Elküldve: 2008. 01. 05. 13:28
Helló!
Úgy tudtam, volt egy ilyen topic, de ahogy böngésztem, nem találtam, ezért gondoltam nyitok egyet. A kérdéseim nem éppen passzolnának a többibe, így talán jobb, ha külön is vannak tárgyalva, mellőzésként az off-okat.
Szóval, nagyon úgy tűnik, hogy Magyarországon végzem majd a továbbtanulást és hát egy csöppnyi segitségre lenne szükségem, merthát innen, Szlovákiából nem éppen olyan világosak a dolgok, mint ti nektek (gondolom én). Mivel az idő sürget (febr. 15), és már a jelentkezési lappal kellene foglalkoznom meg a leendő dolgokkal, nem éppen vagyok tisztában velük.
A kérdésem az lenne, hogy mégis honnan kell igényelni jelentkezési lapot? Mert eddig úgy tudtam, hogy le lehet tölteni a Netről, aztán meg kinyomtatom, kitöltöm és már mehet is postára. De most akárhogy is nézegetem, csak a 2007-eseket tudom megnézni, de újabb nincs. Irták valahol, hogy az Oktatásügyi Minisztérium weboldalán van rajta ez meg az, dehát ott se sok mindent találtam. Vagy igényelni lehet a postán, vagy egyáltalán hol? Légyszi segitsetek! Köszönöm!