

Csak egy szimpla kérdés a végére:

Volt az LCDn karc vagy sem? [Nem az érdekel MiMásban mit mondtak, azt kérdem, te láttál-e karcot vagy sem. Segítek: egy igen-t vagy egy nem-et várok válaszként]

Kedves fram!

Eddig sem rohantam, sőt komolyan veszem a kérdésedet. Mi több, örülök, hogy lassan kezdesz „ember számba” venni. Látod, megy ez…  :respect:

Legyen tényleg Karácsony, csak a te kedvedért.  :) (mást -beleértve engem- nem nagyon hinném, hogy érdekelné ennyire az a hiba. A lényeg, hogy visszacserélik.

A hibajelenség pontos -vizuális szemrevételezéssel- történő meghatározása:
1 db 7,5 cm-es;
1 db 5 cm-es és
1 db 4 cm-es kb. 0,3-0,7 mm-es
valamint 1 db 1x1 cm-es felületen látható,
karchoz hasonlító (de nem az!) kifényesedés szerű folt.
Mivel a körmömet óvatosan a TFT panelen végighúzva sem bemélyedés, sem kitüremkedés nem található, s mivel azt az aprólékos szemrevételezés is alátámasztja, ez a „jelenég” a külső LCD panelen belül, kb. 0,3 mm-el található, tehát NEM felületi sérülés, az-az feltételezhetően egy „érdekes” gyári hibáról van szó.
Ez a „jelenség” csak akkor látható, ha a fény egy bizonyos *irányból éri az LCD panelt. Ha ez nem áll fenn, akkor a megjelenített kép tökéletes, annak minőségét a hibajelenség nem befolyásolja.
*A „jelenség” reprodukálható egy asztali lámpa közvetlen fényével, amennyiben az-az LCD megjelenítő a hibát érintő felületét éri, és a beesési szög kb. 60 és 150 fok közötti. (szemből nézve és balról számolva a szöget)

Sajnálom, hogy az írásaimból ezt a részt tudtad kiemelni, és nem jött le a valós példázat, hogy:
(1) VÁSÁRLÁSKOR A VEVŐ KÖTELEZETTSÉGE, HOGY MINDIG SZEMEREVÉTELEZÉSSEL MEGGYŐZŐDJÖN AZ ÁRU SÉRTETLENSÉSÉGRŐL! (Kipróbálni nem annyira muszáj, mert arra ott van a 3 nap. Persze ha valaki messziről jön, az jobb, ha kipróbálja.)
(2) A „fejjel a falnak” egy ilyen ideges szituációban könnyen összejöhet (szerintem másnak is) pláne ha először mereven elzárkóznak a közreműködéstől. („meg kellett volna néznie…”) Példázat: kedves emberi gesztussal többet el lehet érni.
Persze a dologhoz hozzátartozik, hogy ha csak egy „sima” vásárló vagy, és pl. a MM-ben kiakarod próbálni a monitort, akkor egy „Nem tudunk erre külön embert foglalkoztatni”-val elintéznek, és nem próbálhatod ki. Mivel én egy ún. „ez nem hagyja magát, joggal, mert már egyszer rosszat tapasztalt” vásárló vagyok, így a MM hozzáállása is más:
a.) Olyan monitort hozatnak(!) (mert már elfogyott), amit előtte kipróbáltak (pixel hiba mentes!)
b.) Külön embert foglalkoztatnak, aki majd összerakja a monitort, és egy PC-re „dugja”
c.) Megengedik, hogy az általam vitt teszt programokkal (DisplayX és Nokia monitortest) leteszteljem és tüzetesen átvizsgáljam a készüléket.
Van különbég, ugye?  ;)

#126 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 01:45

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 26., vasárnap - 21:22

Csak nem egy ugyanilyen matrica feszített az elején?

:smoker: De  :D
Ám hogy mennyire nem a gyári adatok (és azok mérési metódusai) hanem a gyakorlati tapasztalatok a dominánsak, arra majd talán kitérek egy későbbi írásomban...

#127 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 01:49

Kedves topic látogatók!

Készülök egy részletes teszt-el, (LG L1915S, melyben leírnám, hogy miért is egy 19”-es monitort vettem, noha a topic címe 17”-es eredeti vételt sugall) feltéve, ha van rá igény, avagy érdeklődés. Ha nem, akkor mivel „az idő pénz” mást csinálok az erre szánt időmben. (pl. tanulok, ami a saját (és nem más) hasznomra válik.)

Szóval várom a válaszokat. Igénylitek? IGEN / NEM

#128 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 04:20

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 1:45

:smoker: De  :D
Ám hogy mennyire nem a gyári adatok (és azok mérési metódusai) hanem a gyakorlati tapasztalatok a dominánsak, arra majd talán kitérek egy későbbi írásomban...

Azt hittem, h az éjszakai futás+fürdés után mehetek aludni, erre mi fogad?  :D  Helyes, h nem vonulsz el sértetten, így van esély a tisztán látásra.

Hogy mennyire nem lehet alapozni a gyári adatokra, arra itt van még egy példa:

Kép Kép

------------

Gyakorlati tapasztalatok:  :confused: Szerinted az előzőhozzászólásomban a 12 ms-os kép alatt leírtak azok mik? Labor, speckó műszer és a 12 stabilan 16 lett. Beteszem azt a képet, ahol látható lesz a szürke árnyalatokba való átváltás ideje is. A leglassabb átváltás 28 ms körül van. Hipp-hopp 12 helyett már 28nál tartunk. Szépen cseng az a 12, de a valóság ennél "szürkébb, utánhúzósabb":

Kép

Ha te arra gondolsz, h leírod majd, melyik programnál mit tapasztaltál, háát ... háát ez azért eléggé szubjektív és nem csak a monitortól + tőled függ. A számok azért eléggé makacs dolgok ...
Félre ne érts, írd le nyugodtan, annak is van értéke, de másképp kell kezelni majd azt az információt.

-----------

Maradjunk annyiban, h a "Valóban 12 ms a frissítés" kijelentésed - finoman szólva - zöldség.
A monitoron levő "12 ms Ultra Fast Response Time" pedig megtévesztő.

Szerkesztette: fram 2004. 12. 27. 04:34 -kor

Ciciman is on borda

#129 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 04:27

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 1:49

Igénylitek?

Előbb tegyük tisztába a többi dolgot is.
Ciciman is on borda

#130 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 09:41

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 3:20

Helyes, h nem vonulsz el sértetten, így van esély a tisztán látásra.

[OFF]
A sértettségemet többek között -és célzatosan, talán tudat alatt provokatívan- azért tettem félre, hogy megnyugodj, és szín vallhass a szakmai kompetenciádról, amit én hidd el, hogy elismerek. (szerintem más is itt és a melóhelyeden)
A sértettségnek egyébként valós kauzális ténye is volt. Az a hangnem, ahogyan lekezeltél, nem volt egészen emberi. Függetlenül attól, hogy én ezt hogyan reagáltam le vagy hogyan tudsz kiugrasztani a „lelki békémből” (mert ez végül is nekem is egy próbatétel, és lelki szint fejlettségi megpróbáltatás) ez elsősorban a te megtapasztalásod kell, hogy legyen. Hogy hogyan nem kellene majd emberekkel beszélned.
Nem akarok guruként szólni, félre ne érts. Nem akarok senkit sem elítélni, sem téged, sem mást, mert egy embernek leginkább csak önmagát van joga elítélni. (S ezt is fogja tenni fizikai halála után. Önmaga fog „ítéletet hozni” -persze ego mentes tiszta énnel- önmaga felett, sajnos ezt ma még nemhogy az „átlag” európai emberek, de bizonyos egyházak is erősen félreértelmezik, mert Istenre hivatkoznak, mint megítélő. Sajnos ezek az egyházak pl. abszolút nem képesek Jézus szavait a maga analogikus gondolatvilágával értelmezni, és racionálisan, az anyagi világ síkjából próbálnak belőle dogmákat csinálni. Helytelenül. De őket sem lehet megítélni. Ítélni nem, de őszinte véleményt mondani igen.)

Megnyugtatásul és a témát lezárandó:

[ON]

NYILATKOZAT

Alulírott „MadWhite” nick nevű felhasználó ez úton kijelentem, hogy a "Valóban 12 ms a frissítés" kijelentésem nem felel meg a valóságnak. Beismerem, hogy a gyártó cég félrevezetett, (telefonon is) és a használati útmutatóban leírt gyári adatok tévesek, illetve a válaszidő egy sajátságos mérési rendszerén alapulnak. Egyben indítványozom, hogy az ISO-ban legyen szabványosítva a „response time” mérési metódusa, és azok a gyártók, melyek ettől eltérnek, fizessenek fogyasztóvédelmi bírságot, mivel az üzleti haszon (hogy jobban eladható legyen) érdekében a gyanútlan vásárlót becsapják és félrevezetik.
Egyben kijelentem, hogy az általam tesztelt monitoron [LG 1925S] (függetlenül attól, hogy 12, 16, 28 vagy akárhány a válaszidő) NEM TAPASZTALTAM után húzást egy pixel estében sem. (film lejátszás, játékok.)
Ez ugyan egy szubjektív felhasználói tapasztalat, mint ahogyan az is szubjektív, hogy amikor egy értékes audiophile (HI-FI) berendezést veszek, akkor is azt először meghallgatom, és eldöntöm, hogy pl. egy hangverseny hangja mennyire közelíti meg azt az élményt, amit az nyújtana, ha egy élő hangversenyt hallgathatnék. Jelen esetben az összehasonlítást egy meglévő (szerencsére már azóta nincs nálam, mert elajándékoztam!:)) 17”-es CRT monitorral, mint referencia szint végeztem. Az esetleg íródó tesztem (amire úgy látom, nincs igény, így talán le is mondok róla) is ezt venné etalonnak, mint összehasonlítási alap.

Epilógus:

Én azért indítottam ezt a topicot, hogy információt adhassak-kaphassak (és mások is) hogy ez által is segíthessek egy potenciális vásárlónak (egyben magamnak is) abban, hogy MELYIK LCD TFT monitort válassza(m). Mert amikor én anno videokártyát vásároltam, nekem is jól esett az, hogy volt mire (KIRE) támaszkodnom. Igaz, több hétig mérlegeltem, hogy megvegyem -e az akkor még jónak számító (ma már „old timer”) ATI RADEON 8500LE-t, de ezt a mai napig nem bántam meg. Sőt egy nagyon jó cimborára is találtam, Wittman személyében, [debreceni repülőgép szimulátor játékot nyűző fanok oszlopos tagja :)] akinek a mai napig hálás vagyok az önzetlen segítségéért. Aki a mai napig, ha kell, önzetlenül segít bármilyen dologban, és tanácsot ad, ha valami IT-s problémám van. (pláne ATI berkekben) Ez úton is ATI rulez!!! :) :) :)

Én ezúton kérek elnézést a magam (és bátorkodom azok nevében is), akik esetleg ezt a topicot „félre” vitték és a téma elkanyarodott a topic címben megfogalmazott gondolattól.
Én ezt kövezően ennek érdekében én NEM fogok semmilyen engem érintő személyes célzásra válaszolni, csak egy :) (mosolyt) küldök akkor, ha lenni mit mondjak, de nem fogom azt megtenni. Ez nem jelenti azt, hogy ne fájnának a szurkálások, hiszen én is, (ugyan úgy, mint te, aki ezeket a sorokat olvasod) egy érző embei lény vagyok.

Kelt a HWSW fórumán, 2004-12-27

„MadWhite”
sk.

#131 Felhasználó inaktív   Gab3c 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 27. 11:26

Idézet: fram - Dátum: 2004. Dec. 27., Monday - 4:27

Előbb tegyük tisztába a többi dolgot is.

:respect:

Bennem is ez fogalmazodott meg :D
Sony VAIO Type G

#132 Felhasználó inaktív   Gab3c 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 27. 11:31

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. Dec. 27., Monday - 9:41

Egyben indítványozom, hogy az ISO-ban legyen szabványosítva a „response time” mérési metódusa, és azok a gyártók, melyek ettől eltérnek, fizessenek fogyasztóvédelmi bírságot, mivel az üzleti haszon (hogy jobban eladható legyen) érdekében a gyanútlan vásárlót becsapják és félrevezetik.

Meg ha szabvanyositanak is a meresi geometriat es merendo jellemzoket, nem buntetheted aki mashogy mer. Marketing es kesz. Csak akkor vonhatod felelosegre, ha az adatokat a szabvanyos meresbol szarmazonak tunteti fel, holott nem az. Azt fognak merni tovabbra is amit akarnak, legfeljebb lesz aki szabvanyos adatokat ad meg (de nem sokaig, mert hatranyba kerulnenek a versenyben a rosszabb adatokkal -> johetnek ismet a marketingesek, ...).
Sony VAIO Type G

#133 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 14:51

Hűhahúha, nem gondoltam volna, h ennyire vissza kell mennünk az alapokhoz ...

A következőket te írtad. Itt, ebben a topikban:

Idézet

:up: Nemsokára olvashtjátok majd egy igen korrekt és szakmai írásomat az LCD-kről (sikerült beszélnem egy olyan emberrel, akivel érdemben tudtam eszmét cserélni [szervizmérnök] :up:
...
Persze engem leginkább csak a tények, a műszaki paraméterek, a saját teszt tapasztalataim, és a mások alapján írt tesztek józan adaptálása érdekel. Meg az, hogy ha kiadok 100-130 ezret egy jónak vélt 19"-es monitorra, akkor az tényleg jó legyen!

Lássunk egy saját teszt-tapasztalatot, utána zárójelben a következtetést:

Idézet

Az eladó ... több eladott készülék tapasztalatában így nyilatkozott:
„Az LG-t több játék fanatikus felhasználó megvásárolta már, de egyikük sem hozta vissza, hogy ne lett volna jó.” (Azaz az után húzás jelenségét nem produkálja, és nem csak dísznek van rajta a jobb felső sarokban egy figyelemfelkeltő matrica: „12 ms”)

Ne haragudj, ez siralmas. Annyira, h ezen már nevetni sem tudok. Te tényleg komolyan gondolod, ha a HC Gamerek nem viszik vissza (3 napon belül), akkor abból lehet egyenesen következtetni arra, h

- az utánhúzás jelenségét nem produkálja ?
- nem csak dísznek van rajta a  „12 ms” matrica ?

Ilyet egy mérnök/szakember sem ír le! De még meg sem fordul a fejében ...

Tovább megyek. Ha  "az utánhúzás jelenségét nem produkálja" , az azt jelenti, h nincs utánhúzás. Azaz 0 ms a Response Time és nem 1x ms. Szóval a 2 következtetésed ellent mond egymásnak.

Most erre mondhatod, h kiforgatom a szavaidat, mert te arra gondoltál, h "az utánhúzás jelensége nem észlelhető emberi szemmel". Igen, tudom. De egy korrekt, szakmailag megalapozott írás nem tartalmazhat ilyen ferdítéseket, hiányosságokat.

A 12 ms-os matricáról meg láthatod, csak dísz. [A "valóban 12 ms a frissítés" mondatodon már túl vagyunk]

--------

Tények, Műszaki paraméterek:

Idézet

Egy LG L1920P típust találtam, ami a legközelebb áll számban a tiédhez. (1915s  :think: )

Ezen 19”-s speckójában viszont ez áll:

Képernyő válaszidő : 25ms 

Maximális felbontás : 1280x1024 @ 60Hz digitális 

A 25 és a 60-as számok nem tetszenek…  :mad:

Általában jellemző a 19"-s mezőben a 17"-esnél gyengébb minőség?

Nem rossz gondolkodásmód így keresni egy hasonlót az L1915S-hez, csak ez is mutatja, lövésed sincs a témához. Nem tetszenek a számok. Elhiszem. 60 Hz-ről nem tudod, mit is takar, a 25 pedig több, mint 2x annyi, mint a 12 ...

-------

Idézet

Nem tapasztalsz balról-jobbra elhúzó halvány szellemkép szerű tükröződést kb. 2-3 mm-es tartományban a nagyobb kontrasztú helyeken? Pl. a desktop ikonjainál

Én LG-t néztem (LG-Philips panel) és MINDEN beállítás mellett a SAJÁT drivere felrakása után is ezt a KELLEMETLENSÉGET láttam.
Igaz, az általam vallatóra fogott készülék csak ANALÓG bemenetű.

Nem a saját kábelével használtad. (Később azt is állítottad, már az elején láttad, h az a kábel nem minőségi).
Ennek ellenére először a driverrel próbálkoztál. Mivel az sem segített, az analóg VGA<->LCD kapcsolatra gyanakodtál. Ez szerinted mit sugall nekem a te szakmai felkészültségedről (bármilyen PCs monitorral kapcsolatban) ?

----------

És te ezzel a (nem)tudással birtokodban készítetted volna el az "igen korrekt és szakmai írás"odat. Ugye nem gondoltad komolyan :) Ez nem más, mint egyszerű porhintés. Aki meg nem ért hozzá, benyeli, mint kacsa a nokedlit: "Ki más érthetne hozzá jobban, mint egy mérnök-műszerész. Ha ő nem, akkor senki."

Pontosan az ilyen jelenségek ellen küzdött T2k is itt, a fórumon. A topik elején előadod a Kenny Vice figurát azzal, h te tudod a tutifrankót, a kétkedőket lesöpröd azzal, h egy dimenzióval lejjebb vannak, nem látják azt, amit te. Utána meg jössz a tesztekkel, "szakmai"/gyakorlati véleményekkel úgy, h még az elemi tudásod sincs meg a témával kapcsolatban.

Remélem figyelsz minden szavamra. Nem emberek-et írtam, hanem jelenségek-et. Én tudom, h téged a jó szándék és lelkesedés vezérelt, nem akartál senkit sem szándékosan megtéveszteni LCD ügyben. Tévedni emberi dolog. Elég könnyű úgy, h ha az ember olyan témával kapcsolatban nyilatkozik, amiben nincs igazán otthon.

Azt kéne csak észre vedd, h én nem ellened tépem a szám, hanem érted is. Az igazi nyertes te lehetsz, ha tanulsz a hibáidból. Így legközelebb nem dobnak át a palánkon egy szimpla PR fogással és remélhetőleg nem írsz majd zöldségeket.
Lelkes vagy, beleringattad magad ebbe a monitorba, szar érzés, h nem is annyi az annyi, ráadásul igazából nincs a kezed között a sajátod, mert kifogtál egy betegeskedőt.

Ezen nem tudok segíteni, ez van.
Wake up Neo ... Welcome to the real world.

Szerkesztette: fram 2004. 12. 27. 14:56 -kor

Ciciman is on borda

#134 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 16:06

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 13:51

Ne haragudj, ez siralmas. Annyira, h ezen már nevetni sem tudok.

...

Most erre mondhatod, h kiforgatom a szavaidat, mert te arra gondoltál, h "az utánhúzás jelensége nem észlelhető emberi szemmel". Igen, tudom.

...

Remélem figyelsz minden szavamra. Nem emberek-et írtam, hanem jelenségek-et.

...

Azt kéne csak észre vedd, h én nem ellened tépem a szám, hanem érted is. Az igazi nyertes te lehetsz, ha tanulsz a hibáidból.

;)

#135 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 16:20

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 13:51

Wake up Neo ... Welcome to the real world.

[OFF]

(((((((((Ha a TE stílusodban válaszolnék -amit NEM teszek- azt mondanám, hogy fogalmad sincs arról, hogy ez a mondat a való életben mit takar.)))))))))

Most legszívesebben egy 3 méteres tükröt tartanék eléd.
Tudod, volt olyan időszakom (nem is olyan rég) amikor igyekeztem ezt nem csak tudat alatt (ahogyan azt MINDEN ember teszi) de tudatosan is felvállalni.
Ma már lemondok erről, mert jól tudom:
A legtöbb, amit az univerzumért tehetsz, az, hogy önmagad tökéletesíted. "Mert ami fent az lent"
Persze ehhez valymi kevés köze van a racionális, és egyéb szakmai tudásnak vagy nem tudásnak. Amikor az "ember"-ről beszéltem, az alatt ezt értettem. Nem baj, ha nem érted, ha majd értened kell, meg fogod érteni.
Szívből kívánom, hogy erre a megtapasztalásra te is minél hamarabb eljuss...

Ha a T2K útjához hasonló "emberség" utat akarsz járni, tedd. Ez csak rajtad áll...
[ON]

EOM

#136 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 16:23

Idézet: Gab3c - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 10:31

Csak akkor vonhatod felelosegre, ha az adatokat a szabvanyos meresbol szarmazonak tunteti fel, holott nem az.

Erre gondoltam! :rolleyes:
Köszönöm a a kiegészítést.  :respect:

#137 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 16:31

Piiisz bradaz  ...  :respect:
Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein

#138 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 16:41

Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 16:31

Piiisz bradaz  ...  :respect:

Gesundheit! ;)

#139 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 16:54

Idézet: Omega - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 16:41

Gesundheit! ;)

Egészségedre!  :D  :D  :D

#140 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 17:02

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 16:54

Egészségedre!  :D  :D  :D

:fear:  Jájj, kit látnak szemeim? :omg:  :Đ  Neked milyen monitorod van? 12 vagy 28ms-os? :p :)

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.