Na ha már felhoztátok, beleütöm a zorrómat.
Először is ez:
2011. 04. 22. 22:00-tól:
hülyeség. Ha még számít így 3 év távlatából, ja 10-én akartam volna, hogy pont szülinapos legyen. Na mindegy, akkor így utólag is. Gondolom mindenkinek feltűnt, hogy egy pont önmagában csak egy helyen jelenik meg, ebből adódóan csak egy helyen mehetett át, ficsur meg az összes időben eltérő pontot veszi úgy, mintha azonos időben lenne egy. Ugyanez a helyzet a tükrös dologgal is. Egymást követő fotonokról van szó, nem pedig időben egyszerre történőekről. Tehát több ezer egymásután lőtt fotonból arányosan fog minden (D1-D4) ernyőre 25-25% repülni - eképpen felük interferencia szerűen csapódna, másik fele pedig azonos eloszlásban D0-án, bár emiatt a legvégén inkább interferencia nélkülit kell látnunk, ha az egész elmélet és mechanizmus igaz lenne.
A macskás dolog is hülyeség. Akárhányan nézik meg és csukják vissza, a macska akkor is döglött lesz, ha úgy sikerült. Ezzel együtt az apparát is ami összetört, elmozdult, hogy megölhesse cicust.
Érdekes, hogy még nem törölték az oldalt.
Az előzményei között mondjuk van némi igazság, okosság.
Akkor most az én személyes agymenésem következzék. Mivel nem vagyok kvantum fizikus prof, ezt kéretik figyelembe venni.
- Jövőbe látás, jövő érzékékelés, távérzékelés vagy nevezzük aminek akarjuk, létezik. Teljesen hétköznapi jelenség, laboratórium sem kell hozzá, állatok is megérzik a veszélyt ösztönösen. Az időhurok paradoxonja, hogy ha tudjuk a jövőt meg lehet változtatni, de akkor már nem az a jövő - úgy oldódik fel, hogy tulajdonképp feltételes jövőbe látásról van szó: eltérítés nélkül, közbeavatkozás nélkül ez és ez fog történni. Ezt már nyílván meg lehet akadályozni. Az esetek többségében jellemzően a rossz káros dolgok "érződnek" vagy láthatóak előre. "Éreztem hogy baj lesz..." jellegűek. Hívhatjuk 6-ik érzékelésnek is.
Működik a telepátia, gondolat átvitel is, jobbak már így csacsognak, mintsem telefonon. Aztán a telekinetika, de hagyományos ember ilyet még nem produkált, illetve nincs dokumentálva. Ezek azért már koncentráltabb dolgok, nehezebb véghez vinni.
- 3D-4D-akárhány D. Ez már tényleg a személyes véleményem. A fizikai tér 3D, 3 kiterjedése van, 3 paraméterrel lehet meghatározni, de ezt mindenki a 3 tengelyes descartes féleképpen látja magaelőtt, pedig lehet más is, szögelfordulásos, vektoros (na most hirtelen nem tudom a nevét csak ilyen hülyén írom). Az idő, mint 4.D, hát izé, az már inkább nem a térhez tartozik. Felsőbb dimenziók, amiket nem látunk persze létezhetnek, de az sem a tér eleme (mint kiterjedés). Összeérő párhuzamosok sincsenek, elvégre attól párhuzamos.
- Fénysebesség. Meg a relatív elmélet a különálló inerciarendszerekről. Ha minden test és mozgás önmagában inerciarendszer, akkor vehetünk egy fényt pl, hogy ő az álló, nyugvó, és a vele szemben haladó fény rögtön 2-szeres fénysebességű lesz. A lassú testek (fizikai anyagok) meg kb fénysebességűek. Ez nyílván értelmetlen, jobb az, ha mindkét fény fénysebességű, de akkor mihez? hát gondolom az éterhez (ami fogalmat már kizártak). Nevezhetjük a tér (éter) elektromágneses viszkozitásának is. Valami hasonlót emlegetett ez a kvantumos manus is. Az, hogy bizonyos anyagok"ban" más a fény sebessége, nyílván az ott tanyázó elektromos részecskék befolyásolják vagyis csak akadályozzák, mivel a vákumban a leggyorsabb.
- Gravitáció kontra fény. Állítólag a gravitáció vonza a fényt. De gondolom még senki nem mérte le, hogy tényleg csak a gravitáció hat e vagy netán az objektum mágneses tere, mert minden bolygónak, csillagnak van. Azonkívül oldalirányban elhajlítja, radiálisan akkor mért nem fékezi/gyorsítja? Ha pedig gravitáció hat a fényre, akkor tömege van, nem? A neutron csillag meg állítólag egy tömör neutron gigantikus atommag (protonok nélkül), de akkor látható fényt nem sugározhat, meg végső soron szinte semmi rádió jelet, elvégre nincs elektronja - azaz fekete lyuk. Itt persze nem ismerem, hogy a neutronnak nevezett csillagok valóban láthatóak-e vagy sem.
- Relatív elmélet. Növekvő tömeg. Aszondja, hogy a növekvő sebességgel nő a tömeg is. Vagyis, ha az űrhajóval közel fénysebességgel hajtok, tömegem mondjuk összemérhető az óriás csillagokkal. Aztán ha keresztül hajtok a naprendszeren néhány óra alatt, akkor a tömegvonzásom ledobná a közeli bolygókat pályájukról? Vagy inkább relatív tömegről van szó, hogy én magam érzem úgy, hogy bika nehéz vagyok, és alig gyorsulok már, ez persze összefügg azzal is, hogy a saját időm már jelentősen lelassult és egyre több időt kell várnom azonos léptékű sebesség növekedéshez, azaz a gyorsulásom lassul - emiatt érezhetem úgy, hogy a tömegem relatíve nő. Nyílván ezt se mérte még meg senki, csak az idő dilatáció biztos. Ebből adódan az atommagok körül keringő elektronoknak is jelentős tömegűeknek kéne lenniük, pedig gyorsan mennek és mégis könnyűek.
Na hirtelen ennyi is elég mára, tudom eléggé amatőr.
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!