HWSW Informatikai Kerekasztal: Fujitsu-Siemens Notebook - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fujitsu-Siemens Notebook Szerintetek milyen? Értékeld a témát: -----

#941 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 07. 16. 22:22

Idézet: charlie - Dátum: 2007. júl. 16., hétfő - 18:20

azért a dellnel se mez minden, ha nem veszel sokat, vagy kurvadragat akkor ergykutya.

Dellnél egy 130ezres desktop konfighoz már jár a helyszíni cucc. Ez olyan sok, meg kurvadrága?
Make love not Wor.

#942 Felhasználó inaktív   urbijoe 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 17. 17:45

nekem pa1510-es laptopom van (AMD turion x2-es) és vista van fennt és csak 2 órát bir az aksi
másnak mennyit bir?

#943 Felhasználó inaktív   _Tony_ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 17. 19:02

No, ma beadtam a laptopom az Albacomp Rt-nek Szegeden. 2 hetet mondtak rá, ami több mint valószínű, hogy csak ilyen általános duma, mert az elöttem lévő srácnak is annyit mondtak. A papírra amit adtak, meg 31-ét írtak rá, vagyis pontosan mához egy hétre várható a készenléte. Remélem azért előbb csinálnak valamit, mivel valószínűleg csak egy VGA-t kell cserélni.
Gigabyte P35-DQ6 | Intel C2Q Q9400 + Hyper 212 | 2*2Gb G.Skill PI series | Gigabyte 8800GT 512 Turbo Force + AC S1| 250Gb Maxtor +500Gb Sammsung F1 | Chieftech 500W | NEC 7173S | Cooler Master Stacker | 20.1" Belinea 102030W

#944 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 07:32

Idézet: urbijoe - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 17:45

nekem pa1510-es laptopom van (AMD turion x2-es) és vista van fennt és csak 2 órát bir az aksi
másnak mennyit bir?

szerintem minden normális laptop aksija kb 1.5-2.5 órát bír attól függ mit csinálsz vele.
más a fogyasztás pl szövegolvasás, vagy játék,fejlesztő szoftverek alatt.
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#945 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 07. 18. 10:53

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. júl. 16., hétfő - 23:22

Dellnél egy 130ezres desktop konfighoz már jár a helyszíni cucc. Ez olyan sok, meg kurvadrága?

és laposnál h működik a gari? mert sztem ott, ha nem jössz viszlek alapon.  :Đ . no nem mintha nem fényévekre lenne egy dell lapos (még ha konzumer is), mind minőségileg, mind szerviz, mind support szempontból a fusiktól.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#946 Felhasználó inaktív   tnm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 18:58

Nah, remélem mostmár utsó amilo pa 1538 egérfagyásosdi/wlan-megszakadásosdi hozzászólásomat írom. :)

Két hete pénteken elvittem szervízbe (elvileg a legnagyobb hivatalos márkaszerviz, de nem tudom -Serco kft, hátha érdekel valakit- ), és bár szépen elfelejtettek értesíteni akkor (ma csak úgy próbaképpen telefonáltunk, aztán kiderült, hogy kész), de egy hétre rá már megjavították a gépet. Kicserélték az alaplapot (arra újra is indult így az egy év gari, aminek tudok örülni... :) ). Még csak egy fél napja van itthon eddig minden tökéletesm, remélem így is marad.

Písz áut! :D

#947 Felhasználó inaktív   tnm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 21:37

Idézet: tnm - Dátum: 2007. júl. 18., szerda - 18:58

...

hát ez se nyert :mad:  :(  most már nagyon idegesít...

#948 Felhasználó inaktív   NightLord 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 11:19

Nekem vista alatt a legfrissebb driverrel  (windows update-ről jött 1-2 hete) gyakorlatilag teljesen megszünt az egérfagyós-wlaneldobós-képelsötétülős cucc. Legalábbis az itteni hálózaton : )

Szerkesztette: NightLord 2007. 07. 19. 11:20 -kor

GA P35-DS3L, E5300@3333Mhz (9x370), 2x2GB Kingmax DDR2-1066@ 740Mhz 4-4-4-12, GF GT130 @ 675/1700/600 Mhz

#949 Felhasználó inaktív   djadji 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 19:52

Leírtam már egy csomószor.. nem hiszitek el? Egér fagyás:
Vagy Vista és akkor 2 GB RAM ha akarsz játszani is...
Vagy Wlan kártya csere.. nekem 7000ből megvolt.. azóta minden kafa vele... (egy Realtek-et kaptam)
Más működő megoldásról nem tudok...

UI Havernak Dell laptopja ven. Nem rossz, de nem adnám a FUSImat árte...

#950 Felhasználó inaktív   NightLord 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 02:02

Nemakarok offtopic vitát kezdeni erről, de nincs feltétlenül szükség 2 giga ramra vistánál sem. Hozzá kell adni 256 megát ahhoz, ami XP alatt elég volt, aztán annyi.
GA P35-DS3L, E5300@3333Mhz (9x370), 2x2GB Kingmax DDR2-1066@ 740Mhz 4-4-4-12, GF GT130 @ 675/1700/600 Mhz

#951 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 08:40

Nemes, jó urak!

Szert tettem egy Lifebook C-1010-re. A tapipad meghajtója alap microsoftos driver volt, amit én frissítettem a FuSi oldaláról letöltött Synaptics driverrel, mivel az alap driverrel nem működtek a görgetőgombok. Be is állítottam, hogy a tapipad szélén fel-le, jobbra-balra tudjak görgetni (nekem így kényelmesebb, mint a két görgetőgomb). Nagyon még nem próbálgattam, de a tesztalkalmazást szépen görgeti, a mappák ablakaiban is szépen görget, egyedül a Firefox nem birkózik meg vele, nem hajlandó görgetni, kénytelen vagyok a kurzormozgató vagy PgUp/PgDn billentyűkkel bűvészkedni.. Mi lehet a gond?

Windows XP Professional van a gépen (SP2), Firefox 2.0.0.5, a tapipad drivere Synaptics PS/2 Port TouchPad 6.2.13.0.

Más: Azt nem lehet valahogy megbuherálni, hogy az akku állapotjelzője ne csak a töltöttségi szintet jelezze ki, hanem azt is, hogy mennyi a gép várható "aktív ideje", mint pl. a HP gépeknél?

Elnézést, ha hülyeségeket kérdezek, de ez az első saját notim. :)

#952 Felhasználó inaktív   djadji 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 10:28

Idézet: NightLord - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 3:02

Nemakarok offtopic vitát kezdeni erről, de nincs feltétlenül szükség 2 giga ramra vistánál sem. Hozzá kell adni 256 megát ahhoz, ami XP alatt elég volt, aztán annyi.

Nem is kell. Én is használtam Vistát asztali gépen. 1 GB RAMmal kiváloan ment de a játékok lasabbak voltak mint XP-vel. 2 GB RAMmal viszont ugyanugy mentek (1-2 még kicsit gyorsabb is volt) Nekem 1,5 GB RAM-mal nem volt ilyen...
De persze lehetnek eltérő vélemények...

MÁS:Vlaki meg tudná mondani hogy miért nem tudom lejebb venni a kijelző fényerejét? (fn+f9 nem működik). A hangerőt tudom szabályozni a f10-f11-el, de a fényerőt nem...
Lehet valahol máshol állítani?

AZ akku időkijelzésre pedig jó program a Notebook hardware control. Kicsit lasan indula  gép tőle.. de egészen okos..

Hopp... lehet hogy a NHC nem engedi a fényerőt változtatni?

#953 Felhasználó inaktív   djadji 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 10:36

Idézet: djadji - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 11:28

Nem is kell. Én is használtam Vistát asztali gépen. 1 GB RAMmal kiváloan ment de a játékok lasabbak voltak mint XP-vel. 2 GB RAMmal viszont ugyanugy mentek (1-2 még kicsit gyorsabb is volt) Nekem 1,5 GB RAM-mal nem volt ilyen...
De persze lehetnek eltérő vélemények...

MÁS:Vlaki meg tudná mondani hogy miért nem tudom lejebb venni a kijelző fényerejét? (fn+f9 nem működik). A hangerőt tudom szabályozni a f10-f11-el, de a fényerőt nem...
Lehet valahol máshol állítani?

AZ akku időkijelzésre pedig jó program a Notebook hardware control. Kicsit lasan indula  gép tőle.. de egészen okos..

Hopp... lehet hogy a NHC nem engedi a fényerőt változtatni?

Hehhe.. hotkey nem volt föltelepítve.....  :-)
No comment... :DDD

#954 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 11:14

Idézet: debaj - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 9:40

Más: Azt nem lehet valahogy megbuherálni, hogy az akku állapotjelzője ne csak a töltöttségi szintet jelezze ki, hanem azt is, hogy mennyi a gép várható "aktív ideje", mint pl. a HP gépeknél?

sztem tedd fel a notebook hardware controllert, az tud ilyeneket. meg sok más, hasznos dolgot.
az ff-nél meg sztem nézd meg az 1.5-öst, hátha azzal megy. és ha igen, bugriportot neki. ha nem, akkor is. :D
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#955 Felhasználó inaktív   Messiiah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 12:59

Áh de kár hogy ezt a megjegyzést hogy karcos a Notebook csak későn vettem észre :pokeas:  :grrr: . Hát remélem nem karcolják szét a külsejét a szerelők. Ja egyébként még semmi hír a laptopról, úgyhogy még a hétfőt megvárom, aztán hétfő délután betelefonálok, hogy mi a helyzet, mert akkor lesz majdnem két hét az elvileg egy hetes szervizből :reklamacio: .
"Építse a termékét szorgalmasan. . .álljon mögötte és a siker 100% jönni fog."

- George G. Blaisdell ( a ZIPPO gyújtó megalkotója)

#956 Felhasználó inaktív   Messiiah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 13:04

Idézet: charlie - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 19:31

meg surun emlegetni a fogy.vedet, azoktol felnek mint a viz a tuztol.

Ezt majd kipróbálom! :eat:  :D
"Építse a termékét szorgalmasan. . .álljon mögötte és a siker 100% jönni fog."

- George G. Blaisdell ( a ZIPPO gyújtó megalkotója)

#957 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 14:15

Idézet: avman - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 12:14

sztem tedd fel a notebook hardware controllert, az tud ilyeneket. meg sok más, hasznos dolgot.
az ff-nél meg sztem nézd meg az 1.5-öst, hátha azzal megy. és ha igen, bugriportot neki. ha nem, akkor is. :D

Köszönöm a tippeket, este kipróbálom! :respect:

#958 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 15:23

ehh, csak simán notebook hardware control  :omg:  :Đ

#959 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 07:36

Idézet: debaj - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 9:40

Szert tettem egy Lifebook C-1010-re. A tapipad meghajtója alap microsoftos driver volt, amit én frissítettem a FuSi oldaláról letöltött Synaptics driverrel, mivel az alap driverrel nem működtek a görgetőgombok. Be is állítottam, hogy a tapipad szélén fel-le, jobbra-balra tudjak görgetni (nekem így kényelmesebb, mint a két görgetőgomb). Nagyon még nem próbálgattam, de a tesztalkalmazást szépen görgeti, a mappák ablakaiban is szépen görget, egyedül a Firefox nem birkózik meg vele, nem hajlandó görgetni, kénytelen vagyok a kurzormozgató vagy PgUp/PgDn billentyűkkel bűvészkedni.. Mi lehet a gond?

Akkor mindenki okulására:

Feltelepítettem a legfrissebb Synaptics drivert, nem a FuSi oldaláról, hanem innen. Nem indítottam újra, hanem a C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.ini fájl végére hozzáfűztem ezt a pár sort:

[Mozilla]
FC = "MozillaWindowClass"
SF = 0x10000000
SF |= 0x00004000

Újraindítás után tökéletes :respect:

Szerkesztette: debaj 2007. 07. 22. 07:37 -kor

#960 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 11:55

Lenne még egy buta kérdésem: szeretnék a gépbe venni legalább egy CDRW/DVD kombómeghajtót. A notikba való meghajtók az aztali gépekbe illőekhez hasonlóan "szabványosítva vannak", tehát ha veszek egyet, ami úgy néz ki, mint a CD meghajtó, ami jelenleg benne van, akkor az menni is fog a notiban, vagy inkább próbáljam bele?

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.