HWSW Informatikai Kerekasztal: Fujitsu-Siemens Notebook - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fujitsu-Siemens Notebook Szerintetek milyen? Értékeld a témát: -----

#1041 Felhasználó inaktív   KG84 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 27. 12:50

MEGOLDÁS AMILO 1705 driver

Kedves sorstársak a probléma megoldódott hmm gondolkoztam h a hosszú v a rövid verziót írjam ,de a hosszú melett döntöttem :) Aki érintet úgyis végigolvassa :D Szal lehet nem fogom zaklatni LML-t se személyesen.

Megoldás the begining ;) :

A dolog ott kezdődött h telepíteni akartam a usb 2.0-át a gépre és panaszkodott h csak sp 1en vagy újaban fut.... :D Aztán amikor frissítettem a vindózt meg leszedtem hozzá az sp kettőt kipróbáltam a rendes drivert és feltelepült :cool:

Ergo:

Tehát javaslatom h miután feltettétek az xp-t szedjétek le az everest ingyenes verzióját(origo szoftverbázis-ha jól emlékszem) Ahol rákereshettek mind hang és videó vezérlőkre is és ha kicsit vártok adok meg oldalt is

http://www.viaarena.com/default.aspx?PageI...10&SubCatID=154

Nekem ez a hang működik, de esélyes h újjulterővel meglátogaom a fuji oldalát :)
Sok sikert!

#1042 Felhasználó inaktív   djadji 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 18:40

Idézet: charlie - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 10:33

Linuxon is igy mukodik, megnyugtatlak...

Nem Linuxot használok (sajnos) és ezt tudom is..
Nekem olyan program kellene mint a Notebook Hardvare Controll, hogy egy akkksi ikonon (vagy valahol) láthatom folyamatosan az akkuidőt (százalékban vagy időben vagy tökmindegy..) mert ha dolgozom mindig elfelejtem figyelni.. egér fölé, stb... mindig ránézek, de látom hogy még van benne "delej" gondolom én... (NHC-ban ez nem volt gond..) Volt hogy soxor csak azt vettem észre, hogy készenlétbe ment a gép.. NHCvel sose volt ilyen..
Szval valami ilyen progi kellene..

#1043 Felhasználó inaktív   babem 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 19:59

Hali
Egy Amilo 7320GW gond lenne.
Winx XP SP2 van fenn rajta, a hozzá adott cd-ről feltelepítettük a drivereket, egy kivételével mindent jónak lát a Windows.
Ugyanakkor a WiFi totál halottnak látszik, a hálózatra rá se keres, állandóan azt írja hogy nincs elérhető hálózat. A mellette lévő Apple Powerbook laptoppal azonban szépen látszik a wifi hálózat.
Már kezdünk a haverommal kételkedni hogy egyáltalán van-e benne WiFi?
Arra a bizonyos eszközre amit nem ikerült telepíteni azt irja a Win eszközkezelő, hogy "PCI egyszerű kommunikációs vezérlő". Talán ez miatt lehet a gond?

valakinek van ezzel a géppel WiFi tapasztalata?

Üdv
Babe

Szerkesztette: babem 2007. 08. 27. 20:01 -kor

#1044 Felhasználó inaktív   Andre_84 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 28. 11:50

Idézet: KG84 - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 12:50

Kedves sorstársak a probléma megoldódott hmm gondolkoztam h a hosszú v a rövid verziót írjam ,de a hosszú melett döntöttem :) Aki érintet úgyis végigolvassa :D Szal lehet nem fogom zaklatni LML-t se személyesen.

A dolog ott kezdődött h telepíteni akartam a usb 2.0-át a gépre és panaszkodott h csak sp 1en vagy újaban fut.... :D Aztán amikor frissítettem a vindózt meg leszedtem hozzá az sp kettőt kipróbáltam a rendes drivert és feltelepült :cool:

Ergo:

Tehát javaslatom h miután feltettétek az xp-t szedjétek le az everest ingyenes verzióját(origo szoftverbázis-ha jól emlékszem) Ahol rákereshettek mind hang és videó vezérlőkre is és ha kicsit vártok adok meg oldalt is

Nekem ez a hang működik, de esélyes h újjulterővel meglátogaom a fuji oldalát :)
Sok sikert!

Egyszerűen csak frissítetted a windowst?
És milyen drivereket tttél fel?

#1045 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 28. 15:08

Idézet: djadji - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 18:40

Nekem olyan program kellene mint a Notebook Hardvare Controll, hogy egy akkksi ikonon (vagy valahol) láthatom folyamatosan az akkuidőt (százalékban vagy időben vagy tökmindegy..) mert ha dolgozom mindig elfelejtem figyelni..

:reklamacio:
Basszus! Hány helyre, hányszor írjam be, hogy próbáld ki az RMClock-ot???

#1046 Felhasználó inaktív   Andre_84 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 28. 17:37

Idézet: KG84 - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 12:50

Ergo:

Sok sikert!

Hát nekem ez se hozta meg a sikert... :(
Frissítettem a windows-t, de hiába teszem fel a driverét, rendszerindítás után kifagy, bezárul a szokásos üzenettel. Természetesen újraindítani se lehet.

#1047 Felhasználó inaktív   LeeFH 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 28. 21:26

sziasztok!
ahogy visszaolvastam a topikban nem egy helyen láttam a következő típust:
Amilo Pa 1538.
namost én is ezt a típust néztem ki, pontosabban:
Amila Pa 1538VP
és
Amilo Pa 1538 03

különbség, az van a kettő között, így első körben tanácsot szeretnék Tőletek kérni, melyiket válasszam.
a másik kérdésem az lenne, hogy mi a véleményetek róla, mennyire bírkózik meg játékokkal, stb (nem vagyok hárdkór gémer, de azért a Call of Duty 4-et szívesem kipróbálnám.)

a pénzkeret a két linkből kiderült szerintem, tehát olyan 200k +- 5000Ft-ig tudok elmenni, és véleményem szerint ebben az árkategóriában  nem találnék jobbat. talán MSI. de azoktól valamiért ódzkodok, vajon jogosan?

köszönöm szépen előre is a kiigazítást!

#1048 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 29. 08:13

ha jatszani akarsz, akkor a 03-ast, mivel abba dedikalt memoria van (legalabbis nekem az jott le), bár, ki kene probalni, mert a masikba meg 160-as vinyo van.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#1049 Felhasználó inaktív   NightLord 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 29. 14:33

A Pa1538-as típusnál konfigurációtól függetlenül a VGA kártya 128Mbyte saját memóriás Geforce Go 7400. Lásd az adatlapot:

Pa1538/39

A választás sztm egyértelmű, a linkelt VP-s konfig olcsóbb, gyorsabb proci van benne (TL-52 vs TL-50),
valamint nagyobb vinyó.

Egyébként alapvetően jó kis gép ez, de számíts arra, hogy a wlan kártya összeakadhat a vga kártyával. Ez gyanítom h idővel driver szinten orvosolva lesz, legalábbis nálam XP alatt a megfelelő driverekkel nincs gond, Vista alatt viszont előfordul a probléma. Mindenesetre 2-3 hetente jön ki új wlan kártya driver a vistás windows updaten, előbb utóbb csak jó lesz.

Szerkesztette: NightLord 2007. 08. 29. 14:39 -kor

GA P35-DS3L, E5300@3333Mhz (9x370), 2x2GB Kingmax DDR2-1066@ 740Mhz 4-4-4-12, GF GT130 @ 675/1700/600 Mhz

#1050 Felhasználó inaktív   tnm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 29. 19:31

Idézet: LeeFH - Dátum: 2007. aug. 28., kedd - 21:26

...

jó gépek, nekem a pa1538 03 van, vagy legalábbis ahhoz áll közelebb

a másikba újabb a cpu, több a hdd, és Vista-t adnak, sztem az jobb vétel

az a lényeg azt vedd, amelyikben nem atheros wlan van(!) szerintem a vp olyan, én azt javaslom

szerk.: bár ahogy nézem azon egyel kevesebb az USB... mondjuk ezt talán csak elírták. fene se tudja...

Szerkesztette: tnm 2007. 08. 29. 19:33 -kor

#1051 Felhasználó inaktív   tobaci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 29. 20:05

Sziasztok!

SATA1 drivert keresek!

Remélem tud valaki segíteni nekem a problémám megoldásában. Fujitsu Siemens Amilo Pi1536-os laptopom van Core 2 procival 120GB SATA1 vinyóval (ez okozza a problémát), 2GB rammal, Ati x1400-as videókaival (128/512 MB). A bajom konkrétan az,hogy Windows Vista van a gépemen és XP-t szeretnék helyette. Eredeti XP-vel próbálkoztam először és a telepítésnél kiírta, hogy nem talált telepített merevlemezt. Ezután letöltöttem torrent oldalról egy olyan XP-t amibe integrálva vannak a SATA driverek. A problémát ez sem oldotta meg, még mindig nem látja a vinyómat az XP telepítője. Tud nekem valaki küldeni jól működő SATA drivert, mert be szeretném integrálni az XP cd-be, hátha így már látná a merevlemezt XP telepítésnél. Nincs flopy meghajtóm ezért kellene olyan driver amit rá tudnék tenni a cd-re.
A másik gondom a következő lenne: a játékok akadnak, nem tudom mennyire erős ez a gép de sztem egy farcry-nak nem kellene akadnia 2GB rammal. Levettem legalacsonyabb grafikára de akkor is élvezhetetlen volt a játék. Tud valaki segíteni ebben is, mit kell beállítani ha egyáltalán lehetséges. A videókártyámnak 891MB ramot oszt ki, ez normális?

Előre is köszönöm a segítséget

Bálint

#1052 Felhasználó inaktív   djadji 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 30. 07:23

Idézet: Sylvanus - Dátum: 2007. aug. 28., kedd - 16:08

:reklamacio:
Basszus! Hány helyre, hányszor írjam be, hogy próbáld ki az RMClock-ot???

OK OK.. köszke....
Külben egyet feltettem, de az nem ugy nézett ki mint amit linkeltél.. most keresek ujabbat.. (és kösz a linket is..)
Nem akartalak felbosszantani.. :-D

#1053 Felhasználó inaktív   tobaci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 30. 12:00

Sziasztok!

Elvileg megoldottam a problémát, gyakorlatilag meg este fog kiderülni  :) .Akinek FS Amilo Pi1536 laptopja van és kell neki a SATA driver és,hogy hogyan kell beleintegrálni az XP cd-be a cuccot akkor szóljon.

#1054 Felhasználó inaktív   jorvas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 30. 16:16

Sziasztok!

Amilo D7850-es notinak az orajeleit hogyan lehet allitgatni (FSB,multiplier,stb...)? BIOS elegge karcsu, gyakorlatilag semmit sem lehet benne allitani...
Segitsegeteket elore is koszi,
J.

#1055 Felhasználó inaktív   KG84 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 20:57

Amilo 1705

Hi Andre_84 !
Na bocs a késésért csak sulikezdés stb.
Szal nekem a következő volt a gond. feltettem nagynehezen az amilo li 1705re az xp-t de nem ismerte fel a hangkártyát a driver amit netről leszedtem. Kb nekem itt meg is akadt a dolog és kedves LML polgártársat ;) fel is hivtam telefonon csak épp nem volt a munkahelyén aztán amikor raktam fel a usb drivert... kiírta h minimum cp sp 1es kell. Úgyh rácuppantam a frissítésekre és xp sp 2 ig meg se álltam. És service pack 2 alatt az összes driver felismert mindent. most is egész jól szuperál a téma. Szal ha  így se megy legyél te is reklamáló tulajdonos vagy vedd fel a kapcsolatot lml el ő a szaki :) Én csak felhasználó vagyok. További sok szerencsét!

Most 1 hétig fix h nem leszek de nyugodtan írj majd meglesem legkésőbb köv szombaton. De ha sp 2 vel se megy sztem vidd szervízbe.

#1056 Felhasználó inaktív   KG84 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 21:04

Ja 1 válasz kimaradt milyen driver... kérdésre a hangkártya az ami a videókártyára rosszabb letta felbontás mint amit először feltettem.....
a google.hu-n rákerestem amilo1705 drivers v vmi ilyesmi címszóval de ami a fujio honlapján a fórumobn volt sztem az is totál ugyanaz... de ha ez semn elég nemtom láccik e az elérhetőségem de dobj 1 mailt a faxivan@freemail.hu -ra és elküldöm őket, de ezt is csak köv szombaton tom elküldeni sry. Csá!

#1057 Felhasználó inaktív   ady19 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 03. 10:22

Idézet: Andre_84 - Dátum: 2007. aug. 26., vasárnap - 1:19

KG84, nem egy az interneten keringő ZIP fájlt töltöttél le?
Mert azt én is megtaláltam, de amikor betölt a gép, az audio driver kapásból elmegy fagyizni, a modem driver meg mikor a gép elmegy készenléti állapotba, kékhalálba megy inkább.  :(

LML, lényszi tedd fel a drivereket, amivel neked működött, köszi.

Ugyanez a helyzet nálam is! Nincs egy hete hogy megvettem a laptopot (AMILO 1705) de totál kivagyok tőle hogy nem tudom normálisan megcsinálni mert hogy nekem is elszáll a hang valamint ha lecsukom a tetejét vagy készenléti állapotot szeretnék kékhalállal válaszol. Légyszi segítsetek s tegyetek fel valami jó driver csomagot, előre is köszönöm szépen!

Szerkesztette: ady19 2007. 09. 03. 10:26 -kor

#1058 Felhasználó inaktív   Gabti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 20:00

Sziasztok!

Most vettem egy amilo Pi1536-ost és a hangot nem tudom rajta beüzemelni. Sehonnan nem tudok megfelelő driver-t szerezni. Az audio cucc megnevezése Azalia codec (7.1). Tudna valaki segíteni? Nagyon hálás lennék, már napok óta szenvedek vele.

Gabti

#1059 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 20:53

http://support.fujitsu-siemens.com/com/sup.../downloads.html

#1060 Felhasználó inaktív   LeeFH 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 05. 09:28

köszönöm szépen így utólag is a válaszokat! :)

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.