[url="https://www.hwsw.hu/hirek/42663/intel-ssd-merevlemez-teljesitmeny-teszt-notebook-bemutato-kiprobaltuk-teszt.html"]https://www.hwsw.hu/hirek/42663/intel-ssd-m...ltuk-teszt.html[/url]
[quote]Schutzcnak[/quote]
Schuctznak
[quote]Ahogyan arról a HWSW is beszámolt, az Intel két hete jelentette be, hogy 50-60 százalékkal csökkenti X25-M SSD-inek árait, mivel azokat már 34 nanométeres NAND flash chipekkel szereli, melyeket jóval olcsóbb előállítani, mint a korábbi 50 nanométeres lapkákat.[/quote]
Ezt, és a környéken lévő többi gigamondatot szerintem nyugodtan szét lehetne szedni két-három rövidebb mondatra.
[quote]A meghajtó írási késleltetése 0,065 mikroszekundum, az írási 85.[/quote]
Itt valamelyik olvasási lesz.
[quote]vagyis nem a tömeg alapján fog senki sem dönteni.[/quote]
vagyis senki sem a tömeg alapján fog dönteni.
[quote]alkalmazása[/quote]
alkalmazásai (és az egész, ötsoros mondatot szét lehetne robbantani)
[quote]másfé-kétszer[/quote]
másfél-kétszer
[quote]tanúságai szerint[/quote]
mérései szerint, vagy ha nagyon kell az a szó, akkor tanúsága
[quote]specifikáltakat[/quote]
specifikációkat
[quote]melynél a legjobb összevethetőség kedvéért 64k blokkmérettel dolgoztunk, mint sztenderd.[/quote]
Jaj. Az a "mint sztenderd" bátran elhagyható, de legalább még hülyén is hangzik.

[quote]nem sikerül olyan beszédesre[/quote]
sikerült
[quote]Windiows[/quote]
Windows
[quote]várnunk kell: az Intel felfüggesztette a szállításokat ugyanis.[/quote]
várnunk kell, ugyanis az Intel felfüggesztette a szállításokat.
[quote]A javított firmware-t teszteli az Intel[/quote]
Szerintem így jobb lenne: A javított firmware-t már teszteli az Intel
[quote]Az SSD-k jelentőségét jelzi, egyúttal hasznosságukat fokozza, hogy a Windows 7 már kifejezetten támogatni fogja az SSD-ket, pontosabban a megfelelően felkészített példányokat, és felépítésüket figyelembe véve vezérli majd azokat, például a fájlrendszer folyamatos töredezettségmentesítő algoritmusát kikapcsolják, és segítik a fáradáskiegyenlítő mechanizmusát -- ez egy külön cikk témája lesz.[/quote]
Ez olyan hadarós, az olvasásakor én is alig mertem levegőt venni.

Három-négy mondatba simán belefér.
[quote]némi lökést adhat[/quote]
adhat némi lökést
Nem bántásból, de ezeken kívül az egész cikk elég vontatottra, akadozóra sikerült.