idézet:
Ezt írta csozsi:
Mintha egy neves francia költő műve lenne.
Ha tévednék, javítsatok ki.[/quote]
Igen én is sejtettem, hogy nem egy egyszerű falfirka. Ahhoz túl jó![]()
Graffiti! Mit gondolsz róla?
Elküldve: 2002. 07. 16. 12:50
Elküldve: 2002. 07. 16. 13:33
idézet:
Ezt írta mtx:
Batthyanyi tér metrólejáró:
Kéz a kézben,
Kéz a másban,
Más a kézben,
Más a másban.
Ez nekem úgy tetszik. Itt láttam először...[/quote]
Én meg már csináltam is...![]()
Kar a karé, láb a lábé, láb a karé, karalábé
Elküldve: 2002. 07. 16. 14:00
idézet:
Ezt írta mtx:
Igen én is sejtettem, hogy nem egy egyszerű falfirka. Ahhoz túl jó[/quote]
Francois Villon:
Altató*
csöng a csönd
de én nem hallom
kisded álmom dajkálgatom
várom már hogy elaludjon
versek versét dúdolgatom
versek versét dúdolgatom
ó hatalmad féltő rabom
néma neved kiálthatom
hisz’ a hangom én sem hallom
s ketten mászkálunk a falon
a csacsogó csöndbe zárt unalom
s a másik én vagyok angyalom
kéz a kézben
nyak a nyakon
vagy nyak a kézben
és kéz a nyakon
vagy - látod
ezt már én sem tudom
(túl gyöngéd a mozdulatom)
*csöpögtetve
[url="http://"http://www.topnet.ro/lelekdoki/versek.htm"]http://www.topnet.ro...doki/versek.htm[/url]
Elküldve: 2003. 10. 08. 11:21
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 05. 14. 16:22
A lényeg aki arra közlekedik és van 1 fényképezőgépe is, az legyen kedves lekapni a WARCRAFT 3-ról készült mesterművet és ide betenni.
Nagyon jó lett különösen ha figyelembe veszem hogy a graffitire használt spray nem épp a lefinomabb festőszerszám. Amint megláttam, padlófék majd 2 perc csodálás, 2 perc szidkozódás, hogy nincs fényképezőm.
Úgyhogy valaki plz kapja le a képet és tegye be ide!!!!
BIG THX!!!!!!!!
Elküldve: 2004. 05. 14. 18:48
Idézet: Naszta - Dátum: 2002. jún. 3, hétfő - 21:05
Nice meghalt: Isten.
Nietzsche
Szerkesztette: cx.core 2004. 05. 14. 18:52 -kor
Elküldve: 2004. 07. 23. 17:42
Csatolt fájl:
-
graffiti.jpg (0byte)
Letöltések:: 0
(Creation in Théatre-Lyrique, on March 19, 1859)
Elküldve: 2004. 07. 26. 20:43
Elküldve: 2004. 07. 26. 21:39
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. máj. 14., péntek - 17:22
A lényeg aki arra közlekedik és van 1 fényképezőgépe is, az legyen kedves lekapni a WARCRAFT 3-ról készült mesterművet és ide betenni.
Nagyon jó lett különösen ha figyelembe veszem hogy a graffitire használt spray nem épp a lefinomabb festőszerszám. Amint megláttam, padlófék majd 2 perc csodálás, 2 perc szidkozódás, hogy nincs fényképezőm.
Úgyhogy valaki plz kapja le a képet és tegye be ide!!!!
BIG THX!!!!!!!!
ma jártam arra ismét de már nyoma sincs...ráfujkáltak
Elküldve: 2005. 01. 06. 17:33
Elküldve: 2005. 01. 06. 17:37
Művészet, mert ha engedélyezett helyen van, és igényes, akkor jó is lehet.
Ha viszont más ingatlanát, vagy akár közterületet fújkálnak össze, az csak nagyon kis százalékban nevezhető művészetnek, sokkal inkább garázdaság.
Szal csinálják olyan helyre, ahova engedik, és akkor a jobbak akár még művésziek is lehetnek.
Elküldve: 2005. 01. 06. 17:43
Elküldve: 2005. 01. 06. 17:44
Elküldve: 2005. 01. 06. 17:56
Helyes eljeras :-/
--------------------------------
"Those who desire to give up freedom in order to gain security, will not have, nor do they deserve, either one." -- Benjamin Franklin
Kedvenc szamom: 45 5F E1 04 22 CA 29 C4 93 3F 95 05 2B 79 2A B2
Elküldve: 2005. 01. 06. 18:00
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2005. 01. 06. 18:51
Ha már össze is csúfítják, legalább ne elsős általános iskolás betűkkel lenne ráírva, hogy: Edda, vagy Tankcsapda, vagy akármi, mint oly sok helyen, hanem legalább egy igényes, designos rajz, felirat.
Nemasszondom, hogy 32 bites supertruecolor rajzokat fessenek mindenhova, csak ha már egy szép épületnek festékszórókkal elrontják a felületét (sajnos), akkor azt legalább igényesen csinálják. Mellesleg nem tartanám hülyeségnek, ha az önkormányzatok külön falakat állítanának fel, melyek direkt erre a célokra készülnének.
paranormal.hu
Elküldve: 2005. 01. 06. 19:05
Es a velemenyemet el is mondtak mar.Vannak nagon igenyesek is,de az,amikor azt mondja a 10 eves srac,h akkor o most graffes lesz,lop egy filcet a zsirkreta mellol es hihetetlen igenytelen tageket nyom mindenhova...na az szerintem szanalmas,es a rongalas kategoriaba sorolnam csak.
Elküldve: 2005. 01. 06. 19:15
Szó volt róla, hogy nem olcsó a dolog, sokba kerülnek a jó festékek (mert a színes grafiti az igazán szép), meg hogy előtte papíron, sokszor napokon át tervezi meg a kompozíciót.
Áztán előkerült az etika is. Hogy az igazi grafitis nem fest műemlékre, magánházak falára, közlekedési táblákra. Más művét összefesteni pedig mindennél súlyosabb bűn.
A grafitis srácnak meg is volt a véleménye a firkálókról.
Persze vannak fazonok, akik ebben a műfajban inkább extrém sportot látnak, mint művészetet. Ugye "titokban" készül, lényeg, hogy sokan lássák. Minél lehetetlenebb helyen van a mű (pl. híd korlátján kívül) annál izgalmasabb.
Véleményem szerint a grafitizés is olyan, mint a hackerség. Más volt, mást jelentett a '70-es, '80-as években, és mást ma. Sok a wannabe.
"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."
Elküldve: 2005. 01. 06. 19:32
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

Súgó
A téma zárva.