HWSW Informatikai Kerekasztal: 4 éve indult a HWSW fóruma - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

4 éve indult a HWSW fóruma emlékezések és köszönet! Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 06. 09:21

miattam viszont senkit se lincseljetek meg, magamtól jöttem :D
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#62 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 09:29

Miattam viszont Piftukát lincseljétek meg... ;)

Szerk.: Helyesebben azért lincseljétek Piftukát, mert idejöttem. Azért, hogy maradtam saját magatokat kell kérdőre vonni... :D

#63 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 09:41

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 9:29

Miattam viszont Piftukát lincseljétek meg... ;)

Szerk.: Helyesebben azért lincseljétek Piftukát, mert idejöttem. Azért, hogy maradtam saját magatokat kell kérdőre vonni... :D

Nem lehetne egyszerre mindkettő(tök)et? :D  :)  :D

#64 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 06. 09:45

Grat HWSW! :up:  :respect:
Engemet AIDA csalt ide, majúsban lesz két éve.
(Szia Fiery!  ;)  )
Rögtön új topicot nyitottam, ahélyet, hogy elötte olvastam volna. :omg:  :reklamacio:
Nem ölt meg senki azért. ;)
Így valamikor eröt vettem és itt maradtam.
:cool:  :smoker:

#65 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 10:30

Idézet: bianca - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 9:45

Grat HWSW! :up:  :respect:
Engemet AIDA csalt ide, majúsban lesz két éve.
(Szia Fiery!  ;)  )
Rögtön új topicot nyitottam, ahélyet, hogy elötte olvastam volna. :omg:  :reklamacio:
Nem ölt meg senki azért. ;)
Így valamikor eröt vettem és itt maradtam.
:cool:  :smoker:

Pfűűű engem azért baszogattak rendesen :D Egyből kirohanásokat rendeztem mindenki és mindenki ellen....Hehe ez még a Pikáns Pimasz és Provokatív időszak volt..... :D

A helyzet azóta is változatlan.....

#66 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 10:30

2001. jan. 20. - mintha tegnap lett volna... mielőtt nagyon elérzékenyülnék, szeretném megköszönni a HWSW gárdájának ezt a négy évet.

Kezdetben vala a Kérdés, az Élet a Világmindenség, meg Minden - vagy rosszul emlékszem?!  :confused: Mennyi apró-cseprő, de akkor életbevágónak tűnő kérdésre kaptam kimerítő választ, jesszusom, olyan kérdésekre is, amelyekre ma szó nélkül löknék egy linket vagy egy "HAK"-ot [gy. k.: Használd A Keresőt]. Az alkalmi látogatások szépen lassan, szinte észrevétlenül alakultak át függőséggé, a heti néhány látogatás (modemes idők! szigorúan 18 óra után, rettegve a vonalbontást jelentő "ping!" hangtól) előbb napi rutinná, majd folyamatos jelenlétté változtak át (párhuzamosan az internetes infrastruktúra "szélessávizálódásával". Nyugodtan kiírhattátok volna: "Figyelem! A HWSW Fórumának túlzottan gyakori látogatása függőséget okozhat, használata előtt kérje ki informatikusa, gépbuherátora tanácsát!" ;)
Ahogy telt-múlt az idő, egyre több tapasztalat, élmény gyűlt össze a Fórummal kapcsolatban, gyakran csak somolyogtam egy-egy gyerekes flame-en, néha azonban komolyra fordult a helyzet (nagyarcú Ámerikába szakadt honfitársunknak bizony nagy szerepe volt ebben, bár insider infói és szakértelme bizony hiányoznak, neveket nem mondok, úgyis tudjátok kiről van szó.) Még korábban komoly röhögőgörcsök és kisebbfajta kultusz alakult ki egy bizonyos Pokeas user körül, aki abban a megtiszteltetésben részesült, hogy smiley-t neveztek el róla, íme: :pokeas: Szerencsésen átvészeltük a Szalacsi-korszakot is, bár néha még most is találkozni "teccikérteni"-vel egy-egy hozzászólásban.

Persze ahogy telt-múlt az idő, itt is megjelent a mainstream "kultúra", egyre többen lettünk és egyre fiatalabb (és ezzel párhuzamosan egyre tiszteletlenebb és műveletlenebb userek) regisztrálták magukat, az öreg rókák gyakran nem kis megrökönyödésére és felháborodására. Végül elértünk arra a szintre, hogy megszállott komplett idióták is rátaláltak erre a kis közösségre, akik "képcsövet heggesztenek" a sufniban és hidegfúziót tervezgetnek a konyhaasztalon... Néhány műszaki végzettségű fórumlakónak bizony kiesett a páka a kezéből (vagy stílusosabban szólva kiverte a biztosítékot) ennek hallattán.

Végül egy klasszikus idézet parafrázisával zárnám amúgy is hosszúra nyúlt ömlengésemet: "Egyedül létezik a HWSW Fórum, akárcsak a lemez."

Sok sikert a továbbiakhoz!  :respect:
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#67 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 10:37

Zako: :D :up: :respect:

(Nahát, mi mindent el lehet mondani szavak nélkül, sőt jobban... :think: )

#68 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 10:37

Idézet: chx - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 22:08

Hát, jó régen olvasgatom már ezt a fórumot...

NA erre az évre is teljesítetted az 1 post / év  normát :Đ
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#69 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 01. 06. 10:41

Idézet: Litium - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 10:30

Pfűűű engem azért baszogattak rendesen :D Egyből kirohanásokat rendeztem mindenki és mindenki ellen....Hehe ez még a Pikáns Pimasz és Provokatív időszak volt..... :D

A helyzet azóta is változatlan.....

Csak szeretnéd hinni.... ;)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#70 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 06. 10:41

Idézet: zako - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 10:30

2001. jan. 20. - mintha tegnap lett volna... mielőtt nagyon elérzékenyülnék, szeretném megköszönni a HWSW gárdájának ezt a négy évet.

Kezdetben vala a Kérdés, az Élet a Világmindenség, meg Minden - vagy rosszul emlékszem?!  :confused: Mennyi apró-cseprő, de akkor életbevágónak tűnő kérdésre kaptam kimerítő választ, jesszusom, olyan kérdésekre is, amelyekre ma szó nélkül löknék egy linket vagy egy "HAK"-ot [gy. k.: Használd A Keresőt]. Az alkalmi látogatások szépen lassan, szinte észrevétlenül alakultak át függőséggé, a heti néhány látogatás (modemes idők! szigorúan 18 óra után, rettegve a vonalbontást jelentő "ping!" hangtól) előbb napi rutinná, majd folyamatos jelenlétté változtak át (párhuzamosan az internetes infrastruktúra "szélessávizálódásával". Nyugodtan kiírhattátok volna: "Figyelem! A HWSW Fórumának túlzottan gyakori látogatása függőséget okozhat, használata előtt kérje ki informatikusa, gépbuherátora tanácsát!" ;)
Ahogy telt-múlt az idő, egyre több tapasztalat, élmény gyűlt össze a Fórummal kapcsolatban, gyakran csak somolyogtam egy-egy gyerekes flame-en, néha azonban komolyra fordult a helyzet (nagyarcú Ámerikába szakadt honfitársunknak bizony nagy szerepe volt ebben, bár insider infói és szakértelme bizony hiányoznak, neveket nem mondok, úgyis tudjátok kiről van szó.) Még korábban komoly röhögőgörcsök és kisebbfajta kultusz alakult ki egy bizonyos Pokeas user körül, aki abban a megtiszteltetésben részesült, hogy smiley-t neveztek el róla, íme: :pokeas: Szerencsésen átvészeltük a Szalacsi-korszakot is, bár néha még most is találkozni "teccikérteni"-vel egy-egy hozzászólásban.

Persze ahogy telt-múlt az idő, itt is megjelent a mainstream "kultúra", egyre többen lettünk és egyre fiatalabb (és ezzel párhuzamosan egyre tiszteletlenebb és műveletlenebb userek) regisztrálták magukat, az öreg rókák gyakran nem kis megrökönyödésére és felháborodására. Végül elértünk arra a szintre, hogy megszállott komplett idióták is rátaláltak erre a kis közösségre, akik "képcsövet heggesztenek" a sufniban és hidegfúziót tervezgetnek a konyhaasztalon... Néhány műszaki végzettségű fórumlakónak bizony kiesett a páka a kezéből (vagy stílusosabban szólva kiverte a biztosítékot) ennek hallattán.

Végül egy klasszikus idézet parafrázisával zárnám amúgy is hosszúra nyúlt ömlengésemet: "Egyedül létezik a HWSW Fórum, akárcsak a lemez."

Sok sikert a továbbiakhoz!  :respect:

Tanár úr.... 
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#71 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 10:42

RIP: Integer, a politika és néhány vadbarom hősi halottja.

RIP (és maradjanak ott): Surmo, t2k

#72 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 10:43

Idézet: Klown - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 21:47

Üdv! ***

Jaja, régi szép idők  :smoker:  :cool:

#73 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 11:14

én egy lecserélt fórummotor miatt jöttem ide annó a terminal-on fórumoztam de motort váltottak és szerintem sz*r lett (meg sokak szerint is) akkor ott írta valaki hogy alakult egy jó kis forum és megnéztem megtetszett és átjöttem az volt annó 2001.jan.21-én lassan pont 4 éve leszek itt :) és boldogítok másokat :D remélem még sokáig  :) szóval rólam a terminal tehet :D :D :D
csak így tovább srácok :) sok munkátok elött meg az összes fórum tag elött aki megérdemli  :respect:  :respect:
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#74 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 11:46

Na itt van LameX is... Piftuka vajh hol van? A "Neked ki a legjobb nő" topicot bújja? :D

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#75 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 12:23

Idézet: Charles - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 11:46

Na itt van LameX is... Piftuka vajh hol van? A "Neked ki a legjobb nő" topicot bújja? :D

Üdv!

Piftuka végleg itt hagyta a fórumot. Saját elhatározásából, mielőtt bárki félreérti.

#76 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 13:00

Idézet: chx - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 23:08

Hát, jó régen olvasgatom már ezt a fórumot...

tenyleg csak olvasod :)
4 ev alatt 3 hozzaszolas :)

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#77 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 06. 14:13

Egy kicsit lekéstem a 4. évfordulóról, de talán még nem késő megköszönni mindenkinek azokat az értékes tapasztalatokat, amiket a órumon szereztem... :up:

Remélem, hogy a moderátori ténykedésem sem hagy sok kivetni valót maga után, és szeretném, ha ez a fórum nemcsak hogy a 10., de a 100. évfordulóját is megérje... :up:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#78 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 16:43

Merész tervek. :respect:

Akkorra valószínűleg az internet olyan lesz, mint most a telefonos hírszolgálat lenne. :)

#79 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 17:54

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 13:23

Piftuka végleg itt hagyta a fórumot. Saját elhatározásából, mielőtt bárki félreérti.

namost vagy vak vagyok, vagy csak gyengénlátó...de semmiképpen mmeghízott. :) 
Business as usual. We fucked up everything.

#80 Felhasználó inaktív   Yocee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 18:30

Én még kicsit bírtam a terminal új forummotorját modemről, aztán a chello bekötésével párhuzamosan bekötötték a hwsw-t is az életembe, és néha úgy hiányzik mint egy falat kenyér, néha megy úgy elegem van belőle...
It's not bug, it's future.

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.