Idézet: Messiiah - Dátum: 2008. jún. 18., szerda - 23:08
Köszi szépen a helpet!
Még nem vettem meg szerencsére a 2x1 giga mem-et, de így akkor veszek 2x2 gigát

. Egyébként érdekes, hogy a fuji honlapján az amilopa1538 pdf-es könyvében az van írva hogy a modulok külön csak 1 gigát támogatnak, tehát max. 2x1 giga rakható bele.
Te hol vetted egyébként? Linket tudnál berakni?
A Ramiris-nél vettem, abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megtehetem

. Egyébként Kingmax márkájút vettem és semmi baj nincs vele. A FuSi-ban egyébként DDR-II 533 MHz-es modulok voltak, s ha jól tudom, a gép támogtja a gyorsabb modulokat is. Én 1-el gyorsabbat vettem. ezt:
2GB/667MHz DDR-II Kingmax notebook PC2-5300
Amikor vettem, jó áron gyorsabbat nem lehetett még kapni. Náluk 6550 Ft +ÁFA az ára / db. Szóval nem egy tétel, de van náluk ilyen is:
2GB/800MHz DDR-II Kingmax notebook PC2-6400
Ennek 6590 Ft + ÁFA / db az ára. Csak azt nem tudom, hogy ezzel működik-e a gép és ki tudja-e használni a többlet sebességet. De valahogy úgy tűnik, a CPU-Z programot futtatva, hogy a 667MHz-es modult is lassabban hatja, mint amire képes lenne. Talán az eredeti 533MHz-ez modul sebességén, ha jól emlékszem.
Egyébként most, hogy visszatértem az XP-re, a gép sokkal gyorsabb, csak előjött az a problémám, hogy a VGA driver szarul működik, mint az eredeti, mint egyéb, a laptopvideo2go.com-ról származok.
A jelenség az, hogy az egérkurzor képe odafagy a képernyő egy pontjához, de az egér működik tovább, pl, ha mozgatom, akkor látszik, hogy hogyan változik egy Control képe, ha fölötte van a kurzor, katttintani is tudok.
Tud valaki erre megoldást?
A hardver azért nem hibás szerintem, mert Vista alatt tökéletesen működik a gép, csak lassú.
Üdv,
Lewis