HWSW Informatikai Kerekasztal: DVD másolás könnyen - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DVD másolás könnyen Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   wazzu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 05. 11:17

köszönöm szépen! :)

#342 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 09. 08:21

Üdv Mindenkinek!

Tudom ,hogy nem egészen a témában kérdezek ,de nem akartam ezért új topicot nyitni.
Volna egy kis problémám a DVD írással.Légyszi segítsetek ha tudtok!

Tegnap vettem egy PIONEER 109D írót.Rögtön meg is próbáltam NERO-val írni vele egy multisession DVD-t (azt hiszem 4x -R es lemezre).
Az első gondom az volt ,hogy a DVD-író kiválasztásnál ,mikor kiírja a jellemzőit az írónak max 4x-esnek írja,holott a HIVATALOS OLDAL szerint akár 16x-os írásra is képes.Ezért is vettem meg!!
Kérdésem ,hogy ez most csak azért van ,mert 4x-es DVD-t raktam be ,vagy tényleg csak ennyivel tudná írni az akár 16x-os lemezt is?Lehetséges-e az hogy mivel egy régebbi verziójú Nero-ról van szó ,ezért ez még csak max 4x-es írást és max 4x-es DVD irót ismer?

A másik problémám pedig az ,hogy mivel egy több mint 2GB-nyi összefüggő file-t akartam írni ezért szépen megkért :)  ,hogy ha jól emlékszem valami UDF-módú DVD-t írjak.Meg is csináltam start multisession-nal viszont mikor kipróbáltam ,hogy tudnék-e még rá írni ,tehát folytatni a multisessiont,úgy tüntette fel mintha nem lenne a DVD-n semmi->tehát nem mutatta a már rajta levő file-t.Csak a lemezinfóban látszott,mikor lekértem ,hogy van rajta már egy track.Hogyan lehetne ezt a multisessiont folytatni,mert a continue multisession inaktív?? :eek:

Válaszaitokat várom és előre is köszönöm!!! :respect:

Szerkesztette: chris77 2005. 08. 09. 08:21 -kor

#343 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 09:37

Senki :(
:up:

#344 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 10:34

Na jó akkó nyitok neki új topicot :D

#345 Felhasználó inaktív   OccsE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 20:00

egy problemaban kernem a segitsegeteket.

DVDReMake progit hasznalnam egy problema megoldasahoz, de nem mukodik megfeleloen. A film elejen talalhato egy par oda nem illo reklam es azokat tavolitottam el macsmam kolega leirasa szerint. Azonban mikor ujra "csinaltattam" a filmet es a nero-vel felirtam ket problemam is lett.
1. berakom a lejatszoba a dvd-t es nem indul el. illetve elindul de stop felirattal megall. csak egy play nyomassal megy tovabb.
2. tokeletesen mukodik a HIDE-olasa a nem kivanatos elemeknek. azonban a menu-t teljesen szetcseszi. es erdekes modon mindig ugyan ugy. 2 filmnel is elrontja a menut. nem lehet jobbra-balra lepkedni. az elso menupontrol csak az utolsora tud ugrani es onnan sehova mashova.

DVDReMake Pro 3.1 csinlja ezt (elvileg regisztralt)

Koszi a Helpet elore is!

#346 Felhasználó inaktív   alexha 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 20:18

Idézet: chris77 - Dátum: 2005. aug. 9., kedd - 7:21

Üdv Mindenkinek!

Tudom ,hogy nem egészen a témában kérdezek ,de nem akartam ezért új topicot nyitni.
Volna egy kis problémám a DVD írással.Légyszi segítsetek ha tudtok!

Tegnap vettem egy PIONEER 109D írót.Rögtön meg is próbáltam NERO-val írni vele egy multisession DVD-t (azt hiszem 4x -R es lemezre).
Az első gondom az volt ,hogy a DVD-író kiválasztásnál ,mikor kiírja a jellemzőit az írónak max 4x-esnek írja,holott a HIVATALOS OLDAL szerint akár 16x-os írásra is képes.Ezért is vettem meg!!
Kérdésem ,hogy ez most csak azért van ,mert 4x-es DVD-t raktam be ,vagy tényleg csak ennyivel tudná írni az akár 16x-os lemezt is?Lehetséges-e az hogy mivel egy régebbi verziójú Nero-ról van szó ,ezért ez még csak max 4x-es írást és max 4x-es DVD irót ismer?

A másik problémám pedig az ,hogy mivel egy több mint 2GB-nyi összefüggő file-t akartam írni ezért szépen megkért :)  ,hogy ha jól emlékszem valami UDF-módú DVD-t írjak.Meg is csináltam start multisession-nal viszont mikor kipróbáltam ,hogy tudnék-e még rá írni ,tehát folytatni a multisessiont,úgy tüntette fel mintha nem lenne a DVD-n semmi->tehát nem mutatta a már rajta levő file-t.Csak a lemezinfóban látszott,mikor lekértem ,hogy van rajta már egy track.Hogyan lehetne ezt a multisessiont folytatni,mert a continue multisession inaktív?? :eek:

Válaszaitokat várom és előre is köszönöm!!! :respect:

A Pio 109-nek van saját topicja, ott válaszolnak neked... :D
Polak-Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki.
ASUS P5Q-Dlx; Core 2 duo E8400 ; 2x2GB DDRII 800MHz Kingmax Mars RAM; ASUS EAH4850 512MB; Philips 200S4SS/00 TFT LCD; Chieftec 400W GPS-400-AA-101A PFC; Genius 5.1 HT; Pentax K10D

#347 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 20:46

Idézet: OccsE - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 21:00

DVDReMake Pro 3.1 csinlja ezt (elvileg regisztralt)

Ezzel az "elvileg"-gel lesz a gond. Nekem a 3.1.3 nem csinál ilyet, de egyik korábbi (legális) verzió se csinált.
Ha a tiéd mégis ez utóbbi kategóriába tartozik, akkor töltsd le a Dimadsoft oldalán az accountodról a legfrissebb verziót.

#348 Felhasználó inaktív   OccsE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 21:02

Idézet: erdoke - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 21:46

Ezzel az "elvileg"-gel lesz a gond. Nekem a 3.1.3 nem csinál ilyet, de egyik korábbi (legális) verzió se csinált.
Ha a tiéd mégis ez utóbbi kategóriába tartozik, akkor töltsd le a Dimadsoft oldalán az accountodról a legfrissebb verziót.

mibol lehet megtudni, hogy valoban teljes-e. Az aboutban nem ir errol semmit...

egyebkent a windvd megnezve jonak tunik a menu, csak a dvd lejatszom nem szereti :(

azt jol csinalom, hogy mikor "HIDE" olom a nem kivanatos reklamokat utana egy sima EXPORT DVD-t nyomok???

#349 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 21:42

Idézet: OccsE - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 22:02

mibol lehet megtudni, hogy valoban teljes-e. Az aboutban nem ir errol semmit...

egyebkent a windvd megnezve jonak tunik a menu, csak a dvd lejatszom nem szereti :(

azt jol csinalom, hogy mikor "HIDE" olom a nem kivanatos reklamokat utana egy sima EXPORT DVD-t nyomok???

Jól csinálod, de nem a jó program verzióval. Ha nem tudod, hogy honnan lehet megismerni a megvásárolt verziót, akkor a tiéd nem is az. :D
Az About-ban a te neved és e-mail címed van ilyenkor... :p

#350 Felhasználó inaktív   OccsE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 22:09

Idézet: erdoke - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 22:42

Jól csinálod, de nem a jó program verzióval. Ha nem tudod, hogy honnan lehet megismerni a megvásárolt verziót, akkor a tiéd nem is az. :D
Az About-ban a te neved és e-mail címed van ilyenkor... :p

meg jo, hogy neha azert segiteni is szoktal es nem mindig software-remdorsegesdit jatszol :(

#351 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 22:12

Idézet: OccsE - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 23:09

meg jo, hogy neha azert segiteni is szoktal es nem mindig software-remdorsegesdit jatszol :(

Azt hiszem, a segítség is egyértelmű volt a mondanivalómban, de ha mégse:
Ha nem áll szándékodban megvenni ezt a 10e Ft-os progit, akkor használj más programokat a célod elérésére. Pl. VobBlanker, PgcEdit, stb. Ezek ingyenesek, és jól működnek, bár kétségtelenül körülményesebb a használatuk.
A DvdReMake-kel kapcsolatos problémádon nem tudok segíteni, de a program bétatesztelőjeként akkor se segíthetnék, ha esetleg tudomásom lenne jobban feltört verzióról.

#352 Felhasználó inaktív   OccsE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 22:57

Idézet: erdoke - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 23:12

Azt hiszem, a segítség is egyértelmű volt a mondanivalómban, de ha mégse:
Ha nem áll szándékodban megvenni ezt a 10e Ft-os progit, akkor használj más programokat a célod elérésére. Pl. VobBlanker, PgcEdit, stb. Ezek ingyenesek, és jól működnek, bár kétségtelenül körülményesebb a használatuk.
A DvdReMake-kel kapcsolatos problémádon nem tudok segíteni, de a program bétatesztelőjeként akkor se segíthetnék, ha esetleg tudomásom lenne jobban feltört verzióról.

koszonom es igy mar megertem a hozzaallsod. Max. annyi lehet meg a gond, hogy nem feltort verzio, mert regisztralva van (ha nem is altalam)...
Igy viszont erdekesse teheti a dolgot, hogy nem mukodik megfeleloen....

#353 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 23:00

Idézet: OccsE - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 23:57

koszonom es igy mar megertem a hozzaallsod. Max. annyi lehet meg a gond, hogy nem feltort verzio, mert regisztralva van (ha nem is altalam)...
Igy viszont erdekesse teheti a dolgot, hogy nem mukodik megfeleloen....

Mindenképpen feltört verzió, mert a progi hardverfüggő generált kulccsal tölthető le az adott gépre, és másik gépen erre figyelmeztet, és nem is indul el.
Eltávolították belőle ezt a védelmet, de a kimeneti DVD szerkezetét elcsesző védelemrészt nem tudták megcsinálni, mert bár a programozáshoz/crackeléshez nagyon értenek, de a DVD-Video szerkezetéről, a navigáció működéséről fingjuk nincs. :p

Szerkesztette: erdoke 2005. 08. 23. 23:02 -kor

#354 Felhasználó inaktív   OccsE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 23:16

Idézet: erdoke - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 0:00

Mindenképpen feltört verzió, mert a progi hardverfüggő generált kulccsal tölthető le az adott gépre, és másik gépen erre figyelmeztet, és nem is indul el.
Eltávolították belőle ezt a védelmet, de a kimeneti DVD szerkezetét elcsesző védelemrészt nem tudták megcsinálni, mert bár a programozáshoz/crackeléshez nagyon értenek, de a DVD-Video szerkezetéről, a navigáció működéséről fingjuk nincs. :p

hat akkor mar csak egy utolso kerdes... (bar erre a "tiszted" megint nem "hatalmazhat" fel :)

amit mancsman bemutat az oldalan az meg annyira regi verzio, hogy ott nincs gaz ezzel ???

#355 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 00:03

Idézet: OccsE - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 0:16

hat akkor mar csak egy utolso kerdes... (bar erre a "tiszted" megint nem "hatalmazhat" fel :)

amit mancsman bemutat az oldalan az meg annyira regi verzio, hogy ott nincs gaz ezzel ???

A nagyon régi verziókat nem kellett feltörni...
Nem tudom, melyik van az említett oldalon, de az 1.x verziójúak sokkal kevesebeet tudnak.

#356 Felhasználó inaktív   OccsE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 15:40

Idézet: erdoke - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 1:03

A nagyon régi verziókat nem kellett feltörni...
Nem tudom, melyik van az emlĂ­tett oldalon, de az 1.x verziĂłjĂşak sokkal kevesebeet tudnak.

kozben megoldodott a problema... a regi verzio segitett... Koszi!

#357 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 17:43

Hali!

Adott egy DVD+R felvevő. Amit el szeretnék érni: felvenni egy DVD+RW-re több műsorszámot, példának okáért egy sorozat több epizódját, kivágni a reklámokat és visszaírni DVD-re. Namármost: a kisebbik gond az, hogy PC-be téve pl. a PowerDVD5 nem tudja rendesen lejétszani a filmeket, egy idő után félbemarad a lejétszás, pedig a filmek megvannak végig. Ezt betudom az ESS_DVR_UDF formátumnak, amibe dolgozik a felvevő (gondolom ESS chipes és az vmi saját nem szabványos UDF formátumot használ). Windows intéző alatt sem látszik az összes .vob, a méretük sem stimmel. Mindegy. A DVDDecrypter IFO üzemmódban látja az összes PGC-t. Olyannyira, hogy újabb turpisság derül ki: 1 film 2 PGC-vel szerepel!  :think: No mindengy. Kijelölöm a PGC-t majd Demux üzemmódban leszedem. Cuttermaran-nal kivágom a reklámokat, eredmény: 1db chapter txtfile, 1db .m2v, 1 db .mp2. Ez ok. Eljátszom Ugyanezt még egy filmmel. Namármost: ha összemuxolom egyenként a filmeket IFOEdittel, akkor mindkettőhöz külön-külön létrejönnek az .ifo fileok. Itt jön a gond, mert hogy fogom ezt dvd-re írni?  :think: Magyarán hogyan lehet több vob-ot egy lemezre írni? Ha csak chapter választaná el őket, az nem lenne az igazi. Gondolom menüvel meg lehet oldani, de nekem elég lenne vmi ".ifo-egyesítés" is...

Kösz a helpet előre is.

#358 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 14:25

:up:

#359 Felhasználó inaktív   Fulee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 15:55

sziasztok!
kis segítség kellene,mert egy kezdő lelkes amatőr vagyok ;)
"avi" fájlokat szeretnék kiírni dvd lemezre ,melyet asztali lejátszon szeretnék lejátszani,mely nem tudja a divx formátumot.
segítségeteket előre is köszönöm

#360 Felhasználó inaktív   IRON STORM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 20:49

Idézet: Fulee - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 14:55

sziasztok!
kis segítség kellene,mert egy kezdő lelkes amatőr vagyok ;)
"avi" fájlokat szeretnék kiírni dvd lemezre ,melyet asztali lejátszon szeretnék lejátszani,mely nem tudja a divx formátumot.
segítségeteket előre is köszönöm

mondjuk tömörítsd be mpeg-be. Tmpeg encoderrel, vagy Cinema craft encoderrel.
aztán egy author progival csinálj belőle dvd-t. ilyen author a tmpeg dvd author, vagy a dvd lab.

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.