Idézet: djadji - Dátum: 2007. jún. 24., vasárnap - 20:10
Egy ujabb szervíz ezt írta (sztem ez van a legközelebb a valósághoz)
Tisztelt Ügyfelünk!
Nagyon helyes az észrevétel az eltakart nyílásról. Az FSC hivatalos véleménye szerint az kell oda. Mármint az eltakarás. Azért van ott.
Az igazi oka a műanyagnak az lehet, hogy a levegőt ne tudja egyszerűen beszívni a ventillátor, hanem a gép belsejéből mindenhonnan szívja oda a meleget. Vagyis a készülék egyéb részét pl memóriát jobban hűti így. Az igaz, hogy a CPU és a ventillátor meg rosszul jár emiatt. A tervezés utáni módosításról van szó, tehát maguk a tervezők és gyártók másként látták a hűtést...
Mi a teszt kedvéért néhány készüléknél eltávolítottuk a műanyag fóliát a lyuk körül (legtöbbször kellett helyette ragasztani egy apróbb lyukas lapocskát, mert anélkül túl nagy lyukak tátonganának a ventillátor felé és így gémkapocs, szöszmösz vagy akár egy bogár is jól meg tudná állítani a ventillátort) és azt tapasztaltuk, hogy a gép nagyon ''megkönnyebbült'', halkabb és hidegebb lett és egyik sem halt meg azóta sem.
A hivatalos válasz tehát az, hogy nem szabad leszedni a fóliát, de ha mégsincs rajta és nem bizonyítható, hogy emiatt lett az a hiba, amivel esetleg be fogják majd hozni hozzánk, akkor biztosan nem lesz gond a garanciával.
Vélemény????
Érdekes. Szerintem is ez állhat a legközelebb, de még mindig nem merem levenni.
Egyébként hány szervíznek írsz?
Írjál külföldieknek is kíváncsi vagyok ők mit mondanak

Súgó
A téma zárva.