HWSW Informatikai Kerekasztal: Fujitsu-Siemens Notebook - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fujitsu-Siemens Notebook Szerintetek milyen? Értékeld a témát: -----

#921 Felhasználó inaktív   Messiiah 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 11. 14:31

Sziasztok!

Sajnos hét hónap után a laptopom(amilo pa 1538) megadta magát :mad: . Tegnap este éjfél körül még filmet néztem, ma délben bekapcsoltam, aztán semmi kép. Bekapcsol, felpörögnek benne a dolgok, de semmi. Nem a kijelző ment tönkre mert a windows sem jön be, nem hallom hogy betöltene. :mad: Bevittem ma a szervizbe, persze flegmaság ezerrel. Meg a csávó fordítva akarta belerakni az aksit, én szóltam neki mert ott szerencsétlenkedett. ÁÁÁh eszméletlen  :reklamacio: .  Azt mondta kb. egy jó hét mire lesz valami, persze ezt is nekem kellett megkérdezni, hogy kb. mikor lesz kész. Nem tudom mitől mehetett tönkre egyik napról a másikra :confused: . Na most várom az egy hetet, persze a legjobbkor ment tönkre, dolgozni se tudok így rendesen. Na csak gondoltam megosztom ezt veletek, hogy így jártam :mad: .
"Építse a termékét szorgalmasan. . .álljon mögötte és a siker 100% jönni fog."

- George G. Blaisdell ( a ZIPPO gyújtó megalkotója)

#922 Felhasználó inaktív   Scanmen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 07:57

Idézet: Messiiah - Dátum: 2007. júl. 11., szerda - 14:31

Sziasztok!

Sajnos hét hónap után a laptopom(amilo pa 1538) megadta magát :mad: . Tegnap este éjfél körül még filmet néztem, ma délben bekapcsoltam, aztán semmi kép. Bekapcsol, felpörögnek benne a dolgok, de semmi. Nem a kijelző ment tönkre mert a windows sem jön be, nem hallom hogy betöltene. :mad: Bevittem ma a szervizbe, persze flegmaság ezerrel. Meg a csávó fordítva akarta belerakni az aksit, én szóltam neki mert ott szerencsétlenkedett. ÁÁÁh eszméletlen  :reklamacio: .  Azt mondta kb. egy jó hét mire lesz valami, persze ezt is nekem kellett megkérdezni, hogy kb. mikor lesz kész. Nem tudom mitől mehetett tönkre egyik napról a másikra :confused: . Na most várom az egy hetet, persze a legjobbkor ment tönkre, dolgozni se tudok így rendesen. Na csak gondoltam megosztom ezt veletek, hogy így jártam :mad: .

Nagyon dühitő az ilyen hozzáállás....  :box2:  :pokeas:  :help:  :doom:
Ird meg a szerviz címét, hogy legalább a többiek elkerüljék.

Udv.
Scanmen

u.i.
Leirtak alapján és ha nem csipogot vészjeleket akkor HDD.
Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el.
                Ez nem lehet véletlen!!!

#923 Felhasználó inaktív   Messiiah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 13:30

XIII. kerület, Frangepán utca 8-10. Két csávó vette át az ügyfelektől a laptopokat, de mindkettő,..... hát érdekes. Ezt útálom a szervizekben :mad: . De hátul volt a szerelő rész, szóval ők csak átveszik a laptopokat, vagyis nagyon remélem!

Hát remélem nem HDD, mert elég sok pótolhatatlan adat volt rajta, rengeteg kép pl. :eek: , szervízben lehet visszamentést kérni, és ha igen mennyiért vajon? Tuti hogy HDD ment tönkre? Mert akkor képnek kellett volna bejönnie, tehát a boot-olás elindult volna, csak max. kiírja hogy nincs vinyó benne. Vagy nem? Asztali gépnél legalábbis így van. :think: De hogy mehetett csak így tönkre, esetleg túlfeszültséget kapott volna, vagy mi lehet az oka? :confused:

Ja tényleg az van ráírva a szervizlapra a "hiba, esemény rövid szöveges leírása" rublikába, hogy:
"Képet nem ad, de áramot felvesz. (karcos a NB.)"
Na ebben most azt nem értem, hogy miért van az odaírva hogy karcos a NoteBook, mikor egyáltalán nem karcos, teljesen megkímélt, de nem is ez a lényeg, ha nem hogy ennek mi köze a hibához? :think:

Remélem tényleg megcsinálják egy hét alatt, mert hallottam olyat hogy volt aki egy hónapig várt laptopra a szervizben. Jótálláson az van, hogy 15 nap után ha nem csinálják meg, akkor vihetem máshova javítattni persze ők fizetik a javítást.

#924 Felhasználó inaktív   _Tony_ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 12. 13:46

én is a jövő héten akarom vinni a gépem a szervízbe, amíg le nem jár a garancia!
nemrégiben mondtam, hogy kékhalálozik a szerencsétlen, de vettem hozzá hűtőt, nos azóta megint elkezdte... memóriatesztet futtatam 8 órát, nem talált hibát, hdd surface teszt sem talált hibát, úgyhogy azzal sincs gond. tehát vagy a proci vagy a vga kezdi megadni magát. de mivel grafikai hibákat produkál mielött megdöglik ezért inkább a vga a ludas. jövő héten beviszerm, aztán meglátjuk. kár, mert így nem fogok tudni dolgozni :(
rossz chipset driver okozhat ilyesmit? vagy esetleg a 7.6-os mobility driver oka lehet?

Csatolt fájl:

Szerkesztette: _Tony_ 2007. 07. 12. 13:47 -kor

Gigabyte P35-DQ6 | Intel C2Q Q9400 + Hyper 212 | 2*2Gb G.Skill PI series | Gigabyte 8800GT 512 Turbo Force + AC S1| 250Gb Maxtor +500Gb Sammsung F1 | Chieftech 500W | NEC 7173S | Cooler Master Stacker | 20.1" Belinea 102030W

#925 Felhasználó inaktív   Messiiah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 13:50

Hát ja feltétlenül vidd be míg le nem jár, így ingyen megúszod, és egyszer úgyis be kell vinned. Csak ne oda vidd amit én leírtam címet. Vagy ha igen akkor így menj:  :doom:    :)

#926 Felhasználó inaktív   _Tony_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 13:53

Idézet: Messiiah - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 14:50

Hát ja feltétlenül vidd be míg le nem jár, így ingyen megúszod, és egyszer úgyis be kell vinned. Csak ne oda vidd amit én leírtam címet. Vagy ha igen akkor így menj:  :doom:    :)

semmiképpen nem oda megyek be, mivel szegedi vagyok :lol:
de már felvettem a kapcsolatot a céggel ahova itt betudom vinni( a gond, hogy csak jövő héten tudom vinni, mert a garipapír meg Baján van, mivel eredetileg oda valósi vagyok)

Szerkesztette: _Tony_ 2007. 07. 12. 13:54 -kor

Gigabyte P35-DQ6 | Intel C2Q Q9400 + Hyper 212 | 2*2Gb G.Skill PI series | Gigabyte 8800GT 512 Turbo Force + AC S1| 250Gb Maxtor +500Gb Sammsung F1 | Chieftech 500W | NEC 7173S | Cooler Master Stacker | 20.1" Belinea 102030W

#927 Felhasználó inaktív   Messiiah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 13:59

Idézet: _Tony_ - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 13:53

semmiképpen nem oda megyek be, mivel szegedi vagyok :lol:
de már felvettem a kapcsolatot a céggel ahova itt betudom vinni( a gond, hogy csak jövő héten tudom vinni, mert a garipapír meg Baján van, mivel eredetileg oda valósi vagyok)

Remélem sikerrel jársz, ja és légyszi majd írd már le hogy mi volt a gond végülis, miért dobott kékhalált. Köszi előre is.

#928 Felhasználó inaktív   _Tony_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 14:01

Idézet: Messiiah - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 14:59

Remélem sikerrel jársz, ja és légyszi majd írd már le hogy mi volt a gond végülis, miért dobott kékhalált. Köszi előre is.

mindenképpen leírnám, mivel én is marha kiváncsi vagyok!
Mérnök informatikus vagyok, 7 éve foglalkozok számítógépekkel, de ilyet még nem b@sztam, mármint ilyen hibaüzenetet  :eek:  :Đ

#929 Felhasználó inaktív   djadji 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 12:56

Idézet: _Tony_ - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 15:01

mindenképpen leírnám, mivel én is marha kiváncsi vagyok!
Mérnök informatikus vagyok, 7 éve foglalkozok számítógépekkel, de ilyet még nem b@sztam, mármint ilyen hibaüzenetet  :eek:  :Đ

Csakkérdezném hogy hova akarod bevinni a gépet? mert van itt szegeden 1 hely ahova állítólag nem érdemes bevinni..
Újszegeden van... De van egy másik FUSI márkaszervíz.. az állítolag jobb sokkal..
Ha érdekel....

#930 Felhasználó inaktív   noke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 15:01

Idézet: Messiiah - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 13:30

Ja tényleg az van ráírva a szervizlapra a "hiba, esemény rövid szöveges leírása" rublikába, hogy:
Na ebben most azt nem értem, hogy miért van az odaírva hogy karcos a NoteBook, mikor egyáltalán nem karcos, teljesen megkímélt, de nem is ez a lényeg, ha nem hogy ennek mi köze a hibához? :think:

Remélem tényleg megcsinálják egy hét alatt, mert hallottam olyat hogy volt aki egy hónapig várt laptopra a szervizben.

Hali!

A szervizlapon lévő látszólag lényegtelen megjegyzésre figyeljetek, azért írják rá, mert ha mikor visszakapod a laptopot és meglepődve tapasztalod hogy karcos a gép teteje mert pl. az egyik "nagyonügyes" szervizes végighúzott rajta véletlenül egy csavarhúzót, akkor mondthatják azt, hogy már felvételkor is karcos volt, nem ott került rá, nem ők okozták.

Szóval ilyen esetben ha látod, hogy ráírja a szervízlapra a karcot, akkor kérdezd meg tőle hogy hol lát rajta karcot, mutassa meg, mert ha nincs rajta, akkor meg kell szépen kérni, hogy szépen szedje csak onnan le azt a szöveget, mert nem karcos!!
Máskülönben nem lesz öröm visszakapáskor a karc ami náluk került oda!!!!

A szervizintervallumról meg csak annyit, hogy - bár ez nemcsak a Fusira jellemző - bizony nekem is történt már, hogy beadtam, 3 hétig csak arra várt a laptopom hogy megjöjjön hozzá egy alkatrész (dvd írót kellett cserélni benne), aztán mikor 3 hét műlva rájuk kérdeztem, hogy esetleg mikorra jön meg az alkatrész, akkor rá 2 napra "hirtelen" megjött az alkatrész, majd azon ültek, és miután erre még 1 hét múlva megint rákérdeztem, hogy mikor kerül bele, "hirtelen" másnapra mehettem a gépért, kész lett.

Ennyit a szervizekről...

Üdv,
Noke

#931 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 07. 13. 15:02

Idézet: noke - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 16:01

3 hétig csak arra várt a laptopom hogy megjöjjön hozzá egy alkatrész (dvd írót kellett cserélni benne), aztán mikor 3 hét műlva rájuk kérdeztem,

Ennyit a szervizekről...

Mert Dellt kell venni azonnali meg 3 napon belüli garanciákkal.
Make love not Wor.

#932 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 07. 13. 15:09

Idézet: Messiiah - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 14:30

Na ebben most azt nem értem, hogy miért van az odaírva hogy karcos a NoteBook, mikor egyáltalán nem karcos, teljesen megkímélt, de nem is ez a lényeg, ha nem hogy ennek mi köze a hibához?

ezt a lapot alapból meg kellett volna etetni a szervizessel. de előtte természetesen nagyon udvarisan megkérni, h vizsgálja meg a notit, mutasson rá a karcra, aztán elővenni egy üveg ásványvizet és azt mondani neki: látom az iratmegsemmisítő bedöglött, jó étvágyat, és egyél!
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#933 Felhasználó inaktív   _Tony_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 16:32

Idézet: djadji - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 13:56

Csakkérdezném hogy hova akarod bevinni a gépet? mert van itt szegeden 1 hely ahova állítólag nem érdemes bevinni..
Újszegeden van... De van egy másik FUSI márkaszervíz.. az állítolag jobb sokkal..
Ha érdekel....

érdekelne, ha ők javítanak garanciában. amúgy újszegeden a jobbfasoron van a cég, ITC Kft

#934 Felhasználó inaktív   djadji 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 19:07

Idézet: _Tony_ - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 17:32

érdekelne, ha ők javítanak garanciában. amúgy újszegeden a jobbfasoron van a cég, ITC Kft

Az lesz az sztem.... (bár a nevükre nem emléxem.. de ha kell megvan a papírjuk valahol...
Nekem mondjuk csak a WLAN kártyát cserélték ki, azzal nem volt gondom.. de havernak az asztali gépét 3szor vitte vissza (első hiba: rendszertelen ujraindulások- alaplapcsere; utána no hang és rendszertelen ujraindulások - ujabb alaplapcsere; utána no LAN és rendszertelen ujraindulások.. átvittük máshova , szintén Szegeden , alaplapcsre és tápcsere.. és már tökéletes is..) miremegcsinálták.. és az egész elvett vagy 5 hónapot...
Nekem nem votl velük gondom.. de mondom ezt én is meg tudtam volna csinálni magamnak ha lenne megfelelő Wlan kártyám.. (nem mintha a másik megjavításához doktori cím kellene...)

#935 Felhasználó inaktív   _Tony_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 19:17

Idézet: djadji - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 20:07

Az lesz az sztem.... (bár a nevükre nem emléxem.. de ha kell megvan a papírjuk valahol...
Nekem mondjuk csak a WLAN kártyát cserélték ki, azzal nem volt gondom.. de havernak az asztali gépét 3szor vitte vissza (első hiba: rendszertelen ujraindulások- alaplapcsere; utána no hang és rendszertelen ujraindulások - ujabb alaplapcsere; utána no LAN és rendszertelen ujraindulások.. átvittük máshova , szintén Szegeden , alaplapcsre és tápcsere.. és már tökéletes is..) miremegcsinálták.. és az egész elvett vagy 5 hónapot...
Nekem nem votl velük gondom.. de mondom ezt én is meg tudtam volna csinálni magamnak ha lenne megfelelő Wlan kártyám.. (nem mintha a másik megjavításához doktori cím kellene...)

egy PM-ben elküldhetnéd annak a másik cégnek a nevét.
mindenesetre először elviszem itt újszegeden a gépet, mivel eleve újszegedi vagyok. ha nem jól csinálnak valamit majd utána elviszem esetleg az általad ajánlotthoz

#936 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 19:31

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 16:02

Mert Dellt kell venni azonnali meg 3 napon belüli garanciákkal.

mert venni kell a fusihoz kiegeszito garit, es akkor az is megvan igy.
meg (ugy altalaban is) a szervizben erelyesen fellepni, tudatos vásárlónak lenni, jogokat és kotelessegeket ismerni. meg surun emlegetni a fogy.vedet, azoktol felnek mint a viz a tuztol.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#937 Felhasználó inaktív   urbijoe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 15:31

akinek Atheros AR5005G wireles kártyálya van küldjönmár egy jo drivert,mert a legujabb szar.
volt egy jo ami a legjobban fogta a jelet de nem találom sehol,
"wlan.exe" néven volt a neten de 2 napja nem találom ,már tiszta ideg vagyok
valami 2006-os volt asszem

#938 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 07. 16. 15:42

Idézet: charlie - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 20:31

mert venni kell a fusihoz kiegeszito garit, es akkor az is megvan igy.
meg (ugy altalaban is) a szervizben erelyesen fellepni,

Kiegészítő garival meg már Dell árban van, oszt ha fenyegetem a servicét attól még nem lesz jobb állapotú a gépem, mert csak gyári alkatrésszel gyógyíthatnak, azok meg néha olyanok is.
Make love not Wor.

#939 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 17:20

azért a dellnel se mez minden, ha nem veszel sokat, vagy kurvadragat akkor ergykutya.
ha sokat meg drágán veszel akkor meg mindegyik kinyalja a seggedet, de addig le vagy szarva. ugy altalaba.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#940 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 22:02

Sziasztok!

Segítség kellene van egy pi 1536-om, és win xp pro alatt nem tudom a jazz 9940B hangfalaimat megszólaltatni. Driverek fent vannak...
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »