Idézet: Csokis - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 8:22
Gratulálok, ez egy nagyon jó választás. Utánaolvastam a paramétereinek, ez alapján maximálisan meg leszel vele elégedve. Egy tintapatron hiányzik belőle az ip4200-hoz képest, a fekete fotó, de ha nem akarsz hangsúlyosan fotót nyomtatni, csak alkalomszerűen, és 10x15-ös családi felvételeket, akkor nem fog feltűnni a hiánya. A fontos, hogy a szövegfekete (a patronok közül a Bk jelzésű) benne van, és ez tényleg nagyon lényeges, hogy nem a színes tintákból kell kikeverni majd a szöveget, mert az sokkal drágább lenne. Nekem a szkennerem is canon, nagyon jó minőségre képes, és lényeges dolog a szkennereknél (nekem már volt több féle), hogy mennyire normális a driver, amit adnak hozzá, mert azon múlik a szkenner tulajdonságának - szvsz - a fele! A canon jó nyomtató- és szkennerdrivereket használ.
Ez a készülék amit ajánlottál olyannyira megtetszett nekem, hogy szerintem ilyet fogok venni az irodába, ha nem lézert veszünk. Igazából pont azt tudja, amit egy kisirodai eszköznek tudnia kell, és az infra csatlakozás már alapból benne van minden kiegészítő nélkül. Szóval jó választás, na.

Súgó

A téma zárva.