SuMMeR altal belinkelt nehany keprol mondanek velemenyt. Eloszor a Safco termeke: Eleg viccesnek tunik szamomra. Iden osszel terveztem magamnak egy uj kifejezetten szamitogepes asztalt. Ugy terveztem meg, hogy a kihuzhato bill- es egerpad beferjen a szek karfaja fole.
kep1 Ezaltal megvan a karjaim tamasztasa, a vallak nincsenek felhuzva, termesztes allapotukban pihennek.
Masodszor: a belinkelt kepen lathato, hogy A4tech fan vagyok
7%os egerpad dontes. Ritka kenyelmetlen.. En ugy hasznalom az egeret, hogy a kezél egeszen a kisujjamig az asztallapon nyugszik. Grafikus leven, a precizios munkaknal a kisujj es a gyurusujj segit a pontos pozicionalasban, mikozben a huvelykujj ellentartja az egeret. (ezt most vettem eszre
Ami szerintem kimaradt: az a lab tamasztasa. Velemenyem szerint ez is nagyon fontos. Jelen pillanatban ugy nezki, hogy a labam egyaltalan nincsen a foldon, a kepen lathato Videoton hangfalat hasznalom labtartonak. Az IKEA irodai szekem (Nominell) tokeletes valasztas.
Persze, azert a mozgast nem szabad elhanyagolni, kell napi gimnasztika vagy rendszeres sportolas. Neha mar igy is erzem, hogy a gerincem faj egy kicsit..

Súgó
A téma zárva.