HWSW Informatikai Kerekasztal: Pioneer DVR-A09 & DVR-109 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pioneer DVR-A09 & DVR-109 16x DVD+/-R, 8x+RW, 6x-RW, 4x+/- DL Értékeld a témát: -----

#1821 Felhasználó inaktív   ramses 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 30. 18:27

Idézet: Scott - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 19:16

ÁÁÁÁÁÁ . Ne bizonytalanítsatok el !  :)
Holnap mennék megvenni a készüléket !  :p

Hát... Ha énrám hallgatsz nem mész. Amúgy meg... Holnap reggelig el tudod olvasni ezt a topicot, meg olvasd el a plextorokat, a többi piot, a necet stb. 110D lehet jobb választás lenne... Kérdezd Ppétert.
Amúgy meg már leírtam, miért hajtottam el a 109-est.
Pentium 66@69 MHZ, 8MB RAM, 560MB HDD, s3 virge 1MB, Tomato TX-S4 alaplap, Mitsumi 2x-es CD-ROM olvasó, Mercury 125 WATT táp

#1822 Felhasználó inaktív   Scott 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 30. 18:35

A sima 110-es rosszabb, mint a 110D ?

#1823 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 18:37

Idézet: ramses - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 17:00

Húúúú! Azért meg ne öljetek!!! Én meg 716-ra cseréltem a 109-et és nekem sokkal jobban bejött (mondjuk eleinte nem nagyon). Én úgy tudom, hogy ez az író még mindíg hatássalo van az egyéb adatforgalomra, ami nálam rögtön bukta... Ezért cseréltem egyébként. A Pio 108-as amúgy a legstabilabb írónak tartom, úgyhogy nem a pio-val van gondom. Azóta is szégyellem magam, amióta az egyik barátomnak 109-et ajánlottam (a 108-ból kiindulva), és csak szenved vele. Most az van, hogy a ridata kivátelével csak 4x-esen ir. Ez erőssen szubjektív de én egyébként nem ismerek rosszabb írót a pio 109-nél az lg 4040b-t, és a 4080b-t kivéve, a samsungokat nem ismerem. Mondjatok egy kettőt.

716 mi? :)

neked nem plextore író kellet volna hanem egy normális deszka a  109 alá...  :omg:  :p

Szerkesztette: hekkerbarbi 2005. 08. 30. 18:38 -kor

Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#1824 Felhasználó inaktív   Scott 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 30. 18:40

Közben felhívtam a Bluefish-t. Azt mondják 109-es már nincs is, csak 110-es ( hogy D-s vagy nem, azt nem tudta az ember ). Úgy néz ki a dilemma megoldva. Veszek egy 110-t  :)

#1825 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 18:59

Idézet: Scott - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 19:35

A sima 110-es rosszabb, mint a 110D ?

110 még nem kapható (az majd tud DVD-RAM lemezt írni is),
110D ami most kapható.

#1826 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 18:59

Idézet: Scott - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 19:40

Közben felhívtam a Bluefish-t. Azt mondják 109-es már nincs is, csak 110-es ( hogy D-s vagy nem, azt nem tudta az ember ). Úgy néz ki a dilemma megoldva. Veszek egy 110-t  :)

Ennyi eszük van  :rolleyes: , egy ku**a számot nem tudnak megnézni amikor bevételeznek egy árut.

#1827 Felhasználó inaktív   Laca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 21:18

az 1.58-al barmifele tapasztalat? jobb/rosszabb akarmi?

#1828 Felhasználó inaktív   ramses 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 21:20

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 19:37

neked nem plextore író kellet volna hanem egy normális deszka a  109 alá...  :omg:  :p

Abit IC-7 ha esetleg érdekel...
Pentium 66@69 MHZ, 8MB RAM, 560MB HDD, s3 virge 1MB, Tomato TX-S4 alaplap, Mitsumi 2x-es CD-ROM olvasó, Mercury 125 WATT táp

#1829 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 21:24

Idézet: Laca - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 22:18

az 1.58-al barmifele tapasztalat? jobb/rosszabb akarmi?

Még nem próbáltam, most a 110-essel játszadozgatok.

#1830 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 21:27

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 19:37

Idézet: ramses - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 22:20

Ezt el se kezdjétek, ha kérhetem... Márpedig kérem.

#1831 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 23:01

Idézet: ramses - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 22:20

akkor valami beállítitási probléma lesz, gondolom valami magyar sp1 -es vinfos...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#1832 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 23:05

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 22:27

Ezt el se kezdjétek, ha kérhetem... Márpedig kérem.

folytatjuk az író és kompatibilitási esetleges problémáiról folyó vitát, ha valami ÉPÍTŐ tapasztalatod van i875 csipszet alatt postolj, ha nincs - az sem akkora tragédia...

#1833 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 23:17

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 0:05

folytatjuk az író és kompatibilitási esetleges problémáiról folyó vitát, ha valami ÉPÍTŐ tapasztalatod van i875 csipszet alatt postolj, ha nincs - az sem akkora tragédia...

Miért Te építően kezdted a beszólást neki?  :mad:

Idézet

neked nem plextore író kellet volna hanem egy normális deszka a  109 alá... 

Kicsit vegyél vissza szerintem,  :rolleyes: egy árnyalattal több építő hozzószólást tettem már ebben a fórumban, mint Te, szóval ha megkérhetlek, akkor nekem ne vezényelj.

#1834 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 23:26

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 0:17

Miért Te építően kezdted a beszólást neki?  :mad:

Kicsit vegyél vissza szerintem,  :rolleyes: egy árnyalattal több építő hozzószólást tettem már ebben a fórumban, mint Te, szóval ha megkérhetlek, akkor nekem ne vezényelj.

egy  :offtopic:  -ot azért kitehettél volna ha már feltétlenűl személyeskedsz, ugye?!  :omg:

és most a csipszetről:

az i865p / i865pe / i875p csipszeteknek 2 fontosabb revizójuk volt, 82801EB és 82801ER tapasztalatom szerint a korábbi 'EB' alatt jóval kevesebb probléma fordul elő mint a későbbi 'ER' alatt, nézd meg everestben neked melyik van szerintem tuti 'ER' na akkor az 'úgy jártál' eset forog fent...  :think:

ui: az elösző deszkám (asus p4c800) 'EB' -s és szerintem ezekben a percekben is pörköl alatta egy 109 -es mert olyan srácnál van aki hajtja mint a zingervarrógépet és 109 pióval

Szerkesztette: hekkerbarbi 2005. 08. 30. 23:30 -kor

#1835 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 23:41

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 0:26

egy  :offtopic:  -ot azért kitehettél volna ha már feltétlenűl személyeskedsz, ugye?!  :omg:

és most a csipszetről:

az i865p / i865pe / i875p csipszeteknek 2 fontosabb revizójuk volt, 82801EB és 82801ER tapasztalatom szerint a korábbi 'EB' alatt jóval kevesebb probléma fordul elő mint a későbbi 'ER' alatt, nézd meg everestben neked melyik van szerintem tuti 'ER' na akkor az 'úgy jártál' eset forog fent...  :think:

ui: az elösző deszkám (asus p4c800) 'EB' -s és szerintem ezekben a percekben is pörköl alatta egy 109 -es mert olyan srácnál van aki hajtja mint a zingervarrógépet és 109 pióval

Abban mi az offtopik és személyeskedés hogy rádszóltam barátom? Talán nem mondtam igazat? Ismétlem: fejezd be a vezénylést amíg jókedvemben találsz.

Ez az elméleted a chipsetről megint nagyon "érdekes", ugyanis legváltozatosabb alaplapokkal és chipkészletekkel előfordultak már  Pioneer DVR-109 hibái (nem is kell messze menni, még itt ebben a topikban is).

#1836 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 23:51

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 0:41

Abban mi az offtopik és személyeskedés hogy rádszóltam barátom? Talán nem mondtam igazat? Ismétlem: fejezd be a vezénylést amíg jókedvemben találsz.

Ez az elméleted a chipsetről megint nagyon "érdekes", ugyanis legváltozatosabb alaplapokkal és chipkészletekkel előfordultak már  Pioneer DVR-109 hibái (nem is kell messze menni, még itt ebben a topikban is).

akkor ebből most arrak kellene következtetnek, hogy szerinted valamiféle misztikus rejtély áll a csipszetek mögött?!  :rolleyes:

ááááááááá, nemhinném én maradok a józan ész határain belül és úgy vélem létezik rá magyarázat és ha elég figyelmes vagy és hajladó vagy segíteni esetleg volna rá esély, hogy fényderüljön rá  :up:

#1837 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 23:59

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 0:51

akkor ebből most arrak kellene következtetnek, hogy szerinted valamiféle misztikus rejtély áll a csipszetek mögött?!  :rolleyes:

ááááááááá, nemhinném én maradok a józan ész határain belül és úgy vélem létezik rá magyarázat és ha elég figyelmes vagy és hajladó vagy segíteni esetleg volna rá esély, hogy fényderüljön rá  :up:

Alighanem több 109-est és többféle konfigurációba telepítettem, mint Te. Az a nevetséges próbálkozás, hogy nekiállsz kókler fantazmagóriákat gyártani, mint azt oly sok topikban tetted, csak az abszolút kezdőket tévesztheti meg (egy rövid ideig,) aztán kiderül, hogy a kókler halandzsa mögött vajmi kevés szakmai háttér van. Az általad említett chipkészlet különbözőségnek semmi köze a Pioneer DVR-109-es problémájához, amely nagyrészt szoftveres (kétoldalról, mert firmware-ből is sokat javítottak rajta), másrészt olyan változatatosan bukkant fel (saját magam legalább tucatnyi különböző ATA vezérlővel kombinálva láttam ilyet a 109-estől), hogy ez nem is lehet az oka. Utoljára figyelmeztetlek, hogy fejezd be a süketelést (és főleg ne próbálj Te engem arra figyelmeztetni, hogy miképp kellene hasznosan hozzászóéni a szakmai témákhoz), különben offolásért parkolóra teszlek egy darabig..

#1838 Felhasználó inaktív   Laca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 17:41

No ma reggel irtam egy Philips 8X +R -res lemezre anyagot a burn4free programmal (nem akartam nerot tenni fel, uj a telepites babona stb stb). Fel is ajanlotta a 8x irast, de csak 2x-en irta meg, fel oraig tartott, az 1.58-as fw-vel elotte tettem fel, mas lemezt nem irtam meg vele... ez lehet program is es fw is igaz? Ma este meg tesztelgetek, csak fura ez a 2x-es tempo...

laca

#1839 Felhasználó inaktív   [Fishi] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 18:18

Idézet: Laca - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 18:41

...Fel is ajanlotta a 8x irast, de csak 2x-en irta meg, fel oraig tartott, az 1.58-as fw-vel elotte tettem fel, mas lemezt nem irtam meg vele... ez lehet program is es fw is igaz?...

Ez inkább a program lesz.  ;)
Május környékén kerestem a Nero-ra alternatívát, és nem igazán tudom ajánlani a burn4free/cdburnerxppro/deepburner hármas akkor elérhető verzióit. Amelyiket azóta frissítették, arról értelem szerűen nem mondhatok semmit.
Dare2Live (dvd lemezekről): "elképzelhető, hogy 100 év múlva is megtudom nézni amit ma kiírok?"
perempe: "Te valószínűleg már nem. Bár ahogy manapság az orvostudomány fejlődik..."

#1840 Felhasználó inaktív   Laca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 20:59

Idézet: Lucas Garas - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 17:18

Ez inkább a program lesz.  ;)
Május környékén kerestem a Nero-ra alternatívát, és nem igazán tudom ajánlani a burn4free/cdburnerxppro/deepburner hármas akkor elérhető verzióit. Amelyiket azóta frissítették, arról értelem szerűen nem mondhatok semmit.

Kirpobaltam ezt a deepburnt amit irtal mar csak kivancsisagbol is, es ez is csak 2x-esen irja.. erdekes..

Toltok egy nerot :)

lac

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »