Amilo D 1840
LINK
Szeptember elején vettem azóta kitűnően működik. Amit sokan mondanak: pixelhiba. Nem igaz.
Nem strapabíró: Nem igaz, bírja az, persze nem sódert kell vele lapátolni. Sok nyitás-csukás után meglazul, nyikorog, stb: Nem tapasztaltam. Nem tesz neki jót a sok hurcolás: nem tapasztaltam. Simán bírja a 24/7 -es munkát, igaz, ha vincsit használom sokáig, akkor bal alsó sarokban tükörtojást lehet rajta sütni. Billentyűzettel vigyázni kell, könnyen beragad. Mondjuk ez a legkevesebb, egy erőteljes fújással kijönnek a billentyűk alól a kolbászdarabok :Đ WIFI elvileg van benne, gyakorlatilag a fene sem tudja (még nem próbáltam). Vincsije hitachi 60g-s, 4200rpm, melegszik mint a fene, nincs rajta vincsihűtés, amit nem nagyon értek. Két csendes és megbízható venti tartja kordában a belsőségeit.
Gyors, megbízható, 1 év gari, ami bővíthető, de ha jó helyről veszi az ember, akkor nem kell garihoz folyamodnia.
Gondolok itt arra, hogy ez nem az eredeti amilo d 1840-es masina. Ezt úgy vettem hogy Fujitsu Siemens Amilo D 1840x (germany)
Nemtom mit jelöl ez, nem is izgat, mindenesetre a gyártó honlapján a hangkarihoz Realtek drivert lehet letölteni, de a gépben nem az van, hanem SiS hangkari. SiS driverrel kitűnően működik.
p4 3.06 GHz, 512 RAM, 60-as HDD, Ati mobility radeon 9600 128mb, dvd olvasó CD író kombó, naccsomó bizbasz a hátulján, kártyaolvasó, picimaci, stb.
Hozzá kell még tennem hogy a hitachi kb két hete magába roskadt, szvsz a torrent qrta szét. Nembaj, kap egy toshibát, hátha.
Összességében a rémmesék nem igazak (szerintem.)
szerk: Azt kihagytam hogy féláron vettem