HWSW Informatikai Kerekasztal: Canon Pixma nyomtatók - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Canon Pixma nyomtatók Kérdések, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#1501 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 07. 17:46

Idézet: Robi19 - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 16:10

Vki már használt közületek Quality Ink típusú utángyártott patront BCI 24 es szériából IP 1500 ben ha igen várom a hozzászólásokat és a tapasztalatokat. Írjatok!

Én G&G ugy. tintát adtam már el több százat, talán ezret is. :D De még egy darabot sem hoztak vissza, hogy gond lett volna vele, sőt nagyon sok a visszajáró vevő, aki ezt viszi. Ezek szerint jó. Bár ebből egyáltalán nem következik logikusan, hogy a Quality Inknek is jónak kell lennie, de miért is ne lenne az? :omg: :D
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#1502 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 19:15

Idézet: SanyiFeri - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 12:08

Hej-hej Lugosi,
Na ne. Ezért vagyunk itt? Szerinted a szervízben varázslók vannak? Mit nem tudsz te is megcsinálni (persze tanulás után ) amit ők? A kérdés egyébként teljesen akadémikus, mivel alapból nem vagyok hajlandó több ezreket fizetni azért, hogy az eleve beprogrammozott "szervízköltséggel" levegyenek. Egyébként mindent megoldottam fentiek alapján: ingyen (nem is volt tele a maradéktinta gyűjtő szivacs, de egyébként sincs érzékelője (?). de legalább kipucoltam. A lényeg:  megkaptam valakitől a végtelenül egyszerű módszert, ami hatástalanítja a hibajelzést és azóta újra vidáman nyomtatok. Sőt már másnak is továbbadtam és nála is működik. Ezért vagyunk itt, nem? (mosoly)
Üdv mindenkinek:
SanyiFeri

Félre ne érts, tisztában vagyok vele, hogy más a hozzáállásom. Régebben én is úgy csináltam volna, mint te, és ezt nem elítélőleg értem, egyszerűen csak azt, hogy másképp csináltam volna. Élveztem, ha van egy kihívás a számítógép körül, amit meg kell oldani. Kísérletezgettem is mindenfélével. Manapság ez teljesen megváltozott, kifejezetten utálom, ha újabb verzió jelenik meg valamiből, nem is szoktam feltenni az újabb programot (drivert se), amíg valami miatt nincs rá kifejezetten szükség. Az ilyen problémáknál is, mint a te nyomtatód, azt tartom a legjobb megoldásnak, ha magam nem tudom megcsinálni, hogy elviszem, és csinálják meg azok, akiknek ez a dolguk, mert az időm többet ér annál, hogy ilyenekre töltsem el. Nem akarom, hogy ez nagyképűen hangozzon, egyszerűen, ha valami igénybe vesz pár napot, utánajárást, nézelődést, keresést, vagy egyszerűen van egy hely, ahova beadom, délután felveszem, este újra tudok vele dolgozni, akkor inkább ezt választom. Egyébként meg, lusta is vagyok. :)

#1503 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 19:55

Idézet: Jazzos - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 17:46

Én G&G ugy. tintát adtam már el több százat, talán ezret is. :D De még egy darabot sem hoztak vissza, hogy gond lett volna vele, sőt nagyon sok a visszajáró vevő, aki ezt viszi. Ezek szerint jó. Bár ebből egyáltalán nem következik logikusan, hogy a Quality Inknek is jónak kell lennie, de miért is ne lenne az? :omg: :D

Eszméletlen, hogy a nagykereskedők mindig idetalálnak. Nem a bóhán lenne ennek a helye? :mad:
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#1504 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 19:58

Idézet: lorenzo - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 20:55

Nem a bóhán lenne ennek a helye? :mad:

Most hol is a probléma? Elmondta a tapasztalatait a tintával kapcsolatban. Egy darabot sem kínált eladásra. :think:

#1505 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 20:09

Idézet: debaj - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 19:58

Most hol is a probléma? Elmondta a tapasztalatait a tintával kapcsolatban. Egy darabot sem kínált eladásra. :think:

OFF

Kérdés: Vki már használt közületek Quality Ink típusú ...

Válasz: Én G&G ugy. tintát adtam már el több százat, talán ezret is.  De még egy darabot sem hoztak vissza...

És mi van a tapasztalattal? :D

Szerkesztette: lorenzo 2006. 09. 07. 20:12 -kor

KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#1506 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 20:23

Idézet: lorenzo - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 21:09

És mi van a tapasztalattal? :D

Szerintem még ezzel a posttal is többre ment, mint egy "'nyénnen az utángyártott patronjaiddal" típusúval ;)

#1507 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 06:59

Idézet: Robi19 - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 15:10

Vki már használt közületek Quality Ink típusú utángyártott patront BCI 24 es szériából IP 1500 ben ha igen várom a hozzászólásokat és a tapasztalatokat. Írjatok!

Én már azt használok, mióta a gyári patron kifogyott belőle. Szerintem teljesen jó tinta. Nincs olyan színhelyes, mint az eredeti, de a célnak megfelel, ráadásul mikor fotókat nyomtattam, akkor sem volt vele baj. Nekem bevált a QInk, egy sem száradt még be, ellentétben a gyárival :) Bár az az én hülyeségem volt.

#1508 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 10:05

Fotókat milyen szépen lehet vele nyomtatni???? Ez érdekelne főleg!

#1509 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 11:01

Idézet: Robi19 - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 10:05

Szerintem e legegyszerűbb, ha kipróbálod. 600 Ft egy patron, nem nagy összeg kipróbálni

#1510 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 11:39

Még nem fogyott ki a gyári ígyhát még nincsen alkalmam kipróbálni de érdeklődök. Neked mennyire színhelyes???

#1511 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 12:19

Idézet: Robi19 - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 11:39

Még nem fogyott ki a gyári ígyhát még nincsen alkalmam kipróbálni de érdeklődök. Neked mennyire színhelyes???

egy árnyalatnyit fakóbbak a színek, mint eredetinél, bár ez nem fotó minőségnél jelentkezik.

De én mindíg 260g/mm -es Canon glossy papírra nyomtatok.  Nagyon nem észrevehető fotó nyomtatásnál szerintem.

Szerkesztette: e-lias 2006. 09. 08. 12:21 -kor

#1512 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 22:11

Köszönöm szépen a hozzászólásokat! A másik ami érdekelne hogy mi a külömbség a glossy plus és a glossy között??? A másik hogy ha nem canon hanem HP papírt veszek az mennyivel rosszabb? Ugyanis lényegesen olcsóbban lehet kapni a fényeset abból 60 db 2888 :) míg a canon ból a glossy 1580 /20 db értelem szerűen 10*15 re értem.

#1513 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 22:14

A HP papírok nem a legjobbak. Nézzél szét hipermarketekben, Epson fényes papírt találhatsz egész baráti áron.

#1514 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 22:19

Itt a papíroknál mennyire van az hogy az adott márka az adott géphez jó? Gondolok itt arra hogy a festéket hogy "eszi" meg.

#1515 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 22:25

Itt inkább az a gond, hogy minden gyártó a saját papírjához kalibrálja a színkeverést. (Bár hófehérnek tűnik, de minden márkának más-más színárnyalatú fehér a papírja. Kékes, sárgás, satöbbi.) Festékfelhasználáson nem változtat, egy Canon glossy papírra ugyanannyi festék megy Glossy beállítással, mint bármilyen más papírra.

Szerkesztette: debaj 2006. 09. 08. 22:26 -kor

#1516 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 22:44

És milyent érdemes venni glossy-t vagy glossy plus-t? A Glossy plus mintha ragadna legalábbis nekem úgytűnik. Elnézést ha sok a kérdés de igencsak új vagyok ebben a témában.

Szerkesztette: Robi19 2006. 09. 08. 22:48 -kor

#1517 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 23:32

Ez most melyik márka?

#1518 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 23:38

Canon a papír amiről beszéltem.

#1519 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 07:55

Az utángyártott-tintásoknak üzenem, hogy van már csomagban Pelikan is, meg valami Sigma tinta, patrononként, ha valakinek érdekes. A pelikan csomagban egy adott nyomtatóhoz, pl az ip 3000-hez szükséges összes patron benne van.

Másik dolog, hogy lenne egy kérdésem. Jól tudom-e hogy a pixma nyomik patronjai "felülről" kompatibilisek, vagyis. Arra gondolok, mintha azt olvastam volna, hogy a 4200-hoz gyártott (asszem 8-as sorozatú) csippes patron működik a 4000-esben is. Ez elég fontos lenne, mert kombinált nyomtató/fax/fénymásoló/szkenner egységet akarok venni az irodába, és nem volna baj, ha nem kéne kétféle patronból raktárazni.

#1520 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 09. 09. 14:38

Idézet: Robi19 - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 11:05

nálam a jóval olcsóbb print-rite megverte színhűségben a qink patronokat. de azért még azok sem az igaziak. próbálok beszerezni handsome patront, állítólag azok jóbbak. meg drágábbak is. ebben az utángyártott  kategóriában a legdrágább.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.