Idézet: Gazsi01 - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 21:17
Lehet hogy láma kérdés, de CloneDVD-t próbáltad már? Rendkívül egyszerű, magyar felületű prog. Már régóta használom eredeti dvd másolására, és szerintem jó minőséget ad.BULDER
Köszi próbáltam. Tényleg egyszerű, csak épp a minősége ami picit kérdéses, de tényleg könnyű kezelni és jó kis progi szó se róla!
Az igazat megvalva, asszem most nagyon a szivemhez nőt ez a DVD REBUILDER.
A kezdeti egy-két botladozásom után éjjel elkészült az első számomra tökéletesnek tűnő másolat. Dolgozott a filmmel kb 7 órát a gép (AMD 2400+). De a 6 menetnek meg is látszik az ereménye.
Összehasonlítva a InstantCopy-val (emi szerintem a sima 1 klikkesek közt talán a legjobb) láthatóan jobb minőséget produkált.
A DVD Rebuilder csak elsőre tűnhet bonyolultnak (vagy elsőre sem), mert ha összelőted, onnatól ez is 1 klikkessé válik és ha van arra valakinek kapacitása, hogy a gép menjen 7-8 órát 1 film tömörítésének kedvéért, akkor ez szerintem tökéletes választás. Azonban, ha erre nincs lehetőség, akkor szóba jöhet az InstantCopy, vagy akár a CloneDVD, vagy a DVD Shrink, de tényleg picit gyengébb eredményt hoznak...
Köszi mindenkinek a sok a hasznos infót, bátran kijelnthetem, hogy nagyons sokat tanultam belőlük!