HWSW Informatikai Kerekasztal: Fujitsu-Siemens Notebook - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fujitsu-Siemens Notebook Szerintetek milyen? Értékeld a témát: -----

#961 Felhasználó inaktív   djadji 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 22. 20:32

Idézet: debaj - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 12:55

Lenne még egy buta kérdésem: szeretnék a gépbe venni legalább egy CDRW/DVD kombómeghajtót. A notikba való meghajtók az aztali gépekbe illőekhez hasonlóan "szabványosítva vannak", tehát ha veszek egyet, ami úgy néz ki, mint a CD meghajtó, ami jelenleg benne van, akkor az menni is fog a notiban, vagy inkább próbáljam bele?

Próbáld bele.. Ugy tudom hgy a noti CDk szabványosítva vannak, de azt hiszen óóm ven 2 vagy 3 féle szabvány.. (Más a méret picit.. asszem..)

#962 Felhasználó inaktív   Messiiah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 23. 10:17

Sziasztok!

Ma reggel hívtak hogy kész a laptopom. 1 hét és 3 munkanapba került a javítás. Alaplap csere volt, tehát innentől kezdve egy év gari az alaplapra. Semmi karc nincs a laptopon szerencsére. A szervizlapon az van, hogy 07.19-én javították meg. Hát nemtom most eddig ültek rajta, vagy nemtom mert ma 07.23. van. Na mindegy a lényeg hogy itt van és működőképes állapotban :) .
"Építse a termékét szorgalmasan. . .álljon mögötte és a siker 100% jönni fog."

- George G. Blaisdell ( a ZIPPO gyújtó megalkotója)

#963 Felhasználó inaktív   duduati 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 23. 14:55

Kellene egy nagy segítség!
Adott egy Fujitsu laptop. Amilo pro v2045 -ös típusú. Eddig xp -t használtam és a hanggal mindig szívtam. Feltettem az xp és olyabkor kellett valami frissítést is feltennem, majd utána a chipset driver vagy mit. Ezután hogy ezt feltettem feismerte a hangkártyát és a modemet. addig nem is tette ki az ismeretlem eszközök közé. Eddig jó is volt de miost feltettem a vistát. Itt a vista alapból felismert mindent. hálókártya hang modem minden, de hang nem jön ki a gépből. A tálcán a modem ikonja se látható de az eszközkezelőben ott van hogy ismeri. Hang az van. mikor valamit lejátszok akor mutatja is az ekvalézer hogy mozog a hangszin de semmi hang nincs. HA valaki tud rá mondani valamit pls seítsen. Elég fonos lenne mert a gép kamionban van használva navigációs célra és minden nap kell! KÖszönöm a segítséget.

#964 Felhasználó inaktív   urbijoe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 16:38

mért van az hogy a laptopomon 10-ből 4x igy áll le a vista és ki sem kapcsol csak ha hosszan nyomom a kikapcsolo gombot?
a leállitás felirat kifagy és utána adja be ezt a képernyőt
ati kártya van benne és már az összes catalyst-ot kiprobálltam

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  100.jpg (0byte)
    Letöltések:: 0

#965 Felhasználó inaktív   tnm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 19:39

Idézet: djadji - Dátum: 2007. júl. 19., csütörtök - 19:52

Leírtam már egy csomószor.. nem hiszitek el? Egér fagyás:
Vagy Vista és akkor 2 GB RAM ha akarsz játszani is...
Vagy Wlan kártya csere.. nekem 7000ből megvolt.. azóta minden kafa vele... (egy Realtek-et kaptam)
Más működő megoldásról nem tudok...

UI Havernak Dell laptopja ven. Nem rossz, de nem adnám a FUSImat árte...

Vista alatt is szaraxik, szal az nem megoldás.
Pénzt meg elvből nem adok ki valamire, ami gyárilag hibás, pláne ha van rá garancia. Annyit sikerült máris elérnem, hogy kaptam egy új alaplapot (újra indult garanciával -btw. nekem is csak késve szóltak, illetve nem is szóltak, mi telefonáltunk oda), néhány kör vissza, és talán maguk cserélik ki a wlan-t...

#966 Felhasználó inaktív   RTomi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 12:51

Üdvözlöm a fórum olvasóit!

Lassan egy hónapja vagyok egy Amilo Li 1705 tulajdonosa. Eddig semmi hardveres, szoftveres hiba nem jelentkezett. Most mégis segítségre szorulok.

Keresném azokat, akik ilyen géppel rendelkeznek, mert az alábbi gondom támadt:

Újrainstalláltam a Recovery DVD segítségével a Vistát. Mindem egyszerűen ment. A Drivers & Utilities lemezről szépen felraktam a drivereket. Ekkor derült ki, hogy a gyári telepítéssel feltett képernyővédő, háttérképek és a "First Step" diagnosztikai program nincs rajta semelyik hozzákapott lemezen.
A nemzetközi FSC fórumon a képek egy része megtalálható, a képernyőkímélő azonban nem a Vistához készült, ezért nem működik vele. Úgy tűnik, hogy már más is szívott emiatt.

Ezért keresem valaki olyan segítségét, aki még nem esett ebbe a csapdában és eredeti (első) telepítésű gépe van és volna ideje és kedve kimásolni ezeket nekem.

Előre is köszönöm!

RTom

#967 Felhasználó inaktív   nagybalazs3 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 29. 08:42

Sziasztok!!

Szeretném megvenni életem első notebookját. A kiszemelt "áldozat" egy 1526 01 lenne. Amit a notebook.hu-n leírtak az nagyon szép, de azért szeretnélek megkérdezni titeket is, hogy megéri-e ennyi(240 000 Ft) pénzt kiadni rá? vagy inkább felejtsem el nagyon gyorsan ezt a gépet? Nagyon örülnék mindenfajta jótanácsnak.

Előre is köszönöm: Balázs

#968 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 31. 09:05

Üdv!

Utolsó pillanatban találtam erre a topicra. Igazából egyetlen visszajelzésre várok, és megrendelek egy ilyen gépet: FuSi Amilo Pro V3205.

Van valakinek ilyen masinája? Eddig csak pár külföldi tesztet olvastam, de érdekelnének a tapasztalatok olyanoktól, akik használják. Menniyre vált be, elégedettségi faktor :) stb.
-ZsOlTi-

#969 Felhasználó inaktív   Thocy a ZAGY 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 31. 12:40

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2007. júl. 31., kedd - 10:05

Üdv!

Utolsó pillanatban találtam erre a topicra. Igazából egyetlen visszajelzésre várok, és megrendelek egy ilyen gépet: FuSi Amilo Pro V3205.

Van valakinek ilyen masinája? Eddig csak pár külföldi tesztet olvastam, de érdekelnének a tapasztalatok olyanoktól, akik használják. Menniyre vált be, elégedettségi faktor :) stb.

Nekem a kisebbik bátyja van, a 3405, s bár tökéletesen elégedett vagyok vele, ha kicsit jobban átgondolom és tudok várni, akkor én is inkább az általad kinézettet vettem volna (van normális teljesítményű asztali gépem, laptop csak némi szükségszerű mobilitás miatt kellett, az általam használt alkalmazások függvényében pedig elsődleges volt a minél hosszabb akku idő és a lehető legkisebb tömeg, amiket szerintem teljesített - volt már, hogy egyszerű szövegszerkesztéssel közel négy órát is kibírt), de amikor kellett a gép még nem láttam ilyet sehol Magyarországon, így a 14.1" mellett maradtam a 12.1" helyett, de majd legközelebb... :)

Az enyém még a M440-es Celeronnal sem melegszik komolyan (persze agyon terhelve azért felpörög rendesen a ventije, de az én átlagos használatom mellett  - net, szövegszerkesztés - még az elmúlt kánikulában is talán ha óránként felpörgött 8-10 másodpercre a venti, egyébként szinte telejesen hangtalan), a szabályozható Core Duo-val szerintem nem lesz gond még a kisebb házban sem, mert gondolom Te sem erőgépnek veszed (max nagy ritkán indítok el egy játékot, de ott is a Heroes V jelenti a csúcsot teljesítményben, azt meg vígan elmozgatja a GMA950 is, bár itt-ott azért vannak textúrahibák, de a játékélményt nem befolyásolja).

#970 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 31. 13:48

Idézet: Thocy a ZAGY - Dátum: 2007. júl. 31., kedd - 13:40

Nekem a kisebbik bátyja van, a 3405, s bár tökéletesen elégedett vagyok vele, [...]

Örülök hogy jót is hallok, mert eddig mindenki le akart beszélni, amint megtudta, hogy FuSi gépet néztem ki. Ezért jöttem a FuSi topicba vígasztalódni :) Kicsi és erős gépet szeretnék a nagy és erős asztali gép mellé. 12"-ban ezzel a felszereltséggel nem találtam mégcsak hasonlót se ilyen árban (na jó, van még egy fajta MSI, ami hasonló paraméterekkel bír), többet meg nem szánok rá. Remélem beválik. Játékok nem nagyon (vagyis nagyon nem) érdekelnek, maximum mahjongg vagy ilyesmi hébe-hóba :). Linux lesz a gépen, főleg webes munkákra használom majd, meg általános dolgokra (net, openoffice, fotókat töltök rá, stb). Munka közben viszont adott esetben el kell bírnia egy virtuális gépet winxp-vel, ehhez nem árt a 2 mag (illetve lehet nem árt majd ramot bővíteni).
-ZsOlTi-

#971 Felhasználó inaktív   Thocy a ZAGY 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 31. 15:26

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2007. júl. 31., kedd - 14:48

Örülök hogy jót is hallok, mert eddig mindenki le akart beszélni, amint megtudta, hogy FuSi gépet néztem ki.

Ki kell fogni ezt is, ha jobban körülnézel a különböző laptopos fórumokon, többnyire két fajta FuSi tulajdonost látsz: az egyik maradéktalanul elégedett, azt kapta a pénzéért amit várt, a másik pedig állandóan szidja és szervízbe hordja. Én elég sokat nézegettem a különböző márkákat, de ebben az árkategóriában ezt láttam a legmegfelelőbbnek amiben normális akku van, könnyű hozzáférni az összes cserélhető részegységhez (igen, nem bírtam ki, már szedtem szét memória bővtéskor  :D ), ha pedig megdöglik garancián túl, akkor így jártam, ez benne van a pakliban egy ThinkPad esetében is, legfeljebb messze nem ekkora gyakorisággal (nekem viszont többnyire szerencsém van, még sosem romlott el semmim, pedig nem most kezdtem a számítástechnikával foglalkozni, hanem lassan 16 éve :) )

#972 Felhasználó inaktív   _Tony_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 31. 21:49

Nos, múlt pénteken megkaptam a laptopom a szervíztől, és minden tökéletesen működik! Korrektek voltak. :up:
Gigabyte P35-DQ6 | Intel C2Q Q9400 + Hyper 212 | 2*2Gb G.Skill PI series | Gigabyte 8800GT 512 Turbo Force + AC S1| 250Gb Maxtor +500Gb Sammsung F1 | Chieftech 500W | NEC 7173S | Cooler Master Stacker | 20.1" Belinea 102030W

#973 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 01. 06:40

Idézet: Thocy a ZAGY - Dátum: 2007. júl. 31., kedd - 16:26

Ki kell fogni ezt is, ha jobban körülnézel a különböző laptopos fórumokon, többnyire két fajta FuSi tulajdonost látsz: az egyik maradéktalanul elégedett, azt kapta a pénzéért amit várt, a másik pedig állandóan szidja és szervízbe hordja. [...]

Remélem az elsőbe tartozom majd :) Ha minden jól megy holnap vagy pénteken már meg is lesz a gép :)
-ZsOlTi-

#974 Felhasználó inaktív   netmesterke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 16:12

Üdv!
Következő a problémám: van egy FSC notim, amit többször volt szervizben. Először alaplapot cseréltek benne, aztán alaplapot és hűtőt (ez kb 2 héttel az első után volt) majd most mikor bevittem akkor azt mondták semmi baja. Pedig a hiba még mindig ugyanaz, mint az elején; nezvezetesen hogy a kép szabálytalan időközönként ''kihagy'' néhány tized másodpercre (olyan mint egy villanás) és időnként teljesen zöldre váltott a kép. A szervízben állítolag valami féle DIFS teszt-et, valamint BurnInTest nevű programmail hajtották a gépet 68 órát és 20 percet. De náluk nem jött ki a hiba.
Szerintetek? Van valakinek ötlete?
A gép : FSC Amilo M1450 G - Intel Pentium M735A(1,7GHz), 2x512MB DDR II, 120GB SATA vinyó, GMA 900 (up to 192MB) vga card...

#975 Felhasználó inaktív   RedMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 20:01

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2007. aug. 1., szerda - 7:40

Remélem az elsőbe tartozom majd :) Ha minden jól megy holnap vagy pénteken már meg is lesz a gép :)

Ha megkaptad a géped, várunk egy mindent kielégítő tesztet!  :p  :D

#976 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 03. 07:47

Idézet: RedMan - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 21:01

Ha megkaptad a géped, várunk egy mindent kielégítő tesztet!  :p  :D

Ha mindenre kiterjedő tesztet nem is, de egy rövid beszámolót mindenképp írok majd az első benyomásokról :) Ha minden jól megy ma megjön a gép, hétvégén telepítés, próbálgatás.. :)
-ZsOlTi-

#977 Felhasználó inaktív   RedMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 08:25

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2007. aug. 3., péntek - 8:47

Ha mindenre kiterjedő tesztet nem is, de egy rövid beszámolót mindenképp írok majd az első benyomásokról :) Ha minden jól megy ma megjön a gép, hétvégén telepítés, próbálgatás.. :)

Nos?  :Đ  :p

#978 Felhasználó inaktív   tzolee71 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 21:11

Sziasztok!
Ha van valakinek FS Amilo Pi1536-os notebook-ja, légyszi nézze meg, hogy a belső 100Gb-os winyónál, a házirendeknél, be lehet e kapcsolni az írás gyorsítótárazást, mert már két napja levelezek emiatt a FS-el. Nálam nem lehet hozzáférni.
Előre is köszi

#979 Felhasználó inaktív   deluck 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 23:32

Idézet: tzolee71 - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 21:11

Sziasztok!
Ha van valakinek FS Amilo Pi1536-os notebook-ja, légyszi nézze meg, hogy a belső 100Gb-os winyónál, a házirendeknél, be lehet e kapcsolni az írás gyorsítótárazást, mert már két napja levelezek emiatt a FS-el. Nálam nem lehet hozzáférni.
Előre is köszi

Szia!

Nekem egy FS Amilo Pi1556-osom van azon alapból be van kapcsolva. Kikapcsolni sem tudom.
a jelenlegi leggyorsabb processzoron már csak 4 másodpercig fut egy végtelen ciklus

#980 Felhasználó inaktív   tzolee71 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 08:17

Idézet: deluck - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 23:32

Szia!

Nekem egy FS Amilo Pi1556-osom van azon alapból be van kapcsolva. Kikapcsolni sem tudom.

Pa 1536-on bármikor át tudom állítani. Ezek szerint te sem férsz hozzá ehez a funkcióhoz? Nálam minden szürke(nem elérhető) és nem tudom bekapcsolni. Esetleg nem küldenéd el a sata driveredet?
Köszi

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.