HWSW Informatikai Kerekasztal: Canon Pixma nyomtatók - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Canon Pixma nyomtatók Kérdések, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#1461 Felhasználó inaktív   kane 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 07. 21:37

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 20:53

Mi lehet a különbség az ip4200, és az ip4200x között?

Szerintem erre gondolsz: Canon Pixma IX4000 Sajnos a link nem működik jól, válaszd a Pixma nyomtatókat, majd a Pixma IX4000-et.

Szerkesztette: kane 2006. 08. 07. 21:39 -kor

#1462 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 07. 22:02

Nem!

ip4200x

Kétszer is megnéztem a Media Markt-ban, és jól láttam :D
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#1463 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 22:42

A dobozán nézted? :D Mert nálunk a Teccsóban a Canon az Xanon volt, mégse a dzsunka ringatta azt az ípénégyezerkettőszázat se.

#1464 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 11:47

Ki volt rakva egy példány, azon is rajta volt az az x. Lehet, csak annyiban különbözik, hogy elfogyott a fekete műanyag, és most mindent szürkéből öntenek? XD (ez volt az egyetlen látható különbség)
レラクス

#1465 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 17:27

Érdekes... ismét szétnéztem a canon nyomtatói között.
Ami érdekes. Gondolkozok (-gatok) egy A/3-as nyomtatón, és érdekes módon az IX 4000 és 5000-ből kihagyták a fekete/szürke patront, mármint fotópatront. Van benne egy fekete a szöveghez, meg 3 színes a fotóhoz, és kalács. Kár, hogy nincs benne egy szürke. A pro 9000, amiben van, meg se nézem az árát.
Így valószínű, hogy A/3-ra már az epson fog jönni, de még nagyon vajúdok.

#1466 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 09. 15:22

Idézet

Az Oldalbeállítás lapon, az Oldalelrendezésnél lehet kiválasztani a Poszternyomtatást.

Ennek a próbája érdekelne.
Úgyláttam ugyanis, hogy a szegély nélküli nyomtatást úgy oldják, meg, hogy 2-3 mm-rel túlnyomtat a papíron. Amit ráadásul be se mér, hanem a beállított méretet vesz figyelembe.
Szóval: illeszthetők-e a szegély nélkül nyomtatott lapok vágás nélkül?
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#1467 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 13:50

Sziasztok!
Adott egy ip4200-es nyomtató, egy szett üres festékpatron, egy vásárló és én, aki segít rajta, és szerez utángyártott tintát. A chipet ugye át kell rakni színenként, összekeverni nem szabad, különben nem fogja elfogadni a nyomtató. Én kicseréltem neki szívességből a chipeket, ő hazavitte, valamit villogott a nyomtatója, erre fogja magát, és össze-vissza cserélgette a chipeket, hiába mondtam neki, hogy nem szabad összekeverni. Ma meg visszahozta, és most itt állok vele, legszívesebben elküldtem volna a fenébe, hogy minek kell összekeverni. De most már ez van, próbálok segíteni neki. Hogyan fogom megtudni, melyik chip melyikhez való? Ha villog a tintapatron a betétel után, az azt jelenti, hogy üres? Ha nem fogadja el, azt látom-e egyesével? Vkinek nincs egy szett üres eredeti tintapatronja? Fizetek érte! :)
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#1468 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 15:23

Mit villogott a nyomtatója?

Kipróbáltam, a középső gomb villog. Viszont a patronok ugyanúgy villognak, akár jó helyen vannak, akár nem.

Mennyit adsz a három színesért?  :Đ

Szerkesztette: debaj 2006. 08. 11. 15:25 -kor

#1469 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 15:27

Idézet: Jazzos - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 12:50

Sziasztok!
Adott egy ip4200-es nyomtató, egy szett üres festékpatron, egy vásárló és én, aki segít rajta, és szerez utángyártott tintát. A chipet ugye át kell rakni színenként, összekeverni nem szabad, különben nem fogja elfogadni a nyomtató. Én kicseréltem neki szívességből a chipeket, ő hazavitte, valamit villogott a nyomtatója, erre fogja magát, és össze-vissza cserélgette a chipeket, hiába mondtam neki, hogy nem szabad összekeverni. Ma meg visszahozta, és most itt állok vele, legszívesebben elküldtem volna a fenébe, hogy minek kell összekeverni. De most már ez van, próbálok segíteni neki. Hogyan fogom megtudni, melyik chip melyikhez való? Ha villog a tintapatron a betétel után, az azt jelenti, hogy üres? Ha nem fogadja el, azt látom-e egyesével? Vkinek nincs egy szett üres eredeti tintapatronja? Fizetek érte! :)

Ez a végére, úgy tűnik drágább lesz, mintha eredeti patronokat vett volna  :(

#1470 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 15:29

Idézet: debaj - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 16:23

Mit villogott a nyomtatója?

Kipróbáltam, a középső gomb villog. Viszont a patronok ugyanúgy villognak, akár jó helyen vannak, akár nem.

Mennyit adsz a három színesért?  :Đ

Nekem is a középső villog. Ha megvan hozzá a 2 fekete is, úgy érdekelne. Használd el gyorsan! :D
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#1471 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 15:30

Idézet: lugosi - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 16:27

Ez a végére, úgy tűnik drágább lesz, mintha eredeti patronokat vett volna  :(

Igen, de ezt nem az utángyártott kellékanyag okozta, hanem a lökött vásárló!  :Đ

#1472 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 15:34

Jah, még egy kis adalék, a chip hátulján találtam ilyen 2 betű + 1 szám valamit, de ezzel szerintem nem lehet beazonosítani, legalábbis neten nem találtam erre semmit. Ilyenek, hogy dA8, cJ6, eJ2, aF5, cP8. Meg tudnád mégis azért nézni debaj, ha már nem használod az üres patront, hogy az egyik ilyen chipen mi van rajta hátul? Köszi előre is.

#1473 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 15:40

Rögtön az elsőn (a sárgán) eJ7 volt, ez szerintem a gép azonosítója lehet, ami a chipet gyártotta.

#1474 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 15:42

Idézet: debaj - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 16:40

Rögtön az elsőn (a sárgán) eJ7 volt, ez szerintem a gép azonosítója lehet, ami a chipet gyártotta.

Köszönöm a gyorsaságot, hát akkor ezt most be van szívva, így szép magyartalanul! :Đ Hétfőn még megkeresek 1-2 győri Canonos céget, hátha valaki tud segíteni. Kösz az eddigi helpet! :respect:

#1475 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 16:04

Hosszú a hétvége, és csak százhúsz variáció van :D

#1476 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 16:06

Idézet: Jazzos - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 14:30

Igen, de ezt nem az utángyártott kellékanyag okozta, hanem a lökött vásárló!  :Đ

... aki ha eredetit vesz, valószínű fel sem merül az adott probléma. Oké, nem kezdem :)

#1477 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 17:55

Idézet: lugosi - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 17:06

... aki ha eredetit vesz, valószínű fel sem merül az adott probléma. Oké, nem kezdem :)

Igazad lehet félig, de aki nem érti meg, hogy nem szabad cserélgetni a chipet, az nem biztos, hogy képes beüzemelni egy eredeti patront, bármennyire is könnyűnek tűnik. Replace user. :D

#1478 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 14:45

Idézet: Jazzos - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 16:55

Igazad lehet félig, de aki nem érti meg, hogy nem szabad cserélgetni a chipet, az nem biztos, hogy képes beüzemelni egy eredeti patront, bármennyire is könnyűnek tűnik. Replace user. :D

Piszok nagy meló egy patroncsere. Kiveszel egy magenta patront, és beteszel a helyére egy magenta patront. Ha valaki ennyit nem képes megjegyezni, akkor inkább rajzoljon nyomtatás helyett. Persze csak olyan cerkával, aminek mind a két vége ki van hegyezve, nehogy a rossz végét nyomja a papírra.  :omg:

#1479 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 14:52

Idézet: Jazzos - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 18:55

az nem biztos, hogy képes beüzemelni egy eredeti patront, bármennyire is könnyűnek tűnik.

Pedig az nagyon egyszerű - színre színt, mint a kártyában, hiszen még a nyomtatófejen is színnel van jelölve, nem csak angol szöveggel. :) Egy általános iskolás elsős gyermek is meg tudja mondani, melyik a sárga, melyik a fekete, etcetera, egy jobb képességű másodikosra már a patron behelyezését is rábíznám.

#1480 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 20:46

Tegnap este nekiálltam képeket nyomtatni. Közölte a szoftver, hogy cserélni kéne a cián tartályt. Namost elcsesztem a papírbeállítást (kazettából akarta szedni, nem pedig az automatikus adagolóból), ezért leállítottam a nyomtatást. Átállítottam a papírforrást, elindítottam a nyomtatást, és a "lemerült" cián patronnal kinyomtam 28 10x15-ös fényképet XD
レラクス

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »