HWSW Informatikai Kerekasztal: Canon Pixma nyomtatók - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Canon Pixma nyomtatók Kérdések, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#1581 Felhasználó inaktív   KovA 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 12. 14:28

Idézet: TopGun - Dátum: 2006. okt. 6., péntek - 19:20

Sziasztok! Van egy kerdesem, van itt most valaki akinek IP5200-as nyomtatoja van? vagy olyan aki nyomtatott mar CD/DVD lemezre? esetleg kisebb verzioszamu nyomtatoval?

Én elég régóta használom cd/dvd nyomtatásra az ip5200asom is meg az ip4000esem is ..
Nem volt gondom vele .. anno nyomtatható ritek, titanium, mostanában nyomtahtaó verba meg ami éppen arra jár.

Mit szeretnél megtudni ? :)
Written By KovA

Konfig

#1582 Felhasználó inaktív   joeid 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 12. 21:09

Hi !

Érdekel valakit egy IP4000-es ?

Az a baja hogy megunta magát és nem hajlandó cd-re nyomtatni (se másik gépen, se másik driverrel,se másik kábellel se stb.).

Szerintem vagy az az érzékelő ami a tálcát figyeli vagy valami elektronika szállt el benne ,mert elkezdi behúzni a tálcát aztán visszadobja hogy nincs bent a tálca...

Szóval ez a baja ,viszont a fej tökéletes és a papírra nyomtatás is jó.
Nekem viszont kell a cd/dvd nyomtatási lehetőség így megválnék tőle ,ha kell valakinek alkatrésznek stb.

#1583 Felhasználó inaktív   joeid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 21:08

Idézet: joeid - Dátum: 2006. okt. 12., csütörtök - 22:09

Hi !

Érdekel valakit egy IP4000-es ?

Az a baja hogy megunta magát és nem hajlandó cd-re nyomtatni (se másik gépen, se másik driverrel,se másik kábellel se stb.).

Szerintem vagy az az érzékelő ami a tálcát figyeli vagy valami elektronika szállt el benne ,mert elkezdi behúzni a tálcát aztán visszadobja hogy nincs bent a tálca...

Szóval ez a baja ,viszont a fej tökéletes és a papírra nyomtatás is jó.
Nekem viszont kell a cd/dvd nyomtatási lehetőség így megválnék tőle ,ha kell valakinek alkatrésznek stb.

Már nem aktuális...

#1584 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 20. 15:56

Sziasztok! Tudna valaki segiteni? Van egy IP5200-as nyomtatom es szeretnem hasznalni a CD/DVD-re nyomtatast, de az a problemam, hogy a progiban, amit hozza adtak nem lehet beallitani, hogy a CD belso gyurujeig le tudjam huzni a belso kort es emiatt nagyon sok lemarad a kepbol :( tud valaki valamilyen hasznalhato otletet mondani? Esetleg egy olyan progit, ami tud CD-re nyomtatni es a belso gyurut le lehet huzni barmilyen kis meretre!
Kene egy fekvorendor... egyenruhas? Beton! te ALLAT!

#1585 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 22. 07:06

Idézet: TopGun - Dátum: 2006. okt. 20., péntek - 16:56

Sziasztok! Tudna valaki segiteni? Van egy IP5200-as nyomtatom es szeretnem hasznalni a CD/DVD-re nyomtatast, de az a problemam, hogy a progiban, amit hozza adtak nem lehet beallitani, hogy a CD belso gyurujeig le tudjam huzni a belso kort es emiatt nagyon sok lemarad a kepbol :( tud valaki valamilyen hasznalhato otletet mondani? Esetleg egy olyan progit, ami tud CD-re nyomtatni es a belso gyurut le lehet huzni barmilyen kis meretre!

Kép

Egy megoldás. :)  Ez alá sajnos ebben a proggban nem tudsz menni...

Szerkesztette: bigsee 2006. 10. 22. 07:07 -kor

GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#1586 Felhasználó inaktív   comman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 24. 14:48

Sziasztok !

A segítségeteket kérném: Van egy Canon Pixma Ip 1000-es nyomtatóm és nem hajlandó nyomtatni. A bekapcsolást jelző zöld ledje narancssárgán villog, és közben a windows ezt írja ki: "A hulladéktinta tárolótartály megtelt keresse fel a szervízt ! :confused: " Kérem ha valakinek van ötlete ossza meg velem, hogy van-e valami trükk ezzel kapcsolatban.

Köszönettel: Comman.

#1587 Felhasználó inaktív   Habóka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 24. 14:55

Idézet: bigsee - Dátum: 2006. okt. 22., vasárnap - 8:06

Egy megoldás. :)  Ez alá sajnos ebben a proggban nem tudsz menni...

Hali!

És valami más progit nem tud valaki??

#1588 Felhasználó inaktív   istbor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 11:56

sziasztok! Nekem egy canon ip 4200-as nyomtatóm van nagyon meg vagyok elégedve vele, olyan problémám van hogy ha dvd lemezre nyomtatok nem a közepétől kezdi el  a nyomtatást hanem 2cm feljebb. Az a kérdésem ezt hol lehet beállítani hogy rendesen az aljától nyomtasson.

#1589 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 12:01

Három hozzászólást kellett volna visszaolvasni. ;) Egyébként szerintem ha zavar a fehér sáv, az a legegyszerűbb, ha valamilyen képszerkesztő programban megnyitsz egy DVD lemez-sablont (gugli talál), kidekorálod, és kinyomtatod a DVD lemezre.

Szerkesztette: debaj 2006. 10. 25. 12:03 -kor

#1590 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 25. 15:00

Idézet

Egy megoldás. smile2.gif  Ez alá sajnos ebben a proggban nem tudsz menni...

Valóban, -10mm-nél többet nem tudsz lehúzni.
Viszont definiálhatsz új "papírméretet". És ott akkorára állítod a belső méretet, amennyire akarod.
Abbam a menüpontban keresgélj, ahol kiválaszthatod, hogy 8cm-es vagy 12 cm-es lemezre nyomtatnál ...
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#1591 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 16:52

Idézet: Tron65 - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 16:00

Valóban, -10mm-nél többet nem tudsz lehúzni.
Viszont definiálhatsz új "papírméretet". És ott akkorára állítod a belső méretet, amennyire akarod.
Abbam a menüpontban keresgélj, ahol kiválaszthatod, hogy 8cm-es vagy 12 cm-es lemezre nyomtatnál ...

Annyira nem érdekel az a fehér csík... :)
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#1592 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 17:24

Volna egy kérdésem. Ma kaptam páromtól egy csomag hp papírt ami 10*15 ös. De nekem canon nyomtatóm  van a papír elvileg 210 g glossy papír csak van egy furcsaság benne méghozzá van egy 14mm es perforált csík rajta nah most ez mi. Ez még nem is lenne baj bár elég necces levágni. vki megtudná nekem mondani hogy ez mi célt szolgál a papíron?? A másik hogy miért van az hogy ezen a perforált csíkon túlnyomtat az IP 1500 mikor ezen csík már bőven a 15. cm után van asszem vagy 4-5 mm el. De amúgy minőségre igen király. Jah és az ára is nagyon tetszene szal ez igaz hogy ingyen volt de ilyent fogok venni ha kiderül hogy mi fán terem ezügyben a csíkügyben.Hozzámértem a canon papírhoz hát mit ne mondja enyhén szólva odébb visszább volt vége a papírnak mit ahol ez abbahagyta a nyomtatást. Tehát azt szeretném ha csíkon belül fejezné be a nyomtatást. Használ vki canon nyomi HP papír párost???

#1593 Felhasználó inaktív   gyurxi551 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 19:06

Üdv!

Korábban értekeztem itt, hogy PIXMA iP4000 -ehz milyen utángyártott patront érdemes venni. Volt 1-1 ember aki a G&G -t ajánlotta. NEKEM nagyon nem jött be, olyan pacákat hagyott szövegnyomtatásnál, hogy borzasztó. Persze volt minden fejigazítás és tisztítás is, de semmi. Fényképet egyenesen lehetetlen volt nyomtatni, az összes olyan lett, mintha Photoshopban mindegyikre Blur-t és Watercolor-t nyomtam volna... Tehát G&G =  :fuck:  aki hezitál annak nem ajánlom  :D

#1594 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 19:17

Idézet: TopGun - Dátum: 2006. okt. 20., péntek - 16:56

egyszerűbb megoldás:

file=>select paper=>new. 17/118mm megad, máris tudsz full printes lemezt normálisan nyomtatni.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#1595 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 19:56

Idézet: Robi19 - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 16:24

Volna egy kérdésem. Ma kaptam páromtól egy csomag hp papírt ami 10*15 ös. De nekem canon nyomtatóm  van a papír elvileg 210 g glossy papír csak van egy furcsaság benne méghozzá van egy 14mm es perforált csík rajta nah most ez mi. Ez még nem is lenne baj bár elég necces levágni. vki megtudná nekem mondani hogy ez mi célt szolgál a papíron?? A másik hogy miért van az hogy ezen a perforált csíkon túlnyomtat az IP 1500 mikor ezen csík már bőven a 15. cm után van asszem vagy 4-5 mm el. De amúgy minőségre igen király. Jah és az ára is nagyon tetszene szal ez igaz hogy ingyen volt de ilyent fogok venni ha kiderül hogy mi fán terem ezügyben a csíkügyben.Hozzámértem a canon papírhoz hát mit ne mondja enyhén szólva odébb visszább volt vége a papírnak mit ahol ez abbahagyta a nyomtatást. Tehát azt szeretném ha csíkon belül fejezné be a nyomtatást. Használ vki canon nyomi HP papír párost???

Az eddigi utánaolvasásomból az derült ki, hogy a canon nyomtatók bármilyen papírral szépen teljesítenek, kivéve a HP papírokat. Itt a fórumon mi többen is epson papírra (is) nyomtatunk, és nagyon szép minőséget produkál. Érdekes egyébként, én a magam részéről szerintem olyan 10-12 féle papírt végigpróbáltam már, de HP-t még nem.
Amúgy nem nagyon találtam olyan papírt, amit írtál. Mármint perforáltat. Valahogy nem igazán értem, milyen is lehet ez...

#1596 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 19:58

Idézet: gyurxi551 - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 18:06

Üdv!

Korábban értekeztem itt, hogy PIXMA iP4000 -ehz milyen utángyártott patront érdemes venni. Volt 1-1 ember aki a G&G -t ajánlotta. NEKEM nagyon nem jött be, olyan pacákat hagyott szövegnyomtatásnál, hogy borzasztó. Persze volt minden fejigazítás és tisztítás is, de semmi. Fényképet egyenesen lehetetlen volt nyomtatni, az összes olyan lett, mintha Photoshopban mindegyikre Blur-t és Watercolor-t nyomtam volna... Tehát G&G =  :fuck:  aki hezitál annak nem ajánlom  :D

Viszont legalább olcsó, és ha szerencséd van, akkor a fej se megy tönkre.
Hiába, mindig mondjuk, hogy ne használjatok utángyártott tintát, lesz is belőle egy jó nagy flém, aztán megállapodunk benne, hogy mindenki azt használ amit akar, béke, aztán megint jön valaki, aki beszámol negatív tapasztalatokról... És aztán ennek a ciklikus körforgása. Hiába, így kerek a világ :)

#1597 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 20:14

Idézet: lugosi - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 20:56

Amúgy nem nagyon találtam olyan papírt, amit írtál. Mármint perforáltat. Valahogy nem igazán értem, milyen is lehet ez...

Pedig már volt róla szó, ha jól rémlik, néhány HP nyomtató csak ilyen (tépőfüles) papírra tud 4×6" méretben szegély nélkül nyomtatni.

#1598 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 21:42

Nah igen de akkor nálam mi a megoldás???

#1599 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 01:19

Idézet: Robi19 - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 22:42

Nah igen de akkor nálam mi a megoldás???

az, hogy levágod, és csók :)

egyébként próbáltam én is olyat (tecsóban eksönös téma, 5 HP CDRW 890 hufért + 25 ilyen papir ajándékba) vagy egy éve. először nem vágtam le, úgy noyomtam rá - túllógott. ugyanazt a képet kinyomtattam egy levágottra - tökéletes volt. franc se érti...
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#1600 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 08:39

Minőségre kicsit gyengébben teljesít ez a HP papír canonban ugyanis a fekete nem olyan fekete mint a monitoron. Bár lehet hogy ezt beállításokkal lehetne űberelni dehát nem volt még kevem játszani. Ha esetleg van vkinek tapasztalata hogy hogyan milyen progival és beállításokkal lehet jó nyomatot csinálni hp photo papírra canon ip 1500 al.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.