HWSW Informatikai Kerekasztal: beindul és azonnal leáll - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

beindul és azonnal leáll új gép hiba pls help Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   mckay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 02. 19:44

:rolleyes:
Jól van na, szóval nem gondoltok semmit.
:D
Kuka.

#182 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 13. 15:59

Ugyanaz a gondom lenne mint a topicnyitonak, azzal a kulonbseggel, hogy itt sehogy nem indul a cucc.
Lap: asus a7v600, cpu 2600+ Barton, 256 RAM, 400W Mercury Tap+haz, gef4mx440.
Az alkatreszek mar masfel eve dobozban voltak mert sulinetre lettek veve anno, csak most kertek meg hogy rakjam ossze. Elolvastam a topicot, ezeket ki is probaltam. Alaplap kint a dobozan, cpu, ram, vga bent. Tap 20 tus csatija radug, power, 1 pillanatra elindul a venti a cpu, aztan kesz. 2 tappal is probaltam...
5let?

#183 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 13. 19:35

up&help  :think:

#184 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 19:36

:think:

#185 Felhasználó inaktív   ejtoerno 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 17. 12:14

Hello,
nekem is a K8N-E Deluxe csinálja azt, hogy elindul, aztán rögtön leáll.
Illetve ez nem is egészen pontos megfogalmazás, mert össze-vissza működik.
A gép kb. fél éves, eddig minden OK volt vele. 1 7-e egyszer kikapcsolt magától, de simán visszakapcsoltam. Másnap már nem lehetett bekapcsolni. Az alaplapot visszavittem garanciális szervízre a nagykerbe (tényleg rossz, 2 7 múlva jön a csere) és vettem egy másikat, mert dolgozni azt ugye kell.
Az új alaplap most 2 napig bírta és a tünetek pontosan ugyanazok. Eleinte kikapcsolt, visszakapcsoltam, aztán se kép, se hang.
Most 3féle dolgot tud és úgy tűnik napszaktól és a hangulatomtól függ, hogy mikor mit :)
- bekapcsol a táp, elindulnak a ventillátorok, de nem bootol. Ilyenkor ki sem lehet kapcsolni, teljesen érzéketlen a power gombra.
- nem m1 a táp, sem a ventillátor, viszont világít a power-led. ilyenkor is érzéketlen a power gombra.
- 2-3 másodpercre elindul, csippan is, aztán leáll.

A tápom Thermaltake silent purepower 410W, 2 80Gb SATA raidben és 1 200 Gb IDE vinyó, 2 x 512 MB Kingston RAM, 1 DVD-RW, Radeon 9200, semmi xtra.

Most megint veszek egy alaplapot, de most jobban vigyázok majd rá.

#186 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 12:31

Hi!

Nem tudom,. volt-e már (az elejét és a végét olvastam a topicnak :-))) de meg kellene nézni a BIOS akkut is, kivenni, megmérnia 3 V-ot, mert lehet, hogy az régi, vagy nem jól muxik.
Másik: akkor is húzd le a bios jumpert és sütsd ki (rakd át clear-ra) mert lehet, hogy egy nagykerbeli csóka próbálta már a lapot - kicsikét - tuningolni. (lehet, hogy nem is MO-n)
Harmadik - visszatérő : táp próba utánna memória próba (ha dualba van rakva,  akkor lehet, hogy az a baj), proci kivesz - ellenőriz, lábakat megszámol :-) visszatesz.

Üdv!
Asztalravissza!

#187 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 10:22

Ehh.
Uppolom a topicot uj fejlemenyekkel.
Visszavittem a lapot, mint kiderult rossz volt, kicsereltek (tegnap).
Hoztam a masikat dobozon osszedobtam (cpu ram vga bele), bekapcs. Megy. Legalabbis porognek a ventik.
Beszerelem hazba, mindent radugok, bekapcs. Ventik porognek, de nem csippant, monitor nem kapcsol be... :mad:
Oke, IDE eszkozoket lehuzom, csak vga ram cpu van bent, ugyanaz. VGA kivesz, bekapcs, ugyanez, NEM SIPOL ez a #$@#@$#. spkr ofkorsz ravan dugva jol...
RAM-t probaltam mas slotokban, ugyanaz.
VGA-t csereltem, ugyanaz.
Valaki adjon meg otleteket hogy mit probaljak meg...ha ez az alaplap is szar nagyon ideges leszek.

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó