Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 0:51
akkor ebből most arrak kellene következtetnek, hogy szerinted valamiféle misztikus rejtély áll a csipszetek mögött?!
ááááááááá, nemhinném én maradok a józan ész határain belül és úgy vélem létezik rá magyarázat és ha elég figyelmes vagy és hajladó vagy segíteni esetleg volna rá esély, hogy fényderüljön rá

Alighanem több 109-est és többféle konfigurációba telepítettem, mint Te. Az a nevetséges próbálkozás, hogy nekiállsz kókler fantazmagóriákat gyártani, mint azt oly sok topikban tetted, csak az abszolút kezdőket tévesztheti meg (egy rövid ideig,) aztán kiderül, hogy a kókler halandzsa mögött vajmi kevés szakmai háttér van. Az általad említett chipkészlet különbözőségnek semmi köze a Pioneer DVR-109-es problémájához, amely nagyrészt szoftveres (kétoldalról, mert firmware-ből is sokat javítottak rajta), másrészt olyan változatatosan bukkant fel (saját magam legalább tucatnyi különböző ATA vezérlővel kombinálva láttam ilyet a 109-estől), hogy ez nem is lehet az oka. Utoljára figyelmeztetlek, hogy fejezd be a süketelést (és főleg ne próbálj Te engem arra figyelmeztetni, hogy miképp kellene hasznosan hozzászóéni a szakmai témákhoz), különben offolásért parkolóra teszlek egy darabig..